Azi-noapte am visat...
+33
madalinasv2
Rossella12
Nokia345
Pufarina
Berca mi-ai furat toaleta
doriutza
zinzimima
bidrye
anootza
Lidia10
BrunoClau
Adrian2003
Viviana2011
pufi09
Maria212212
elyiyk
Stefzyk
collins
elenafrumoasa17
Webkinz Romania
denissa99pestisor
ClaudiaMissy2
Irina
MITZUCA
LovleyLovePup
Trompy98
llizza
PeacefulDoggy
adelinabalerina
Alexa17
♥Camalazo♥
Manzu
ClaudiaMissy
37 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Azi-noapte am visat...
Mai, deci am avut un vis.............
Am visat ca toti Webkinzii copiilor de pe Forum si copiii plang dupa
Deea. Si Deea apare la mine la bloc cu sora mea. Noi plangem si ne
ascundem repede in casa vecinului ca el are mereu usa deschisa. Dar am
fost date de gol caci mi-a sunat telefonul. Si Deea a spus;
- Daca chiar vreti sa ma intorc, ar fi trebuit sa ma pretuiti. Acum NU mai vin...
- Daca chiar vreti sa ma intorc, ar fi trebuit sa ma pretuiti. Acum NU mai vin...
BrunoClau- Webkinz Signature
Eu m-am visat odata cu niste colege de la scoala si eram la o benzinarie si una dintre ele se duce intr-un loc si se topeste:affraid: Uite asa m-am trezit:affraid:
Lidia10- Webkinz Signature
Lidia10 a scris: Eu m-am visat odata cu niste colege de la scoala si eram la o benzinarie si una dintre ele se duce intr-un loc si se topeste:affraid: Uite asa m-am trezit:affraid:
infircosator dar si amuzant: se topeste...oare cu o arata?
BrunoClau a scris:l-am visat pe Laur.
stii cum arata?
Adrian2003- Webkinz Signature
Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:l-am visat pe Laur.
stii cum arata?
ca un baiat
BrunoClau a scris:Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:l-am visat pe Laur.
stii cum arata?
ca un baiat
Este de la sine ca arata ca un baiat =)) dar asa el...Eh lasa
Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:l-am visat pe Laur.
stii cum arata?
ca un baiat
Este de la sine ca arata ca un baiat =)) dar asa el...Eh lasa
.X]: (
da..ma rog
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 328429
Ce ciudat e cand visezi...Te trezesti brusc noaptea,uneori iti pare rau alte ori iti pare bine =)))
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
anootza a scris:Ce ciudat e cand visezi...Te trezesti brusc noaptea,uneori iti pare rau alte ori iti pare bine =)))
da ,asa e =))
Eu visez foarte muult dar cand am un cosmar e foarte rauuu
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Aseara am visat cum eram cu Irina de revelion si dansam ca si Katherine. :]] [ nu glumesc. O.e aseara vorbeam despre revelion. =)) ]
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Ce devremeezinzimima a scris:Aseara am visat cum eram cu Irina de revelion si dansam ca si Katherine. :]] [ nu glumesc. O.e aseara vorbeam despre revelion. =)) ]
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
KinzCash : 225975
zinzimima a scris:Aseara am visat cum eram cu Irina de revelion si dansam ca si Katherine. :]] [ nu glumesc. O.e aseara vorbeam despre revelion. =)) ]
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
off topic
ce nume de utilizator ai!
ce nume de utilizator ai!
Am visat ca sunt un iepure intr-un aeroport maro. Si o baba ma alunga cu un baston. Incep sa fac un zgomot care era cam asa : '' Sniep. Sniep'' . =)) In aeroport erau banane negre si un urs verde ce dansa '' Webkinz verde pe perete'' . A aparut o pisica uda care a stropit aeroportul cu noroi. Pilotul si copilotul au anulat zborul. Un baietas a luat o batista cat un autobuz si a trecut-o prin avion. Atunci pilotul a hotarat ca zborul sa nu fie anulat. Am inceput sa zburam. S-a auzit melodia '' Pompierul Sam e un erou adevaraaaaaaaaaaaaaat '' . Si vacile si oile din avion au scos sunete de OZN si Gigi Becali a aparut. =))
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Am visat ca eram la mare si a venit Jhonny Bravo
Pufarina- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : La mine acasa,cu laptopul.Voi??
KinzCash : 133210
Mi'am amintit acum ce'am visat
Deci :
fredonam pe strada si vine unu' si ma duce la o casa de discuri [ era facuta din discuri ] si m'a pus sa cant la un microfon... a venit o oaie si ma ia frumusel de mana, imi da un suc cu castraveti si mustar [ O.o] si mergem la Clau acasa, sa ne intalnim cu Florin sa'l vedem pe Alex cu sticla de plastic in mana [ stie el de ce vorbesc] langa gunoi impreuna cu o pisica. Am ajuns la Alex si pisica ne'a purtat pe aripile ei "imaginare" catre un taram numai "Realitatea"... Apoi apoi au aparut Pewdie si cu Tequila si am facut un video cu ei [ am implinit un vis intr'un vis]. Apoi presedintele Pakistanului ne da o coroana in forma de gogoasa. Ca premui ne da o halba de bere si "pace buna". Apoi ne intalnim cu Cleverbot si Evie care ne fugareau pana in Madagascar. Acolo Alex vorbeste cu leul Alex [din filmu' ala ]. Eu si Clau ne catapultam in Romania. Florin raman pe o insula necusocuta cu Jake [Jacob --> Twilight] . Eu si Clau mergem la magazin si ne cumparam toti W. Acolo ne intalnim cu zinzu care facea acelasi lucru. Am mers toate trei acasa si am trait impreuna, fara parinti, teme sau scoala. Banii cadeau din dush.. deci nu era o problema.
Cel mai lung si mai ciudat vis ever O.o.
P.S. : V'am vazut dar stiti ca nu puteti vedea o persoana pe care n'ati vazut'o. Decat pe Clau am vazut'o Clar. Ceilalti erau siluete cam ca aia din "Just Dance"
Deci :
fredonam pe strada si vine unu' si ma duce la o casa de discuri [ era facuta din discuri ] si m'a pus sa cant la un microfon... a venit o oaie si ma ia frumusel de mana, imi da un suc cu castraveti si mustar [ O.o] si mergem la Clau acasa, sa ne intalnim cu Florin sa'l vedem pe Alex cu sticla de plastic in mana [ stie el de ce vorbesc] langa gunoi impreuna cu o pisica. Am ajuns la Alex si pisica ne'a purtat pe aripile ei "imaginare" catre un taram numai "Realitatea"... Apoi apoi au aparut Pewdie si cu Tequila si am facut un video cu ei [ am implinit un vis intr'un vis]. Apoi presedintele Pakistanului ne da o coroana in forma de gogoasa. Ca premui ne da o halba de bere si "pace buna". Apoi ne intalnim cu Cleverbot si Evie care ne fugareau pana in Madagascar. Acolo Alex vorbeste cu leul Alex [din filmu' ala ]. Eu si Clau ne catapultam in Romania. Florin raman pe o insula necusocuta cu Jake [Jacob --> Twilight] . Eu si Clau mergem la magazin si ne cumparam toti W. Acolo ne intalnim cu zinzu care facea acelasi lucru. Am mers toate trei acasa si am trait impreuna, fara parinti, teme sau scoala. Banii cadeau din dush.. deci nu era o problema.
Cel mai lung si mai ciudat vis ever O.o.
P.S. : V'am vazut dar stiti ca nu puteti vedea o persoana pe care n'ati vazut'o. Decat pe Clau am vazut'o Clar. Ceilalti erau siluete cam ca aia din "Just Dance"
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
Am visat {un cosmar} in care bunicu a omorato pe bunica. Bineinteles ca m-am trezit ca din somn dupa aia.
Pufarina- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : La mine acasa,cu laptopul.Voi??
KinzCash : 133210
Eu aseara am visat ca eram in masina cu mama,tata si Tudor,iar dintr-o data,il vedem pe Smiley care era pe jos,si ne-a intrebat daca vrem sa-l luam cu masina [ ].Asadar l-am luat noi cu masina,si dintr-o data vine vorba ca el nu mai este atat de celebru,si dupa a dat la radio "Caii verzi pe pereti,piesa #1 in top",si atunci Smiley a inceput sa tipe si sa sara de bucurie =]] Ceea ce era ciudat intr-o masina nu prea inalta
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
am visat ca am mers cu toata clasa intr-o excursie si akolo zicam o gluma si la care toti radeau de noi ...nist fete ca nu puteam s afacem o farsa...si la care s-au uitat la un film de groaza si apoinoiam vrut sa le aratam ca putem face o farsa si cica stingeam si aprindeam luminile si faceam zgomot si la care la sfarsit auiesit toti pe balcon si acolo am intrat noi machiate horror si cu cearsaf in cap si apoi i-am speriat de au facut pe ei......mai ales andy somon:))))))))
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137482
Noaptea trecuta am visat ca eram la scoala,si ca toti copii din scoala am fost inchisi de profesorii posedati intr-o incapere inspaimantatoare =]] Serios =]]
Chiar imi pare fffff rau,visul asta arata ca si deea e suparata pe noiBrunoClau a scris: Mai, deci am avut un vis.............
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Aseara am visat ca eram cu cativa copii de pe forum[Alex,Teo,Vivi,Ralu,Ana] si ca ne jucam cu totii afara in zapada cu webkinzii.Dintr-o data a venit cineva si a vrut sa ne fure Webkinzii,si pe noi sa ne omoare.Cand ne ascundeam si fugeam noi de el,s-a facut o liniste ciudata.Dintr-o data il vedem noi fetele cum il raneste rau pe Alex.Si a scrijelit pe un copac "RAZBUNARE-ALEX VA MURI".Atunci ne-am speriat foarte rau cu totii.Alex si-a pus o compresa rece pe mana unde il lovise acel om,si dupa ne uitam dupa alte urme care sa-l dea de gol pe faptas.Cautam noi ce cautam,si pana la urma am gasit o hartiuta cu un plan pe care scria : " Il voi omori pe Alex pentru cele facute!Cat de curand,pentru ca mi-a...." de aici,hartiuta era rupta.Am cautat cealalta bucatica,si am gasit una ce se potrivea perfect,iar pe ea scria "spart contul de webkinz".
Dupa aceea cu totii ne-am dat seama ca acela era Andrei[gundrof].In acel moment,l-am asteptat din nou sa vina,pentru a-l prinde in capcane.Asa a si fost.Iar Deea l-a fulgerat in cap si a zis: "fiti prieteni intre voi,cu cearta,nu rezolvati nimic"! Si asa s-a terminat visul meu.A fost ciudat.
Dupa aceea cu totii ne-am dat seama ca acela era Andrei[gundrof].In acel moment,l-am asteptat din nou sa vina,pentru a-l prinde in capcane.Asa a si fost.Iar Deea l-a fulgerat in cap si a zis: "fiti prieteni intre voi,cu cearta,nu rezolvati nimic"! Si asa s-a terminat visul meu.A fost ciudat.
saracu' copacel....anootza a scris:Aseara am visat ca eram cu cativa copii de pe forum[Alex,Teo,Vivi,Ralu,Ana] si ca ne jucam cu totii afara in zapada cu webkinzii.Dintr-o data a venit cineva si a vrut sa ne fure Webkinzii,si pe noi sa ne omoare.Cand ne ascundeam si fugeam noi de el,s-a facut o liniste ciudata.Dintr-o data il vedem noi fetele cum il raneste rau pe Alex.Si a scrijelit pe un copac "RAZBUNARE-ALEX VA MURI".Atunci ne-am speriat foarte rau cu totii.Alex si-a pus o compresa rece pe mana unde il lovise acel om,si dupa ne uitam dupa alte urme care sa-l dea de gol pe faptas.Cautam noi ce cautam,si pana la urma am gasit o hartiuta cu un plan pe care scria : " Il voi omori pe Alex pentru cele facute!Cat de curand,pentru ca mi-a...." de aici,hartiuta era rupta.Am cautat cealalta bucatica,si am gasit una ce se potrivea perfect,iar pe ea scria "spart contul de webkinz".
Raluuuu- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Bracelets
KinzCash : 133780
Azi-noapte am vizat ca eram regele lumii
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
Eu eram cel care va urmarea.anootza a scris:Aseara am visat ca eram cu cativa copii de pe forum[Alex,Teo,Vivi,Ralu,Ana] si ca ne jucam cu totii afara in zapada cu webkinzii.Dintr-o data a venit cineva si a vrut sa ne fure Webkinzii,si pe noi sa ne omoare.Cand ne ascundeam si fugeam noi de el,s-a facut o liniste ciudata.Dintr-o data il vedem noi fetele cum il raneste rau pe Alex.Si a scrijelit pe un copac "RAZBUNARE-ALEX VA MURI".Atunci ne-am speriat foarte rau cu totii.Alex si-a pus o compresa rece pe mana unde il lovise acel om,si dupa ne uitam dupa alte urme care sa-l dea de gol pe faptas.Cautam noi ce cautam,si pana la urma am gasit o hartiuta cu un plan pe care scria : " Il voi omori pe Alex pentru cele facute!Cat de curand,pentru ca mi-a...." de aici,hartiuta era rupta.Am cautat cealalta bucatica,si am gasit una ce se potrivea perfect,iar pe ea scria "spart contul de webkinz".
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214528
Ca suntem toti prieteni...
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Azi noapte am visat ca am toti webkinzii din lume si nu vroiam sa ma mai trezesc in veci!!!!!!!!!!!!!!BrunoClau a scris:Ca suntem toti prieteni...
Seara trecuta am visat ca eram in America,si ca mi-am luat 7 webkinzi.Dar la casa nu il incasa pe cel mai valoros pe care mi-l doream cel mai mult: Cheeky Bunny.Atunci a trebuit sa caut altul,dar am gasit un cupon cu 20 webkinzi gratis,si l-am luat si mi-am ales 20 w =]] Ce vis frumos :> Si acolo,a venit Harry Styles.Ba nu,nu a venit =]]
Mai frumo al meu!Sintr-o data i-am vazut pe toti langa mine :DDDDDDDDDDDDDDDDanootza a scris:Seara trecuta am visat ca eram in America,si ca mi-am luat 7 webkinzi.Dar la casa nu il incasa pe cel mai valoros pe care mi-l doream cel mai mult: Cheeky Bunny.Atunci a trebuit sa caut altul,dar am gasit un cupon cu 20 webkinzi gratis,si l-am luat si mi-am ales 20 w =]] Ce vis frumos :> Si acolo,a venit Harry Styles.Ba nu,nu a venit =]]
Am visat ca verisoara mea venise in oras si vroia sa vada cum e la mn la scoala in clasa a4a.(ea a a6a)si faceam impreuna cursul de engleza si erau mai multi prieteni de ai mei.Apoi mam dus la Supermarket si mam intalnit cu Laur care a ras de ochelarii mei.Apoi a inceput sa ploua si am mers acasa=))
1.Am visat k eram la scoala cu Magicienii din weverly place si alex(selena) se dadea drept bridget mendler si le canta copiilor.nu dorea sa stie ca era chiar ea.eu mam dus la baie,si am vzt o fetita,careia iam spus ca bridget mendler e sora mea=))si ea ma crezut!apou a venit si alex dupa mn,si cand iam zis ca puteam sa o DEMASC am inceput sa ne gadilam una pe alta=))))
2.eram la scoala cu o colega si ne jucam pe sala.deodata ea incepe sa se certe cu prietena ei,teo.am luato pe Stefania si neam continuat joaca.dar deodata apare o echipa de copii degizati si vor sa ne injunghie si alergam prin toara scoala,ne ascundeam!
2.eram la scoala cu o colega si ne jucam pe sala.deodata ea incepe sa se certe cu prietena ei,teo.am luato pe Stefania si neam continuat joaca.dar deodata apare o echipa de copii degizati si vor sa ne injunghie si alergam prin toara scoala,ne ascundeam!
Cum am zis si pe mess.... am visat ca Obama mi'a dat accept pe facebook...
Raluuuu- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Bracelets
KinzCash : 133780
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ce ai visat azi-noapte ?
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #25
» WEBKINZ
» Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #25
» WEBKINZ
» Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum