Un concurs doar pentru voi...
+15
Teo13Teodora♥
Steffy9325
::SONY::
HiperDay
sely01
alteio
valicescu
merry777
doriutza
Adrian2003
Lidia10
brochita
bidrye
andrada.webkinz
mythomas
19 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Un concurs doar pentru voi...
PRIMA PROBA SE VA TERMINA POIMAINE CAND JURIUL VA DECIDE ELIMINATUL IN AFARA DE ECHIPA ROSIE
mythomas- Webkinz Signature
mythomas a scris::::PRIMA PROBA:::
Prima proba pnetru toate echipele este usoara
Trebuie sa desenati un animal Webkinz care va place imbracat intr-un stil diferit care va place voua.Chiar in haine care le aveti in realitate.
Succes
Poate fi si pe calc.?Te rog nu pot sa fotografiez poza daca e facuta adevarat dar ma rog o sa incerc..
Adrian2003- Webkinz Signature
Incearca,daca nu poti pune de pe calculator.Adrian2003 a scris:mythomas a scris::::PRIMA PROBA:::
Prima proba pnetru toate echipele este usoara
Trebuie sa desenati un animal Webkinz care va place imbracat intr-un stil diferit care va place voua.Chiar in haine care le aveti in realitate.
Succes
Poate fi si pe calc.?Te rog nu pot sa fotografiez poza daca e facuta adevarat dar ma rog o sa incerc..
1.::SONY:: pune lik ca nu se vede decat jumate.Sony.Mary.2002 a scris:::SONY:: a scris:
Scz de quate.
Punctajul max e de 15.
Iti dau 14
2.Andrada nu mai pune puctajul aici ca noi vb prin PM.
Mai ai 2 incercari saau nu vei mai fi in juriu.acum e doar un avertisment.E valabil pentru toti din juriu.Punctajul se da prin PM intre noi si la sfarsit se zice doar eliminatul.
nu-i nimic.te-am anuntat.Sony.Mary.2002 a scris:Scuze dar nu am stiut
Sigur.Si restul va rog postatzi.Teo13Teodora♥ a scris:pot pune maine?
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
Acesta este webkinzul meu
- Spoiler:
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 161150
Va rog sa postatzi.Sooper hiper day
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
Azi ma apuc de poza de grup .
salut sunt eu ,mytomhas de pe acest cont nou.va pot confirma daca nu ma credeti.mi-am facut un nou cont s-o iau de la capat.
Vreau sa va anunt ca......
imi pare rau dar asta n-a mers...
Vreau sa va anunt ca......
- Spoiler:
- acest concurs e anulat
imi pare rau dar asta n-a mers...
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142791
Macar ne trimiti poza de grup?
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
KinzCash : 161150
sigur.stati un pic.
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
Poza de grup.Sper ca va place si spers sa va gasiti animalutul.
http://s3.amazonaws.com/pizap_gallery/091012/medium/pizap.com10.60987295163795351347284562317.jpg
http://s3.amazonaws.com/pizap_gallery/091012/medium/pizap.com10.60987295163795351347284562317.jpg
ce frumoasa!!! :3
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum