Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?

+4
Moko
Miruna33
pufi09
Viviana2011
8 participanți

In jos

Vreti sa va spuneti povestea?

Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Vote_lcap70%Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Vote_rcap 70% 
[ 7 ]
Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Vote_lcap30%Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Vote_rcap 30% 
[ 3 ]

Total voturi : 10

Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Empty Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?

Mesaj  Viviana2011 Vin 10 Aug 2012, 10:03 am

Buna.Am decis sa deschid acest subiect pentru toti ca sa poata sa spuna povestea lor.Ei bine sa incep eu:

BunaMa numesc Ţif Viviana Georgiana si imi place mult sa citesc , sa invat , sa intru pe forum si sa ma joc Webkinz.Pasiunile mele principale sunt desenul,cantatul si dansatul.Sunt nascuta pe 26 iulie 2001 si am implinit de curand 11 ani.
O sa intrec in clasa a Va si sper sa am performante uimitoare.Imi place mult sa fac sport.Pe mama mea o chema Camelia si pe tatal meu Iosif.
Sunt o fata ok si daca sunt enervata raspund cu varf si indesat !
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421809

Sus In jos

Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Empty Re: Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?

Mesaj  pufi09 Sam 11 Aug 2012, 12:27 pm

Buna!Ma numesc Toncean Roxana Florentina, imi place mult sa scriu ,sa citesc ,sa scriu pe forum si sa ma joc Webkinz.Pasiunile mele preferate sunt desenul , cititul si plimbatul cu bicicleta.Sunt nascuta pe 23 ianuarie 2001 si o sa implinesc peste cateva luni 12 ani.
La toamna o sa trec pe clasa a 5 a si sunt nerabdatoare sa imi cunosc viitori profesori Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   268640
Sunt o fata carea ii place scoala si care isi apara prieteni.
Recunosc ca uneori pot fi enervanta. Materia mea preferata este Desenul si Lb.Romana.
sunt o eleva buna intelegatoare care nu suporta comentariile aiuria si gelozia.

Aceasta este povestea mea. Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   978826
pufi09
pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
Localizare Localizare : In savana.Eu sunt Nala
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 191234

Sus In jos

Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?   Empty Re: Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?

Mesaj  Viviana2011 Joi 16 Aug 2012, 5:10 pm

Ma bucur ca am auzit-o
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....

Sus In jos

Mesaj  Miruna33 Joi 16 Aug 2012, 5:17 pm

eu ma numesc Fulga Maria Miruna sunt nascuta pe 14 septembrie 2001 si acusica implinesc 11 ani! Surprised pasiunile mele sunt animalele (in special lupii) pescuitul si creatul!
sunt o fata cuminte si ascultatoare dar cand ma enervez... nu vreti sa stiti ce iese No Exclamation Twisted Evil affraid
Miruna33
Miruna33
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Be YOURSELF
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 152407

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 16 Aug 2012, 5:18 pm

Miruna33 a scris:eu ma numesc Fulga Maria Miruna sunt nascuta pe 14 septembrie 2001 si acusica implinesc 11 ani! Surprised pasiunile mele sunt animalele (in special lupii) pescuitul si creatul!
sunt o fata cuminte si ascultatoare dar cand ma enervez... nu vreti sa stiti ce iese No Exclamation Twisted Evil affraid

Nici la mine.
Eu am implinit 11 ani Smile
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Joi 16 Aug 2012, 6:18 pm

Buna.Ma numesc Bogdan.Imi place sa cant,sa dansez,sa merg la cumparaturi,sa stau pe youtube,pe forum si pe Webkinz.
Sunt un copil care nu prea iese afara,ci in schimb,sta in casa si in curte.Cand sunt in curte ma joc cu animalele iar in casa ceea ce am spus mai sus.Bine,ies pe afara,in special iarna,dar nu stau mai mult de o jumate de ora.Ies afara cam din 2 in 2 zile.Cand ies afara merg in parc,la prieteni.M-am nascut pe 8.06.2001 si am 11 ani si 2 luni.

Aceasta este povestea ma
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205028

Sus In jos

Mesaj  valicescu Joi 16 Aug 2012, 6:49 pm

Buna,ma numesc Stanescu Ana-Maria.Imi place sa citesc si sa invat pt a lua note bune.Imi place sa ma joc cu animalele si sa ma plimb cu bicicleta.Ador jocul Webkinz si siteul Forum Webkinz Romania.De obicei copiii ceilalti sunt mai indrazneti decat mn,ei au curajul sa-mi spuna in fata orice,dar eu nu prea.Prefer deseori sa-mi tin parerile pt mine.Sunt nascuta pe 2 aprilie 2002.Voi intra in cls 4 si sunt bucuroasa ca-mi voi revedea colegii.
Aceasta este povestea mea.
valicescu
valicescu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Love Shany,Kiara and Kovu's girl!
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 234335

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Joi 16 Aug 2012, 8:23 pm

ma numesc Cristina Vladiana. imi place matematica, sportul, sa ma joc pe calculator si cantatul (chiar daca nu prea am eu cine stie ce voce xD). pe internet cel mai mult stau pe Webkinz si aici, pe forum, unde ma simt ca acasa. imi place sa stau in aer liber si sa ma joc. imi apar prietenii la necaz, dar am invatat sa ma abtin de la vorbe acre Laughing sun o fire prietenoasa. imi place sa ma holbez la luna si la stele cand cerul e senin xD I love you
m-am nascut in data de 18 septembrie 2002, prin urmare am 9 ani, 10 luni si 29 de zile si trec in clasa a IV-a.
dupa parerea mea zic ca arat dragutel, am ochi caprui si par pana la umeri, saten. si port doar haine care-mi plac. nu-mi pasa ca sunt de firma sau nu, sau ca sunt la moda. ma intereseaza doar sa ma simt bine.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  Teo13Teodora♥ Joi 16 Aug 2012, 8:39 pm

buna!ma numesc teodora,am 13 ani,sunt nascuta pe 13.03.1999,trec clasa a 7-a ,imi place sa ma joc pe calculator,mai ales pe webkinz si forumul acesta <3 . imi place si sa stau afara cu rietenele.nu voi spune ca sunt prietenoasa,sau ceva de genul asta caci poate voi ma vedeti altfel,poate unii cred ca sunt draguta,altii ma cred nesuferita,rautacioasa,prietenoasa,etc...sunt zodia pesti si cred ca in zodiacul chinezesc sunt iepure,cred XD culoarea mea preferata e albastrul ,toate nuantele...am chiar si o peruca albastra =)) acum descriere a mea:

inaltuta,destul de slaba,par scurt pana la umeri,saten,buclat,ochii verzi,uneori sunt albastrii si cam atat pot spune,poate va voi arata o poza candva.... :3
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 200461

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Vin 05 Oct 2012, 7:39 pm

Actualizare.

Ma numesc Cristina. Am 10 ani. Ochii mei sunt caprui, iar parul saten.
Port haine care imi plac si in care ma simt bine. Am un metru si cincizeci si cinci de cintimetri inaltime. Materiile mele preferate sunt matematica, muzica si sportul. Animalul meu preferat este iepurele. Culoarea mea favorita este culoarea ametistului. Sunt sociabila, creativa, prietenoasa si curajoasa. Traiesc fiecare moment si imi place sa visez la lucruri fantastice. Sunt genul de persoana care pune la suflet. Nu ma simt in largul meu daca stau degeaba.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  *MyLittlePuppy* Vin 05 Oct 2012, 8:54 pm

Numele mmeu este roxie dar varsta si clasa nu lespun...as putea s ama desrciu in zeci de moduri dar pe mine ma poate desrcie un cuvant

pentru ca asta e ecuatia

2 x zburdalnica + 4 x spontana + 3 x vorbareta + imi place scoala + niste chestii ciudate x 10 + artist(asa mi-au zis colegii) + sociabila +un pic tupeista + ciudata in sensul bun x 7 +diferita x 10 + zic ceea ce gandesc + nu-mi pasa ce zic ceilalti de mine...copnteaz aparerea prietenilor mei = EU
*MyLittlePuppy*
*MyLittlePuppy*
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142791

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum