LISTA PENTRU SCHIMBURI
+28
BlueRose
Rossella12
webkinz7
menu2004
smaranda.bolea
*MyLittlePuppy*
Suzana mi-ai furat banana
alexacheekygirl
Cineva
doriutza
stefanawebkinz
bidrye
Laur77
Moko
**PuppyEyes**
WebkinzPuppy
HiperDay
arosu10
webkinzsuperstar
merry777
anutza.puppy
Sony.Mary.2002
zinzimima
::SONY::
BrunoClau
Alexandru2002
Teo13Teodora♥
Adrian2003
32 participanți
Pagina 22 din 22
Pagina 22 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
ChocolateMilk a scris:TRade-ul il face acum ori maine..pentru ca eu voi pleca..la bucuresti..si ajung obosita acolo si daca e il facem maine..daca esti acum on..a-mi spui sa-l facem acumChocolateMilk a scris:Sparkle tiara..o sa i-o opresc lui arosu dac vrea sa facme trade-ul..tu ai zis ca vrei costumul maizn hamster..fara pantaloni ca nu-i am...silver tiara golden statue..dar pe masa de trrade se pot da doar 3 lucruri si ce doresti dintre acestea:costumul mazin hamster,silver tiara,goobers glases,golden statue..eu vreau umblall pit,amjestic mocle si acea coroana romana..ca sa fie 3 alege si tu 3ChocolateMilk a scris:hey putem sa ne intalnim acum in camera de trade..sunt biancaidu cu Abby si tu ai vrut...sparkle tiara si ce mai doresti ca am uitatmenu2004 a scris:ChocolateMilk a scris:
daca da...oo vreau si majstic monocle..deci vrei..daca aia e gumball pit..o vreau la nebunie
dap.....aia e.ti le dau.vreau sa ne italnim in camera trade.cine esti?
a,pune lucrurile care la vroiam la trade daca ne intalnim,ok?
il facem pe 11.01.2013,ok?
(cand ma vezi online ca eus aici cand sunt online,ok? imi spui hai la trade si eu te anunt cand s in cameta de schimb,k?)
menu2004- Webkinz Jr.
cine are bazin cristalin,dus curcubeu,caramel apple seeds,laguna misterioasa,seminte de plante cu gogosi,tablou jucaus,
volcanic Geyser?
volcanic Geyser?
menu2004- Webkinz Jr.
Zinz, PSI pink dalmatian...?zinzimima a scris:Rossella, vrei să facem trade-ul?
BrunoClau- Webkinz Signature
Parcă ştiu că te-am întrebat ce vrei pe el. Dacă nu, scuze că răspund târziu..
Ce ai vrea pe el?
Ce ai vrea pe el?
zinzimima- Webkinz Signature
Esti deluxe? Ca as cam vrea biuld-kitul acela cu om-de-zapada si masinuta de la tema cu tren....zinzimima a scris:Parcă ştiu că te-am întrebat ce vrei pe el. Dacă nu, scuze că răspund târziu..
Ce ai vrea pe el?
Nu mai sunt. Am căutat ca disperata prin tot oraşul un set cu 3 Lil' şi nu am găsit.BrunoClau a scris:Esti deluxe? Ca as cam vrea biuld-kitul acela cu om-de-zapada si masinuta de la tema cu tren....zinzimima a scris:Parcă ştiu că te-am întrebat ce vrei pe el. Dacă nu, scuze că răspund târziu..
Ce ai vrea pe el?
Pff... Mai stai un pic.zinzimima a scris:Nu mai sunt. Am căutat ca disperata prin tot oraşul un set cu 3 Lil' şi nu am găsit.BrunoClau a scris:Esti deluxe? Ca as cam vrea biuld-kitul acela cu om-de-zapada si masinuta de la tema cu tren....zinzimima a scris:Parcă ştiu că te-am întrebat ce vrei pe el. Dacă nu, scuze că răspund târziu..
Ce ai vrea pe el?
Acum am . Si al 2-lea ce face? E mic/mare?zinzimima a scris:Am şi cred că şi
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380428
Aşa arată şi îşi învârte braţul şi umbrela:
- Gen : KinzCash : 620912
Neah. :-j Cam putin... Zinzu, altceva mai ai din lista?
Nu stiu... Dar chiar nu mai ai ceva de acolo?zinzimima a scris:Altceva mai vrei?
Mai am şi dar nu le dau. Mai vrei şi altceva?
Ce PSI-uri ai? Vreau ceva animat si super! <:
PSI Lion. Mai am o grămadă de PSI-uri dar nu le dau.BrunoClau a scris:Ce PSI-uri ai? Vreau ceva animat si super! <:
În rest, nu prea cred că vrei altceva de la mine. O să fac eu cumva rost de PSI. Având în vedere că Pink Dalmatian se găseşte în România.
...zinzimima a scris:PSI Lion. Mai am o grămadă de PSI-uri dar nu le dau.BrunoClau a scris:Ce PSI-uri ai? Vreau ceva animat si super! <:
În rest, nu prea cred că vrei altceva de la mine. O să fac eu cumva rost de PSI. Având în vedere că Pink Dalmatian se găseşte în România.
Adi, canta acel tonomat? :>
Da, dar il vreau eu Ce vrei pe el?BrunoClau a scris:Adi, canta acel tonomat? :>
Eu cred ca defapt Clau il vrea
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
A. Nu am inteles bineAlexandru2002 a scris:Eu cred ca defapt Clau il vrea
Zinz mai daipatul...? Ala princesss??? Si pan' la urma vrei scaunul egiptean,high heel chair si ??
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137602
Are cineva ceva din tema Tara minunilor? Imi trebuie tapetul, podeaua, paravanul de carti de joc, scaune mici si masuta cu sticla
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
::SONY:: a scris:Are cineva ceva din tema Tara minunilor? Imi trebuie tapetul, podeaua, paravanul de carti de joc, scaune mici si masuta cu sticla
Ce ai da pentru paravan?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Alexandru2002 a scris:::SONY:: a scris:Are cineva ceva din tema Tara minunilor? Imi trebuie tapetul, podeaua, paravanul de carti de joc, scaune mici si masuta cu sticla
Ce ai da pentru paravan?
Nu ai vrea sa ne intalnim azi sau maine la trade?
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
scuze ca nu am mai itnrat de atunci acumm am vazut mesajul..anunta-ma cand sti onnintr-un weekend sau vineri sau joi sa face schimbul eu sunt disponibila oricand daca sunt on!menu2004 a scris:ChocolateMilk a scris:TRade-ul il face acum ori maine..pentru ca eu voi pleca..la bucuresti..si ajung obosita acolo si daca e il facem maine..daca esti acum on..a-mi spui sa-l facem acumChocolateMilk a scris:Sparkle tiara..o sa i-o opresc lui arosu dac vrea sa facme trade-ul..tu ai zis ca vrei costumul maizn hamster..fara pantaloni ca nu-i am...silver tiara golden statue..dar pe masa de trrade se pot da doar 3 lucruri si ce doresti dintre acestea:costumul mazin hamster,silver tiara,goobers glases,golden statue..eu vreau umblall pit,amjestic mocle si acea coroana romana..ca sa fie 3 alege si tu 3ChocolateMilk a scris:hey putem sa ne intalnim acum in camera de trade..sunt biancaidu cu Abby si tu ai vrut...sparkle tiara si ce mai doresti ca am uitatmenu2004 a scris:
dap.....aia e.ti le dau.vreau sa ne italnim in camera trade.cine esti?
a,pune lucrurile care la vroiam la trade daca ne intalnim,ok?
(cand ma vezi online ca eus aici cand sunt online,ok? imi spui hai la trade si eu te anunt cand s in cameta de schimb,k?)
ChocolateMilk- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Imi place laptele cu ciocolata :))
Localizare : Pe..aici...ma plimb...
KinzCash : 135576
ChocolateMilk a scris:scuze ca nu am mai itnrat de atunci acumm am vazut mesajul..anunta-ma cand sti onnintr-un weekend sau vineri sau joi sa face schimbul eu sunt disponibila oricand daca sunt on!menu2004 a scris:ChocolateMilk a scris:TRade-ul il face acum ori maine..pentru ca eu voi pleca..la bucuresti..si ajung obosita acolo si daca e il facem maine..daca esti acum on..a-mi spui sa-l facem acumChocolateMilk a scris:Sparkle tiara..o sa i-o opresc lui arosu dac vrea sa facme trade-ul..tu ai zis ca vrei costumul maizn hamster..fara pantaloni ca nu-i am...silver tiara golden statue..dar pe masa de trrade se pot da doar 3 lucruri si ce doresti dintre acestea:costumul mazin hamster,silver tiara,goobers glases,golden statue..eu vreau umblall pit,amjestic mocle si acea coroana romana..ca sa fie 3 alege si tu 3ChocolateMilk a scris:
hey putem sa ne intalnim acum in camera de trade..sunt biancaidu cu Abby si tu ai vrut...sparkle tiara si ce mai doresti ca am uitat
acum.nu esti.
menu2004- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : eu sunt cea mai mare fana a lui clawdeen! :) (se scrie cu 2 de e) plus fan zendaya.
Localizare : cumpara o colectie intreaga monster high apoi la al 3-lea apus spune:an tantiri mogudan cara cara si.o papusa iti va spune ca stau la o casa din bucuresti langa era shopping city park.vei vedea o babuta care cerseste.da-i 30 lei si iti spune sa pleci in iasi.sa te duci in iasi la carffoure felicia.la noriel afli ca sunt client fidel.du-te la palas si afli cas client SI MAI FIDEL. mergi la covrigaria krantz de langa palas si doamna iti va spune ca zi de zi vin la ea dupa scoala.te duci langa macelaria cu paine si dupa semafor e o strada.mergi tot inaite si faci dreapta spre cartierul,,platoul insorit``.la poarta e gardianul.spui ca o cunosti pe fata doamnei de la casa din jak si vrejul de fasole.el iti arata casa mea. :D :D :D
KinzCash : 138300
Pagina 22 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Smiley-uri Webkinz
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Smiley-uri Webkinz