Conversatii...
+15
arosu10
Viviana2011
anootza
Lidia10
Teo13Teodora♥
HiperDay
WebkinzPuppy
Sony.Mary.2002
::SONY::
Moko
Alexandru2002
anutza.puppy
zinzimima
BrunoClau
stefanawebkinz
19 participanți
Pagina 14 din 20
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Conversatii...
anootza a scris:zinzimima a scris:Inseamna ca noi chiar am ajutat cu ceva <3 Daca se aduc inseamna ca magazinele ceranootza a scris:zinzimima a scris:Au zis ca vor reveni cu detalii peste cateva zileanootza a scris:
Si eu sunt tare curioasa,chiar ma gandesc ce w ar aduce,Deea,nu ai nici un detaliu:?:
Super!Si cand se zicea ca dispar...Acum apar unii noi
Da!Mai bine,se aduc webkinz!!!Clau,tu ai darling dino:?: Eu mi-l doresc,dar pana acum nu l-am vazut in Bucuresti
Aaa...Buna!
Nu nu il am. Nu l-am vazut in magazine.
Dar am ice dragin si seamana un pic, si l-as cam vrea....
Ultima editare efectuata de catre BrunoClau in Dum 02 Sept 2012, 12:12 pm, editata de 1 ori
BrunoClau- Webkinz Signature
Ascult Just Wanna Dance (de pe coloana sonora de la Shake It Up )stefanawebkinz a scris:Am revenit.
Ce mai faceti?
Tu?
zinzimima- Webkinz Signature
stefanawebkinz a scris:Am revenit.
Ce mai faceti?
Bine,tu:?:
anootza- Webkinz Signature
Ma uit la niste subiecte.zinzimima a scris:Ascult Just Wanna Dance (de pe coloana sonora de la Shake It Up )stefanawebkinz a scris:Am revenit.
Ce mai faceti?
Tu?
stefanawebkinz- Webkinz Signature
Bine.anootza a scris:stefanawebkinz a scris:Am revenit.
Ce mai faceti?
Bine,tu:?:
BrunoClau a scris:anootza a scris:zinzimima a scris:Inseamna ca noi chiar am ajutat cu ceva <3 Daca se aduc inseamna ca magazinele ceranootza a scris:zinzimima a scris:
Au zis ca vor reveni cu detalii peste cateva zile
Super!Si cand se zicea ca dispar...Acum apar unii noi
Da!Mai bine,se aduc webkinz!!!Clau,tu ai darling dino:?: Eu mi-l doresc,dar pana acum nu l-am vazut in Bucuresti
Aaa...Buna!
Nu nu il am. Nu l-am vazut in magazine.
Dar am ice dragin si seamana un pic, si l-as cam vrea....
Si eu am ice dragon,da seamana umpic la ochi,in rest nu prea
Acum ascult Scratch xD Cred ca voi asculta toate melodiile de la Shake It Up.
La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
zinzimima a scris:La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
Nemo iti multumeste
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380428
La multi ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
- Gen : KinzCash : 336893
La multi ani,Clau pt Nemo Si eu am un Clown Fish si il cheama Nemo
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221261
BrunoClau a scris:zinzimima a scris:La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
Nemo iti multumeste
Am si eu un peste numit Nemo! De care ai?
Dasta sau dasta?
multumim, Lu si Ana!
Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:zinzimima a scris:La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
Nemo iti multumeste
Dasta sau dasta?
primul....
anootza a scris:La multi ani,Clau pt Nemo Si eu am un Clown Fish si il cheama Nemo
Cati de nemo.... Hai sa ii facem ninja
Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
- Gen : KinzCash : 620912
Aaahhh ... Credeam ca ai Clown Fish xDBrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:zinzimima a scris:La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
Nemo iti multumeste
Dasta sau dasta?
primul....
Eu mai am inca vreo 30 si ceva de mesaje pt a deveni W sig...cred
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
BrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:zinzimima a scris:La Multi Ani!BrunoClau a scris:e ziua pestelui meu Webkinz, Nemo! La multi ani, Nemo!!
Nemo iti multumeste
Dasta sau dasta?
primul....
Si eu tot pe primul si tot acelasi nume! Cand am sa il scrig nemo o sa apara 10 de nemo.
anootza a scris:Eu mai am inca vreo 30 si ceva de mesaje pt a deveni W sig...cred
Nu conteaza sa fii Sig.
Pacat ca Deea a sters subiectul meu cu scrieti ce vreti...
Mai ai 26anootza a scris:Eu mai am inca vreo 30 si ceva de mesaje pt a deveni W sig...cred
L-a sters din acelasi motiv din care le-a sters si pe cele precedente: se scria aiurea.Sony.Mary.2002 a scris:anootza a scris:Eu mai am inca vreo 30 si ceva de mesaje pt a deveni W sig...cred
Nu conteaza sa fii Sig.
Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
zinzimima a scris:Aaahhh ... Credeam ca ai Clown Fish xDBrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:zinzimima a scris:
La Multi Ani!
Nemo iti multumeste
Dasta sau dasta?
primul....
Ea are tomato clown fish,eu ii am pe amandoi,pe tomato e fata si o cheama Cleo,iar pe clown fish il cheama Nemo,sunt frati
Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
Sony.Mary.2002 a scris:anootza a scris:Eu mai am inca vreo 30 si ceva de mesaje pt a deveni W sig...cred
Nu conteaza sa fii Sig.
Da,stiu dar asa ma tot schimb,vreau sa raman odat sig si gata Are dreptate Zinzi,se scria aiurea la el,de aia a sters Deea subiectul
xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
Ce vremuri de mult apuse...
HAI SA FACEM ASA SI PENTRU ZIUA NOASTRA.
Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
zinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
Asa faceam si eu
Vremuri bune....
Acum nu mai ai timp cu scoala.... Mie imi da teme.....cat tv ul de mare!
Mama spus sa zic clar ce vreau, fara liste xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
O incepem pe cea de Paste atunci? xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
zinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.zinzimima a scris:Eu cand eram mica faceam liste cu ce Webkinz vreau si cum ii voi numi. Si de fiecare data puneam Clown Fish - Nemo Dar nu mi l-am mai cumparat. Poate mi-l iau anul asta Sunt foarte nehotarata xD
Ce dragut!Si eu cu alexandra.webkinz ne uitam pe un fluturas dinala cu webkinz,si ii bifam pe care ii aveam,si le aratam parintilor :
"uite mai am nevoie de pe fluturasul asta de w asta,asta si asta"
Ma rog ceva gen
Salut
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Eu de Paste deobicei cer o carte, o bluza si o jucarie micuta de plus, sau nimic. De Craciun am o lista mai bogata xDstefanawebkinz a scris:O incepem pe cea de Paste atunci? xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.
Mama a zis sa fac o lista cu ce vreau, mica, de o pagina, si ca daca voi fi cuminte voi primi macar un lucru de pe lista.zinzimima a scris:Mama spus sa zic clar ce vreau, fara liste xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )stefanawebkinz a scris:Mai, mai stii cand faceam noi liste si puneam toti Webkinzi pe care nu-i aveam? xD Lista mea trebuia sa aiba 10 pagini.
Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
Bun. Atunci hai la cea de Craciun.zinzimima a scris:Eu de Paste deobicei cer o carte, o bluza si o jucarie micuta de plus, sau nimic. De Craciun am o lista mai bogata xDstefanawebkinz a scris:O incepem pe cea de Paste atunci? xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xDzinzimima a scris:
Ce vremuri Sau cand ne faceam impreuna lista de Craciun, mai sti? xD Si ne uitam toata ziua la reclame si ne notam )
Era o chestie "Minunata sa-ti fie inima si minunata sa-ti fie seara" xDstefanawebkinz a scris:Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
stefanawebkinz a scris:Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
Ai venit de la yoga de esti asa? Cu pacea pe ,,Umeri" ?
Eu o fac la sfarsitul lui Octombriestefanawebkinz a scris:Bun. Atunci hai la cea de Craciun.zinzimima a scris:Eu de Paste deobicei cer o carte, o bluza si o jucarie micuta de plus, sau nimic. De Craciun am o lista mai bogata xDstefanawebkinz a scris:O incepem pe cea de Paste atunci? xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xD
Nu.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
Am escaladat un munte.
stefanawebkinz a scris:Bun. Atunci hai la cea de Craciun.zinzimima a scris:Eu de Paste deobicei cer o carte, o bluza si o jucarie micuta de plus, sau nimic. De Craciun am o lista mai bogata xDstefanawebkinz a scris:O incepem pe cea de Paste atunci? xDzinzimima a scris:Eu nu fac liste ziua mea. Ti-am mai spus.stefanawebkinz a scris:xD
Da' mai e pana la Craciun. Sa ne gandim la altceva.....(reactia peste 5 minute) Lista de Craciun! Sa o fac? Ce sa imi doresc? Sa ii cical la cap pe mami si pe tati cand fine Mosul
Ma duc sa-mi fac lista de ziua mea. [o pagina de calculator, cu marimea literelor de 4 xD. asta inteleg eu prin lista mica]
stefanawebkinz a scris:Nu.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
Am escaladat un munte.
Ai gasit un calugar care te-a vrejit sa ai numai pace,nu?
Eu dupa ce am mers pe munte, cam pana pe la al treilea sfert al muntelui, nu mai aveam pace in mine. Ma dureau picioarele si eram nervoasa
Buna ce faceti?Am citit mai sus despre lista de craciun si o pregatesc din 1 Ianuarie pana de craciun
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
KinzCash : 161270
stefanawebkinz a scris:Ma duc sa-mi fac lista de ziua mea. [o pagina de calculator, cu marimea literelor de 4 xD. asta inteleg eu prin lista mica]
O pui si aici sau e secret?
Da.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Nu.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Buna sa-ti fie inima.Alexandru2002 a scris:Salut
Am escaladat un munte.
Ai gasit un calugar care te-a vrejit sa ai numai pace,nu?
HiperDay a scris:Buna ce faceti?Am citit mai sus despre lista de craciun si o pregatesc din 1 Ianuarie pana de craciun
Cred ca a ta va fi lunga pana la....Luna?!
stefanawebkinz a scris:Ma duc sa-mi fac lista de ziua mea. [o pagina de calculator, cu marimea literelor de 4 xD. asta inteleg eu prin lista mica]
Ma mai gandesc.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Ma duc sa-mi fac lista de ziua mea. [o pagina de calculator, cu marimea literelor de 4 xD. asta inteleg eu prin lista mica]
stefanawebkinz a scris:Ma mai gandesc.Sony.Mary.2002 a scris:stefanawebkinz a scris:Ma duc sa-mi fac lista de ziua mea. [o pagina de calculator, cu marimea literelor de 4 xD. asta inteleg eu prin lista mica]
Daca e secret,ti-o iau eu! Iti voi gasi indentitatea secreta si iti voi lua lista
Ma ajutati un pic cu lista?
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Pagina 14 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum