Conversatii...
+28
arosu10
gundrof
Lidia10
*MyLittlePuppy*
JulyTheBestStar
BrunoClau
♥Alle♥Alexutza♥
cami10
anootza
bidrye
Moko
Teo13Teodora♥
HiperDay
Viviana2011
Try_To_No_Cry
WebkinzPuppy
::SONY::
anutza.puppy
Sony.Mary.2002
Alexandru2002
Zuzuswet
zinzimima
merry777
Yulyca24
stefanawebkinz
Steffy9325
Adrian2003
**PuppyEyes**
32 participanți
Pagina 17 din 20
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Conversatii...
Teo13Teodora a scris:eu voi avea sig arctic fox in vreo 2 luni..
poveste lunga...
am vazut majestic tiger:noriel-bucuresti-norielul se afla in mall-ul afi palace cotroceni
cand mi-am luat eu holland lop bunny era ultimul
Scuze , dar eu intreb daca le-ati vazut in Iasi sau in apropierea Iasiului...
Apropo, de ziua mea o sa am Sig Arctic Fox ^^ (30 octombrie)
::SONY::- Webkinz Signature
ce faceti? va trebui mai peste putin timp sa ma duc la controlul de ochi... Mi-e rau;.....................................................................................................................
BrunoClau- Webkinz Signature
In Iasi era una singura, la Diverta de la Iulius Mall, care a dat faliment.::SONY:: a scris:Teo13Teodora a scris:eu voi avea sig arctic fox in vreo 2 luni..
poveste lunga...
am vazut majestic tiger:noriel-bucuresti-norielul se afla in mall-ul afi palace cotroceni
zinzimima- Webkinz Signature
Eu am de la Glamorous Gorilla. Care e cel de la Gorila normala?zinzimima a scris:Am impresia ca il am, stai sa vad. Dar am si de la gorila normala. (:
sely01- Webkinz Signature
O data cand eram mica am patit ca mi se umflase foarte tare ochiul si ma simteam rau, dar dupa o saptamana mi.a trecut.BrunoClau a scris:ce faceti? va trebui mai peste putin timp sa ma duc la controlul de ochi... Mi-e rau;.....................................................................................................................
Sony.Mary.2002 a scris:Comandati de la magazinul meu de ponei! Cei mai tari ponei! Veniti
de ce trebuie sa existe 40000000000000000 de magazine de ponei? puteai sa te angajezi la unul! parerea mea
zinzimima a scris:O data cand eram mica am patit ca mi se umflase foarte tare ochiul si ma simteam rau, dar dupa o saptamana mi.a trecut.BrunoClau a scris:ce faceti? va trebui mai peste putin timp sa ma duc la controlul de ochi... Mi-e rau;.....................................................................................................................
la mine nu e problema de umflatura, dar am o problema genetica, de la tata. el are dioptria -6 si -7. si cred ca voi afla ca am -2..... lesiiiiiiiin
Si eu il am dublura. =)) Cel de la gorila estesely01 a scris:Eu am de la Glamorous Gorilla. Care e cel de la Gorila normala?zinzimima a scris:Am impresia ca il am, stai sa vad. Dar am si de la gorila normala. (:
si eu il am
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380428
BrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:Comandati de la magazinul meu de ponei! Cei mai tari ponei! Veniti
de ce trebuie sa existe 40000000000000000 de magazine de ponei? puteai sa te angajezi la unul! parerea mea
Am vrut si eu un magazin. Le-am intrtebat pe fete si au spus ca nu este nici o problema
Ce ziceti, sa.mi inchid mirositeul? :[
- Gen : KinzCash : 620912
Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:Comandati de la magazinul meu de ponei! Cei mai tari ponei! Veniti
Am vrut si eu un magazin. Le-am intrtebat pe fete si au spus ca nu este nici o problema
aa, atunci ok
zinzimima a scris:Ce ziceti, sa.mi inchid mirositeul? :[
de ce? nuuu
Ai intrebat.o pe Marcy? Ea a fost prima cu idea de ponei, chiar daca nu a avut magazin. Acum la ea nu se mai duce nimeni.Sony.Mary.2002 a scris:BrunoClau a scris:Sony.Mary.2002 a scris:Comandati de la magazinul meu de ponei! Cei mai tari ponei! Veniti
Nu prea mai am nici vizualizari si nici comentarii. Ieri am pus o intrebare la microsite si abia am primit 2 raspunsuri, pe cand la altele intr.o ora erau deja 5.BrunoClau a scris:zinzimima a scris:Ce ziceti, sa.mi inchid mirositeul? :[
de ce? nuuu
zinzimima a scris:Nu prea mai am nici vizualizari si nici comentarii. Ieri am pus o intrebare la microsite si abia am primit 2 raspunsuri, pe cand la altele intr.o ora erau deja 5.BrunoClau a scris:zinzimima a scris:Ce ziceti, sa.mi inchid mirositeul? :[
de ce? nuuu
stiu cum te simti........ de zile incerc sa primesc " da vreau " pt urmatoarea poveste tu te duci la microsite-uri si scrii parerri si raspunzi la intrebari dar ei nu vin la tine , dar roata se intoarce zinzu o sa vezi XD speranta moare ultima , nu inchide microsite-ul , e super!!!!
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
KinzCash : 170990
Mersi! :XWebkinzPuppy a scris:zinzimima a scris:Nu prea mai am nici vizualizari si nici comentarii. Ieri am pus o intrebare la microsite si abia am primit 2 raspunsuri, pe cand la altele intr.o ora erau deja 5.BrunoClau a scris:zinzimima a scris:Ce ziceti, sa.mi inchid mirositeul? :[
de ce? nuuu
stiu cum te simti........ de zile incerc sa primesc " da vreau " pt urmatoarea poveste tu te duci la microsite-uri si scrii parerri si raspunzi la intrebari dar ei nu vin la tine , dar roata se intoarce zinzu o sa vezi XD speranta moare ultima , nu inchide microsite-ul , e super!!!!
NU MAI POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! :silent:controool de ooooooooooooooooooochi!
hello
Steffy9325- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nobody is per..."HI! WE'RE ONE DIRECTION!"
KinzCash : 154269
Buna Steffy! Am postat a doua parte o povestirii de la microsite.
Buna.
Ce faceti? Eu nu cred ca pot sta fiindca netul se misca foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee greu.
Ce faceti? Eu nu cred ca pot sta fiindca netul se misca foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee greu.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Bine.stefanawebkinz a scris:Buna.
Va reamintesc pana acum ce am scris la Microsite .
Pagina 1 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849-fairy-dust-microsite -> PNG-uri, Glittere, Poze, Versuri, Videoclipuri, Bancuri
Pagina 2 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p50-fairy-dust-microsite -> PNG-uri, Glittere, Poze, Jurnalul lui Chloe ( 8 septembrie 2012 ) , Super Pup ( Episodul 1, 8 septembrie 2012 ) , Retete de haine, Animalutul Lunii, Videoclipuri, Bancuri
Pagina 3 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p100-fairy-dust-microsite -> Glittere, Albumul Animalutelor ( Partea 1 , 9 septembrie 2012 ) , Cut the Rope Webkinz Version (3 imagini), Chloe, Randy si Sammy in cautarea Zgarzii de Aur ( Capitolul I ) , Jurnalul lui Chloe ( 9 septembrie 2012 )
Pagina 4 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p150-fairy-dust-microsite -> Glume cu pisici, Mario Webkinz Version (2 imagini), Vederile lui Sammy (2 vederi), FIFA Webkinz Version (1 imagine), PNG-uri, Tenis Webkinz (2 imagini), Chloe, Randy si Sammy la scoala (Partea I & Partea II & Partea III)
Pagina 5 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p200-fairy-dust-microsite -> Jurnalul lui Chloe ( 10 septembrie 2012 ) , Chloe, Randy si Sammy in cautarea Zgarzii de Aur ( Capitolul II ), Jocurile Olimpice Webkinz (1 imagine), Chloe, Randy si Sammy la scoala (Partea IV), Interviu cu Sammy
Pagina 1 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849-fairy-dust-microsite -> PNG-uri, Glittere, Poze, Versuri, Videoclipuri, Bancuri
Pagina 2 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p50-fairy-dust-microsite -> PNG-uri, Glittere, Poze, Jurnalul lui Chloe ( 8 septembrie 2012 ) , Super Pup ( Episodul 1, 8 septembrie 2012 ) , Retete de haine, Animalutul Lunii, Videoclipuri, Bancuri
Pagina 3 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p100-fairy-dust-microsite -> Glittere, Albumul Animalutelor ( Partea 1 , 9 septembrie 2012 ) , Cut the Rope Webkinz Version (3 imagini), Chloe, Randy si Sammy in cautarea Zgarzii de Aur ( Capitolul I ) , Jurnalul lui Chloe ( 9 septembrie 2012 )
Pagina 4 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p150-fairy-dust-microsite -> Glume cu pisici, Mario Webkinz Version (2 imagini), Vederile lui Sammy (2 vederi), FIFA Webkinz Version (1 imagine), PNG-uri, Tenis Webkinz (2 imagini), Chloe, Randy si Sammy la scoala (Partea I & Partea II & Partea III)
Pagina 5 -> http://forum.webkinzromania.ro/t5849p200-fairy-dust-microsite -> Jurnalul lui Chloe ( 10 septembrie 2012 ) , Chloe, Randy si Sammy in cautarea Zgarzii de Aur ( Capitolul II ), Jocurile Olimpice Webkinz (1 imagine), Chloe, Randy si Sammy la scoala (Partea IV), Interviu cu Sammy
**PuppyEyes**- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : (:
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 137968
Pofta bunazinzimima a scris:Ma duc sa mananc.
**PuppyEyes**- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : (:
KinzCash : 137968
::SONY:: a scris:Teo13Teodora♥ a scris:eu voi avea sig arctic fox in vreo 2 luni..
poveste lunga...
aa,nu scz.
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200581
ce e cu sig arctic fox?
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
mi-a comandat-o si mie mama dar dureaza pana vine...
si o va avea si smaranda de ziua ei
si o va avea si smaranda de ziua ei
mai stiti cand am zis ca mary fuge cu circul?ei bine i-am luat niste hainute noi si am convins-o sa nu faca asta,vestea proasta e ca una din hainute e o rochita populara si acum se crede micuta Bop Ip si o foloseste pe Ami drept oita,saraca...
ati vrea sa-mi deschid un micro unde sa nu fie o poveste cu anumite personaje,sa fac mai multe povestioare scurte cu toti webkinzii mmei ?
ati vrea sa-mi deschid un micro unde sa nu fie o poveste cu anumite personaje,sa fac mai multe povestioare scurte cu toti webkinzii mmei ?
Hey prieteni,uitati-va ce am postat la microsite si va veti rade.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205148
am facut rost de el *___*
Steffy9325- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nobody is per..."HI! WE'RE ONE DIRECTION!"
KinzCash : 154269
Heey!Ce faceti
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
KinzCash : 221261
Buna!Cmf?
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220638
Mai dati si voi semne de viata!
Eu am :BrunoClau a scris:zinzimima a scris:O data cand eram mica am patit ca mi se umflase foarte tare ochiul si ma simteam rau, dar dupa o saptamana mi.a trecut.BrunoClau a scris:ce faceti? va trebui mai peste putin timp sa ma duc la controlul de ochi... Mi-e rau;.....................................................................................................................
la mine nu e problema de umflatura, dar am o problema genetica, de la tata. el are dioptria -6 si -7. si cred ca voi afla ca am -2..... lesiiiiiiiin
La ochiul stang: -1.25
La ochiul drept: -1.00
vai,moarte! :roll:eu am:
drept:-2,50
stang:-1,75
Si de ce faci? : ? Chiar nu ii inteleg rostul....anutza.puppy a scris:vai,moarte! :roll:eu am:
Frate... :-ss 2,50? Porti ochelari ?
Daca n-as purta na-s vedea Practic sunt dependenta............merry777 a scris:Si de ce faci? : ? Chiar nu ii inteleg rostul....anutza.puppy a scris:vai,moarte! :roll:eu am:
Si de ce faci? : ? Chiar nu ii inteleg rostul....anutza.puppy a scris:vai,moarte! :roll:eu am:
Eu ii port in permanenta...anutza.puppy a scris:Daca n-as purta na-s vedea Practic sunt dependenta............merry777 a scris:Si de ce faci? : ? Chiar nu ii inteleg rostul....anutza.puppy a scris:vai,moarte! :roll:eu am:
Oftalmoloaga mi-a zis ca poate sa imi scada sau sa imi creasca... dar .. tu cand ai fost la control si ti-a zis ca ai ceva din nastere? ca mie mi-a zis ca am o problema din nastere si cica si din cauza asta port ochelari.. si mi-a zis ca s-ar putea sa fie si de la nenorocitu' asta de PC...
La mn a zis ca-i miopia scolarului :scratch:practic la mn nu va mai scadea niciodatamerry777 a scris:Eu ii port in permanenta...anutza.puppy a scris:Daca n-as purta na-s vedea Practic sunt dependenta............merry777 a scris:Si de ce faci? : ? Chiar nu ii inteleg rostul....anutza.puppy a scris:vai,moarte! :roll:eu am:
Oftalmoloaga mi-a zis ca poate sa imi scada sau sa imi creasca... dar .. tu cand ai fost la control si ti-a zis ca ai ceva din nastere? ca mie mi-a zis ca am o problema din nastere si cica si din cauza asta port ochelari.. si mi-a zis ca s-ar putea sa fie si de la nenorocitu' asta de PC...
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Teo13Teodora a scris:mai stiti cand am zis ca mary fuge cu circul?ei bine i-am luat niste hainute noi si am convins-o sa nu faca asta,vestea proasta e ca una din hainute e o rochita populara si acum se crede micuta Bop Ip si o foloseste pe Ami drept oita,saraca...
eu am renuntat la micro-ul meu si spe r ca asta sa mearga.Nu se stie dar sper.Dar daca nu am sa scriu pentru cei carora le pasa restul sa se duca l ce micro vor si gata asta-i viatza.nu-i place nimanui asta e ce-mi pasa.........................................
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142911
Esti suparata?ce s-a intamplat?
Sincera sa fiu nici eu nu stiu
prieteni ma puteti ajuta nu prea gasesc situl asta imi pureti spune cum sa scriu la net ca sa il gasesc mai usor
multumesc
multumesc
cami10- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : un nou an noi elevi o noua viata
Localizare : pe aici pe acolo peste tot :D
KinzCash : 134807
Ce site?cami10 a scris:prieteni ma puteti ajuta nu prea gasesc situl asta imi pureti spune cum sa scriu la net ca sa il gasesc mai usor
multumesc
zimzina cum sa intru la micro situl tau?
cami10- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : un nou an noi elevi o noua viata
Localizare : pe aici pe acolo peste tot :D
KinzCash : 134807
RE:conversatii
Buna,sunt noua pe forum si nu stiu cum sa fac o poza si apoi sa o postez. Va rog,ajutati-ma!
o faci pe programe ca pizap,pickmonkey
http://forum.webkinzromania.ro/t5618p450-zinzu-blogcami10 a scris:zinzimima cum sa intru la micro situl tau?
Ce mai faceti? N.am putut intra dupa masa de pranz pentru ca era ocupat PCul. :3
Bn,am mai scris pe microul meuxDzinzimima a scris:Ce mai faceti? N.am putut intra dupa masa de pranz pentru ca era ocupat PCul. :3
Acum merg sa ma uit.anutza.puppy a scris:Bn,am mai scris pe microul meuxDzinzimima a scris:Ce mai faceti? N.am putut intra dupa masa de pranz pentru ca era ocupat PCul. :3
Salut, Lu! Am scris la microsite Jurnalul zilei de azi. Tu?stefanawebkinz a scris:Hey.
Ce mai faceti?
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum