Conversatii...
+25
Moko
Viviana2011
::SONY::
MiaWebkinz
merry777
*MyLittlePuppy*
Steffy9325
anutza.puppy
bidrye
stefanawebkinz
drakesang123
Eliza28
Teo13Teodora♥
irenamihalachi
Alexandru2002
Go go webkinz, Claua
HiperDay
Sony.Mary.2002
zinzimima
Cineva
anootza
Roxy.Cool
BrunoClau
Adrian2003
Criseten
29 participanți
Pagina 16 din 20
Pagina 16 din 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Conversatii...
Tocmai ce intrebam de Spooky Dar cred totusi ca o sa-mi iau un Spooky Mazin spooky
anootza- Webkinz Signature
Ce ma bucur,doamne am inceput sa sar de fericire prin casa :
-MAMAAA , s-au adus modelele noooiiiii!!!Imi pot lua un mazin ^.^
-Da,dar depinde cat costa.....
-TATAAAAA!!!!!!!!!!!!S-au adus modelele noiiiii webkinz ^.^
-Iti iei si tu unul
-Imi dai voie
-Da,daca nu e peste 70 de lei,da
-IEEEIIII!!!!!!!!!!!!!
-CATELULEEEE!!!!!!!!!!!
-RUFFF!!!
-S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-RUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!
PISICAAAA.....S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZ!!!!!!!!!!!!!
-MIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!11
TESTOASEEE!S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZ!!!!!!!!!! ^.^
-
CAM ASTA AM FCT CAND AM AUZIT
-MAMAAA , s-au adus modelele noooiiiii!!!Imi pot lua un mazin ^.^
-Da,dar depinde cat costa.....
-TATAAAAA!!!!!!!!!!!!S-au adus modelele noiiiii webkinz ^.^
-Iti iei si tu unul
-Imi dai voie
-Da,daca nu e peste 70 de lei,da
-IEEEIIII!!!!!!!!!!!!!
-CATELULEEEE!!!!!!!!!!!
-RUFFF!!!
-S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-RUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!
PISICAAAA.....S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZ!!!!!!!!!!!!!
-MIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!11
TESTOASEEE!S-AU ADUS MODELELE NOI WEBKINZ!!!!!!!!!! ^.^
-
CAM ASTA AM FCT CAND AM AUZIT
Ce v-ati face fara mine? ;;] GLUMESK! =)) Mama statea si ma tinea sa nu tasnesc de pe scaun direct prin tavan. =))
zinzimima- Webkinz Signature
AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
Super! Eu imi iau din banii mei, desi as avea bani de 6 sau mai mult, cred ca imi iau doi. <3 Si dupa de sarbatori mai vad eu. =))
mie-mi ia mama <333 vreau mai repede la bucurestiiizinzimima a scris:Super! Eu imi iau din banii mei, desi as avea bani de 6 sau mai mult, cred ca imi iau doi. <3 Si dupa de sarbatori mai vad eu. =))
Eu mi-l iau pe cel de Halloween Si cred ca hamsterul Spooky...Dar bineinteles nu voi uita nicigand de Furgy...Teo13Teodora a scris:AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
Exact Zinzu!!!Ce ne-am face fara tineee!!! <3 Si app,mai bine tasneai direct la magazin,dupa un WEBKINZ!!!zinzimima a scris:Ce v-ati face fara mine? ;;] GLUMESK! =)) Mama statea si ma tinea sa nu tasnesc de pe scaun direct prin tavan. =))
eu acum sunt 100% sigura ca-i voi aveaaanootza a scris:Eu mi-l iau pe cel de Halloween Si cred ca hamsterul Spooky...Dar bineinteles nu voi uita nicigand de Furgy...Teo13Teodora♥ a scris:AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 200221
Deocamdata nu s-au adus in magazine, din cate am inteles.anootza a scris:Exact Zinzu!!!Ce ne-am face fara tineee!!! <3 Si app,mai bine tasneai direct la magazin,dupa un WEBKINZ!!!zinzimima a scris:Ce v-ati face fara mine? ;;] GLUMESK! =)) Mama statea si ma tinea sa nu tasnesc de pe scaun direct prin tavan. =))
- Gen : KinzCash : 620552
Abia astept sa-mi iau si eu unul....App,mama a zis :
-Zilele astea vom merge pana la Sun Plaza,sa vedem daca are,daca nu,mai mergem si la Grand,si daca nu-l gasim,ti-l comanzi <3
-Zilele astea vom merge pana la Sun Plaza,sa vedem daca are,daca nu,mai mergem si la Grand,si daca nu-l gasim,ti-l comanzi <3
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 220901
DACA vei gasi. Si eu voiam sa-mi iau Darling Dino dar am fost in 5 magazine si nu era nici unul.Teo13Teodora♥ a scris:eu acum sunt 100% sigura ca-i voi aveaaanootza a scris:Eu mi-l iau pe cel de Halloween Si cred ca hamsterul Spooky...Dar bineinteles nu voi uita nicigand de Furgy...Teo13Teodora♥ a scris:AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
Me to!!!Teo13Teodora♥ a scris:eu acum sunt 100% sigura ca-i voi aveaaanootza a scris:Eu mi-l iau pe cel de Halloween Si cred ca hamsterul Spooky...Dar bineinteles nu voi uita nicigand de Furgy...Teo13Teodora♥ a scris:AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Mama nu ma lasa sa comand nimic de pe net. -.-'
Eu stiu un loc unde se gasesc webkinzi noi,de dinainte sa apara pe WR E in Bucuresti,undeva la Inmedio...Nu spun,nu vreau sa mi se afle sursa secretazinzimima a scris:DACA vei gasi. Si eu voiam sa-mi iau Darling Dino dar am fost in 5 magazine si nu era nici unul.Teo13Teodora a scris:eu acum sunt 100% sigura ca-i voi aveaaanootza a scris:Eu mi-l iau pe cel de Halloween Si cred ca hamsterul Spooky...Dar bineinteles nu voi uita nicigand de Furgy...Teo13Teodora a scris:AM VB. CU MAMA,SAPTAMANA ASTA MERGEM IN BUCURESTI + MAI MERGE EA INTR-UN ORAS AL CARUI NUME L-AM UITAT =)) SI DACA GASESTE CATELUL DE HALLOWEEN SAU ROCKERZ PAPILLON(SAU AMBELE)MI-I IA
imi ziceam eu.."trebuie sa aleg dintre:cainele cu litere,pace aut puppy si caine spooky de halloween...hmmm ...oare...neh....a da:CAINE SPOOKY DE HALLOWEEN
Adevarul e ca platesti mai mult de pe net....Dar oricum....Ce conteaza,sigur vor fi in magazine...Pana la urma,tot apar ei...zinzimima a scris:Mama nu ma lasa sa comand nimic de pe net. -.-'
Si eu de asemenea Am pus ochii pe el de mai mult timpTeo13Teodora a scris:imi ziceam eu.."trebuie sa aleg dintre:cainele cu litere,pace aut puppy si caine spooky de halloween...hmmm ...oare...neh....a da:CAINE SPOOKY DE HALLOWEEN
dah..nici mama.. .__. dar tata daa!!anootza a scris:Adevarul e ca platesti mai mult de pe net....Dar oricum....Ce conteaza,sigur vor fi in magazine...Pana la urma,tot apar ei...zinzimima a scris:Mama nu ma lasa sa comand nimic de pe net. -.-'
Si la mine pachetul ala 2 w +1 zum a aparut intr-un inmedio din oras mai rapid decat ziceau WR
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688984
dah..si eu stiu 2 magazine inmedio care au toti webkinzii noi <33333333Alexandru2002 a scris:Si la mine pachetul ala 2 w +1 zum a aparut intr-un inmedio din oras mai rapid decat ziceau WR
Toata lumea stie, numai eu nu. ._. Macar am Inmedio in spatele blocului. =))
ce crezi,eu si cu el suntem suflete pereche =]] m-am gandit si la un nume dejaanootza a scris:Si eu de asemenea Am pus ochii pe el de mai mult timpTeo13Teodora a scris:imi ziceam eu.."trebuie sa aleg dintre:cainele cu litere,pace aut puppy si caine spooky de halloween...hmmm ...oare...neh....a da:CAINE SPOOKY DE HALLOWEEN
Si eu....Abia astept...Va fii cel mai bun prieten al lui FurgyTeo13Teodora a scris:ce crezi,eu si cu el suntem suflete pereche =]] m-am gandit si la un nume dejaanootza a scris:Si eu de asemenea Am pus ochii pe el de mai mult timpTeo13Teodora a scris:imi ziceam eu.."trebuie sa aleg dintre:cainele cu litere,pace aut puppy si caine spooky de halloween...hmmm ...oare...neh....a da:CAINE SPOOKY DE HALLOWEEN
Maine ma voi duce acolo si o sa vad...Chiar mi-l doresc multtt!!!!!!!!Mai ales ca vine Halloween-ul acum...Ar fii momentul perfect sa ne cunoastem,eu si catelul spooky
Doar daca nu am ramas eu in urma, mai este mai bine de o luna pana la Halloween.
Da stiu...Dar pana atunci pot sa ma mai joc cu el,sa mai exersez pt filmul de HALLOWEEN,si mai ales sa ma joc impreuna cu el si Furgyzinzimima a scris:Doar daca nu am ramas eu in urma, mai este mai bine de o luna pana la Halloween.
eu jur ca daca o sa-l am,si il voi avea! fac un micro cu halloween story (am 1000 de idei) si il deschid fix de halloweenanootza a scris:Da stiu...Dar pana atunci pot sa ma mai joc cu el,sa mai exersez pt filmul de HALLOWEEN,si mai ales sa ma joc impreuna cu el si Furgyzinzimima a scris:Doar daca nu am ramas eu in urma, mai este mai bine de o luna pana la Halloween.
Buna.Ce faceti?Am auzit bine ca sunt rokerzi?Daca da yyuuupyyyy Pentru ca imi pot folosi bani eStore pe animale sarphie
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
KinzCash : 160910
Nu numai Rockerz,ci ogramada de modele noi si cool....HiperDay a scris:Buna.Ce faceti?Am auzit bine ca sunt rokerzi?Daca da yyuuupyyyy Pentru ca imi pot folosi bani eStore pe animale sarphie
Suntem ca americanii
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
zinzimima a scris:"Concediu medical toata viata."
O sa stam aici toata viata.Teo13Teodora a scris:zinzimima a scris:"Concediu medical toata viata."
O sa te dea afara de la radio.
Asta e ...
Asta e?
O sa-mi iau concediu medical si gata.
Toata viata? :o3
N-ar fi o idee rea.
LOL..eu deja imi fac planuri =))voi lua catelul de haloween in cel mult urmatoarele 2 saptamani(asta si cealalta) ii voi gasi un nume perfect original si care i se potriveste 100% il voi adopta de halloween si il voi face vedeta microsite-ului lansat tot de hallowween "halloween story"
da stiu...sunt nebuna =]]
da stiu...sunt nebuna =]]
Ar fi fain ca cine lucreaza la un magazina sa primeasca 50% reducere la toate articolele
ba nu...HiperDay a scris:Ar fi fain ca cine lucreaza la un magazina sa primeasca 50% reducere la toate articolele
Ba nu prea ar fiiHiperDay a scris:Ar fi fain ca cine lucreaza la un magazina sa primeasca 50% reducere la toate articolele
ca nu toto lucreaza la magazin
auziti...mi s-a schimbat iubirea =)))))))) vreau catelul ala boxer,pe bune ,il adooor
auziti...mi s-a schimbat iubirea =)))))))) vreau catelul ala boxer,pe bune ,il adooor
Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
CUDDLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOVE ITTT!!!!!!!!!!!!!!!!1anootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
CEL mai dragutz!!!!!!!!!!
da..ai dreptate cu catelul de haloween eu iubesc catelul boxer,nush de ce dar il adoranootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
vi-l recomand tuturor,chiar daca INCA nu-l am
Eu as zice sa-mi iau cuddly si un labrador dinala negru,sau cum s-o numi...SUNT ASA DE COOL!!!!
Nu ar fi corect fata de oamenii care cumpara la pret 100% sa zic asaHiperDay a scris:dc?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688984
Da Teo!Si mie imi place Boxerul...Si mama a zis ca e foarte frumos,si ca mi-l ia E mai bine asa....Si imi ia si un Cuddly...Asa pe astia ii folosesc tot timpul,ma joc cu ei tot timpul,indiferent de sezon...Asa cu Halloween puppy,doar odata,de Halloween,si gataanootza a scris:Eu as zice sa-mi iau cuddly si un labrador dinala negru,sau cum s-o numi...SUNT ASA DE COOL!!!!
Si in plus nu sunt toti angajatiAlexandru2002 a scris:Nu ar fi corect fata de oamenii care cumpara la pret 100% sa zic asaHiperDay a scris:dc?
e maroanootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
eu imi iau:catelul boxer <33333333 si cred ca-mi iau si cuddly koala
Sunt tare dragutzy <3 Eu nu ma pot decide...Daca ma puteti ajuta... As fii foarte recunoscatoare...Sau sa mi iau pe amandoi ar fii cool...Unul de la mama,altul de la tataTeo13Teodora a scris:e maroanootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
Mie doar mama imi ia Webkinz. Si imi mai iau si eu din banii primiti.
anootza a scris:Sunt tare dragutzy <3 Eu nu ma pot decide...Daca ma puteti ajuta... As fii foarte recunoscatoare...Sau sa mi iau pe amandoi ar fii cool...Unul de la mama,altul de la tataTeo13Teodora a scris:e maroanootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
uite ca mi-ai dat o idee:
eu catre mama:mami...sti..au aparut modele noi...vreau si eu catelul boxer...mi-l doresc moolltt
mama:bine,bine...ti-l iau
eu:merci esti cea mai buna
---------------------------------------------
eu catre tata:tati...au aparut w noi...si vreau muult de tot un koala adorabil
tata:bine...ti-l iau..
eu:multam...esti cel mai bun
asa se intampla la mn. in imaginatie =]]]]]]]]]]
Si la mn la fel!!!! Imi place la nebunie cuddly koala si boxer...Inainte nu l-am vzt deabia acum l-am vzt (pe boxer)Teo13Teodora a scris:anootza a scris:Sunt tare dragutzy <3 Eu nu ma pot decide...Daca ma puteti ajuta... As fii foarte recunoscatoare...Sau sa mi iau pe amandoi ar fii cool...Unul de la mama,altul de la tataTeo13Teodora a scris:e maroanootza a scris:Defapt nu prea cred ca as mai vrea Halloween Puppy Mi se pare ca-l folosesc doar odata de Halloween,si in rest nu...As vrea un cuddly Koala E asa de dulce si mai e si frumos!
uite ca mi-ai dat o idee:
eu catre mama:mami...sti..au aparut modele noi...vreau si eu catelul boxer...mi-l doresc moolltt
mama:bine,bine...ti-l iau
eu:merci esti cea mai buna
---------------------------------------------
eu catre tata:tati...au aparut w noi...si vreau muult de tot un koala adorabil
tata:bine...ti-l iau..
eu:multam...esti cel mai bun
asa se intampla la mn. in imaginatie =]]]]]]]]]]
Ei ce pot sa mai zic decat : NOROC LA TOTI PT NOII WEBKINZ!!!!!!!!!ABIA ASTEPT MAINE O SA-MI IAU CUDDLY KOALA
NOAPTE BUNA <3zinzimima a scris:Eu ies. Noapte buna!
Sunt sigura ca Furgy se va intelege sooper bine cu unul din webkinzii noi Abia astept : )
Buna seara!
Ce faceti?
Am vazut ca s-au adus noii Webkinzi. Imi place mult dalmatianul cu inimioare.
Ce faceti?
Am vazut ca s-au adus noii Webkinzi. Imi place mult dalmatianul cu inimioare.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166534
salut!!! si eu am vazut!!!
am mers pe camp cu snoopy ( cainele meu ) la plimbare si mi-am facut temele
voi ce mai faceti?
cat costa un rockers?!?!
am mers pe camp cu snoopy ( cainele meu ) la plimbare si mi-am facut temele
voi ce mai faceti?
cat costa un rockers?!?!
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3