Adronia
+35
canary
Rose_2011
merry777
zinzimima
alexacheekygirl
WebKinzFriend
alicelovefrog
brochita
Boticut$Boticuta@kitty
deea98
WebkinzBoyRomania
pupantonia
Trompy98
bia
Irina
PeacefulDoggy
kkryss
galbior
LovleyLovePup
boticuta
Lore98
adelinabalerina
webkinz_lover
Froggy cunoscuta ca scl
MITZUCA
pufilici03
robypanda
andreiyo
GoldenRetriever200
steffa_99
Manzu
lorena.buta
Alexa17
ClaudiaMissy
Adronia
39 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Magazinul de Avatare a lui Adronia
Acesta este magazinul meu!
Formular:
Ce webkinz?
Cu ce sa fie imbracat
Ce sa scriu?
Altceva?
Nu fac angajari!
Formular:
Ce webkinz?
Cu ce sa fie imbracat
Ce sa scriu?
Altceva?
Nu fac angajari!
Adronia- Webkinz Signature
Re: Adronia
webkinz: cream soda puppy
cu ce sa fie imbracat: pink popstar uniform
sa scrie: Fernanda
Mersiiii
cu ce sa fie imbracat: pink popstar uniform
sa scrie: Fernanda
Mersiiii
bia- Webkinz Signature
Gata adelina balerina!
<script src='http://img808.imageshack.us/shareable/?i=pudellisa.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img808.imageshack.us/shareable/?i=pudellisa.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Bia nu am gasit nici Cream Soda Pup nici pop star dress daca ai vrea cu alt animal si cu alte haine!
oh un magazin din asta am si eu! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sunt furioasa da'im itrece!
si ce daca ai si tu?Intr-un oras sunt mai multe...brutarii,magazine de haine,abc-uri si nimeni nu se supara!
Trompy98 a scris:si ce daca ai si tu?Intr-un oras sunt mai multe...brutarii,magazine de haine,abc-uri si nimeni nu se supara!
pai are!!!!!!!!!!!!!!puteam sa te angajez!
adronia...surprinde-ma fa cum vrei tu cu ce haine vrei tu
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 170628
pisica pom pom imbracata cu costumul de super star sa aibe pantofii decristal si sapca roz cu fundita intr-o parte si sa scrie Aurora
bia a scris:adronia...surprinde-ma fa cum vrei tu cu ce haine vrei tu
<script src='http://img33.imageshack.us/shareable/?i=comandabia.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Nu am avut Pom Pom kitty,nici super star dress asa ca am pus cowgirl dress si persian cat!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Nu am pom pom kitty!
Am:Persian Cat,Charcoal cat,Siamese Cat,pisica aia din melodia where did you get these stripes,Ginger cat,Black and White cat,Cheeky Cat,Domino,Himalyan,Pink And White,Signature Calico,Silversoft!
Am:Persian Cat,Charcoal cat,Siamese Cat,pisica aia din melodia where did you get these stripes,Ginger cat,Black and White cat,Cheeky Cat,Domino,Himalyan,Pink And White,Signature Calico,Silversoft!
atunci cu alley cat si sa scrie LA f3el numai ca la nume sa scrie AlinaTrompy98 a scris:Nu am pom pom kitty!
Trompy98 a scris:bia a scris:adronia...surprinde-ma fa cum vrei tu cu ce haine vrei tu
mersi este foarte frumoasa
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170628
MITZUCA a scris:atunci cu alley cat si sa scrie LA f3el numai ca la nume sa scrie AlinaTrompy98 a scris:Nu am pom pom kitty!
<script src='http://img228.imageshack.us/shareable/?i=comandamitzuca.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Iti place?
Eu am!
<script src='http://img830.imageshack.us/shareable/?i=doooogi.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img830.imageshack.us/shareable/?i=doooogi.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Pe mn nimeni nu ma place?------------------------->
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163475
OMG pe mine ma are majoritatea in lista la fel si kkryss
Va multumesc tuturol
Va multumesc tuturol
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
multumiri celor care m`au facut prietena lor!
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
Tare nu-mi place cuvantul asta 'URAT'.Eu cred ca toti suntem prieteni aici.Nu trebuie sa facem diferente pentru ca v-am mai spus TOTI SUNTEM LA FEL!TOTI SUNTEM UNUL!ASA CA TOTI SUNTEM PRIETENI!!MITZUCA a scris:eu am decat 3 prieteni pe forum
in rest cred ca ma urati
Si sa nu mai folosesti cuvantul acela niciodata!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177106
DE ACORDkkryss a scris:Tare nu-mi place cuvantul asta 'URAT'.Eu cred ca toti suntem prieteni aici.Nu trebuie sa facem diferente pentru ca v-am mai spus TOTI SUNTEM LA FEL!TOTI SUNTEM UNUL!ASA CA TOTI SUNTEM PRIETENI!!MITZUCA a scris:eu am decat 3 prieteni pe forum
in rest cred ca ma urati
Si sa nu mai folosesti cuvantul acela niciodata!
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
daaaaPeacefulDoggy a scris:aici pe forum suntem ca o familie!!!!!!!!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
Alexa17 a scris:daaaaPeacefulDoggy a scris:aici pe forum suntem ca o familie!!!!!!!!
si deea e mama noastra!Daca are sot,sa ii spuna sa-si faca cont pe forum si avem si tata!
Trompy98 a scris:Alexa17 a scris:daaaaPeacefulDoggy a scris:aici pe forum suntem ca o familie!!!!!!!!
si deea e mama noastra!Daca are sot,sa ii spuna sa-si faca cont pe forum si avem si tata!
LOL
PeacefulDoggy a scris:Trompy98 a scris:Alexa17 a scris:daaaaPeacefulDoggy a scris:aici pe forum suntem ca o familie!!!!!!!!
LOL
IDEM!!
sa auda DEEA asta!Trompy98 a scris:PeacefulDoggy a scris:Trompy98 a scris:Alexa17 a scris:daaaaPeacefulDoggy a scris:aici pe forum suntem ca o familie!!!!!!!!
LOL
IDEM!!
De ce a fost ce-a mai groaznica zi din viata ta???
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167361
dar atunci daca suntem o familie nu ar trebuii sa facem o lista cu prietni da?si nu exista nici o regula care sa interzica sa flosesc cuvantul acela pune Deea regula numai folosesc dar nu este nic o regula si daca suntem o familie pe mine tot nu ma place nimeni
mie imi place de tine! ai vrut sa ma ajuti cu magazinul! eu nu am lista, dar as zice ca prima pe lista (de pe forum ) e adelina! e ruda cu care ma inteleg cel mai bine!MITZUCA a scris:dar atunci daca suntem o familie nu ar trebuii sa facem o lista cu prietni da?si nu exista nici o regula care sa interzica sa flosesc cuvantul acela pune Deea regula numai folosesc dar nu este nic o regula si daca suntem o familie pe mine tot nu ma place nimeni
P.S:mersi toti celor care ma au la BFF-uri! si eu va iubesc!
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
vreau par real de culoarea neagra pana la coate; animalut kangur; machiaj galben; si cu ochelari ca la pudelul cu par real+ o clama stralucitoare.
P.S. Merci anticipat
P.S. Merci anticipat
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 163009
eu vreau un pretty panda imbracat in lady gaga- poker face si alejandro (doua poze )
si un pretty panda imbracat ca miley in "party in the u.s.a "
ok ???
ms.
ok ???
ms.
OOO!
Multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 163009
lorena.buta a scris:eu vreau un pretty panda imbracat in lady gaga- poker face si alejandro (doua poze )
ok ???
ms.
Scuze!DAR MAGAZINUL ESTE INCHIS PENTRU URMATOARELE 3 SAPTAMANI!VA FAC POZELE ATUNCI!SCUZE!PUTETI SA FACETI COMENZI,DAR LE VOI FACE DOAR PESTE 3 SAPTAMANI!!!
Ce webkinz?Cream soda pup
Cu ce sa fie imbracat:Gold dress(rochie aurie),crown of wonder(coronita de minuni).
Ce sa scriu?I am Super Star
Altceva?nu
Cu ce sa fie imbracat:Gold dress(rochie aurie),crown of wonder(coronita de minuni).
Ce sa scriu?I am Super Star
Altceva?nu
Magazinul de Avatare a lui Adronia
Formular:
Ce Webkinz?:Husky
Cu ce sa fie imbracata?: cu ce o fi
Sa scrie: alexandra
Ce Webkinz?:Husky
Cu ce sa fie imbracata?: cu ce o fi
Sa scrie: alexandra
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181217
Ce webkinz? Vulpea polara
Cu ce sa fie imbracat ceva cool
Ce sa scriu? Fulgisor de Nea
Cu ce sa fie imbracat ceva cool
Ce sa scriu? Fulgisor de Nea
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
cu lop bunny
vreau culoarea parului galben
si parul sa fie real! nu desenat!
MULTUMESC!
vreau culoarea parului galben
si parul sa fie real! nu desenat!
MULTUMESC!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
Magazinul a fost inchis acum mult mult timp!Trompy98 a scris:lorena.buta a scris:eu vreau un pretty panda imbracat in lady gaga- poker face si alejandro (doua poze )
ok ???
ms.
Scuze!DAR MAGAZINUL ESTE INCHIS PENTRU URMATOARELE 3 SAPTAMANI!VA FAC POZELE ATUNCI!SCUZE!PUTETI SA FACETI COMENZI,DAR LE VOI FACE DOAR PESTE 3 SAPTAMANI!!!
Imi pare rau sa va dezamagesc!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
Buna
As vrea sa stiu daca imaginile sunt gratis ,iar daca sunt as vrea pentru un webkinz signature persian cat , parul lung pana la umeri , culoare roz bonbon .
Multumesc !
Multumesc !
Clawdeen- Vizitator
ved ca magazinul este inchis dar mai sunt si alte magazine unde pot sa faca poze asaClawdeen a scris:As vrea sa stiu daca imaginile sunt gratis ,iar daca sunt as vrea pentru un webkinz signature persian cat , parul lung pana la umeri , culoare roz bonbon .
Multumesc !
normalll ca sunt gratiss!!!Clawdeen a scris:As vrea sa stiu daca imaginile sunt gratis ,iar daca sunt as vrea pentru un webkinz signature persian cat , parul lung pana la umeri , culoare roz bonbon .
Multumesc !
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
ce webkinz? husky
cu ce sa fie imbracat: cu costum cu scilipici
ce sa scrie :Snowy
cu ce sa fie imbracat: cu costum cu scilipici
ce sa scrie :Snowy
stefi9325- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153912
comand
vreau si eu o tunsoare sa fie ori cum pe un beagle si un pink pony nu conteaza dar vreau ceva frumos pentru amandoi
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158910
super
1.lamb(fetita)
2.lung 1 metru
3.blond
4.da,machiaj roz
2.lung 1 metru
3.blond
4.da,machiaj roz
andreeapaun- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Prin webkinz
KinzCash : 159105
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Adronia
» CONCURS Joi #34: "Monopoly!" (Adronia)
» Pictures Album by Adronia and his cute pets
» robypanda
» Concurs RAPID - Familia Webkinz Fericita (Adronia) #5
» CONCURS Joi #34: "Monopoly!" (Adronia)
» Pictures Album by Adronia and his cute pets
» robypanda
» Concurs RAPID - Familia Webkinz Fericita (Adronia) #5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum