Radio FM
4 participanți
Pagina 1 din 1
Radio FM
Buna! Acest radio este brezentat de Mia,Rochers Cow si Miki,koala.
Va vor bune muzica,bancuri,poze amuzante,povesti si multe alte lucruri super!
Va vor bune muzica,bancuri,poze amuzante,povesti si multe alte lucruri super!
Re: Radio FM
mIA VA SFATUIESTE SA VA APARATI CONTUL VOSTRU WEBKINZ! aCUM, LUMEA LE IA! cATIVA COPII LI S-AU SFART DE CURAND CONTUL WEBKINZ.
IDEM ! ._.` Mie si surorii mele acum o saptamana ne-au disparut articole si ne-am trezit cu articole noi. EU cu o camera in plusSony.Mary.2002 a scris: mIA VA SFATUIESTE SA VA APARATI CONTUL VOSTRU WEBKINZ! aCUM, LUMEA LE IA! cATIVA COPII LI S-AU SFART DE CURAND CONTUL WEBKINZ.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380278
BrunoClau a scris:IDEM ! ._.` Mie si surorii mele acum o saptamana ne-au disparut articole si ne-am trezit cu articole noi. EU cu o camera in plusSony.Mary.2002 a scris: mIA VA SFATUIESTE SA VA APARATI CONTUL VOSTRU WEBKINZ! aCUM, LUMEA LE IA! cATIVA COPII LI S-AU SFART DE CURAND CONTUL WEBKINZ.
In luna octombrie,se incepe cautarea de conturi webkinz.
Incepep
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421779
Mie acum cateva zile mi-ai spus ca eu sunt BFF. Si prin Bff ma refeream si la sisBrunoClau a scris:IDEM ! ._.` Mie si surorii mele acum o saptamana ne-au disparut articole si ne-am trezit cu articole noi. EU cu o camera in plusSony.Mary.2002 a scris: mIA VA SFATUIESTE SA VA APARATI CONTUL VOSTRU WEBKINZ! aCUM, LUMEA LE IA! cATIVA COPII LI S-AU SFART DE CURAND CONTUL WEBKINZ.
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143180
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum