Idei de noi modele Webkinz :D
2 participanți
Pagina 1 din 1
Idei de noi modele Webkinz :D
Buna tuturor!Pe acest subiect toata lumea va posta idei de creare a noi modele webkinz.Incep eu:
AS vrea sa se inventeze un Signature Horse,care sa fie patat cu alb si maro xD
As vrea sa se inventeze un Signature frog care sa fie cat de cat asemanator cu webkinz tree frog sau tye die frog
As vrea sa se inventeze un signature cerb,sau ren,care sa aiva coarne lungi,si picioare lungi,si o codita mica la spate
As vrea sa se inventeze un webkinz catel care sa aiba asa: Sa fie rosu cu urechile verzi,sa aiba un tatoo ca la rockerz,numai ca pe el sa scrie Merry Christmas,si pe talpi sa aiba fulgi de zapada si sa se numeasca Christmas Puppy.Si desigur sa fie de sezon,adica de fiecare data cam de prin octombrie sa vina prin magazine
AS vrea sa se inventeze un Signature Horse,care sa fie patat cu alb si maro xD
As vrea sa se inventeze un Signature frog care sa fie cat de cat asemanator cu webkinz tree frog sau tye die frog
As vrea sa se inventeze un signature cerb,sau ren,care sa aiva coarne lungi,si picioare lungi,si o codita mica la spate
As vrea sa se inventeze un webkinz catel care sa aiba asa: Sa fie rosu cu urechile verzi,sa aiba un tatoo ca la rockerz,numai ca pe el sa scrie Merry Christmas,si pe talpi sa aiba fulgi de zapada si sa se numeasca Christmas Puppy.Si desigur sa fie de sezon,adica de fiecare data cam de prin octombrie sa vina prin magazine
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221261
Re: Idei de noi modele Webkinz :D
Sa se inventeze un webkinz mutt in realitate
Sa apara pe piata un webkinz catel' cu un model de valuri si de apa,si sa se numeasca " sea puppy",sau cainele valurilor
Sa se inventeze un webkinz wolf care sa fie signature si sa fie negru cu o pata alba pe mijloc ^^
Sa se inventeze un webkinz de sezon vulpe care sa aiba fulgi de zapada si un smoc de par in varful capului,botul verde,in rest rosu si sa aiba coada ambele culori si urechile albe
Cum vi se par ideile? Puneti si voi,nu va sfiiti xD Ca eu am pus deja ogramada
Sa apara pe piata un webkinz catel' cu un model de valuri si de apa,si sa se numeasca " sea puppy",sau cainele valurilor
Sa se inventeze un webkinz wolf care sa fie signature si sa fie negru cu o pata alba pe mijloc ^^
Sa se inventeze un webkinz de sezon vulpe care sa aiba fulgi de zapada si un smoc de par in varful capului,botul verde,in rest rosu si sa aiba coada ambele culori si urechile albe
Cum vi se par ideile? Puneti si voi,nu va sfiiti xD Ca eu am pus deja ogramada
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144004
Subiecte similare
» Propuneri de Webkinz
» Ce ne place si ce nu
» idei cum sa ma joc cu cu plusurile webkinz
» Idei de filme Webkinz (pt. toata lumea)
» ♥ Rockerz, Webkinz si Mazin' Hamsters NUMAI la Inmedio! ♥
» Ce ne place si ce nu
» idei cum sa ma joc cu cu plusurile webkinz
» Idei de filme Webkinz (pt. toata lumea)
» ♥ Rockerz, Webkinz si Mazin' Hamsters NUMAI la Inmedio! ♥
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum