Conversatii...
+31
biancaidu
alteio
valicescu
hanimontani190
Irina
Viviana2011
Mos-Craciun
Alexandru2002
WebkinzLuver
PeacefulDoggy
Sonia-Maria.2002
Webkinz.Romania
Florin103
☆Lidia☆STAR☆
arosu10
Salata
stefanawebkinz
Laur77
LEXI2003
anutza.puppy
ChocolateMilk
BlueRose
anootza
cosmin1234
zinzimima
irenamihalachi
HiperDay
Nokia345
Adrian2003
Malinuta
BrunoClau
35 participanți
Pagina 4 din 20
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Conversatii...
ChocolateMilk a scris:..ma bucur ca sunteti prietenosi..eram intr-o stare si mi-era putin frica..credeam ca nu voi fii bagata in seama.....am o intreabre..de ce nu merge site-ul webkinzromania.ro?Adrian2003 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Salut !
domenul .RO nu a mai fost platit
Adrian2003- Webkinz Signature
cosmin1234 a scris:cosmin1234 a scris:As vrea sa desenez ceva pe calculator dar nu am idei.Datimi idei de webkinz editati!
Pisica agintie, pestele clovn
Pentru ca ma sacaie calculatorul. *puke* Si scriu mai repede.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Stomacul meu o ia razna. Mi s-a terminat rezerva de dulciuri. Stomacul este intr-o euforie continua. Mi-e pofta de vafe. *-*Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Ce mai ziceti?
Moi se plisctiseste D:
Bine,tu?
*_* am observat ceva
De ce numai scrii colorat?
zinzimima- Webkinz Signature
zinzimima a scris:Pentru ca ma sacaie calculatorul. *puke* Si scriu mai repede.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Stomacul meu o ia razna. Mi s-a terminat rezerva de dulciuri. Stomacul este intr-o euforie continua. Mi-e pofta de vafe. *-*Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Ce mai ziceti?
Moi se plisctiseste D:
Bine,tu?
*_* am observat ceva
De ce numai scrii colorat?
Aaa.
aha..si...cum aflu daca au reduceri de sarbatori la webkinz-uri:D? de aici de pe site?Adrian2003 a scris:ChocolateMilk a scris:..ma bucur ca sunteti prietenosi..eram intr-o stare si mi-era putin frica..credeam ca nu voi fii bagata in seama.....am o intreabre..de ce nu merge site-ul webkinzromania.ro?Adrian2003 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Salut !
domenul .RO nu a mai fost platit
ChocolateMilk- Webkinz Caring Valley
Buna!Cmf-eti?S-a certat cnv sau a mai intrat Gundrof?
anutza.puppy- Webkinz Signature
Buna..sunt noua bine tu?Cred ca nu..anutza.puppy a scris:Buna!Cmf-eti?S-a certat cnv sau a mai intrat Gundrof?
Buna si 2xanutza.puppy a scris:Buna!Cmf-eti?S-a certat cnv sau a mai intrat Gundrof?
BlueRose- Webkinz Signature
Vad ca nu....ce rau imi pare ca nu am fost si eu aici cand a intrat W.R
ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Buna! Sunt Sonia! Imi poti spune Sony. Vrei sa fim prietene? Acepta-mi cererea de prietenie de aici. Vei intra zi de zi? sunt curioasa
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 173900
Las' ca intra imd,a zis ca intra mai diseara
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181547
Eu m-am apucat sa desenez arborele genealogic Lion King Am ajuns in prezent de la Simba-Copiii lui si prietenii lor si akm o iau in urma....pana akm i-am facut din urma pe Mufasa,Sarabi si Scar.Urmeaza Ahadi si Uru si apoi familia Nalei!
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220548
Supeeeer! Ap Lexi,eu sunt valicescu pe un nou cont,daca nu stiai....LEXI2003 a scris:Las' ca intra imd,a zis ca intra mai diseara
Ooo,ms ca mi-ai zisBABA UNIVERSALA a scris:Supeeeer! Ap Lexi,eu sunt valicescu pe un nou cont,daca nu stiai....BABA UNIVERSALA2 a scris:Las' ca intra imd,a zis ca intra mai diseara
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Mai veniti la sezatoare? Am propus o idee
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Ce nume ciudate au *.*
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 150013
Incantata.Iti trimit o cerere de prietenie imd!ChocolateMilk a scris:Buna..sunt noua bine tu?Cred ca nu..anutza.puppy a scris:Buna!Cmf-eti?S-a certat cnv sau a mai intrat Gundrof?
Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Buna! Sunt Sonia! Imi poti spune Sony. Vrei sa fim prietene? Acepta-mi cererea de prietenie de aici. Vei intra zi de zi? sunt curioasa
- Gen : Stare de spirit : Imi place laptele cu ciocolata :))
Localizare : Pe..aici...ma plimb...
KinzCash : 135486
Cu placereLEXI2003 a scris:Ooo,ms ca mi-ai zisBABA UNIVERSALA a scris:Supeeeer! Ap Lexi,eu sunt valicescu pe un nou cont,daca nu stiai....BABA UNIVERSALA2 a scris:Las' ca intra imd,a zis ca intra mai diseara
am reusit..app sony..ma poti ajuta cu ceva?pe forum ?ChocolateMilk a scris:Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Am editat o poza cu un iepure
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img688/873/webkinziepure.jpg
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img688/873/webkinziepure.jpg
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162966
ChocolateMilk a scris:Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Poate in weekend.
Nu stii cum? Dai pe profil,apoi pe prieteni sau pers. ignorate.
Si iti arata acolo cum accepti.
Cu placere [/quote]BABA UNIVERSALA a scris:Ooo,ms ca mi-ai zisBABA UNIVERSALA2][quote="BABA UNIVERSALA a scris:Supeeeer! Ap Lexi,eu sunt valicescu pe un nou cont,daca nu stiai....BABA UNIVERSALA2 a scris:Las' ca intra imd,a zis ca intra mai diseara
ChocolateMilk a scris:am reusit..app sony..ma poti ajuta cu ceva?pe forum ?ChocolateMilk a scris:Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Un server prea prost pentru a fi adevarat. Sau un joc prea prost.
De cateva zile incoace se restarteaza, zilnic, serverul TransForMice.
Err ...
De cateva zile incoace se restarteaza, zilnic, serverul TransForMice.
Err ...
- Gen : KinzCash : 620822
da buna idee.. si mersi am reusit..Sonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Poate in weekend.
Nu stii cum? Dai pe profil,apoi pe prieteni sau pers. ignorate.
Si iti arata acolo cum accepti.
1.Va place semnatura?
2. <----bere sau vin sau palinca
<----------NOROC!
2. <----bere sau vin sau palinca
<----------NOROC!
Stiiiiu....ce are TFM?
Vreau sa-mi iau unn nou webkinz..si pentru ca webkinzromania..este temporar inchis..vreau sa aflu daca au reduceri de sarbatori la webkinzuri..cum aflu de pe forum?aveti vreun topic special pentru chestia astA?Sonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:am reusit..app sony..ma poti ajuta cu ceva?pe forum ?ChocolateMilk a scris:Da..vreau sa fiu prietene..imediat...iti accept cererea de prietenie(daca as sti cum..) ) ..pai ..daca suntem in vacanta..Da:) si cand incepe scoala cred ca da..sunt in clasa a-7-a si imi este greu sa invat dar sa si stau pe calculator sper ca daSonia-Maria.2002 a scris:ChocolateMilk a scris:Buna!Sunt noua aici...si ma gandeam daca vreti sa fim prieteni..?Ok..sa ma prezint?Am 13 ani,i love webkinz soo much,i am from Bucharest..dar am rude in Craiova si vin des..pe acolo..numele meu este...Bianca-Alexandra-Gabriela...dar voi puteti sa-mi spuneti Byby..sper sa ne putem intelegem..si inca ceva..Hai webkinz:D
Cati W ai?Eu 17.
Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Eu mi-am spalat Webkinzul Signature Lion ;3 am gasit pe net cum pot sa-l spal,si acum e asa de moale <3 Inainte era aspru de la praf,ca il am de 2 ani,al 4-lea W al meu xD
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221171
wow bravo..eu am 10 cred:Danutza.puppy a scris:Cati W ai?Eu 17.
Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Eu am folosit nou standalone pe versiunea din calculator, de ce l-ar mai testa?
[quote="LEXI2003"]
Termina cu baba ta!]
Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aia[/quoteBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Termina cu baba ta!]
ChocolateMilk a scris:wow bravo..eu am 10 cred:Danutza.puppy a scris:Cati W ai?Eu 17.
Heey!Yo's Ana Bun venit,si sper sa ne intelegem bine Vad ca esti a 7-a...Eu sunt a 5-a
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
anootza a scris:Eu mi-am spalat Webkinzul Signature Lion ;3 am gasit pe net cum pot sa-l spal,si acum e asa de moale <3 Inainte era aspru de la praf,ca il am de 2 ani,al 4-lea W al meu xD
Ne zici si noua cum l-ai spalat?
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 249024
..mersi..si eu speranootza a scris:ChocolateMilk a scris:wow bravo..eu am 10 cred:Danutza.puppy a scris:Cati W ai?Eu 17.
Heey!Yo's Ana Bun venit,si sper sa ne intelegem bine Vad ca esti a 7-a...Eu sunt a 5-a
zinzimima a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Limbajul vostru extraterestru ma sperie
Laur77 a scris:anootza a scris:Eu mi-am spalat Webkinzul Signature Lion ;3 am gasit pe net cum pot sa-l spal,si acum e asa de moale <3 Inainte era aspru de la praf,ca il am de 2 ani,al 4-lea W al meu xD
Ne zici si noua cum l-ai spalat?
Pai...Am vzt un video pe youtube,de la o fata,cum sa iti speli un W sig. DUpa mi-a venti sclipirea sa-mi spal W Sig. Lion ptc era murdar.
Am luat un pieptan si o perie.Am inceput sa-l pieptan cu peria.Dupa ce ai aplicat asta pe tot corpul,ia un prosop,uda-l bine cu apa,si incepe sa freci Sig. cu prosopul.Dupa ce simti ca W este putin ud pe toata suprafata corpului,incetezi din frecat.Dupa iei feonul si incepi sa ii dai pe fiecare parte a corpului cu pieptanul,desigur,uscandu-l cu feonul,pt a termina mai repede.Dupa ce ai incheiat aceste sarcini,Sig tau va fi moale si curat din nou!
TADAM ^^
)) si eu joc TFM dar nu am mai intrat de mult...o intrebare,.,aici tot deea a ramas admin?adica webkinzormania..defapt..anootza a scris:zinzimima a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
N-am inteles nimik din ce au spus...Poate sunt agenti secreti si au limbaj codat Nu-i de mirare ca numele lor sunt asaDoamna Z a scris:Doamna X a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.Doamna Y a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaDoamna W a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Deea a muritChocolateMilk a scris:)) si eu joc TFM dar nu am mai intrat de mult...o intrebare,.,aici tot deea a ramas admin?adica webkinzormania..defapt..anootza a scris:zinzimima a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
HehehahaDoamna O brad frumos a scris:N-am inteles nimik din ce au spus...Poate sunt agenti secreti si au limbaj codat Nu-i de mirare ca numele lor sunt asaDoamna Z a scris:Doamna X a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.Doamna Y a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaDoamna W a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
BlueRose a scris:N-am inteles nimik din ce au spus...Poate sunt agenti secreti si au limbaj codat Nu-i de mirare ca numele lor sunt asaDoamna Z a scris:Doamna X a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.Doamna Y a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaDoamna W a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Chemam extraterestrii sa te sechestreze si sa te invete limba lor. C:anootza a scris:zinzimima a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aiaBABA UNIVERSALA TFM a scris:Stiiiiu....ce are TFM?
Standalone s-ar traduce "independent". Err. Program standalone. Google e prietenul tau! :3
=]] Si cmf babelor si mosnegilor:?:
Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?Vrei sa fac infarct?De ceBlueRose a scris:Deea a muritChocolateMilk a scris:)) si eu joc TFM dar nu am mai intrat de mult...o intrebare,.,aici tot deea a ramas admin?adica webkinzormania..defapt..anootza a scris:zinzimima a scris:Il testeaza in fiecare zi? Poate sa pice serverul pentru 3 ore si gata.LEXI2003 a scris:
Paaai,Tig testeaza un nou standalone,deci,crd ca d-aia
Argh. Acoperirea mea a fost distrusa. ALERTA! ALERTA!
Adevarul e ca nu prea ma pricep sa "traduc" termenii tehnologici. E ca si cum ai pune o cartita sa gateasca.
Adevarul e ca nu prea ma pricep sa "traduc" termenii tehnologici. E ca si cum ai pune o cartita sa gateasca.
babutza univiersiala fashi ghini :3anootza a scris:=]] Si cmf babelor si mosnegilor:?:
Malinuta- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
KinzCash : 176700
SUPER-PUPPY. TARA TA TA TERE.anootza a scris:=]] Si cmf babelor si mosnegilor:?:
*ding* Pot fi babuta-tehnologizata. Err. Prea lung. Mai bine BT. Mu ha ha.
anootza a scris:=]] Si cmf babelor si mosnegilor:?:
Bini. Tu shi mai fashi? :-w
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336803
Spioana nr. 1 a scris:Da.Bravo!Ai retinut parola!Spioana nr. 2 a scris:Imi place laptele cu ciocolataSpioana cu 2 capete iubitoare de porci zburatori ce scoate fum pe gura si flacari pe urechi,nu mananca decat carnati de creb,doarme in aer si zboara din pat,inoata in lava si se prajeste in apa,coase ciocuri de gasca si smulge materiale,adesea poarta un costum de pui! a scris:Ati gasit ascunzatoarea mea?
Dar sti unde e,nu?X.x'
Am descifrat mesajul!
Mie foame. Unde este slata si Bombonica?
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214558
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328459
Florin103 a scris:Mie foame. Unde este slata si Bombonica?
salata vine imd.
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328459
m-a chemat cnv.?
Salata- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ultra mega salataaa :-"
Localizare : In sala salatelor
KinzCash : 131512
Hmm...M-am plictisit...Ce sa fac?..STIU!(ceva nu prea inteligent)
OPPAN GANGNAM STYLE!!!
OP OP OP OP
OPPAN GANGNAM STYLE
Eeeeee sexy lady
OP OP OP OP
OPPAN GANGNAM STYLE
OPPAN GANGNAM STYLE!!!
OP OP OP OP
OPPAN GANGNAM STYLE
Eeeeee sexy lady
OP OP OP OP
OPPAN GANGNAM STYLE
Meriti o diploma. *protejeaza natura*BlueRose a scris:Spioana nr. 1 a scris:Da.Bravo!Ai retinut parola!Spioana nr. 2 a scris:Imi place laptele cu ciocolataSpioana cu 2 capete iubitoare de porci zburatori ce scoate fum pe gura si flacari pe urechi,nu mananca decat carnati de creb,doarme in aer si zboara din pat,inoata in lava si se prajeste in apa,coase ciocuri de gasca si smulge materiale,adesea poarta un costum de pui! a scris:Ati gasit ascunzatoarea mea?
Dar sti unde e,nu?X.x'
Am descifrat mesajul!
Atunci, meriti un trofeu. *nu exploata*
Mintea mea e drogata cu prajituri.
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Pagina 4 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum