Unde era cadoul de Craciun? Si povestea de cum v-ati bucurat cand l-ati vazut???
5 participanți
Pagina 1 din 1
Unde era cadoul de Craciun? Si povestea de cum v-ati bucurat cand l-ati vazut???
Al meu era mare parte sub bradul din sufragerie, dar sub al meu mai era un webkinz, pe care nu il vazusem.
Povestea e asa:
Dimineata, dupa ce m-ama trezit, i-am asteptat si pe parinti sa se trezeasca. Dupace am auzit ca s-au trezit, am trecut in fuga pe langa bradul meu , neobservand ce era acolo, si m-am dus la bradul din sufragerie, sa vad ce mi-a adus mosu'. Am deschis punga si primele mele cuvinte au fost:
-Vai, de mine! Mami, tati, am primit un rockerz!!!
Dupa ce ne-am uitat prin cadouri, tata a zis:
-Ia bomboanele astea si punele la tine in brad.
M-am dusla brad, si cand sa pun bomboanele, am zis:
-Pa, pa, parinti! Am mai primit un webkinz!!!
Asa mi-am gasit eu webkinzi .
Povestea e asa:
Dimineata, dupa ce m-ama trezit, i-am asteptat si pe parinti sa se trezeasca. Dupace am auzit ca s-au trezit, am trecut in fuga pe langa bradul meu , neobservand ce era acolo, si m-am dus la bradul din sufragerie, sa vad ce mi-a adus mosu'. Am deschis punga si primele mele cuvinte au fost:
-Vai, de mine! Mami, tati, am primit un rockerz!!!
Dupa ce ne-am uitat prin cadouri, tata a zis:
-Ia bomboanele astea si punele la tine in brad.
M-am dusla brad, si cand sa pun bomboanele, am zis:
-Pa, pa, parinti! Am mai primit un webkinz!!!
Asa mi-am gasit eu webkinzi .
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144923
Re: Unde era cadoul de Craciun? Si povestea de cum v-ati bucurat cand l-ati vazut???
eh bine m-am trezit si am fugit pana la bradul mare......nu era nimik acolo...eram sad...apoi i-am spus mamei si mi-a zis sa ma duc mai aproape si sa privesc de-aproape
in brad se afla...un Charming panda....si dulciuri.....apoi am fugit la bradutul meu unde mi-am pus w-ull.
simple...........
in brad se afla...un Charming panda....si dulciuri.....apoi am fugit la bradutul meu unde mi-am pus w-ull.
simple...........
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137602
Re: Unde era cadoul de Craciun? Si povestea de cum v-ati bucurat cand l-ati vazut???
eu m-am suclat la 7:22. am tipat de fericire cand am vazut W pink dalmatian.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Am venit de afara. Fugind ) . Am ajuns acasa, am deschis o usa si am vazut cadouri sub bradut
Am primit: Puzzle 3D , Pijama,Jucarie de Plus, mos craciun din ciocolata, ciocolata milka, mosi craciuni din ciocolata(mici), cozonac cu ciocolata, rezerve pentru periuta de dinti(cu baterii), periuta de dinti(cu baterii) si doua bluze
Am primit: Puzzle 3D , Pijama,Jucarie de Plus, mos craciun din ciocolata, ciocolata milka, mosi craciuni din ciocolata(mici), cozonac cu ciocolata, rezerve pentru periuta de dinti(cu baterii), periuta de dinti(cu baterii) si doua bluze
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Am venit ieri de la nana mea (la ora 1) si nu era nimic. Nici nu ma asteptam sa vad ceva, fiinda am primit ieri de la tata 2 w. Dupa aia am plans (fara sa stie cineva)
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Unde intrati cand deschideti calculatorul?
» Povestea primului Webkinz
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» Propuneri
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» Povestea primului Webkinz
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» Propuneri
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum