Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!

+193
Lidia10
Viviana2011
sasha2001ale
Fashion Baby
sanziiana
♥✿Marcy_Marceline✿♥
LetyLetyutza
Adrian2003
catelusastefy
Cătălin
pufi09
oaal17
Deny_bb
andra2000
Moko
Laur77
DACI555
MrCookieMonster
Nokia345
Viorika
webkinzita
ylayda28
Bogael
ZuZu Patry ZuZu
didideea
alexut5
ionuteu
ralucasasu94
Saffy
alteio
maria123
Florescu Carmenica
crazydiva~by
BlwAddict
eliza gidoi
Adelaina
verona3
AlexxD
6teob
ancuutssa
Sunny
scripulici
stefi9325
Dogs-Are-Us
andreeapaun
AnDrEi_WebKinz
andrapuf
alexacheekygirl
LOUISE
Bybyka_skumpyka2011
gabriela_sweet
bridgettedawn_club
Miruna33
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
webkinzcodru
marycool109
merry777
sharonpopa
xJustMySmileX
Boticut$Boticuta@kitty
stefania98
stefanawebkinz
Pisy1148
LEXI2003
monica2000
canary
zinzimima
Mimy
Rose_2011
robi dragut
lililoli
stefania223
alexandraVIP
andreiyo
LovelyGirl
Romana.Dawn
Alexandru2002
biancaidu
Kent - My BD
bobzutza
Misterio
DRACULAURA
vichy
fuxinel
Fulgerica xD
sely01
lipton50
Stefzyk
ClaudiaMissy2
verzisor
mara76girl
elenafrumoasa17
MJ-PopKing
Bunguinu
saracri
ralu si daria
JustSmile
marul2001
andraalexa110
Galinnda
last_cookie
Clinchi
MeriMeriSheep
Alynutza29
Alinuta
Maria.
Teliå
puffulyna
Ana Lucia
kinzville
WebKinzFriend
jasminerux
♥Ana
RalucaPaun
Tinutza
FunaMariaMirabela
Webkinzcool
bia
CoolLadyDomino
PeacefulDoggy
Irina
WebkinzBoyRomania
PuppyLove
Lore98
lorybella96
Trompy98
Karina
denissa99pestisor
stella
monicawebkinz
fannr1webkinz
Lydialovebj
bfatme
LIGHTRISE
Pinduric
alicelovefrog
galbior
Mamarutzza
♥Camalazo♥
SellzGomezFan
lavinia3000
Adronia
Anca
Froggy cunoscuta ca scl
mituca10
analucia
llizza
july_thebest_star
WebkinzVideos989
cristi7777
claudia08
brochita
adelinabalerina
andrei ss
Alexa17
di_popa
Signature Dutch Bunny
robypanda
YloveWebkinz
kkryss
ClaudiaMissy
deea98
lorena.buta
sicalin
Manzu
pupantonia
LovleyLovePup
luwlypuppy
Andrew faimosul
pufilici03
dani
Renny
lorena buta
oana16
Cheekydog
dana
Signature Penguin
bidaman98caty
eric
licurici9923
Eclipse07
Zaria
IannaLove
roxyboxy98
™Z€r0™
Maria
™Daiana™
MITZUCA
Husky
Cherry Blossom
Dariusdd
gavril
Webkinz Romania
197 participanți

Pagina 16 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16

In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Re: Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!

Mesaj  Alexandru2002 Mar 27 Mar 2012, 5:14 pm

Timisoara, resedinta judetului Timis

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Re: Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!

Mesaj  oaal17 Dum 01 Apr 2012, 7:18 am

EU SUNT OANA AM 12 ANI,6 ANIMALUTE SI URASC CAND LUMEA IMI CONFUNDA NUMELE CU IOANA!Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 636560 DECI VA ROG...OANA!

oaal17
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  pufi09 Sam 07 Apr 2012, 7:44 pm

Salut eu sunt Roxana si am 11 ani.

Sunt din Romania ,Judetul Mures Localitatea ReghinHai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 978826

pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Hai sa ne cunoastem!

Mesaj  pufi09 Lun 09 Apr 2012, 4:51 pm

Aici cine vrea pune intrebari si ceilalti raspund ca sa stim mai multe despre ceilaltiHai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 978826

Ultima editare efectuata de catre pufi09 in Lun 09 Apr 2012, 4:53 pm, editata de 1 ori

pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pufi09 Lun 09 Apr 2012, 4:52 pm

Care este animalul vostru (salbatic) preferat?Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 692615

pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pufi09 Lun 09 Apr 2012, 4:54 pm

pufi09 a scris:Care este animalul vostru (salbatic) preferat?Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 692615
Al meu este TIGRULHai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872

pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Lun 09 Apr 2012, 5:43 pm

pufi09 a scris:
pufi09 a scris:Care este animalul vostru (salbatic) preferat?Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 692615
Al meu este TIGRULHai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 615872
tot tigrul dar tigrul alb Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41447 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41447

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pufi09 Mar 10 Apr 2012, 3:58 pm

alteio a scris:
pufi09 a scris:
tot tigrul dar tigrul alb Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41447 Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41447
Mie imi place si tigrul alb dar si cel galben

Dar tigrul alb este mai rarHai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 978826

pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Cătălin Mar 17 Apr 2012, 2:14 pm

Bună !
Mă numesc Cătălin , am 11 ani (Pe 06.06.2012 , 6 Iunie 2012 împlinesc 12 ani). Sunt din judeţul Hunedoara , şi webkinzul meu este Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 8313
Sper să ne înţelegem ^^

Cătălin
Zumbuddy
Zumbuddy

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty hai sa ne cunoastem

Mesaj  catelusastefy Mar 17 Apr 2012, 9:23 pm

al meu este ghepardul Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41447

Ultima editare efectuata de catre catelusastefy in Mar 17 Apr 2012, 9:31 pm, editata de 1 ori (Motiv : am scris titlul mesajului gresit)
catelusastefy
catelusastefy
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : vesela
Localizare Localizare : In savana.Sunt Kiara.
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 146045

Sus In jos

Mesaj  Moko Mar 17 Apr 2012, 9:25 pm

Nu am preferat.
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204728

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Re:intrebare

Mesaj  Adrian2003 Joi 19 Apr 2012, 3:13 pm

Este Lynx-ul
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328129

Sus In jos

Mesaj  Moko Joi 19 Apr 2012, 3:13 pm

Acum am preferat:caini Very Happy
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Joi 19 Apr 2012, 3:36 pm

Caine salbatic Rolling Eyes
Poate mai exista confused - huh?
Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 248694

Sus In jos

Mesaj  LetyLetyutza Vin 20 Apr 2012, 1:49 am

Buna, eu sunt Letitia sunt din Pitesti si am 11 ani jumatate.
LetyLetyutza
LetyLetyutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Trista :(
Localizare Localizare : Pitesti
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162889

http://www.animalut.ro/animalut-ReKytz

Sus In jos

Mesaj  LOUISE Vin 20 Apr 2012, 11:03 am

eu sunt Mara si am aproape 10 ani Smile
LOUISE
LOUISE
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare Localizare : undeva pe internet
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 180125

Sus In jos

Mesaj  ♥✿Marcy_Marceline✿♥ Dum 29 Apr 2012, 2:01 pm

Eu sunt Ana Maria , sunt din Constanta si am 12 ani (27 august 1999)
♥✿Marcy_Marceline✿♥
♥✿Marcy_Marceline✿♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Branza e mai Buna ca prajitura pentru ca exista prajitura cu branza dar nu exista branza cu prajitura TT^TT
Localizare Localizare : Land of Ooo ( Taramul ooo) -&quot;un loc magic&quot;
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 169738

http://freeeedom123.tumblr.com/

Sus In jos

Mesaj  bridgettedawn_club Mar 01 Mai 2012, 8:58 am

eu sunt Andra din Targu-Mures si am 12 ani
bridgettedawn_club
bridgettedawn_club
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : anxious
Localizare Localizare : Omelas
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 161423

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Sall ALL!!

Mesaj  stefanel Mier 02 Mai 2012, 5:42 pm

Buna sunt un membru!Nou bun venit la toti!!Am 10 ani aproape 10 juma . Sper sa ne intelegem!!

stefanel
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  ♥✿Marcy_Marceline✿♥ Mier 02 Mai 2012, 6:08 pm

stefanel a scris:Buna sunt un membru!Nou bun venit la toti!!Am 10 ani aproape 10 juma . Sper sa ne intelegem!!
pentru super distractie si prieteni noi te rog sa te inregistrezi love
♥✿Marcy_Marceline✿♥
♥✿Marcy_Marceline✿♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Branza e mai Buna ca prajitura pentru ca exista prajitura cu branza dar nu exista branza cu prajitura TT^TT
Localizare Localizare : Land of Ooo ( Taramul ooo) -&quot;un loc magic&quot;
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 169738

http://freeeedom123.tumblr.com/

Sus In jos

Mesaj  sanziiana Lun 07 Mai 2012, 9:46 am

Buna !! Eu sunt Sinziana, sunt din Suceava si.... am 10 ani !! Eu imi sarbatoresc ziua de nastere pe 25 iunie.
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100% fericita
Localizare Localizare : Suceava
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 149847

Sus In jos

Mesaj  Fashion Baby Dum 13 Mai 2012, 7:34 pm

Ma numesc Taylor Clover(al II-lea nume) Balance(numele de familie LOL),stau in NEW YORK dar stiu romana.Mama mea e romanca si tata american.Sunt nascut pe 17 mai 2003,am 19 Webkinzi si colectionez de 3 luni!Va pup!Ceau!
Fashion Baby
Fashion Baby
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy-Vesela
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 137751

Sus In jos

Mesaj  Moko Mar 15 Mai 2012, 1:21 pm

3 ani poate vrei sa zici. Laughing Laughing Laughing
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 Empty Sa spunem despre noi!

Mesaj  sasha2001ale Mier 16 Mai 2012, 6:23 pm

Ceau!!!!!!!Aici ne vom cunoaste prin a spune ceva despre noi cum ar fie mie imi place sa citesc.Tie ce-ti place sau ce fel de persoana esti tu?
Asa ne vom cunoaste!
sasha2001ale
sasha2001ale
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy 100000000000%
Localizare Localizare : un loc unde visele se implinesc
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 161430

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 6:59 pm

Buna,
Ma cheama Viviana si am 10 ani.Locuiesc in Lugoj.Cel mai mult imi place sa citesc si sa invat pentru istorie.Sunt o persoana buna,daca sunt enervata sau suparata devin un demon Twisted Evil .Culoarea mea favorita este negru Very Happy
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421509

Sus In jos

Mesaj  sasha2001ale Joi 17 Mai 2012, 7:09 pm

Viviana2011 a scris:Buna,
Ma cheama Viviana si am 10 ani.Locuiesc in Lugoj.Cel mai mult imi place sa citesc si sa invat pentru istorie.Sunt o persoana buna,daca sunt enervata sau suparata devin un demon Twisted Evil .Culoarea mea favorita este negru Very Happy
ceau sa sii ca si mie imi place sa citesc despre istoria romaniilor dar in primul rand as vrea sa ma prezint:Ma cheama Alexandra am 11 ani imi plac toate culorile si daca sunt nervoasa raspund cu aceiasi moneda la orice persoana ce ma enerveaza in rest sunt sociabila si de incredere Smile
sasha2001ale
sasha2001ale
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Joi 17 Mai 2012, 7:24 pm

Buna!! Ma numesc Alexandra,si am 11 ani...Sunt o fire copilaroasa (uneori),putin cam fitoasa (asta e,e caracterul meu Razz ),si daca sunt insultata ma enervez repede...imi place sa citesc,sa cant,sa dansez street dance si...sa invat la limba romana.Desigur,cel mai mult imi place sa ajut oamenii I love you Cateodata o iau razna...cand ma simt super-copilaroasa Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 268640 Imi place sa vorbesc si sa socializez pentru a gasi lucruri in comun cu orice persoana. In timpul liber imi place sa ascult muzica,sa ma dau cu rolele si sa ma simt bine cu prietenii. Sportul meu preferat e patinajul...si cred ca sunt o fire cat de cat OK.

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  merry777 Joi 17 Mai 2012, 8:00 pm

Heey !!

Ma numesc Maria , dar prietenii imi spun merry sau merisor [ si din realitate si de aici de pe forum ] am 12 ani
imi place sa ascult muzica , ador desenul . ma pricep fff bine sa desenez . lucruri care le urasc sau nu imi plac:

Urasc persoanele fitoase , care sunt rautacioase , ma enervez super repede , daca cumva ma supara cineva sau se cearta cu mine ignor persoana respectiva.
pai... cam asta e tot

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455638

Sus In jos

Mesaj  Moko Vin 18 Mai 2012, 6:42 am

Buna!Ma numesc Bogdan si stau in "Bocsa"(puteti vedea imagini si pe internet) dar prietenii imi spun Moko(aici),Bogdy sau Boghi(in realitate)....
Imi place mult sa desenez,sa ma joc Webkinz si compun povesti dar urasc sa fac calcule.
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  sasha2001ale Vin 18 Mai 2012, 11:55 am

ma bucur ca ati spus despre voi si cum am scris mai sus chiar sunt foarte sociabila cu unele persoane Smile
sasha2001ale
sasha2001ale
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 18 Mai 2012, 12:40 pm

Buna! Ma numesc Alexandru , dar mi se zice Alex, iar la scoala Rares.
Eu am 10 ani.

Cel mai mult imi place sa ma joc pe internet si sa citesc carti gen Jurnalul unui pusti.
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 688924

Sus In jos

Mesaj  sasha2001ale Vin 18 Mai 2012, 2:49 pm

Alexandru2002 a scris:Buna! Ma numesc Alexandru , dar mi se zice Alex, iar la scoala Rares.
Eu am 10 ani.

Cel mai mult imi place sa ma joc pe internet si sa citesc carti gen Jurnalul unui pusti.
sa stii ca si mie imi place sa ma joc pe internet Surprised Surprised
sasha2001ale
sasha2001ale
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Lidia10 Sam 19 Mai 2012, 8:25 pm

Numele meu este Lidia, sunt din Galati, sunt nascuta pe 31 octombrie, am 10 ani, 32 webkinzi care sunt: Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 480277 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 768517 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 526152 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 45780 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 974190 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 337356 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 606506 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 62785 ,Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 706700 etc. Dar vreau sa stiu unde se mai gaseste Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 337356. Imi trebuie pana pe data de 22.05.2012.Multumesc.

Stiu ca am scris Bucuresti dar stau acolo in vacanta

Ultima editare efectuata de catre Lidia10 in Mier 03 Oct 2012, 1:45 pm, editata de 1 ori

Lidia10
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Pa...
Localizare Localizare : PA.........................
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 156556

Sus In jos

Mesaj  Ella_Roxy Lun 25 Iun 2012, 4:03 pm

Nume : Roxana
Varsta : 16
Dana nasterii: 4 Octombrie 1995
Localizare : Bistrita-Nasaud
Ella_Roxy
Ella_Roxy
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy
Localizare Localizare : pe unde apuc
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Mistret
KinzCash : 136680

http://zonavip.4ulike.com/

Sus In jos

Mesaj  bidrye Lun 25 Iun 2012, 4:31 pm

Nume : Andreea
Varsta : 12
Dana nasterii: 31 ianuarie 2000
Localizare : Bucuresti Very Happy
bidrye
bidrye
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 225675

Sus In jos

Mesaj  Ella_Roxy Lun 25 Iun 2012, 4:33 pm

banuiesc ca eu sunt cea mai mare de pe acest forum
Ella_Roxy
Ella_Roxy
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Sus In jos

Mesaj  doriutza Lun 25 Iun 2012, 4:34 pm

Nume : Sandra
Varsta : 11
Dana nasterii: 17 septembrie 2000
Localizare : Bucuresti Smile
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 204979

Sus In jos

Mesaj  Ella_Roxy Lun 25 Iun 2012, 4:35 pm

bine ai venit Sandra
Ella_Roxy
Ella_Roxy
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Mier 27 Iun 2012, 4:12 pm

Buna! Ma cheama Claudia, dar mi se poate spune Clau. M-am inregistrat pe Webkinz World in 2011 ( as putea spune ca-s destul de noua ) si am 21 de animalute Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 426454. A! SI am 11 ani. Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere! - Pagina 16 41835
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum