Conversatii...
+27
smaranda.bolea
SigArcticFox
arosu10
bibi1233
Derya11
Moko
Lyria&Onchao
Florin103
~Teodora~
BlueRose
Nokia345
vand03
Alexandru2002
☆Lidia☆STAR☆
CAYA 99
Sonia-Maria.2002
anutza.puppy
Rainbow_Dash
anootza
Malinuta
Adrian2003
gundrof-bot
Pinky Pie
_Spike_
LEXI2003
cosmin1234
BrunoClau
31 participanți
Pagina 12 din 20
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Conversatii...
Cineva mi-o da prin MP?BrunoClau a scris:doar nu ai de gand sa o zic public... X__X`cosmin1234 a scris:CARE-I E PAROLA?BrunoClau a scris:Pe unul din conturile lui Teo. ( ~Teodora~ )CAYA 99 a scris:anootza a scris:Omg!Am vazut totul!Alex chiar este WR acela,si am vazut toata conversatia! N-am crezut,pana n-am vazut
Unde ai vazut?
cosmin1234- Webkinz Signature
Omg omg omg!!!!!!!!Nu-mi vine sa cred,sunt super fericita!Acum pe Howrse am fct multe obiective,si am un cal pegas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
anootza- Webkinz Signature
BrunoClau a scris:Cred ca plec. Noapte buna.
Clau imi dai si mie adresa de e-mail a lui ~TEODORA~
CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Cred ca plec. Noapte buna.
Nu o are ;] Are decat parola,daca vrei parola,ti-o dau eu
Ana,sunt pe tab,vroiam sa iti zic ca voi intra foarte rar in weekend,multe teme.si ap,o sa aujnga tot forumu sa o stie,ce drq?teo are incredere in voi 2!anootza a scris:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Cred ca plec. Noapte buna.
anutza.puppy- Webkinz Signature
Eu am zis sa o trimiteti la toti mai putin alex & vivi fiindca ei vor sterge pm-urile Iti dau acuma parola ana
BlueRose- Webkinz Signature
BlueRose a scris:Eu am zis sa o trimiteti la toti mai putin alex & vivi fiindca ei vor sterge pm-urile Iti dau acuma parola ana
Mi-a dat-o deja Clau Si am vazut totul...A fost ceva neasteptat,oricum Teo i-ai raspuns cu mesaje inteligente :> Ai mess?
anutza.puppy a scris:Ana,sunt pe tab,vroiam sa iti zic ca voi intra foarte rar in weekend,multe teme.si ap,o sa aujnga tot forumu sa o stie,ce drq?teo are incredere in voi 2!anootza a scris:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Cred ca plec. Noapte buna.
Aha,oricum am postat la microsite :>
Re: conversatii
TOTI CEI CARE SUNT PASIONATI DE CAI SI PONEI, SUNT INVITATI LA NOUL MICRO SITE CAII, PONEII,UNICORNII,PEGASII.
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
A cazut curentul la noi -.- Si m-am deconectat in ultimele 24 de ore de pe tfm
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221261
Cam gol p-acilea.Ma duc pe howrse.Bai bai
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181637
BlueRose a scris:Eu am zis sa o trimiteti la toti mai putin alex & vivi fiindca ei vor sterge pm-urile Iti dau acuma parola ana
adresa de e-mail nu o stiu.vreau si eu se vad
vreau si eu parolaCAYA 99 a scris:BlueRose a scris:Eu am zis sa o trimiteti la toti mai putin alex & vivi fiindca ei vor sterge pm-urile Iti dau acuma parola ana
adresa de e-mail nu o stiu.vreau si eu se vad
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 163056
Buna! As vrea sa va spun ceva:
M-am decis ca voi avea un micro pe forumul meu. Povestea se va lansa vinerea asta.
Daca se poate,puteti veni sa il cititi?
Si-a facut si Lidia un micro. poate il vizitati si pe acela.
M-am decis ca voi avea un micro pe forumul meu. Povestea se va lansa vinerea asta.
Daca se poate,puteti veni sa il cititi?
Si-a facut si Lidia un micro. poate il vizitati si pe acela.
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173990
Sallz!Ce faceti?^^Eu bine,mi-am terminat toate obiectivele POSIBILE pana acum pe Howrse Si pe tfm am 78 cheeses
App,LMA,Mali!!!
App,LMA,Mali!!!
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Buna. La mukti ani, sys! :3
m-am intors de la scoala acum 20 de minute.
m-am intors de la scoala acum 20 de minute.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Cine e acel Webkiinz Romania? Iar este un admin nou? -.-
Eh,oricum,cred ca a venit pe conversatii,si daca a venit sa-mi spuneti si mie unde [link],pana atunci ma duc pe tfm
Eh,oricum,cred ca a venit pe conversatii,si daca a venit sa-mi spuneti si mie unde [link],pana atunci ma duc pe tfm
La multi ani, Mali!
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143330
Unde????????anootza a scris:Cine e acel Webkiinz Romania? Iar este un admin nou? -.-
webkiinz romania
webkiinz romania . Litere mici, dublu i ... Avatar ciudat...
webkiinz romania . Litere mici, dublu i ... Avatar ciudat...
Cineva?
SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
~Teodora~- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 134807
Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...~Teodora~ a scris:SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
BrunoClau a scris:Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...~Teodora~ a scris:SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
Nu , am iesit.Mi-a dat voie.
Va place noua mea semnatura
CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...~Teodora~ a scris:SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
_Spike_- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Dragon
Localizare : Langa Dragoni
KinzCash : 140249
BUNA. TI se pare o nota buna?_Spike_ a scris:Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.BrunoClau a scris:BUNA. TI se pare o nota buna?_Spike_ a scris:Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
ok. dar de ce esti trist atunci?_Spike_ a scris:Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.BrunoClau a scris:BUNA. TI se pare o nota buna?_Spike_ a scris:Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
Pai se putea mai bine.BrunoClau a scris:ok. dar de ce esti trist atunci?_Spike_ a scris:Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.BrunoClau a scris:BUNA. TI se pare o nota buna?_Spike_ a scris:Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
BrunoClau a scris:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...~Teodora~ a scris:SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
Ms. Mi-am facut-o la City of wander.Ralu face poze frumoase.Zice ea ca nu sunt reusite dar mie mi se par reusite.
Merci Ralu
Si ce ti-au zis parintii?_Spike_ a scris:Pai se putea mai bine.BrunoClau a scris:ok. dar de ce esti trist atunci?_Spike_ a scris:Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.BrunoClau a scris:BUNA. TI se pare o nota buna?_Spike_ a scris:Buna.Am luat 8 la geometrie.Sunt vesel si trist.
Buna va rog intrati aici:
http://forum.webkinzromania.ro/t6594-ce-cantec-de-a-lui-lady-gaga-esti#435052
O sa intru mai tarziu sa vad ce raspunsuri primesc.E un test care l-am gasit pe un site.
http://forum.webkinzromania.ro/t6594-ce-cantec-de-a-lui-lady-gaga-esti#435052
O sa intru mai tarziu sa vad ce raspunsuri primesc.E un test care l-am gasit pe un site.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205148
Nu sunt notele lor.Eu invat pentru mine nu pentru ei.BrunoClau a scris:Si ce ti-au zis parintii?_Spike_ a scris:Pai se putea mai bine.BrunoClau a scris:ok. dar de ce esti trist atunci?_Spike_ a scris:Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.BrunoClau a scris:BUNA. TI se pare o nota buna?
Da, si mie imi plac pozele ei. Apropo, Caya, ma bucur ca te-ai integrat in forum! <:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...~Teodora~ a scris:SAL! Ce mai faceti [sunt CAYA 99]
Ms. Mi-am facut-o la City of wander.Ralu face poze frumoase.Zice ea ca nu sunt reusite dar mie mi se par reusite.
Merci Ralu
Da, e adevarat ce spui. Dar ma refer la ce reactie au avut: de suoarare, bucurie..._Spike_ a scris:Nu sunt notele lor.Eu invat pentru mine nu pentru ei.BrunoClau a scris:Si ce ti-au zis parintii?_Spike_ a scris:Pai se putea mai bine.BrunoClau a scris:ok. dar de ce esti trist atunci?_Spike_ a scris:
Da.Este matematica. incerc mai mult data viitoare.
Au zis ca se putea mai bine. Repar eu nota.BrunoClau a scris:Da, e adevarat ce spui. Dar ma refer la ce reactie au avut: de suoarare, bucurie..._Spike_ a scris:Nu sunt notele lor.Eu invat pentru mine nu pentru ei.BrunoClau a scris:Si ce ti-au zis parintii?_Spike_ a scris:Pai se putea mai bine.BrunoClau a scris:ok. dar de ce esti trist atunci?
Toata lumea sa vina la micro site-ul meu! Se desfosoara un concurs!!!!!!!
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143330
Perfect. Nu e nici o nota rea._Spike_ a scris:Au zis ca se putea mai bine. Repar eu nota.BrunoClau a scris:Da, e adevarat ce spui. Dar ma refer la ce reactie au avut: de suoarare, bucurie..._Spike_ a scris:Nu sunt notele lor.Eu invat pentru mine nu pentru ei.BrunoClau a scris:Si ce ti-au zis parintii?_Spike_ a scris:
Pai se putea mai bine.
BrunoClau a scris:Da, si mie imi plac pozele ei. Apropo, Caya, ma bucur ca te-ai integrat in forum! <:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:Bine. dar de ce stai pe contul lui Teo? Se va supara...
Merci Ralu
Da ,si mie:cheers:
Uh,gata cu tfm pentru azi...Da dependenta,dar oricum intru pe Howrse acum =]] Tocmai ce-mi facea mama observatie ca azi am stat numai cu ochii in calculator Daca ar juca si ea tfm,ar stii de ce stau cu ochii in calculator =]]
Ana, ce crezi despre webkiinz romania ?? MP daca vrei... :/anootza a scris:Uh,gata cu tfm pentru azi...Da dependenta,dar oricum intru pe Howrse acum =]] Tocmai ce-mi facea mama observatie ca azi am stat numai cu ochii in calculator Daca ar juca si ea tfm,ar stii de ce stau cu ochii in calculator =]]
BrunoClau a scris:Ana, ce crezi despre webkiinz romania ?? MP daca vrei... :/anootza a scris:Uh,gata cu tfm pentru azi...Da dependenta,dar oricum intru pe Howrse acum =]] Tocmai ce-mi facea mama observatie ca azi am stat numai cu ochii in calculator Daca ar juca si ea tfm,ar stii de ce stau cu ochii in calculator =]]
Nu-i nevoie sa-ti dau PM,o pot zice si public :> Ca sa stie acel analfabet ce a creat contul ca asa e [ Nu a sunat prea bine ]
Webkiinz Romania este un alt copil care vrea sa-si bata joc de noi,mai ales ca si-a scris numele cu 2 de "i" si se da singur de gol.Are poza ciudata,scris nasol,si cu toate astea presupun ca va veni cat de curand pe conversatii -.- SI nu vreau =]]
Hm...Mda... Sa asteptam si parerea ei.anootza a scris:BrunoClau a scris:Ana, ce crezi despre webkiinz romania ?? MP daca vrei... :/anootza a scris:Uh,gata cu tfm pentru azi...Da dependenta,dar oricum intru pe Howrse acum =]] Tocmai ce-mi facea mama observatie ca azi am stat numai cu ochii in calculator Daca ar juca si ea tfm,ar stii de ce stau cu ochii in calculator =]]
Nu-i nevoie sa-ti dau PM,o pot zice si public :> Ca sa stie acel analfabet ce a creat contul ca asa e [ Nu a sunat prea bine ]
Webkiinz Romania este un alt copil care vrea sa-si bata joc de noi,mai ales ca si-a scris numele cu 2 de "i" si se da singur de gol.Are poza ciudata,scris nasol,si cu toate astea presupun ca va veni cat de curand pe conversatii -.- SI nu vreau =]]
AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!
Hmm,eu nu stiu.Leya a facut un Gypsy Vanner.
Daca as reusi sa fac breed-uri mai faine..
Daca as reusi sa fac breed-uri mai faine..
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!
Super! Eu pe Howrse nu mai pot face din obiective *.* Pentru ca multe depind de cate zile am,si pe acel cont,am doar 8 zile,si ca sa vand/licitez un cal,imi trebuie 10 zile vechime -.-'
BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!
Kiki has been resuscitated! |
Oh. La care obiective esti? eu la 31,33,39. nu o inteleg cea cu balegarul imputit. -.-` EU am vandut 100 de balegaruri de o data...anootza a scris:BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!
Super! Eu pe Howrse nu mai pot face din obiective *.* Pentru ca multe depind de cate zile am,si pe acel cont,am doar 8 zile,si ca sa vand/licitez un cal,imi trebuie 10 zile vechime -.-'
BrunoClau a scris:BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!Dar si-a pierdut nasterea...
Kiki has been resuscitated!
Cum arata Kiki?
Si trebuie sa te intreb:Daca ai trimis un cal in rai,il mai poti invia?
SI da, poti. Cu Cutia Pandorei, 1 permis.LEXI2003 a scris:BrunoClau a scris:BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!Dar si-a pierdut nasterea...
Kiki has been resuscitated!
Cum arata Kiki?
Si trebuie sa te intreb:Daca ai trimis un cal in rai,il mai poti invia?
Eu sunt la misiunile:20,27 si 36
Cum pot trimite obiecte la un prieten?
BrunoClau a scris:Oh. La care obiective esti? eu la 31,33,39. nu o inteleg cea cu balegarul imputit. -.-` EU am vandut 100 de balegaruri de o data...anootza a scris:BrunoClau a scris:AM primit CUtia Pandorei de la un prieten!
Sunt la obiectivele 20,22,27 -.-' Si 20 si 27 depind de cate zile vechime am,dar 22 depinde de punctele de imbatranire,care la mine in ferma,nu sunt prea multe
Si imi pare rau de Kiki Si-a pierdut sarcina?Mie nu mi s-a intamplat niciodata,dar sa-mi moara un cal,da A fost primul meu baiat[cadou atunci la sarcinile de la inceput cu Ow] de pe primul meu cont EVER =[[ Mi-a parut asa de rau de el...
Mai greu de explicat..._Spike_ a scris:Cum pot trimite obiecte la un prieten?
explica te rog.BrunoClau a scris:Mai greu de explicat..._Spike_ a scris:Cum pot trimite obiecte la un prieten?
_Spike_ a scris:Eu sunt la misiunile:20,27 si 36
Serios?Cum ai facut la obiectivul 22?Am mare nevoie de ajutor.Zice asa:
Ferma:Pune un cal in boxa lui timp de 10 ore consecutive.
cum il fac?Nu prea l-am inteles...
Langa pajiste e boxa. SI pui la 10 ore.anootza a scris:_Spike_ a scris:Eu sunt la misiunile:20,27 si 36
Serios?Cum ai facut la obiectivul 22?Am mare nevoie de ajutor.Zice asa:
Ferma:Pune un cal in boxa lui timp de 10 ore consecutive.
cum il fac?Nu prea l-am inteles...
La mine nu mor caii ca i-am trimis pe cei fara nemurire in sanctuar.
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Pagina 12 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum