Conversatii...
+27
smaranda.bolea
SigArcticFox
arosu10
bibi1233
Derya11
Moko
Lyria&Onchao
Florin103
~Teodora~
BlueRose
Nokia345
vand03
Alexandru2002
☆Lidia☆STAR☆
CAYA 99
Sonia-Maria.2002
anutza.puppy
Rainbow_Dash
anootza
Malinuta
Adrian2003
gundrof-bot
Pinky Pie
_Spike_
LEXI2003
cosmin1234
BrunoClau
31 participanți
Pagina 14 din 20
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Conversatii...
nu pot da ID-ul oricui.Derya11 a scris:Clau te uiti un pic la mesaje?BrunoClau a scris:Kiki are 1% raritate! Chiar este rara! Ar costa cel putin 1 permis...
BrunoClau- Webkinz Signature
http://www.howrse.ro/Derya11 a scris:Imi puteti da likul de la acesttttt jocc?
_Spike_- Webkinz Signature Mic
mai exact, fa-ti si la sponsori scrie BrunoClau_Spike_ a scris:http://www.howrse.ro/Derya11 a scris:Imi puteti da likul de la acesttttt jocc?
BrunoClau- Webkinz Signature
_Spike_ a scris:http://www.howrse.ro/Derya11 a scris:Imi puteti da likul de la acesttttt jocc?
Mersiiiiiiii
Derya11- KinzKlip
Nu scrie nimic la sponsor.BrunoClau a scris:mai exact, fa-ti si la sponsori scrie BrunoClau_Spike_ a scris:http://www.howrse.ro/Derya11 a scris:Imi puteti da likul de la acesttttt jocc?
Da.te uiti la microul meu?O sa razi cu lacrimi.Sonia-Maria.2002 a scris:buna! V-a fost dor de moi?
_Spike_ a scris:Da.te uiti la microul meu?O sa razi cu lacrimi.Sonia-Maria.2002 a scris:buna! V-a fost dor de moi?
am fost! aia cu phineas si ferb a fost misto!
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 173900
Sonia-Maria.2002 a scris:Buna! As vrea sa va spun ceva:
M-am decis ca voi avea un micro pe forumul meu. Povestea se va lansa vinerea asta.
Daca se poate,puteti veni sa il cititi?
Si-a facut si Lidia un micro. poate il vizitati si pe acela.
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173900
a..... Atunci til dau eu , daca vrei nu te obligBrunoClau a scris:nu pot da ID-ul oricui.Derya11 a scris:Clau te uiti un pic la mesaje?BrunoClau a scris:Kiki are 1% raritate! Chiar este rara! Ar costa cel putin 1 permis...
Derya11- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Blagesti Bacau
KinzCash : 134065
Cine ma ajuta cu 2 permise? Vreau sa cumpar cheia afacerilor :o3
Derya11- KinzKlip
Cine stie sa ma ajute va rogggggggg!
Introduceţi un preţ pentru Clepsidra lui Chronos: ....... permis
Derya11- KinzKlip
2Derya11 a scris:Cine stie sa ma ajute va rogggggggg!
- Gen : Stare de spirit : Dragon
Localizare : Langa Dragoni
KinzCash : 140159
_Spike_ a scris:2Derya11 a scris:Cine stie sa ma ajute va rogggggggg!
Multumesc mult.
Derya11- KinzKlip
Ce mai faceti?Eu m-am uitat la televizor cu fratimiu ^^ El e racit,si el si varamea,au o raceala ciudata se numeste mononucleoza hepatica[nu e contagioasa],si afecteaza organismul,nu ai voie sa mananci nimic,nici dulce,deci e foarte nasol.Si nu ai voie sa iesi din casa,deci =]] Tudor e nespus ce energic pentru un copil bolnav,intr-un fel ii bine,dar pentru nervii mei,nu
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221171
CAYA 99 a scris:nu imi raspunde nimeni
sunt supalata[]
Scuzeeeeeeeeee , Eu fac bine , tu ce faci?
Derya11- KinzKlip
anootza a scris:Ce mai faceti?Eu m-am uitat la televizor cu fratimiu ^^ El e racit,si el si varamea,au o raceala ciudata se numeste mononucleoza hepatica[nu e contagioasa],si afecteaza organismul,nu ai voie sa mananci nimic,nici dulce,deci e foarte nasol.Si nu ai voie sa iesi din casa,deci =]] Tudor e nespus ce energic pentru un copil bolnav,intr-un fel ii bine,dar pentru nervii mei,nu
Stiu cum e .
Derya11- KinzKlip
Derya11 a scris:CAYA 99 a scris:nu imi raspunde nimeni
sunt supalata[]
Scuzeeeeeeeeee , Eu fac bine , tu ce faci?
bine am fost pe net sa ma joc clopotel:cyclops:
Omg!Am 235 fraises pe tfm Am trimis prin SMS pt 2.48,ptc sunt pe abonament
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Derya11 a scris:anootza a scris:Ce mai faceti?Eu m-am uitat la televizor cu fratimiu ^^ El e racit,si el si varamea,au o raceala ciudata se numeste mononucleoza hepatica[nu e contagioasa],si afecteaza organismul,nu ai voie sa mananci nimic,nici dulce,deci e foarte nasol.Si nu ai voie sa iesi din casa,deci =]] Tudor e nespus ce energic pentru un copil bolnav,intr-un fel ii bine,dar pentru nervii mei,nu
Stiu cum e .
Si tu ai frati?
Omagaaa `-` Am rezistat o zi fara forum ^0^.
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328459
........
Ultima editare efectuata de catre gundrof-bot in Sam 26 Ian 2013, 1:59 pm, editata de 1 ori
gundrof-bot- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : webkinz e tare!eu nu!
Localizare : webkinz e tare!eu nu!
KinzCash : 132392
Taci,ma!gundrof-bot a scris:Bhaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi phlace PI(Z)DA SEMANATORULUI, VOUA?!
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162966
cosmin1234 a scris:Taci,ma!gundrof-bot a scris:Bhaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi phlace PI(Z)DA SEMANATORULUI, VOUA?!
N-E-S-I-M-T-I-T. Ce pot sa zic.... si in legatura cu ziua... nu,nu am rezistat o zi fara forum =)))) .
Am postat la webkinz show Final de sezon
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162966
Azi am avut cel mai mare ghinion din lume.
Ce s-a intamplat?_Spike_ a scris:Azi am avut cel mai mare ghinion din lume.
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143240
Am trecut acum pe strada cu un prieten si era un SmartPhone pe jos.In fata noastra era un baiat si a luat SmartPhonul si nu era al lui.Puteam avea un smartphone.Lyria&Onchao a scris:Ce s-a intamplat?_Spike_ a scris:Azi am avut cel mai mare ghinion din lume.
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 150013
Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Re: caii, poneii, unicornii,pegasii
Cine ar vrea sa participe la concursul meu de pe micro site-ul Caii,poneii,unicornii,pegsii se poate inscrie chiar acum.
Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Re: conversatii
osa vin la concurs.
bibi1233- Figurina Webkinz
- Stare de spirit : buna
KinzCash : 131135
Eu as fi pastrat telefonu. dar cred ca lua telefonu prietenul meu.BlueRose a scris:Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Ai fi facut un lucru gresit -.-` Dar sunt sigura ca parintii tai nu te-ar lasa sa-l pastrezi_Spike_ a scris:Eu as fi pastrat telefonu. dar cred ca lua telefonu prietenul meu.BlueRose a scris:Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Ascundeam telefonu de ei. Oricum acel tip a pastrat telefonu pentru el.Nea spus noua.BlueRose a scris:Ai fi facut un lucru gresit -.-` Dar sunt sigura ca parintii tai nu te-ar lasa sa-l pastrezi_Spike_ a scris:Eu as fi pastrat telefonu. dar cred ca lua telefonu prietenul meu.BlueRose a scris:Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Re: conversatii
Are cineva Cutia Pandorei?
Cutia pandorei?imi amintesti de lagendele grecesti
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220548
Lyria&Onchao a scris:Are cineva Cutia Pandorei?
Am,dar nu dau.Sorry Si Florin,serios!? =]] DE cand naiba esti hot mah? =]]
BlueRose a scris:Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Teo,cate cheese ai pe tfm? Eu am multe fraises Am 235
arosu10 a scris:Buna . Ce faceti? Mie nu mi-a mers forumul Acum am intrat
Arosu,cred ca ar fi inteligent si frumos sa inchizi chatbox-ul.Cat timp era Deea,chatbox-urile nu erau permise.Asa ca nu erau atunci,nu sunt nici acum ;]
Ok Dar au fost injuraturi?anootza a scris:arosu10 a scris:Buna . Ce faceti? Mie nu mi-a mers forumul Acum am intrat
Arosu,cred ca ar fi inteligent si frumos sa inchizi chatbox-ul.Cat timp era Deea,chatbox-urile nu erau permise.Asa ca nu erau atunci,nu sunt nici acum ;]
arosu10 a scris:Ok Dar au fost injuraturi?anootza a scris:arosu10 a scris:Buna . Ce faceti? Mie nu mi-a mers forumul Acum am intrat
Nu,dar nu este permis ;]
Bine, imediatanootza a scris:arosu10 a scris:Ok Dar au fost injuraturi?anootza a scris:arosu10 a scris:Buna . Ce faceti? Mie nu mi-a mers forumul Acum am intrat
Nu,dar nu este permis ;]
arosu10 a scris:Am inchis catbox-ul
Eu nici nu am inteles ce e aia, cum arata etc...
SigArcticFox- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : ACEST MEMBRU A PARASIT FORUMUL
Localizare : -
KinzCash : 131763
anootza a scris:BlueRose a scris:Ba nu ai avut ghinion Sa sti ca am citit mai sus si chiar daca l-ai fi luat tu nu ar fi fost corect sa-l pastrezi Fiindca cineva a dat bani pe el si nu e chiar ieftin sa sti,acel baiat care l-a luat ar trebui sa sune prin lista de apeluri si sa gaseasca unul din apropiatii[prieteni,rude,etc]proprietarului pentru ai inapoia telefonu dar probabil n-o sa o faca -.-'_Spike_ a scris:Am ghinion mare azi.BlueRose a scris:Sall
Teo,cate cheese ai pe tfm? Eu am multe fraises Am 235
Scuze ca m-am trezit si eu,dar cum te cheama pe tfm.?
....
Ultima editare efectuata de catre gundrof-bot in Sam 26 Ian 2013, 1:59 pm, editata de 1 ori
gundrof-bot- Lil'Kinz
...
Ultima editare efectuata de catre gundrof-bot in Sam 26 Ian 2013, 1:58 pm, editata de 1 ori
gundrof-bot- Lil'Kinz
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Pagina 14 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum