Microsite-ul tuturor
+7
::SONY::
stefanawebkinz
Laur77
Sonia-Maria.2002
Alexandru2002
madalinasv2
Webkinz Romania Importato
11 participanți
Pagina 1 din 1
Microsite-ul tuturor
Aici vom pune cu totii povestiri din Webkinz,poze din Webkinz,bancuri,ce doriti voi!Si vom face un concurs:Reusim oare sa facem 3 pagini intr-o zi?
Bineinteles,voi face si concursuri
Bineinteles,voi face si concursuri
Webkinz Romania Importato- Lil'Kinz
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 131189
Re: Microsite-ul tuturor
Aceasta este camera mea preferata !
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689224
Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
Webkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
Daca se poate, pe acesta
L-am vazut la inmedio,dar l-a luat o fetita si ziceam ca ar putea sa il gasesc pe siteiul inmedio.
Sau pe acesta
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Sonia-Maria.2002 a scris:Webkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
Daca se poate, pe acesta
L-am vazut la inmedio,dar l-a luat o fetita si ziceam ca ar putea sa il gasesc pe siteiul inmedio.
Sau pe acesta
Aha,deci sa inteleg ca doriti si modele mai vechi,nu?Ei bine,vom incerca sa scoatem din nou pe piata acele modele,cele vechi.Pe www.Inmedio.ro nu mai au in stoc Clover Puppy,s-au vandut foarte repede.Dar Angora Bunny au vreo 41
Webkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
Acestia imi plac muuuult !
Si Brown Dog as vrea mult !
madalinasv2 a scris:Webkinz Jr . Eu de cand eram mica voiam unul , dar nu erau in tara
Sunt de 3-6 ani !
Alexandru2002 a scris:madalinasv2 a scris:Webkinz Jr . Eu de cand eram mica voiam unul , dar nu erau in tara
Sunt de 3-6 ani !
Stiu , dar imi plac .
Alex,si mie imi plac super-mult acele modele.Asa ca,pe acelea le vom aduce cu siguranta!
Se poate sa aduceti si accesorii Webkinz noi (lucruri pe care nu le-ati adus) ?
http://customerservice.webkinz.com/collectionscatalog/ro_ro/index_acc.html
Ar fi bine trading card binder, sa avem unde sa tinem cartonasele de colectie, mouse pads ( chiar vreau sa aduceti asta! ), semne de carte etc.
Ce ziceti?
http://customerservice.webkinz.com/collectionscatalog/ro_ro/index_acc.html
Ar fi bine trading card binder, sa avem unde sa tinem cartonasele de colectie, mouse pads ( chiar vreau sa aduceti asta! ), semne de carte etc.
Ce ziceti?
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Chiar as vrea un mousepad
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Din tot ce am postat macar 1 sa aduceti
Andrei, oricum esti un prost, ai zis ca te banezi =)) .
madalinasv2 a scris:cn e alexandra ?
Webkinz Romania Importator, care zicea ca e Alexandra.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
A
Ultima editare efectuata de catre madalinasv2 in Dum 27 Ian 2013, 1:56 pm, editata de 1 ori
stefanawebkinz a scris:Alexandra e falsa
What?! O.o
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Dar macar adevaratii WR au recuperat adresa de mail
Dar macar adevaratii WR au recuperat adresa de mail
]b]eu as vrea sa aduceti(daca sunteti cei reali) webkinz sig arctic fox, webkinz clover puppy/love puppy...webkinz brown dog si.......webkinz se[/b]al:)
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137482
Rossella12 a scris:]b]eu as vrea sa aduceti(daca sunteti cei reali) webkinz sig arctic fox, webkinz clover puppy/love puppy...webkinz brown dog si.......webkinz se[/b]al:)
Nu-s cei reali
love puppy e rarRossella12 a scris:]b]eu as vrea sa aduceti(daca sunteti cei reali) webkinz sig arctic fox, webkinz clover puppy/love puppy...webkinz brown dog si.......webkinz se[/b]al:)
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
i know
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137482
Dap,si eu as vrea un Love Puppy,dar sunt foarte rari,asa ca...
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
KinzCash : 221141
Webkinz rokerz ...in special papillonulWebkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
littlebluebery- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : "Why are you follow me ? " "When I was a child my mother said me to follw my dreams. "
Localizare : Simt ca zboooooor, uneoriツ , insa in alte dati ma simt abadonata pe alta lume...
KinzCash : 136715
Webkinz rokerz ...in special papillonulWebkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
littlebluebery- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : "Why are you follow me ? " "When I was a child my mother said me to follw my dreams. "
Localizare : Simt ca zboooooor, uneoriツ , insa in alte dati ma simt abadonata pe alta lume...
Cum adica?::SONY:: a scris:stefanawebkinz a scris:Alexandra e falsa
What?! O.o
littlebluebery- Webkinz
littlebluebery a scris:Webkinz rokerz ...in special papillonulWebkinz Romania Importato a scris:Super!Ce Webkinz ati dori sa se aduca in tara?Trebuie sa dam comanda de pe acum
Papillinul este! Eu il am!
littlebluebery a scris:Cum adica?::SONY:: a scris:stefanawebkinz a scris:Alexandra e falsa
What?! O.o
Adika era Andrei, nu WR
salut lume,m-am decis sa mai stau pe aici!(dar mai mult pe a lui Alex)::SONY:: a scris:littlebluebery a scris:Cum adica?::SONY:: a scris:stefanawebkinz a scris:Alexandra e falsa
What?! O.o
Adika era Andrei, nu WR
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
Subiecte similare
» Conversatii...
» Bro MicroSite
» ♥The best microsite ♥
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite
» Bidrye's Microsite
» Bro MicroSite
» ♥The best microsite ♥
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite