Conversatii...
+35
Adrian2003
gundrof2013.
sely01
Rarity_Derya
::SONY::
pufi09
SigArcticFox
☆Lidia☆STAR☆
HiperDay
arosu10
vand03
cosmin1234
SashaLove2001
TequilaTequilescu
Rose_2011
CookieAndCupcake
Nokia345
Laur77
Adrian Aditza
vulvaanootza
Alexcoaie
WebkinzLuver
Malinuta
Moko
_Spike_
Florin103
LEXI2003
Lyria&Onchao
CAYA 99
Larya12
Alexandru2002
BrunoClau
BlueRose
Rosesm2002
anutza.puppy
39 participanți
Pagina 19 din 20
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Conversatii...
BrunoClau a scris:Vrei bataie?Adrian2003 a scris:Imi fac semnatura noua...BrunoClau a scris:Noua stare de spirit.Adrian2003 a scris:;BrunoClau a scris:Nu o sa ma arunc pe geam.
Lol, am si ras.
Eu deja m-am aruncat...
Nu te deranja. Ma bat singur =))
Adrian2003- Webkinz Signature
Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
_Spike_- Webkinz Signature Mic
Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.SashaLove2001 a scris:Tu te dai mare mereu,ca sa pari mai desteapta.Ei bine,afla ca nu esti.Si nu inteleg cum esti atat de mirata.Pariez ca daca te uiti in oglinda,iti dai seama. :3BrunoClau a scris:Nu m-am laudat.SashaLove2001 a scris:Ok,dar daca se poate,mai usor cu laudele. ;]BrunoClau a scris:Ce problema sa am? Eu doar am intrebat, ca nu am fost la curent cu vestile...SashaLove2001 a scris:Wow,Florin tu chiar nu primesti nici un cadou de ziua ta? Trebuie sa fie trist pentru tine.Dar,cu siguranta vei petrece alaturi de noi.Si Clau,da sunt eu Teo.Any problem?
BrunoClau- Webkinz Signature
BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Ciudat....
Mai rau de atat nu se poate._Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
BlueRose- Webkinz Signature
BlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
o.o
'' pmBlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Salut!Eu chiar sunt Teo,si imi pare rau!
Nu am vrut sa va supar,sau sa ma dau drept prietena mea ff buna,dar am
vrut sa i-o fac odata pt totdeauna lui Alex.Se crede prea tare,dar in
fine.Imi pare rau,si asta a fost.Apropo,cred ca voi reincepe sa postez
pe Magic Story. :> Dar ma mai gandesc. ''
O fi fost Gundrof.BlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
BrunoClau a scris:'' pmBlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Salut!Eu chiar sunt Teo,si imi pare rau!
Nu am vrut sa va supar,sau sa ma dau drept prietena mea ff buna,dar am
vrut sa i-o fac odata pt totdeauna lui Alex.Se crede prea tare,dar in
fine.Imi pare rau,si asta a fost.Apropo,cred ca voi reincepe sa postez
pe Magic Story. :> Dar ma mai gandesc. ''
OMG =)))
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 328549
Dupa cum pare, el e!_Spike_ a scris:O fi fost Gundrof.BlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
_Spike_ a scris:O fi fost Gundrof.BlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Poate... x_x
Adrian2003 a scris:_Spike_ a scris:O fi fost Gundrof.BlueRose a scris:Clau nush ce tot spui tu acolo 0.0 Cred ca galbi -.-'_Spike_ a scris:Atuci,Cine este? 0.0BlueRose a scris:Sall,NU EU SUNT SASHAANDLOVE2001 0.0 nush ce v-a venit
Poate... x_x
Nu pot manca nemancat,asa ca... ma duc sa mananc ! =))
Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'BrunoClau a scris:Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.SashaLove2001 a scris:Tu te dai mare mereu,ca sa pari mai desteapta.Ei bine,afla ca nu esti.Si nu inteleg cum esti atat de mirata.Pariez ca daca te uiti in oglinda,iti dai seama. :3BrunoClau a scris:Nu m-am laudat.SashaLove2001 a scris:Ok,dar daca se poate,mai usor cu laudele. ;]BrunoClau a scris: Ce problema sa am? Eu doar am intrebat, ca nu am fost la curent cu vestile...
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 150103
Si eu...Deci, nu esti tu... Cine a fost?!BlueRose a scris:Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'BrunoClau a scris:Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.SashaLove2001 a scris:Tu te dai mare mereu,ca sa pari mai desteapta.Ei bine,afla ca nu esti.Si nu inteleg cum esti atat de mirata.Pariez ca daca te uiti in oglinda,iti dai seama. :3BrunoClau a scris:Nu m-am laudat.SashaLove2001 a scris:
Ok,dar daca se poate,mai usor cu laudele. ;]
Cine sa fiu?Ma lamuriti si pe mine?A intrat andrei pe contul meu?Sunt in ceata 0.0BrunoClau a scris:Si eu...Deci, nu esti tu... Cine a fost?!BlueRose a scris:Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'BrunoClau a scris:Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.SashaLove2001 a scris:Tu te dai mare mereu,ca sa pari mai desteapta.Ei bine,afla ca nu esti.Si nu inteleg cum esti atat de mirata.Pariez ca daca te uiti in oglinda,iti dai seama. :3BrunoClau a scris:Nu m-am laudat.
Habar nu am...EU azi si miercuri am intrat ... Doar asa, cateva minute...BlueRose a scris:Cine sa fiu?Ma lamuriti si pe mine?A intrat andrei pe contul meu?Sunt in ceata 0.0BrunoClau a scris:Si eu...Deci, nu esti tu... Cine a fost?!BlueRose a scris:Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'BrunoClau a scris:Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.SashaLove2001 a scris:
Tu te dai mare mereu,ca sa pari mai desteapta.Ei bine,afla ca nu esti.Si nu inteleg cum esti atat de mirata.Pariez ca daca te uiti in oglinda,iti dai seama. :3
aaaa,acolo scirsese sasha,credeam ca am scris eu ca am vazut alb XDscriu cu albastru inchis ca sa fie ok =]BrunoClau a scris:Habar nu am...EU azi si miercuri am intrat ... Doar asa, cateva minute...BlueRose a scris:Cine sa fiu?Ma lamuriti si pe mine?A intrat andrei pe contul meu?Sunt in ceata 0.0BrunoClau a scris:Si eu...Deci, nu esti tu... Cine a fost?!BlueRose a scris:Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'BrunoClau a scris:Ce am de zis: nu par mai desteapta, daca nu esti Teodora, eu nu te cunosc. Nu vorbesc cu strainii. Ma rog, ok?! Daca vrei sa te impaci cu mine, zi-mi.
Cine a fost a fost ... Stiu.BlueRose a scris:aaaa,acolo scirsese sasha,credeam ca am scris eu ca am vazut alb XDscriu cu albastru inchis ca sa fie ok =]BrunoClau a scris:Habar nu am...EU azi si miercuri am intrat ... Doar asa, cateva minute...BlueRose a scris:Cine sa fiu?Ma lamuriti si pe mine?A intrat andrei pe contul meu?Sunt in ceata 0.0BrunoClau a scris:Si eu...Deci, nu esti tu... Cine a fost?!BlueRose a scris:Cand ne-am certat? 0.0' n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum -.-'
Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
SashaLove2001- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Iubirea este schimbatoare,lafel ca vremea.Iarna ingheata,iar primavara revine la viata.Toamna se usuca,iar Vara se frige.Concluzie: Iubeste Primavara! =)))))
Localizare : Bucuresti :>
KinzCash : 131045
...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Nu mai intelegeam nimik XD Ok,nu sunt eu sashaandlove2001,nush cine e am niste banuieli dar nu zic nimik....ma rog,nu va mai dati drept mine mah =]] Daca esti eu[si nu esti XD] sashaandlove2001 care-i parola mea de mess?Daca zice o parola va invit sa o incercati XD
Acuma sunt sigura cine e prietena ta....daca nu esti chiar tu...ma rog... -.-SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Am zis deja cine sunt.Asa ca,daca vrei sa afli ce prietena mi-a spus,te invit la un PM.BlueRose a scris:Nu mai intelegeam nimik XD Ok,nu sunt eu sashaandlove2001,nush cine e am niste banuieli dar nu zic nimik....ma rog,nu va mai dati drept mine mah =]] Daca esti eu[si nu esti XD] sashaandlove2001 care-i parola mea de mess?Daca zice o parola va invit sa o incercati XD
SashaLove2001- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Iubirea este schimbatoare,lafel ca vremea.Iarna ingheata,iar primavara revine la viata.Toamna se usuca,iar Vara se frige.Concluzie: Iubeste Primavara! =)))))
Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Deci clau,esti certata cu mine sau nu,daca da de ce?BrunoClau a scris:Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
De ce cu tine?!BlueRose a scris:Deci clau,esti certata cu mine sau nu,daca da de ce?BrunoClau a scris:Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Dar in privinta ta, Sasha...BrunoClau a scris:De ce cu tine?!BlueRose a scris:Deci clau,esti certata cu mine sau nu,daca da de ce?BrunoClau a scris:Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont. Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Cred ca esti sashaale2001 ?!BrunoClau a scris:Dar in privinta ta, Sasha...BrunoClau a scris:De ce cu tine?!BlueRose a scris:Deci clau,esti certata cu mine sau nu,daca da de ce?BrunoClau a scris:Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...
Am revenit ! Miammm
Ce ai mancat?Adrian2003 a scris:Am revenit ! Miammm
Declar oficial,daca nu spun eu de pe contul ASTA ca pe contul *exemplu* sunt eu,atunci cineva se da drept mineBrunoClau a scris:De ce cu tine?!BlueRose a scris:Deci clau,esti certata cu mine sau nu,daca da de ce?BrunoClau a scris:Nu ma impac cu Teo, ha?! M-ai jignit.BrunoClau a scris:...SashaLove2001 a scris:Bine,bine,recunosc.Sunt un membru.Am vrut sa ma distrez umpic,nu sa isc cearta intre voi.Sunt o membra noua,prietena cu o membra de aici. Ea mi-a spus de FWR si am decis sa-mi fac cont.Ea nu prea se impaca bn cu Teo,asa ca m-am gandit sa ma dau drept ea. Nu stiu ce a fost in capul meu. Dar chestia cu galbior...Va pot jura ca n-am fost eu!!!
Cine e Ana? Am discutat cu Teo printr-un PM,si mi-a zis ceva de o Ana,dar nu stiu cine e. E cumva o vacara super spioana?
SashaLove2001- Lil'Kinz
BrunoClau a scris:Ce ai mancat?Adrian2003 a scris:Am revenit ! Miammm
Spaghete cu sos
Hm... Sau e o fata pe nume Ana? De aici?SashaLove2001 a scris:Cine e Ana? Am discutat cu Teo printr-un PM,si mi-a zis ceva de o Ana,dar nu stiu cine e. E cumva o vacara super spioana?
Anootza,am avut o cearta cu ea mai demult dar ne-am impacat asa ca am banuit cine e...SashaLove2001 a scris:Cine e Ana? Am discutat cu Teo printr-un PM,si mi-a zis ceva de o Ana,dar nu stiu cine e. E cumva o vacara super spioana?
Stiu cine e si nu zic... Aparentele nu inseala.BrunoClau a scris:Hm... Sau e o fata pe nume Ana? De aici?SashaLove2001 a scris:Cine e Ana? Am discutat cu Teo printr-un PM,si mi-a zis ceva de o Ana,dar nu stiu cine e. E cumva o vacara super spioana?
Ma duc sa mananc.
- Gen : Stare de spirit : Dragon
Localizare : Langa Dragoni
KinzCash : 140249
O sa manac sendvisuri cu salam.Si sendvis cu branza.
Nu am mancat smaghete cu sos niciodata. Si pitza nu am mancat de la 6 ani.Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Ce ai mancat?Adrian2003 a scris:Am revenit ! Miammm
Spaghete cu sos
Se vede._Spike_ a scris:Nu am mancat smaghete cu sos niciodata. Si pitza nu am mancat de la 6 ani.Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Ce ai mancat?Adrian2003 a scris:Am revenit ! Miammm
Spaghete cu sos
*spaghete
*pizza
Nu prea ma pricem la chesti deastea.BrunoClau a scris:Se vede._Spike_ a scris:Nu am mancat smaghete cu sos niciodata. Si pitza nu am mancat de la 6 ani.Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Ce ai mancat?Adrian2003 a scris:Am revenit ! Miammm
Spaghete cu sos
*spaghete
*pizza
_Spike_ a scris:Nu prea ma pricem la chesti deastea.BrunoClau a scris:Se vede._Spike_ a scris:Nu am mancat smaghete cu sos niciodata. Si pitza nu am mancat de la 6 ani.Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Ce ai mancat?
Spaghete cu sos
*spaghete
*pizza
Nimeni?!
Buna!arosu10 a scris:
Buna. Ce faceti?
Am fost la mancat.
_Spike_ a scris:Am fost la mancat.
Nr. 45
Special:
Găseşte pagina secretă Nr. 1(mergi la pagina http://www.howrse.ro/ow/XXX şi înlocuieşte XXX cu anul în care a început jocul)
Recompensă: 1 diamant
Clau, http://forum.webkinzromania.ro/t6680-miss-webkinz-romania
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 163056
Scrie in lucul lui XXX 2011BrunoClau a scris:_Spike_ a scris:Am fost la mancat.
Nr. 45
Special:
Găseşte pagina secretă Nr. 1(mergi la pagina http://www.howrse.ro/ow/XXX şi înlocuieşte XXX cu anul în care a început jocul)
Stiu!cosmin1234 a scris:Clau, http://forum.webkinzromania.ro/t6680-miss-webkinz-romania
Ok._Spike_ a scris:Scrie in lucul lui XXX 2011BrunoClau a scris:_Spike_ a scris:Am fost la mancat.
Nr. 45
Special:
Găseşte pagina secretă Nr. 1(mergi la pagina http://www.howrse.ro/ow/2011 şi înlocuieşte XXX cu anul în care a început jocul)
Nr. 46
Recompensă: Nimic
Competiţie: Termină ultimul în cinci competiţii cu caii | 0 % |
nimicul este bunBrunoClau a scris:Nr. 46
Competiţie:
Termină ultimul în cinci competiţii cu caii
0 %
_Spike_ a scris:nimicul este bunBrunoClau a scris:Nr. 46
Competiţie:
0 %
Special:
Find secret page No. 1(go to page http://www.howrse.com/ow/2011 and replace XXX with the year the game began)
Reward: 1 diamond
BrunoClau a scris:_Spike_ a scris:nimicul este bunBrunoClau a scris:Nr. 46
Competiţie:
0 %
Special:
Find secret page No. 1(go to page http://www.howrse.com/ow/2011 and replace XXX with the year the game began)
Special:
Find secret page No. 1(go to page http://www.howrse.com/ow/2007 and replace XXX with the year the game began)
Pe International e 2007.BrunoClau a scris:BrunoClau a scris:_Spike_ a scris:nimicul este bunBrunoClau a scris:Nr. 46
Competiţie:
0 %
Special:
Special:
Find secret page No. 1(go to page http://www.howrse.com/ow/2007 and replace XXX with the year the game began)
Uite ce poza frumoasa are! <:
Clua ai teminat misiunea cu diamantul?
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum: