Microsite-ul nostru
5 participanți
Pagina 1 din 1
Credeti ca Maria va afla de amanta lui Andrei?Daca da,isi va gasi iubirea adevarata?
Microsite-ul nostru
Aici inventez eu o poveste si apoi facem fiecare cate un episod din ea!Vreti?Bun deci,personajele vor fi:
Maria-Stapana unui webkinz Panda si indragostita de Andrei
Andrei-Maria il iubeste pe Andrei,dar Andrei a pacalit-o toata viata ca o iubeste,dar are o amanta
Penny-Penny este pand-ul webkinz al Mariei ce se duce la Kinzville Academy de nou si trebuie sa se obisnuiasca cu colegii ei
Alin-Alin este un doctor ce este indragostit de Irina si ar vrea si el un webkinz
Irina-Irina este iubita lui Alin plecata in Japonia impreuna cu webkinzul ei,pudelul roz,Redi
Redi-Pudelul roz al Irinei ce este indragostita de Mopsi,dar Irina nu o lasa pe Redi sa stea cu Mopsi caci este un caine al strazii
Mopsi-Mopsi este un catel Pug fara casa care incearca sa traiasca prin strazi,dar o are ca iubita pe Redi,dar iubirea lor nu e prea stabila
Florina-Florina este amanta lui Andrei care are un ponei roz numit Ponyta
Ponyta-Ponyta este poneiul Florinei ce si-a dorit mereu sa fie o printesa
Dalmi-Dalmi dalmatianul este cel mai bun prieten din Kinzville academy al lui Penny.Nu se stie stapanul lui Dalmi.
Cristina-un koala ce a aterizat in jungla si incearca sa fuga mereu de Reghi.
Reghi-Reghi este regele junglei leu ce mananca toate animalele nu-i scapa nici unul.Poate doar isteata Cristina
Alexandru-Alexandru este in cautarea junglei ca sa-si salveze webkinzul,Cristina.Oare va reusi?
Dragos-Dragos este stapanul uni cal webkinz ce il inscrie mereu in curse,dar daca va pierde calul vreo cursa,DDragos isi va pierde toti banii
Rodney-Rodney este calul lui Dragos ce s-a saturat de curse.
Cam atat Cum vi se pare?Incepeti voi primul episod
Maria-Stapana unui webkinz Panda si indragostita de Andrei
Andrei-Maria il iubeste pe Andrei,dar Andrei a pacalit-o toata viata ca o iubeste,dar are o amanta
Penny-Penny este pand-ul webkinz al Mariei ce se duce la Kinzville Academy de nou si trebuie sa se obisnuiasca cu colegii ei
Alin-Alin este un doctor ce este indragostit de Irina si ar vrea si el un webkinz
Irina-Irina este iubita lui Alin plecata in Japonia impreuna cu webkinzul ei,pudelul roz,Redi
Redi-Pudelul roz al Irinei ce este indragostita de Mopsi,dar Irina nu o lasa pe Redi sa stea cu Mopsi caci este un caine al strazii
Mopsi-Mopsi este un catel Pug fara casa care incearca sa traiasca prin strazi,dar o are ca iubita pe Redi,dar iubirea lor nu e prea stabila
Florina-Florina este amanta lui Andrei care are un ponei roz numit Ponyta
Ponyta-Ponyta este poneiul Florinei ce si-a dorit mereu sa fie o printesa
Dalmi-Dalmi dalmatianul este cel mai bun prieten din Kinzville academy al lui Penny.Nu se stie stapanul lui Dalmi.
Cristina-un koala ce a aterizat in jungla si incearca sa fuga mereu de Reghi.
Reghi-Reghi este regele junglei leu ce mananca toate animalele nu-i scapa nici unul.Poate doar isteata Cristina
Alexandru-Alexandru este in cautarea junglei ca sa-si salveze webkinzul,Cristina.Oare va reusi?
Dragos-Dragos este stapanul uni cal webkinz ce il inscrie mereu in curse,dar daca va pierde calul vreo cursa,DDragos isi va pierde toti banii
Rodney-Rodney este calul lui Dragos ce s-a saturat de curse.
Cam atat Cum vi se pare?Incepeti voi primul episod
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162936
Re: Microsite-ul nostru
Putem pune si poze?
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
normal ca puemBrunoClau a scris:Putem pune si poze?
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.
m-ai facut sa plang...
ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.SYS
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143210
S-a intors roata, ana, s-a intors.Lyria&Onchao a scris:ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.SYS
Ok,paa! In plus,sa stii draga ca eu nu stiam ca te cheama Laura.Ce enervanta esti! -.-Lyria&Onchao a scris:ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.SYS
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Ha, cine vorbea! Eu sunt enervanta? Sau tu? Clau a zis de atatea ori ca ma cheama Lau! Dar tu ne vezi, nu auzi!anootza a scris:Ok,paa! In plus,sa stii draga ca eu nu stiam ca te cheama Laura.Ce enervanta esti! -.-Lyria&Onchao a scris:ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.SYS
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143210
Bine,hai ca nu vorbesc cu copilashii! :>Lyria&Onchao a scris:Ha, cine vorbea! Eu sunt enervanta? Sau tu? Clau a zis de atatea ori ca ma cheama Lau! Dar tu ne vezi, nu auzi!anootza a scris:Ok,paa! In plus,sa stii draga ca eu nu stiam ca te cheama Laura.Ce enervanta esti! -.-Lyria&Onchao a scris:ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .anootza a scris:Frate?! Clau,Lyria exagerati! -.-' Adica va faceti prea multa reclama,peste tot scrieti. Si trimiteti mesaje...sa fim seriosi.Cu cat va faceti atata reclama,cu atat mai mult ne goniti.SYS
Da tu ce esti matur?! :]]anootza a scris:Bine,hai ca nu vorbesc cu copilashii! :>Lyria&Onchao a scris:Ha, cine vorbea! Eu sunt enervanta? Sau tu? Clau a zis de atatea ori ca ma cheama Lau! Dar tu ne vezi, nu auzi!anootza a scris:Ok,paa! In plus,sa stii draga ca eu nu stiam ca te cheama Laura.Ce enervanta esti! -.-Lyria&Onchao a scris:ANOOTZA, TE STIAM ALTFEL! NU POT SA CRED CA SPUI ASTA! CE RECLAMA AM FACUT NOI? SI DACA AM FACUT, CARE E PROBLEMA TA! EU CHIAR PLANG ACUM! PLEC!!!!! M-AM SATURAT!!!! SI DE CATE ORI SA SPUN CA NU MA CHEAMA LYRIA, CI LAURA, PRESCURTAT LAU!!!BrunoClau a scris:Eu plec DE PE FORUM! mA HARTUIESTI...PARCA ERAM ''SYS'' .SYS
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
Subiecte similare
» ♥The best microsite ♥
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite
» Heart Microsite
» 3D Land Microsite
» Bro MicroSite
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite
» Heart Microsite
» 3D Land Microsite