Jurnalul unui Webkinz
4 participanți
Pagina 1 din 1
Jurnalul unui Webkinz
Buna, sunt Sophie (littlebluebery) si am de gand sa scriu un nou serial numit ,, Jurnalul unui Webkinz" ce va avea ca tema ... titlul. Sper sa va placa . Personajele vor fi cam aceleasi din vechiul meu serial...
AnneMary- KinzCash : 129153
Re: Jurnalul unui Webkinz
Buna idee. Abia astept sa postezi.
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 143210
littlebluebery- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : "Why are you follow me ? " "When I was a child my mother said me to follw my dreams. "
Localizare : Simt ca zboooooor, uneoriツ , insa in alte dati ma simt abadonata pe alta lume...
KinzCash : 136715
Lyria&Onchao a scris: Buna idee. Abia astept sa postezi.
Multumesc... acum mai pun o poza, dar apoi trebuie sa fac teme, cred ca maine voi incepe sa scriu... oricum am o gramada de idei...
littlebluebery- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : "Why are you follow me ? " "When I was a child my mother said me to follw my dreams. "
Localizare : Simt ca zboooooor, uneoriツ , insa in alte dati ma simt abadonata pe alta lume...
Funny...
littlebluebery- Webkinz
sooper, Frankie e asa sweet, ca teo de-asemenea
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137482
stiu ca abia asteptati sa incep serialul, dar chiar nu am avut timp sa mai intru pe calculator, imi cer scuze. :oops:Dar promit ca dupa ce termin cu olimpiada am sa incep sa scriu. Va multumesc pentru intelegere ! App, a venit noul admin ?
littlebluebery- Webkinz
Subiecte similare
» Jurnalul unui Pusti ♥
» Diary of a wimpy kid ( Jurnalul unui pusti - film )
» Scrie versuri / o poezie cu noi!
» Jurnalul lui wepufulet!!!!
» The Happy Animals
» Diary of a wimpy kid ( Jurnalul unui pusti - film )
» Scrie versuri / o poezie cu noi!
» Jurnalul lui wepufulet!!!!
» The Happy Animals
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum