Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?

4 participanți

In jos

Cum vi se pare....? xD

Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_lcap50%Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_rcap 50% 
[ 7 ]
Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_lcap29%Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_rcap 29% 
[ 4 ]
Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_lcap21%Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Vote_rcap 21% 
[ 3 ]

Total voturi : 14

Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Empty Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?

Mesaj  anootza Lun 11 Feb 2013, 9:46 pm

Huh... Sad
anootza
anootza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 221111

Sus In jos

Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Empty Re: Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?

Mesaj  Florin103 Lun 11 Feb 2013, 9:50 pm

Am votat hua prietenie. Laughing Laughing
Florin103
Florin103
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare Localizare : in Cimitir
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 214498

Sus In jos

Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane? Empty Re: Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?

Mesaj  Laur77 Lun 11 Feb 2013, 9:55 pm

Nici mie imi plac dar ma razbun pe Alex...
Sa vada si el cum e Twisted Evil
Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 248964

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Mar 12 Feb 2013, 1:56 pm

Laur77 a scris:Nici mie imi plac dar ma razbun pe Alex...
Sa vada si el cum e Twisted Evil

Voi ati facut prima data subiecte asa Neutral . Acum fac si eu pe voi , sa vedeti cum e.
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689194

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum