Conversatii intre noi si Webkinzi .
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Conversatii intre noi si Webkinzi .
Incepem :
Jesssica - Jess. [ e un papillon webkinz rockerz ]
Eu - Eu
Jessica ma suna la telefon , iar eu ii raspund.
Jess. : Salut , Madaa , draga mea , ce faci ?? Abia aseara am ajuns in Franta . Foarte frumos locul , si ma pregatesc sa imi caut un hotel.
Eu : Fac prajituri cu ciocolata . In caz ca vine d-na Birdy la noi , fiindca a zis ca o sa ne viziteze.
Jess. : Mama , nu ma asteptam la o vizita de la d-na Birdy. Totusi o sa iti aduc un breloc cu Paris , o amintire frumoasa , fiindca merita mult sa mergi!
Eu : Super . Paris e tara mea preferata , dar nu am destui bani pentru a merge ... NICI MACAR NU AM AJUNS IN BUCURESTI SAU LA MARE , D-APAI LA FRANTA?!?! [ e adevarata faza cu Bucuresti si Marea. ]
Jess. : Of , imi pare rau ptr. tine. Ma pregateam sa ma duc la DisneyLand , alt orasel al minunilor .
Eu : Mdea ... Super..
Jess. : Miercuri , 20 februarie iti promit ca voi veni inapoi .
Eu : Ok.
Jess. : Hai ca mai vorbim altadata , am treaba... PA!
Eu : Pa..
Eu - Eu
Jess. : Salut , Madaa , draga mea , ce faci ?? Abia aseara am ajuns in Franta . Foarte frumos locul , si ma pregatesc sa imi caut un hotel.
Eu : Fac prajituri cu ciocolata . In caz ca vine d-na Birdy la noi , fiindca a zis ca o sa ne viziteze.
Jess. : Mama , nu ma asteptam la o vizita de la d-na Birdy. Totusi o sa iti aduc un breloc cu Paris , o amintire frumoasa , fiindca merita mult sa mergi!
Eu : Super . Paris e tara mea preferata , dar nu am destui bani pentru a merge ... NICI MACAR NU AM AJUNS IN BUCURESTI SAU LA MARE , D-APAI LA FRANTA?!?! [ e adevarata faza cu Bucuresti si Marea. ]
Jess. : Of , imi pare rau ptr. tine. Ma pregateam sa ma duc la DisneyLand , alt orasel al minunilor .
Bine!Ieri:madalinasv2 a scris:Aici punem conversatii dintre noi si webkinzii nostrii .
Eu:La Multi Ani,Tom!
Toti inafara de Tom: :cheers:Multi ani traiasca,Multi ani traiasca!La multi ani!Cine sa traiasca?Cine sa traiasca?La Multi Ani!Tom sa traiasca!Tom sa traisca!La multi ani!
Tom:Multumesc tuturor!!! :cheers:Aceasta E CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA!
Aceasta zi este speciala pentru toate pisicile gri webkinz =]]]
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162966
Paris e oras XDmadalinasv2 a scris:Incepem :
Eu - Eu
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 150013
Vorbesti despre charcoal cat? O am . A COSTAT DOAR 10 LEI!!!!!!!!!!!! A fost mai demult o oferta la Penny si era pisica charcoal cat . Va zic povestea ei ? : ))cosmin1234 a scris:Bine!Ieri:madalinasv2 a scris:Aici punem conversatii dintre noi si webkinzii nostrii .
Toti inafara de Tom: :cheers:Multi ani traiasca,Multi ani traiasca!La multi ani!Cine sa traiasca?Cine sa traiasca?La Multi Ani!Tom sa traiasca!Tom sa traisca!La multi ani!
Tom:Multumesc tuturor!!! :cheers:Aceasta E CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA!Aceasta zi este speciala pentru toate pisicile gri webkinz =]]]
Eu eram la magazin cu mama si i-am cerut unui nene sa mi-o dea pe charcoal cat . Ma duc eu cu mama la raionul de lactate , si credeam ca nu vad bine , ca era o gaura in pisica , i se vedeau cusaturile . I-am zi s eu lui mama : - MAMA , PISICA CARE AM LUAT-O EU ARE O GAURA! HAI SA LUAM ALTA : ))
M-am dus la nenea acela , am luat alta pisica , am dus-o la case , si dupaia , dupa cateva luni , pisicii asteia care am luat-o i-a cazut ata de la nas
Da,de charcoal cat,a fost ziua ei pe 14 februarie!Dar LOL!Eu o am din 2010 si nu a patit decat sa-i cada putine fire de par de pe coada.Dar ea e si foarte sensibilamadalinasv2 a scris:Vorbesti despre charcoal cat? O am . A COSTAT DOAR 10 LEI!!!!!!!!!!!! A fost mai demult o oferta la Penny si era pisica charcoal cat . Va zic povestea ei ? : ))cosmin1234 a scris:Bine!Ieri:madalinasv2 a scris:Aici punem conversatii dintre noi si webkinzii nostrii .
Tom:Multumesc tuturor!!! :cheers:Aceasta E CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA!Aceasta zi este speciala pentru toate pisicile gri webkinz =]]]
Eu eram la magazin cu mama si i-am cerut unui nene sa mi-o dea pe charcoal cat . Ma duc eu cu mama la raionul de lactate , si credeam ca nu vad bine , ca era o gaura in pisica , i se vedeau cusaturile . I-am zi s eu lui mama : - MAMA , PISICA CARE AM LUAT-O EU ARE O GAURA! HAI SA LUAM ALTA : ))
M-am dus la nenea acela , am luat alta pisica , am dus-o la case , si dupaia , dupa cateva luni , pisicii asteia care am luat-o i-a cazut ata de la nas
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162966
Paris nu e tara =))
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221171
Subiecte similare
» SantaKinz secret - intre Noi!
» Intre cei mai buni prieteni
» Conversatii
» DONATII si CERERI Webkinz!
» Concurs intre personaje:Cine are cea mai tare muzica?
» Intre cei mai buni prieteni
» Conversatii
» DONATII si CERERI Webkinz!
» Concurs intre personaje:Cine are cea mai tare muzica?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum