Conversatii...
+26
Webkinz. Romania
andrada.webkinz
PrettyGirl11
Selenaweb
arosu10
*7KittyStar7*
zinuzizi
☻Sweetty.Doggy☻
bibi1233
Cai+Howrse
merry777
Candy:3
BlueRose
Lyria&Onchao
Rarity_Derya
cosmin1234
Ow
CAYA 99
Raluuuu
Florin103
BrunoClau
vand03
anutza.puppy
anootza
Alexandru2002
Agent 007
30 participanți
Pagina 8 din 20
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Conversatii...
Verifica mesageria..Rarity_Derya a scris:Mi`l dai te rog :o3anutza.puppy a scris:Clau are Mes...da nu prea intra
anutza.puppy- Webkinz Signature
Ana.p. contacteaza-ma pe mess ca eu nu te mai am la prieteni,sa te bag iar..am inchis din greseala
BlueRose- Webkinz Signature
Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
anootza- Webkinz Signature
Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Nu`i frumos , din vina ta a plecat. Un membru pierdut = mai multi membri pierdutianootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Deci , nu te supara dar cred ca tu ar trebui sa pleci.
Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Daca tu ai gonit-o normal ca nu-ti pare rau ca a plecat Am o intrebare...de ce mai stai pe forum?Webkinz nu mai joci...si urasti cam toti membrii de aici...anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221291
Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TUanootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 150133
nu vb cu tn =]]BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:
Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TU
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Crezi ca imi pasa cu cine vorbeai? ;]]anootza a scris:nu vb cu tn =]]BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:
Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.
Asta e ciudat! :-?
Teo e nascuta pe 13 martie,Laur pe 14 martie iar eu pe 15 martie
Teo e nascuta pe 13 martie,Laur pe 14 martie iar eu pe 15 martie
Plang pe cn vor muschii meiRarity_Derya a scris:Nu`i frumos , din vina ta a plecat. Un membru pierdut = mai multi membri pierdutianootza a scris:Bah frate ce tam-tam faceti ca a plecat Clau.Mare chestie,treceti peste. Dar cand au plecat membrii vechi nu v-a mai durut,ai? Da va doare ca pleaca Minclau/.
Deci , nu te supara dar cred ca tu ar trebui sa pleci.
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220668
Dak o mai iei razna de 3 ori,ramai singura iti zic eu :-/BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:Nu merci! ;] Eu am gonit-o dar nu o jelesc ca si voi de altfel.BlueRose a scris:
Vorbeste cea care a gonit-o :]] uite anootza,daca nu-ti plac membrii de aici pleaca TU
Da bine,cum zici tu Mai bine nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.In primul rand,eu mi-am cerut scuze de la Clau,nu de la tine!anutza.puppy a scris:Dak o mai iei razna de 3 ori,ramai singura iti zic eu :-/BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:
anutza.puppy a scris:BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.anootza a scris:
Dak o mai iei razna de 3 ori,ramai singura iti zic eu :-/
Eu cred ca trebuie sa ii ceri scuze lui Clau , nu noua.
Am fost la un restaurant si am vrut sa ma duc la WC... Si era un coleg de-al meu acolo.. A ras de mine si mi-a dat un pumn in ghips
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689374
Sper sa revina clauxDcred ca se va intoarce totusi..
Alexandru2002 a scris:Am fost la un restaurant si am vrut sa ma duc la WC... Si era un coleg de-al meu acolo.. A ras de mine si mi-a dat un pumn in ghips
In pare foarte rau alex (
Mai bine ti-ai pune ochelari!Tocmai am zis astaRarity_Derya a scris:anutza.puppy a scris:BlueRose a scris:Mda....anootza a scris:Ok,ok imi pare rau!Sper sa ma iertati,uneori o cam iau razna xDRarity_Derya a scris:
Normal tu ai o inima de gheata , ar trebui sa te cari , vad ca prea te dai in vant. Te crezi WR? Sa stiu Alteţe.
Dak o mai iei razna de 3 ori,ramai singura iti zic eu :-/
Eu cred ca trebuie sa ii ceri scuze lui Clau , nu noua.
anutza.puppy a scris:Alexandru2002 a scris:Am fost la un restaurant si am vrut sa ma duc la WC... Si era un coleg de-al meu acolo.. A ras de mine si mi-a dat un pumn in ghips
Mi-a dat in zona cicatriciei... Aia a fost cel mai naspa
Si inca ma doare unde a lovit...
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689374
Offf...tu cf?eu miam deschis un micro
Postare nouaa
De unde stim ca nu miniti si tu?Alexandru2002 a scris:anutza.puppy a scris:Alexandru2002 a scris:Am fost la un restaurant si am vrut sa ma duc la WC... Si era un coleg de-al meu acolo.. A ras de mine si mi-a dat un pumn in ghips
Mi-a dat in zona cicatriciei... Aia a fost cel mai naspa
Si inca ma doare unde a lovit...
<-- New avatar :>
Ce ai patit arosu?
anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Vrei sa ne impacam? xD =]]
Nu mai intru aici deloc. DE CE??? MINCINOSI!!!
Si Alex, sa stii ca atunci cand vei creste mare probabil vei fi un gagnster,
Cred ca ai impusca si pe cineva. CHUKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa aceea spiritul tau va intra intr-o papusa sau si mai si intru-un urS.
WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF!
Bine,dar nu eram certate=)))))anootza a scris:anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Ma rog =]]anutza.puppy a scris:Bine,dar nu eram certate=)))))anootza a scris:anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Pa!arosu10 a scris:Nu am patit , nimic, dar plec.anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Serios, m-am saturat de forumul asta,peste tot numai cearta!!!!!!!!!!!!!!anootza a scris:Pa!arosu10 a scris:Nu am patit , nimic, dar plec.anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
arosu10 a scris:
Nu mai intru aici deloc. DE CE??? MINCINOSI!!!
Si Alex, sa stii ca atunci cand vei creste mare probabil vei fi un gagnster,
Cred ca ai impusca si pe cineva. CHUKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa aceea spiritul tau va intra intr-o papusa sau si mai si intru-un urS.
WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF!
Pentru alex!!!!!!!!!!!
Verifica mesageria si gandeste-te.arosu10 a scris:Serios, m-am saturat de forumul asta,peste tot numai cearta!!!!!!!!!!!!!!anootza a scris:Pa!arosu10 a scris:Nu am patit , nimic, dar plec.anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Ti-am dat raspuns.anutza.puppy a scris:Verifica mesageria si gandeste-te.arosu10 a scris:Serios, m-am saturat de forumul asta,peste tot numai cearta!!!!!!!!!!!!!!anootza a scris:Pa!arosu10 a scris:Nu am patit , nimic, dar plec.anutza.puppy a scris:Ce ai patit arosu?
Ok arosu..in orice caz,dak revine clau totul va fii normal!
buna.nou avatar.Iti place?arosu10 a scris:
Buna.
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214678
Ai vazut mesajul pentru alex?anutza.puppy a scris:Ok arosu..in orice caz,dak revine clau totul va fii normal!
Mda...crazy people..what we can do?every wooorld!arosu10 a scris:Ai vazut mesajul pentru alex?anutza.puppy a scris:Ok arosu..in orice caz,dak revine clau totul va fii normal!
Chucky il mananca pe alex.anutza.puppy a scris:Mda...crazy people..what we can do?every wooorld!arosu10 a scris:Ai vazut mesajul pentru alex?anutza.puppy a scris:Ok arosu..in orice caz,dak revine clau totul va fii normal!
Orikm..cn mai posteaza pe topicul CUM AVETI ASTERNUTURILE??
Tre sa ma culc :-X ,nb!
Sall,mai e cineva?Cred ca sunt singurele clipe cand nu e deloc cearta aici XD
Eu!Si , da , bine zici!BlueRose a scris:Sall,mai e cineva?Cred ca sunt singurele clipe cand nu e deloc cearta aici XD
Ok...Si...cmf?arosu10 a scris:OkCAYA 99 a scris:Eu sunt de pe telefon,deci voi sta putinarosu10 a scris:Buna.
Bine, mai nimic.CAYA 99 a scris:Ok...Si...cmf?arosu10 a scris:OkCAYA 99 a scris:Eu sunt de pe telefon,deci voi sta putinarosu10 a scris:Buna.
Eu ma plictisesc la afterschool cu niste rasfatatearosu10 a scris:Bine, mai nimic.CAYA 99 a scris:Ok...Si...cmf?arosu10 a scris:OkCAYA 99 a scris:Eu sunt de pe telefon,deci voi sta putinarosu10 a scris:Buna.
Cmf-ti?
Candy:3- Lil'Kinz
- Stare de spirit : Mereu in actiune! :}
Localizare : In spatele tau
KinzCash : 137296
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Pagina 8 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum