Conversatii...
+16
cupcake.puppy
Candy:3
☆Lidia☆STAR☆
Alexandru2002
anootza
Steffy9325
anutza.puppy
vand03
arosu10
CAYA 99
Lyria&Onchao
Rarity_Derya
LittleAngel
Florin103
cosmin1234
BrunoClau
20 participanți
Pagina 2 din 20
Pagina 2 din 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Conversatii...
Mia ales ca piciorul meu nu ma mai doare, dar entorsa nu s-a refacut DELOC!Lyria&Onchao a scris:Sunt obisnuita...BrunoClau a scris:E un eveniment important. ))) Trebuie sa o fac, chiar daca o sa lesin ca de o obicei.Lyria&Onchao a scris:Tocmai acum cand vine primavara!Roaga-i pe parintii tai!Ce daca ai rude?BrunoClau a scris:pai ma duc la nunta si botez si vin maine rude de la Valcea.varu de 11 ani.Lyria&Onchao a scris:
Cum?De ce?Gata comanda!!!!
- Spoiler:
SI am un deget in iod ca unghia mea... S-a lovit...
BrunoClau- Webkinz Signature
CAYA 99 a scris:andrada.webkinz a scris:anootza a scris:Esti Sonia,ce sa mai...Cica sunt indragostita de Alex...Si tu de Arosu,nah!anonima a scris:Nu sunt WL.
Sunt un memru care este aceiasi zodie cu tine si in aceiasi luna,doar cu 3 zile dupa
Pai CHIAR tu ai spus-o!
Deci,cum e cand cineva rade de tine ca iti place de nu stiu ce tip?
Asa radeai si tu si teo
Clau!!!!!!!!!!!!!
Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
Adiiii! <:arosu10 a scris:Buna. Ce faceti?
Clauuuuuuu<3<3<3
Apropo, am auzit ca nu ma crezi de acel webkinz... ma rog, dovada va veni IN curanddddd!
Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
te cred.BrunoClau a scris:Adiiii! <:arosu10 a scris:Buna. Ce faceti?
Clauuuuuuu<3<3<3
Apropo, am auzit ca nu ma crezi de acel webkinz... ma rog, dovada va veni IN curanddddd!
Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
BrunoClau a scris:CAYA 99 a scris:andrada.webkinz a scris:anootza a scris:Esti Sonia,ce sa mai...Cica sunt indragostita de Alex...Si tu de Arosu,nah!anonima a scris:Nu sunt WL.
Sunt un memru care este aceiasi zodie cu tine si in aceiasi luna,doar cu 3 zile dupa
Pai CHIAR tu ai spus-o!
Asa radeai si tu si teo
Clau!!!!!!!!!!!!!
Nu treuie sa te superi din cauza unor prosti!!!!
Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Cine e vlad????
Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Cine e vlad????
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 143210
X_X Netul ... E a 6-a oara pe zi.... -.-Lyria&Onchao a scris:Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:
Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIE
Cine e vlad????
Dar nu imi place Clau*** .
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Ok...CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:CAYA 99 a scris:andrada.webkinz a scris:anootza a scris:
Esti Sonia,ce sa mai...Cica sunt indragostita de Alex...Si tu de Arosu,nah!
Pai CHIAR tu ai spus-o!
Asa radeai si tu si teo
Clau!!!!!!!!!!!!!
Nu treuie sa te superi din cauza unor prosti!!!!
Am citit conversatiile de ieri... V-ati impacat? ((arosu10 a scris:Buna. Sunt aici.
clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
vand03- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : chiar nu stii?
KinzCash : 147595
Stiu, scuze. Dar chiar merge mai bine, la fel ca numele oricarei fete.Ca la mine.Din Lau, in Laurei.BrunoClau a scris:X_X Netul ... E a 6-a oara pe zi.... -.-Lyria&Onchao a scris:Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]
Cine e vlad????
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143210
AM acum o poza cu el... CIne vrea sa il vada?Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Okei, okay.Lyria&Onchao a scris:Stiu, scuze. Dar chiar merge mai bine, la fel ca numele oricarei fete.Ca la mine.Din Lau, in Laurei.BrunoClau a scris:X_X Netul ... E a 6-a oara pe zi.... -.-Lyria&Onchao a scris:Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris: Cine ar putea uita...
Cine e vlad????
Dar Carmen?
vand03 a scris:clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
BrunoClau a scris:AM acum o poza cu el... CIne vrea sa il vada?Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]Lyria&Onchao a scris:Care este problema?Si eu am tableta, Ana are tableta...nu inteleg sensul.Eu am din vara.Dar nu ma joc deloc pe ea.Se descarca prea repede bateria.PORCARIEBrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Nu. Nixi nu vreau. Astazi mi-a spus ca i-a, hackerit contul de mess. Dar nu i-am facut nimic.BrunoClau a scris:Am citit conversatiile de ieri... V-ati impacat? ((arosu10 a scris:Buna. Sunt aici.
dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.BrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214528
BrunoClau a scris:vand03 a scris:clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
Ps:clau intra te rog pe http://forum.webkinzromania.ro/t6845-mai-vrei-sa-ti-iei-wbebkinz#447532
Ultima editare efectuata de catre vand03 in Vin 01 Mar 2013, 7:56 pm, editata de 1 ori
CIudaaaaaaat...arosu10 a scris:Nu. Nixi nu vreau. Astazi mi-a spus ca i-a, hackerit contul de mess. Dar nu i-am facut nimic.BrunoClau a scris:Am citit conversatiile de ieri... V-ati impacat? ((arosu10 a scris:Buna. Sunt aici.
Exact. Dar e naspa.Florin103 a scris:dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.BrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Ce mai faccccci?vand03 a scris:BrunoClau a scris:vand03 a scris:clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
BrunoClau a scris:X_X Netul ... E a 6-a oara pe zi.... -.-Lyria&Onchao a scris:Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris:Cine ar putea uita...BrunoClau a scris:Vlad are... Mai stii ce tabletoaie avea Vlad. :]]]]
Cine e vlad????
Ce tableta are
Ai o tableta Samsung. Nu este naspa.BrunoClau a scris:Exact. Dar e naspa.Florin103 a scris:dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.BrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Samsung Galaxy Tab 2.CAYA 99 a scris:BrunoClau a scris:X_X Netul ... E a 6-a oara pe zi.... -.-Lyria&Onchao a scris:Un var de-al Claudiei.P.S.: Am spus Claudiei deoarece merge mai bine decat "lui Clau".CAYA 99 a scris:Lyria&Onchao a scris: Cine ar putea uita...
Cine e vlad????
Ce tableta are
Dak ai stii clau cat te-am plans,dar voi nici nu va doare de mn!Akm chiar plec!
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Dar tot pe laptop intru mai des. Tableta o folosesc doar la Subway surfers...Florin103 a scris:Ai o tableta Samsung. Nu este naspa.BrunoClau a scris:Exact. Dar e naspa.Florin103 a scris:dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.BrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
bine tu?BrunoClau a scris:Ce mai faccccci?vand03 a scris:BrunoClau a scris:vand03 a scris:clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
Anannnanaaa! Nu pleca.... (((((anutza.puppy a scris:Dak ai stii clau cat te-am plans,dar voi nici nu va doare de mn!Akm chiar plec!
Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
Steffy9325- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nobody is per..."HI! WE'RE ONE DIRECTION!"
KinzCash : 154149
Bine, dar tu?vand03 a scris:bine tu?BrunoClau a scris:Ce mai faccccci?vand03 a scris:BrunoClau a scris:vand03 a scris:clauuuuuu, de cand nu te-am mai vazut?
pai nu poti sa-l joci pe smartphone?BrunoClau a scris:Dar tot pe laptop intru mai des. Tableta o folosesc doar la Subway surfers...Florin103 a scris:Ai o tableta Samsung. Nu este naspa.BrunoClau a scris:Exact. Dar e naspa.Florin103 a scris:dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.BrunoClau a scris:App. Lau, KIKI are tableta! aZI am fost la ea...
Heyy, eu, Clau!!!Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
Imi aduc aminte de Candy! Zumm Zannn!
Mda,mda...siiigur....akm va gasiti...in fine,Arosu avea dreptate..
Anuta! Nu trebuie sa pleci te iubim!anutza.puppy a scris:Dak ai stii clau cat te-am plans,dar voi nici nu va doare de mn!Akm chiar plec!
nuuuuuuuuu,te roganutza.puppy a scris:Dak ai stii clau cat te-am plans,dar voi nici nu va doare de mn!Akm chiar plec!
Nu [mai] am smartphone. Ma rog, eu tot laptop LOVE. TU, Florin, ce mai faci pe HowrsE?Florin103 a scris:pai nu poti sa-l joci pe smartphone?BrunoClau a scris:Dar tot pe laptop intru mai des. Tableta o folosesc doar la Subway surfers...Florin103 a scris:Ai o tableta Samsung. Nu este naspa.BrunoClau a scris:Exact. Dar e naspa.Florin103 a scris:
dar si tu ai tableta. Ai zis ca ai primit de ziua ta de la un var una.
Parca eu imi aduc...dar tu?Eu eram valicescuSteffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
nu te stiu. deea a murit. Forumul este cam gol.Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
Hai, te kinz [ asa zic eu plz] , nu fugiiiiiiii! Toleta Clau trista... ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((anutza.puppy a scris:Mda,mda...siiigur....akm va gasiti...in fine,Arosu avea dreptate..
BrunoClau a scris:Heyy, eu, Clau!!!Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
cine mai vrea sa intre pe http://forum.webkinzromania.ro/t6845-mai-vrei-sa-ti-iei-wbebkinz#447532?
M-am lasat de howrse.Acum joc AQW.BrunoClau a scris:Nu [mai] am smartphone. Ma rog, eu tot laptop LOVE. TU, Florin, ce mai faci pe HowrsE?Florin103 a scris:pai nu poti sa-l joci pe smartphone?BrunoClau a scris:Dar tot pe laptop intru mai des. Tableta o folosesc doar la Subway surfers...Florin103 a scris:Ai o tableta Samsung. Nu este naspa.BrunoClau a scris:Exact. Dar e naspa.
BrunoClau a scris:Heyy, eu, Clau!!!Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
Steffy9325- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nobody is per..."HI! WE'RE ONE DIRECTION!"
KinzCash : 154149
Eu una, l-am vizitat.vand03 a scris:cine mai vrea sa intre pe http://forum.webkinzromania.ro/t6845-mai-vrei-sa-ti-iei-wbebkinz#447532?
Linistestete...dar dak Alex se mai cearta cu cnv ....ZBYE
Si mai stiu ca, esti mai mare cu cateva zile decat mine! Esti Steffy...! Welocome!!Steffy9325 a scris:BrunoClau a scris:Heyy, eu, Clau!!!Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
^^ . ^.^ Asa...anutza.puppy a scris:Linistestete...dar dak Alex se mai cearta cu cnv ....ZBYE
daaaaa cam asa sta treabaFlorin103 a scris:nu te stiu. deea a murit. Forumul este cam gol.Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
DAR fourumul incepe sa revina incet ,incet
I'm back!
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
A venit vechea Steffy!cosmin1234 a scris:I'm back!
merrrrrsicBrunoClau a scris:Eu una, l-am vizitat.vand03 a scris:cine mai vrea sa intre pe http://forum.webkinzromania.ro/t6845-mai-vrei-sa-ti-iei-wbebkinz#447532?
Ca BINE zici!vand03 a scris:daaaaa cam asa sta treabaFlorin103 a scris:nu te stiu. deea a murit. Forumul este cam gol.Steffy9325 a scris:Hei,m-am gandit sa ma intorc pe forum, n-am mai intrat de cand a inceput scoala... imi cer scuze... cine isi mai aduce aminte de mine?
DAR fourumul incepe sa revina incet ,incet
Pagina 2 din 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum