Zona Fetelor
+63
Dogs-Are-Us
eliza gidoi
Al3xandru
Frankie.Stein
verona3
Webkinz~Diamond
Webkinz Romania
noemivivien
JulyTheBestStar
ToreleiWerecat
canary
hasky29
merry777
alexacheekygirl
Pisy1148
Jasmine0246
Rose_2011
oaal17
lavinia3000
AntivirusForLife
stefanawebkinz
stefania223
Husky
Nokia345
barbie2602
cristinutza
zinzimima
Misterio
robi dragut
Mimy
pupantonia
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
elenafrumoasa17
sely01
LovelyGirl
Stefzyk
alicelovefrog
biancaidu
MJ-PopKing
ClaudiaMissy2
bianca.pussycat
bia
july_thebest_star
PeacefulDoggy
JustSmile
LovleyLovePup
Trompy98
anapisica
robypanda
adelinabalerina
Irina
brochita
bfatme
galbior
Alexa17
Froggy cunoscuta ca scl
MITZUCA
Adronia
ClaudiaMissy
Manzu
llizza
lorena.buta
deea98
67 participanți
Pagina 13 din 15
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Zona Fetelor
Deea,te rugam sa ne ierti fiindca discutam aici,dar ... discutam ca intre fete de aceea se numeste Clubul Fetelor
Pisy1148- Webkinz Signature
Mi-ai facut pofta reao!!!!Pui doar poza!!!!Da-mi-o direct preparata nu poza!!!Trimite pisica sa mi-o aduca!!
Briose pufoase ciocolatoase
Ingrediente
pentru 12 bucati
375 gr. faina
1 pachet drojdie uscata
6 linguri zahar
2 oua mici
75 gr. unt moale
15 linguri lapte caldutz
t 2 lingurite pline cu varf de cacao neagra
se amesteca laptele cu drojdia si o lingura de zahar si se lasa cateva minute
se amesteca "prafurile" faina,restul de zaharu si cacaua cand se umfla drojdia se pune peste "prafuri"
Apoi se adauga ouale mixate putin cat sa-ti dubleze volumul, untul si se framanta cat sa nu se mai lipeasca aluatul de maini
Umplutura:
150 ml lapte condensat
2 lingurite de cacao
50 gr nuca de cocos
Toate ingredientele pentru umplutura se amesteca intr-un castron
Aluatul crescut se imparte in 12 bile care se aplatizeaza putin si se pune umplutura pe ele.Se aduna marginile aluatului peste umplutura, se intoarce cu "capul" in jos si se pune fiecare bila umpluta intr-un cosulet de briosa
Se lasa la crescut din nou pana cand aluatul isi dubleaza volumul, se unge cu galbenus de ou si se pune in cuptorul preincalzit pana se coc
Astea vreau sa le primesc zinzi apuca-te pana maine sa vina!!
Ingrediente
pentru 12 bucati
375 gr. faina
1 pachet drojdie uscata
6 linguri zahar
2 oua mici
75 gr. unt moale
15 linguri lapte caldutz
t 2 lingurite pline cu varf de cacao neagra
se amesteca laptele cu drojdia si o lingura de zahar si se lasa cateva minute
se amesteca "prafurile" faina,restul de zaharu si cacaua cand se umfla drojdia se pune peste "prafuri"
Apoi se adauga ouale mixate putin cat sa-ti dubleze volumul, untul si se framanta cat sa nu se mai lipeasca aluatul de maini
Umplutura:
150 ml lapte condensat
2 lingurite de cacao
50 gr nuca de cocos
Toate ingredientele pentru umplutura se amesteca intr-un castron
Aluatul crescut se imparte in 12 bile care se aplatizeaza putin si se pune umplutura pe ele.Se aduna marginile aluatului peste umplutura, se intoarce cu "capul" in jos si se pune fiecare bila umpluta intr-un cosulet de briosa
Se lasa la crescut din nou pana cand aluatul isi dubleaza volumul, se unge cu galbenus de ou si se pune in cuptorul preincalzit pana se coc
Astea vreau sa le primesc zinzi apuca-te pana maine sa vina!!
Ce mai faceti fetelor? Eu am dormit un pic!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 253955
sigur!stefanawebkinz a scris:Hey!
Ma primiti si pe mine?
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181217
Sigur ca te primim !
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307596
Pisy1148 a scris:Sigur ca te primim !
sigur!
Toate fetele sunt bine venite!
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Ce mai faceti?
EU am venit acu vreo 15 de ora de afara si am mancta o inghetata
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
zinzimima a scris:Ce mai faceti?
Felicitari!
Eu ascult emisiunea lui Gabi si stau cu Terrier-ul pe birou si ea mai trage cu ochiul la ce scriu pe chat
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Pisy1148 a scris:Eu ascult emisiunea lui Gabi si stau cu Terrier-ul pe birou si ea mai trage cu ochiul la ce scriu pe chat
Eu sunt singurica, cu niciun animalut, dar si eu a uit la emisiune!
eu ma uit la emisie si imi tin porcusorul de plus (nu webkinz) in brate
zinzimima a scris:eu ma uit la emisie si imi tin porcusorul de plus (nu webkinz) in brate
ai un purcelus,ce dragutttt!!!!
si nu unul oarecare. unul roz!! nu-l las nici aucm (il am de 3 ani )
Ce draguuuuut
Pisy1148 a scris:Ce draguuuuut
eu stau pe birou cu :
- un servetel mototolit si und
- o sticla cu apa
- o bucata de covrig
si cel mai amuzant lucru !!!1 :
- o......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
PIATRA
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207985
o doamne....
Eu pe birous am o gramada de chestii.
Cosul cu bijuterii, dvduri, caiete, perii, laptopul
zinzimima a scris:
Eu pe birous am o gramada de chestii.
Cosul cu bijuterii, dvduri, caiete, perii, laptopul
doamneeee....
Feltelor....... ati vrea sa avem un ditamai locu' doar al nostru( al fetelor ) ??
Nokia345 a scris:Feltelor....... ati vrea sa avem un ditamai locu' doar al nostru( al fetelor ) ??
SIGUR CA DA!
Daaaaaaaaaaa
dap!Rose_2011 a scris:Nokia345 a scris:Feltelor....... ati vrea sa avem un ditamai locu' doar al nostru( al fetelor ) ??
SIGUR CA DA!
MAMA MIA dar ce repede ciuliti urechile .....
Suntem cu ochii pe Clubul Fetelor
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapcanary a scris:Daaaaaaaaaaa
CLubul Fetelor
fetele,am shi eu o intrebare!Dati-mi shi mye nyste retete pentru par!Nu connteaza ce fel sunt,dar sa fye despre par!
cum adica retete?alexacheekygirl a scris:fetele,am shi eu o intrebare!Dati-mi shi mye nyste retete pentru par!Nu connteaza ce fel sunt,dar sa fye despre par!
adik retete cum sa ai un par stralucitor sau fin,cv de genul!te-ai prins cmbp?canary a scris:cum adica retete?alexacheekygirl a scris:fetele,am shi eu o intrebare!Dati-mi shi mye nyste retete pentru par!Nu connteaza ce fel sunt,dar sa fye despre par!
daalexacheekygirl a scris:adik retete cum sa ai un par stralucitor sau fin,cv de genul!te-ai prins cmbp?canary a scris:cum adica retete?alexacheekygirl a scris:fetele,am shi eu o intrebare!Dati-mi shi mye nyste retete pentru par!Nu connteaza ce fel sunt,dar sa fye despre par!
caut acum si iti zic!!
Cum si de ce sa ai un par stralucitor
O invidiezi pe tipa grozava din reclama la sampon? Stralucirea pletelor este prima care vorbeste despre frumusetea parului tau, deci despre cat esti de frumoasa. Ai vrea ca si tu sa arati la fel ca o Diva, dar inca nu stii ce sa faci. Iti spun eu! Afla, in primul rand, daca iti tratezi corect parul! Foarte multe lucruri il pot afecta! Apoi actioneaza.
Este vorba despre produsele de ingrijire pe care le folosesti si mai ales de dieta pe care o tii. Stralucirea inseamna de fapt capacitatea parului tau de a reflecta lumina. Daca il tii infasurat in valuri de gel, spuma, spray si cate altele, e si normal sa nu straluceasca. Mizeaza pe naturalete, atat in felul in care il porti, cat si in ingrijire!
Dieta sanatoasa iti hraneste si parul, asa ca include in alimentatia ta cat mai multe vitamine si proteine. Iti recomand pestele, Omega 3 (continut in special de somon) fiind de mare ajutor parului deteriorat.
Si exercitiile de stimulare a circulatiei sangvine sunt foarte importante. Ele fac bine atat parului, cat si pielii. Masajul din timpul baii sau miscarile usoare sunt foarte utile.
Te-ai gandit vreodata ca bucataria ta poate fi un adevarat laborator de ingrijire a parului? Iata cateva indicii prin care sa obtii stralucirea visata chiar acasa la tine! Si nu uita: totul este natural! Fie ca ai descoperit si singura, fie ca abia incerci, poti experimenta si alte valori ale alimentelor. Iata 2 retete de masca pentru stralucirea parului, retete care se bazeaza suta la suta pe natura si care te vor transforma in regina zilei.
1. Miere si ulei de masline
2 linguri de miere
1/3 ceasca de ulei de masline
Amesteca cele 2 ingrediente intr-un bol micut. Aplica pe toata suprafata parului, accentuand pe varfuri. Infasoara parul intr-un prosop pentru 30 de minute. Spala bine, cu apa calda si sampon. Repeta aplicarea acestei masti de cel putin 2 ori pe luna.
2. Oua si inca ceva...
Este o masca inventiva, in care ai ca ingrediente obligatorii:
1 ou
1 lingura de miere
2 linguri de ulei de masline
Poti adauga si 2 linguri de ceai de cimbru, pe care il obtii fierband o lingurita de cimbru uscat intr-o cana cu apa timp 15 minute, la foc mic.
Bate oul, adauga mierea si amesteca. Pune si uleiul. Samponeaza parul, clateste-l si apoi aplica masca. Tine-o 5 minute, masand scalpul. Clateste bine.
Poti apela si la produse de stralucire. Exista lotiuni, masti, spray-uri. Alege o gama de calitate, dar nu fa exces. Pana la urma, parul tau vrea sanatate. In afara de natura, doar iubirea si grija ta il pot face mai frumos! Ai grija de parul tau!
Am luat tot ce scria acolo!!
O invidiezi pe tipa grozava din reclama la sampon? Stralucirea pletelor este prima care vorbeste despre frumusetea parului tau, deci despre cat esti de frumoasa. Ai vrea ca si tu sa arati la fel ca o Diva, dar inca nu stii ce sa faci. Iti spun eu! Afla, in primul rand, daca iti tratezi corect parul! Foarte multe lucruri il pot afecta! Apoi actioneaza.
Este vorba despre produsele de ingrijire pe care le folosesti si mai ales de dieta pe care o tii. Stralucirea inseamna de fapt capacitatea parului tau de a reflecta lumina. Daca il tii infasurat in valuri de gel, spuma, spray si cate altele, e si normal sa nu straluceasca. Mizeaza pe naturalete, atat in felul in care il porti, cat si in ingrijire!
Dieta sanatoasa iti hraneste si parul, asa ca include in alimentatia ta cat mai multe vitamine si proteine. Iti recomand pestele, Omega 3 (continut in special de somon) fiind de mare ajutor parului deteriorat.
Si exercitiile de stimulare a circulatiei sangvine sunt foarte importante. Ele fac bine atat parului, cat si pielii. Masajul din timpul baii sau miscarile usoare sunt foarte utile.
Te-ai gandit vreodata ca bucataria ta poate fi un adevarat laborator de ingrijire a parului? Iata cateva indicii prin care sa obtii stralucirea visata chiar acasa la tine! Si nu uita: totul este natural! Fie ca ai descoperit si singura, fie ca abia incerci, poti experimenta si alte valori ale alimentelor. Iata 2 retete de masca pentru stralucirea parului, retete care se bazeaza suta la suta pe natura si care te vor transforma in regina zilei.
1. Miere si ulei de masline
2 linguri de miere
1/3 ceasca de ulei de masline
Amesteca cele 2 ingrediente intr-un bol micut. Aplica pe toata suprafata parului, accentuand pe varfuri. Infasoara parul intr-un prosop pentru 30 de minute. Spala bine, cu apa calda si sampon. Repeta aplicarea acestei masti de cel putin 2 ori pe luna.
2. Oua si inca ceva...
Este o masca inventiva, in care ai ca ingrediente obligatorii:
1 ou
1 lingura de miere
2 linguri de ulei de masline
Poti adauga si 2 linguri de ceai de cimbru, pe care il obtii fierband o lingurita de cimbru uscat intr-o cana cu apa timp 15 minute, la foc mic.
Bate oul, adauga mierea si amesteca. Pune si uleiul. Samponeaza parul, clateste-l si apoi aplica masca. Tine-o 5 minute, masand scalpul. Clateste bine.
Poti apela si la produse de stralucire. Exista lotiuni, masti, spray-uri. Alege o gama de calitate, dar nu fa exces. Pana la urma, parul tau vrea sanatate. In afara de natura, doar iubirea si grija ta il pot face mai frumos! Ai grija de parul tau!
Am luat tot ce scria acolo!!
Cum să nu lupţi mai ales vara pentru ca părul tău să arate impecabil? Şi nu este foarte uşor să-ţi îndeplineşti dorinţa, când podoaba ta capilară a suferit de pe urma vopselelor, a soarelui sau a agenţilor poluanţi.
Vestea bună este că ai la îndemână o mulţime de produse naturale, chiar din bucătăria ta, care pot deveni măşti hrănitoare sau soluţii tonifiante.
Pentru revitalizare
Dacă vrei să redai părului tău strălucirea şi supleţea, poţi folosi infuzia din coajă de lămâie. Tai mărunt cojile de la 5 lămâi, le pui într-un vas şi torni peste ele 1,5 litri de apă clocotită. Astupi vasul şi laşi 3 ore, după care îţi poţi clăti părul.
Pentru creşterea părului
Carenţa vitaminei B6, tratamentele cu produse agresive, bolile de piele, excesul de sebum pot determina căderea părului. Dacă eşti într-o perioadă în care îţi cade părul, prima măsură este să introduci în alimentaţie legume proaspete şi fructe, ulei de măsline, suplimente nutritive cu vitaminele E şi B şi cu sulf. În plus, poţi bea zilnic o cană cu ceai de schinduf, pentru regenerarea părului.
Pentru strălucire
Dacă ai părul tern, cel mai bun remediu este uleiul de măsline. O simplă aplicare seara, pe toată lungimea părului, cu fricţionare uşoară a pielii capului, timp de 10 zile, rezolvă problema. În timpul nopţii, îţi pui pe cap o basma sau un fes. Aplicaţia are efect garantat contra căderii părului.
Pentru luciu garantat
Clătirea cu cafea te ajută să dai părului un luciu deosebit. Prepari două căni de cafea concentrată, pe care le foloseşti la temperatura pielii, după ce te clăteşti de şampon. Laşi cafeaua să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşti din nou.
Împotriva seboreei şi a mătreţii
Poţi folosi virtuţile curative ale brusturelui. Iată o variantă: decoct din 25 g rădăcină de brusture la un litru de apă sau 2-3 linguri rădăcină mărunţită la o jumătate de litru de apă. Fierbi 20 de minute, laşi acoperit 30 de minute şi strecori. Frecţionezi pielea capului după spălare.
O altă soluţie este decoctul din 3-4 linguri de pulbere din rădăcină de brustur, 3-4 linguri cu frunze de mesteacăn mărunţite şi o lingură de oţet la un litru de apă.
Fierbi 20 de minute, laşi acoperit 30 de minute şi strecori. Faci frecţii pe pielea capului. Previne căderea părului şi stimulează creşterea.
Mască pentru împrospătarea culorii
O frecţie cu suc de roşii pe pielea capului te ajută să revitalizezi culoarea. Laşi sucul să acţioneze 5 minute şi speli apoi cu apă din abundenţă şi cu şampon.
Mască pentru păr deteriorat
Amesteci un avocado cu două linguri de ulei de floarea-soarelui şi cu sucul unei lămâi. Aplici pasta pe păr şi laşi să acţioneze 15 minute. Clăteşti apoi cu apă.
Mască tonifiantă pentru păr buclat
Amesteci trei banane pasate cu o lingură de ulei de măsline şi cu 100 ml de suc de morcovi. Aplici pe părul spălat, îl înfăşori într-un prosop umed cald şi laşi 30 de minute. Îl clăteşti foarte bine cu apă caldă.
Vestea bună este că ai la îndemână o mulţime de produse naturale, chiar din bucătăria ta, care pot deveni măşti hrănitoare sau soluţii tonifiante.
Pentru revitalizare
Dacă vrei să redai părului tău strălucirea şi supleţea, poţi folosi infuzia din coajă de lămâie. Tai mărunt cojile de la 5 lămâi, le pui într-un vas şi torni peste ele 1,5 litri de apă clocotită. Astupi vasul şi laşi 3 ore, după care îţi poţi clăti părul.
Pentru creşterea părului
Carenţa vitaminei B6, tratamentele cu produse agresive, bolile de piele, excesul de sebum pot determina căderea părului. Dacă eşti într-o perioadă în care îţi cade părul, prima măsură este să introduci în alimentaţie legume proaspete şi fructe, ulei de măsline, suplimente nutritive cu vitaminele E şi B şi cu sulf. În plus, poţi bea zilnic o cană cu ceai de schinduf, pentru regenerarea părului.
Pentru strălucire
Dacă ai părul tern, cel mai bun remediu este uleiul de măsline. O simplă aplicare seara, pe toată lungimea părului, cu fricţionare uşoară a pielii capului, timp de 10 zile, rezolvă problema. În timpul nopţii, îţi pui pe cap o basma sau un fes. Aplicaţia are efect garantat contra căderii părului.
Pentru luciu garantat
Clătirea cu cafea te ajută să dai părului un luciu deosebit. Prepari două căni de cafea concentrată, pe care le foloseşti la temperatura pielii, după ce te clăteşti de şampon. Laşi cafeaua să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşti din nou.
Poţi folosi virtuţile curative ale brusturelui. Iată o variantă: decoct din 25 g rădăcină de brusture la un litru de apă sau 2-3 linguri rădăcină mărunţită la o jumătate de litru de apă. Fierbi 20 de minute, laşi acoperit 30 de minute şi strecori. Frecţionezi pielea capului după spălare.
O altă soluţie este decoctul din 3-4 linguri de pulbere din rădăcină de brustur, 3-4 linguri cu frunze de mesteacăn mărunţite şi o lingură de oţet la un litru de apă.
Fierbi 20 de minute, laşi acoperit 30 de minute şi strecori. Faci frecţii pe pielea capului. Previne căderea părului şi stimulează creşterea.
O frecţie cu suc de roşii pe pielea capului te ajută să revitalizezi culoarea. Laşi sucul să acţioneze 5 minute şi speli apoi cu apă din abundenţă şi cu şampon.
Amesteci un avocado cu două linguri de ulei de floarea-soarelui şi cu sucul unei lămâi. Aplici pasta pe păr şi laşi să acţioneze 15 minute. Clăteşti apoi cu apă.
Amesteci trei banane pasate cu o lingură de ulei de măsline şi cu 100 ml de suc de morcovi. Aplici pe părul spălat, îl înfăşori într-un prosop umed cald şi laşi 30 de minute. Îl clăteşti foarte bine cu apă caldă.
ms mult cmbp!canary a scris:Cum să nu lupţi mai ales vara pentru ca părul tău să arate impecabil? Şi nu este foarte uşor să-ţi îndeplineşti dorinţa, când podoaba ta capilară a suferit de pe urma vopselelor, a soarelui sau a agenţilor poluanţi.
Pentru revitalizare
Pentru creşterea părului
Pentru strălucire
Pentru luciu garantat
fetele ma ajutati repede si pe mine?Vreau o poza cu The Vampire Diaries!!!Va rog mi-o faceti repde ca peste 6 min ies!!
k!dar nu kred k o fak repedecanary a scris:fetele ma ajutati repede si pe mine?Vreau o poza cu The Vampire Diaries!!!Va rog mi-o faceti repde ca peste 6 min ies!!
Cam cat iti ia?alexacheekygirl a scris:k!dar nu kred k o fak repedecanary a scris:fetele ma ajutati repede si pe mine?Vreau o poza cu The Vampire Diaries!!!Va rog mi-o faceti repde ca peste 6 min ies!!
CLUbul Fetelor
Sper sa-ti plaka!
CLubul Fetelor
Ma bucur k te-am ajutat!
am zis eu ceva? e okPisy1148 a scris:Deea,te rugam sa ne ierti fiindca discutam aici,dar ... discutam ca intre fete de aceea se numeste Clubul Fetelor
Nu, n-ai zis
Neatzaaaaaaa!!!!!!!!
Ce faceti?
Neatzaaaaaaa!!!!!!!!
Ce faceti?
zinzimima a scris:Nu, n-ai zis
Neatzaaaaaaa!!!!!!!!
Ce faceti?
Buna diiimineattaaaaaaaaaa!
Bine, am dormit binisor, tu ce mai zici?
Rose_2011 a scris:zinzimima a scris:Nu, n-ai zis
Neatzaaaaaaa!!!!!!!!
Ce faceti?
Buna diiimineattaaaaaaaaaa!
Bine, am dormit binisor, tu ce mai zici?
Neaaaaaaatzaaa !!! Si eu am dirmit binishor, dar tot cald si sete mi-a fost
Ultima editare efectuata de catre Nokia345 in Mier 17 Aug 2011, 8:28 am, editata de 1 ori
Sa va zic depre ideea mea de ieri ( la care toate ierati numai ochii ) 0-0
Ma gandeam daca am avea un loc plin cu numai ce vrem noi....... ca o cutiuta...... dar cu pagini...... ca o revista........dar pe net .... i'a ghiciti voi acushica la ce ma gandesc .....
Ma gandeam daca am avea un loc plin cu numai ce vrem noi....... ca o cutiuta...... dar cu pagini...... ca o revista........dar pe net .... i'a ghiciti voi acushica la ce ma gandesc .....
Nokia345 a scris:Sa va zic depre ideea mea de ieri ( la care toate ierati numai ochii ) 0-0
chiar nu stiu!
Rose_2011 a scris:Nokia345 a scris:Sa va zic depre ideea mea de ieri ( la care toate ierati numai ochii ) 0-0
chiar nu stiu!
Ce poate fi pe net si sa aiba pagini........ un F**** sau un S***
Nokia345 a scris:Rose_2011 a scris:Nokia345 a scris:Sa va zic depre ideea mea de ieri ( la care toate ierati numai ochii ) 0-0
chiar nu stiu!
nu stiu desprece vorbesti!
Rose_2011 a scris:Nokia345 a scris:Rose_2011 a scris:Nokia345 a scris:Sa va zic depre ideea mea de ieri ( la care toate ierati numai ochii ) 0-0
chiar nu stiu!
nu stiu desprece vorbesti!
E nu ...... ce are WR aici pe net ??
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Subiecte similare
» Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!
» Zona Comuna
» Reclame la forum/blog/site propriu
» Zona Baietilor
» Conversatii...
» Zona Comuna
» Reclame la forum/blog/site propriu
» Zona Baietilor
» Conversatii...
Pagina 13 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum