Cine adora filmele istorice Coreene?
+9
DongYi
Webkinz Romania
ClaudiaMissy2
vichy
Diana_girlstar
adelinabalerina
Husky
Adronia
denissa99pestisor
13 participanți
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: Video: :: > Filme:
Pagina 1 din 1
Cine adora filmele istorice Coreene?
Sal. as vrea sa stiu cine din forum adora aceste filme coreene cum ar fi: ,, giuvaerul palatului'', ,,furtuna la palat'', ,,secretele de la palat'', cronicile frumoasei luptatoare''???????
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163916
Re: Cine adora filmele istorice Coreene?
Mie nu imi plac!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167361
denissa99pestisor a scris:Sal. as vrea sa stiu cine din forum adora aceste filme coreene cum ar fi: ,, giuvaerul palatului'', ,,furtuna la palat'', ,,secretele de la palat'', cronicile frumoasei luptatoare''???????
eu ma uitam cu sora mea la giuvaerul palatului dar s-a terminat
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168541
eu stiu un nou film korean se numeste dong yi.Informatii:dong yi este strabunica regelui din furtuna la palat
Diana_girlstar- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte vesela
KinzCash : 157843
ce prostii (scz doar imi exprimam parerea,fiecare are dreptul la o parere)
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160238
idemvichy a scris:ce prostii (scz doar imi exprimam parerea,fiecare are dreptul la o parere)
terminati. nu va place formulati elegant, nu: "ce prostie". puteti spune ca: "nu, nu imi plac" :evil:
puteti sterge topicul...
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
fani filme coreene
Stiu ca sunt doar 2,3 pe acest forum care indragesc filmele coreene dar totusi vreau sa va povestesc ceva despre aceste filme:
Coreeni de sud de azi se afla pe continentul Asia . Dupa criticii de filme si de seriale, ratingul acestor filme este mare si s-ar putea sa depaseasca ratingul filmelor americane, pentru ca filmele coreene nu au tot timpul un sfarsit fericit si pentru amanuntirea detaliilor.
In special,coreeni fac filme despre istoria lor, aratrand amanuntit cum trece timpul in palat.Unul dintre aceste seriale este Yi SAN (Furtuna la palat) ,in care se arata cat de grea a fost viata la palat ,chiar fiind insusi regele.
Costumele traditionale coreene sunt Hanbukurile,care se poarta de actorii din filmele coreene istorice.Aceste Han-bukuri se gasesc aproape oriunde.
Coreeni de sud de azi se afla pe continentul Asia . Dupa criticii de filme si de seriale, ratingul acestor filme este mare si s-ar putea sa depaseasca ratingul filmelor americane, pentru ca filmele coreene nu au tot timpul un sfarsit fericit si pentru amanuntirea detaliilor.
In special,coreeni fac filme despre istoria lor, aratrand amanuntit cum trece timpul in palat.Unul dintre aceste seriale este Yi SAN (Furtuna la palat) ,in care se arata cat de grea a fost viata la palat ,chiar fiind insusi regele.
Costumele traditionale coreene sunt Hanbukurile,care se poarta de actorii din filmele coreene istorice.Aceste Han-bukuri se gasesc aproape oriunde.
DongYi- KinzCash : 152227
tu esti coreeana ?
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 165001
trebuia in de toate,ti-am zis in ajutor,nu?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
scz,nu mam uitat din nou la topicul ajutor,si nu, nu sunt coreeana
DongYi- KinzCash : 152227
nu imi plac! si nu ma uit!(Parerea mea)
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
filme coreene
Imi plac la nebunie filmele coreene si sper sa le mai putem viziona de acum inainte
seososeo- Vizitator
Eu le ador . Ma uit de la giuvaierul palatului pana astazi .
DongYi a scris:Stiu ca sunt doar 2,3 pe acest forum care indragesc filmele coreene dar totusi vreau sa va povestesc ceva despre aceste filme:
Tu spui ca Hanbukurile se gasesc aproape oriunde . Adica si-n tara noastra ?
monica2000 a scris:DongYi a scris:Stiu ca sunt doar 2,3 pe acest forum care indragesc filmele coreene dar totusi vreau sa va povestesc ceva despre aceste filme:
Tu spui ca Hanbukurile se gasesc aproape oriunde . Adica si-n tara noastra ?
Nu imi raspunde nimeni ?
(*_*)
buna! eu ma uit la aceste filme si imi plac foarte mult...si este adevarat spre deosebire de ceilalti coreeni nu repeta aceiasi poveste in toate filmele si nu le termina niciodata prea fericit(din pacate)....parerea mea este ca cei care nu se uita la aceste filme nici nu ar trebui sa comenteze acest forum daca nici nu stiu despre ce este vorba!!!!
se_reyan- Vizitator
Subiecte similare
» Recomandari de filme + filmul tau preferat:
» Filmele de la HBO
» filmele mele
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
» Muzica din filmele cu Scooby-Doo :))
» Filmele de la HBO
» filmele mele
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
» Muzica din filmele cu Scooby-Doo :))
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: Video: :: > Filme: