Ajutor ~Poze~ Aici gasiti easpunsurile intrebarilor voastre despore poze, paint,etc.
4 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Calculatoare / Telefoane / Tehnologie / etc.:
Pagina 1 din 1
Ajutor ~Poze~ Aici gasiti easpunsurile intrebarilor voastre despore poze, paint,etc.
Puneti o intrebare si va vom ajuta. Oricine intreaba, oricine ajuta Sa ne intelegem
(Nu puneti intrebari de genul, ce program de editare, de ce ale lui sunt mai frumoase sau intrebari ce nu au legatura cu subiectul)
(Nu puneti intrebari de genul, ce program de editare, de ce ale lui sunt mai frumoase sau intrebari ce nu au legatura cu subiectul)
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174382
Re: Ajutor ~Poze~ Aici gasiti easpunsurile intrebarilor voastre despore poze, paint,etc.
Raspunsul intrebarii lui PD:
La greenshot, dai la edit si acolo 'Copy image to clipboard'
La greenshot, dai la edit si acolo 'Copy image to clipboard'
Re: Ajutor ~Poze~ Aici gasiti easpunsurile intrebarilor voastre despore poze, paint,etc.
Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
il pui undeva mai departe de fondul dorit si il decupezi. Vrei poza?PeacefulDoggy a scris:Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
LovleyLovePup a scris:il pui undeva mai departe de fondul dorit si il decupezi. Vrei poza?PeacefulDoggy a scris:Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
da te rog
PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:il pui undeva mai departe de fondul dorit si il decupezi. Vrei poza?PeacefulDoggy a scris:Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
da te rog
o fac imediat
LovleyLovePup a scris:PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:il pui undeva mai departe de fondul dorit si il decupezi. Vrei poza?PeacefulDoggy a scris:Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
da te rog
o fac imediat
ok!
PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:il pui undeva mai departe de fondul dorit si il decupezi. Vrei poza?PeacefulDoggy a scris:Am gasit! MS! eu am facut asa- am am pus poza dorita pe paint,am dat pe poza cu webkinz click dreapta si copy dupaia am dat la paint paste from si am ales fisierul cu pe care am dat copy(cel cu webkinz) problema e ca eu nu vreau sa imi mai apara fondul alb as vrea ca si cum ar fi in locul ala , webkinzu-l ..........si cum ai zis tu am dat copy image to clipboard ,si dupaia unde?
da te rog
o fac imediat
ok!
PeacefulDoggy a scris:aha ms a 2 -a oara!
Mi-a iesit yay! Iti multumesc extrem de mult sunt ff fericicita!
dar cum poti sa le cropezi atat de bn?
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
Phhh, le cropuiesc pur si simplu si apoi unde a mai ramas cu fondul vechi dau cu culoarea fundalului nou.robypanda a scris:dar cum poti sa le cropezi atat de bn?
Ce fel de painturi mai exista?
Nu sunt sigura, dar toate sunt PAINTTrompy98 a scris:Ce fel de painturi mai exista?
Subiecte similare
» Trompy98
» lorena.buta
» poze webkinzz by bidrye
» andreeapaun
» How To : GIMP 2 -- Cum sa creati Semnauri cu nume transparente-- Ajutor cu poze!
» lorena.buta
» poze webkinzz by bidrye
» andreeapaun
» How To : GIMP 2 -- Cum sa creati Semnauri cu nume transparente-- Ajutor cu poze!
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Calculatoare / Telefoane / Tehnologie / etc.:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum