Conversatii
+32
vichy
Mamarutzza
Ciprian13
va_tai_gatul
Irina si Valentin
Ana Lucia
Boticut$Boticuta@kitty
PeacefulDoggy
WebkinzBoyRomania
Tinutza
Clinchi
adelinabalerina
Misterio
SlyphRoph
Husky
Webkinz Romania
bia
deea98
Trompy98
denissa99pestisor
robypanda
WebkinzVideos989
Froggy cunoscuta ca scl
galbior
kkryss
MITZUCA
llizza
Manzu
brochita
LovleyLovePup
Alexa17
lorena.buta
36 participanți
Pagina 16 din 20
Pagina 16 din 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Conversatii
[quote="Manzu"][color=violet][b]sigur...... [/b][/color][/quote] Ms Doamna bibiloi
robypanda- Webkinz Signature
fetelor, ce culoare sa-mi fac unghile de la piciore......... roz sau turcoaz???
Manzu- Webkinz Signature
TURCOAAAAAZZZZZZZZZZManzu a scris:fetelor, ce culoare sa-mi fac unghile de la piciore......... roz sau turcoaz???
LovleyLovePup- Webkinz Signature
le-am facut jumatate roz jumatate turcoaz......................
Manzu- Webkinz Signature
aaaa....... aaaaa.....azi mama mi-a zis cel mai ingrozitor lucru............ avem un vecin in bloc care are apartamentul plin de gandaci......... noi stam la etajul 4 iar el sta pe la 7.......... o........ o......... o sa lesin......
Manzu- Webkinz Signature
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! urasc gandacii!!Manzu a scris:aaaa....... aaaaa.....azi mama mi-a zis cel mai ingrozitor lucru............ avem un vecin in bloc care are apartamentul plin de gandaci......... noi stam la etajul 4 iar el sta pe la 7.......... o........ o......... o sa lesin......
Alexa17- Webkinz Signature
papa!!!!!!! plec la bran!!!!!! o voi saluta pe draculaura si din partea voastra!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
ne va fi tareeeeeeeeeeeeeee dor de tine..Manzu a scris:papa!!!!!!! plec la bran!!!!!! o voi saluta pe draculaura si din partea voastra!!!!!!
distractie placuta
Manzu a scris:papa!!!!!!! plec la bran!!!!!! o voi saluta pe draculaura si din partea voastra!!!!!!
PAAAA!!!DRUM BUN!!!SA TE INTORCI CU BINE!!!RESPIRA AER DE MUNTE SI PENTRU MINE!!!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176716
Paaa! I'll miss yuuuuuuuuuuu!!!!!Manzu a scris:papa!!!!!!! plec la bran!!!!!! o voi saluta pe draculaura si din partea voastra!!!!!!
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174112
Manzu a scris:papa!!!!!!! plec la bran!!!!!! o voi saluta pe draculaura si din partea voastra!!!!!!
pa manzu o sa iti simtim lipsa
Sa ai vreme frumoasa si distractie placuta
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
DENNISSA99PESTISOR PE UNDE BANTUIE??? :face: :face: :face:
awwww, merci!!!! sunt la prietena mea alice pentru un sleepover party........... maine plecam...................
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172519
drum bun! decii parintii mei mi-au luat acest telefon:[img]https://2img.net/r/ihimizer/img839/4585/lgkp502.jpg[/img]
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 163903
[quote="llizza"][b]deci...sa nu lesini....cred ca ai telefon ca danut :roll: :| [/b][/quote]ba nu.... el are unu gigantic si al lui ....mare si plat..... si el nare creionas
[quote="llizza"][b]ba da creion.......se dadea mare cu el....[/b][/quote] si app telul lui e urias!!! si daca am ca el ce?
ma rog...n`o fi asa....doar ziceam....hmm..... mai am putin si adorm aici.dar mai am de amenajat gradina de relaxare a webkinzilor mei daca adorm,ma prinde cineva?????
Ultima editare efectuata de catre llizza in Dum 05 Sept 2010, 8:43 pm, editata de 1 ori (Motiv : am uitat sa pun un o..... :sleep:)
urmatoarea oprire: Patul!!!!!
mi`e somn de cad dupa scaun.
va pup pe toti!!!noapte bunaaaaaaaaaaaaaa
drum bun miss galop
mi`e somn de cad dupa scaun.
va pup pe toti!!!noapte bunaaaaaaaaaaaaaa
drum bun miss galop
Neatzaaaaaaa'
Aoleu, ce frig e la Bucuresti. Asa imi trebuie daca las geamult deschis
Sa va zic ce a facut Kat?
Aoleu, ce frig e la Bucuresti. Asa imi trebuie daca las geamult deschis
Sa va zic ce a facut Kat?
cinei kat?
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163085
Kat e pisica meaWebkinzBoyRomania a scris:cinei kat?
Uite o poza cu ea in spoiler xD
- Spoiler:
yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ce dragutttttt eeeeeeeLovleyLovePup a scris:Uite o poza cu ea in spoiler xD
- Spoiler:
dar ce a facut?
- Gen : KinzCash : 174718
si cea facut?
app uitate pe disney merge Brandy Si Mustacila II ADOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD =D
app uitate pe disney merge Brandy Si Mustacila II ADOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD =D
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163085
E o eaAlexa17 a scris:yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ce dragutttttt eeeeeeeLovleyLovePup a scris:Uite o poza cu ea in spoiler xD
- Spoiler:
dar ce a facut?
Pai, azi noapte la 3 noaptea, am lasat usa deshisa la dormitorul meu. Cine credeti ca s-a suit pe mine cu chef de joaca, alergand prin camera?
Si azi dimineata cand am intrat in camera cu calculatorul,acolo aveam o unbreluta de inghetata. Am gasit-o pe jos sfasiata in vreo 30/40 de bucati
oops..am crezut ca e un el...LovleyLovePup a scris:E o eaAlexa17 a scris:yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ce dragutttttt eeeeeeeLovleyLovePup a scris:Uite o poza cu ea in spoiler xD
- Spoiler:
dar ce a facut?
Pai, azi noapte la 3 noaptea, am lasat usa deshisa la dormitorul meu. Cine credeti ca s-a suit pe mine cu chef de joaca, alergand prin camera?
eu am avut 3 papagali mai de mult.. in fiecare noapte cantau si dimineata..dormeau dusi..
Alexa17 a scris:oops..am crezut ca e un el...LovleyLovePup a scris:E o eaAlexa17 a scris:yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ce dragutttttt eeeeeeeLovleyLovePup a scris:Uite o poza cu ea in spoiler xD
- Spoiler:
dar ce a facut?
eu am avut 3 papagali mai de mult.. in fiecare noapte cantau si dimineata..dormeau dusi..
La fel si Kat. Doarme toata ziua. Curge de lene, zici ca e mamaliga
Deci tu filmezi Kid vs Cat!
In seara asta plec in suedia!acolo nu stiu daca voi putea intra des,dar incerc!stau 10 zile!o sa-mi fie dor de voi!
In seara asta plec in suedia!acolo nu stiu daca voi putea intra des,dar incerc!stau 10 zile!o sa-mi fie dor de voi!
buna!calculatorul meu este putin stricat.stricat inn sensul ca in 40 de minute este foarte cald.
pe zi intru pe calculator o ora si din cauza asta nu pre voi fi activ pe forum
Misterio- Webkinz Signature
KinzCash : 221983
asa mi se inampla si mi-e ..nu stiu cum sa fac sa nu se mai incalzeascaMisterio a scris:buna!calculatorul meu este putin stricat.stricat inn sensul ca in 40 de minute este foarte cald.
defapt stau la calculator 3 ore pe zi dar o ora din 4 ore
sti ce trebuie sa faci la calculator?d-ul l-a reprat!asa va face si mama mea,il va duce la reparat mirecurea asta!
sti ce trebuie sa faci la calculator?d-ul l-a reprat!asa va face si mama mea,il va duce la reparat mirecurea asta!
sau il duce la reparat vinere sau joi.depinde daca are timp atunci
si mie o sa imi fie dor de tine!
Misterio a scris:si mie o sa imi fie dor de tine!
Asai ca noi am devenit primi prieteni!Cine vrea sa vina cu mine in suedia?va duc!
as vrea eu dar nu pot!
sper sa te distrezi
da la asta m-am si gandit dar am sunat la o firma specializata in calculatoare si cereau 150lei ..50lei doar drumul.. mai bine il las asa..Misterio a scris:defapt stau la calculator 3 ore pe zi dar o ora din 4 ore
trebuie sa il duci sti de ce?ca,daca nu il duci ci se poate arde calculatorul!
imi face asa de vreun an..adica de cand l-am primit..si nu a luat foc calcu..Misterio a scris:trebuie sa il duci sti de ce?ca,daca nu il duci ci se poate arde calculatorul!
DUPA ACTIVITATILE OREI CRED CA IN CANADA A INCEPUT SCOALA!!!!
kkryss a scris:DUPA ACTIVITATILE OREI CRED CA IN CANADA A INCEPUT SCOALA!!!!
Gata , s-a trecut la orarul de scoala ? Ce bine acum putem fi sigur ca vom putea face toate activitatile
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
kkryss...am eu o fosta colega in canada....scoala a inceput pe data de 1 septembrie...e posibil ca de acum sa fi inceput sa aiba teme.....kkryss a scris:DUPA ACTIVITATILE OREI CRED CA IN CANADA A INCEPUT SCOALA!!!!
llizza a scris:kkryss...am eu o fosta colega in canada....scoala a inceput pe data de 1 septembrie...e posibil ca de acum sa fi inceput sa aiba teme.....kkryss a scris:DUPA ACTIVITATILE OREI CRED CA IN CANADA A INCEPUT SCOALA!!!!
OOPS!!EU AM PRESUPUS!!!MA GANDEAM CA AU INCEPUT DE PE 1!!!
Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
eu!Trompy98 a scris:Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 175984
salut prieteni!!!! va vorbesc din.....................SINAIA!!!!azi am urcat cu telefericul la cota 2000!!!! e foarte frig acolo..............brrrrr....... maine mergem sa ne dam cu tiroliana in parcul din sinaia.............. incerc sa mai intru mai la pranz pe forum......... mi-e dor de voi!!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Manzu a scris:salut prieteni!!!! va vorbesc din.....................SINAIA!!!!azi am urcat cu telefericul la cota 2000!!!! e foarte frig acolo..............brrrrr....... maine mergem sa ne dam cu tiroliana in parcul din sinaia.............. incerc sa mai intru mai la pranz pe forum......... mi-e dor de voi!!!!
YEYYY!!!RESPIRA AER DE MUNTE SI PENTRU MINE!!!MI-E DOR DE MUNTE!!!!
respir destul pentru toti de pe forum!!!!!acum nu prea pot ca ma doare stomacul............ am mancat prea mult........... e un restaurant cu mancare multa, buna si scumpa si eu ca lacoma nu ma mai puteam opri din mancat.............
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:respir destul pentru toti de pe forum!!!!!acum nu prea pot ca ma doare stomacul............ am mancat prea mult........... e un restaurant cu mancare multa, buna si scumpa si eu ca lacoma nu ma mai puteam opri din mancat.............
Miss Galop I MISS YOUUUUUUUU
Have fun babeeee
( Resprira si pt. mine )
Pagina 16 din 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Pagina 16 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum