Conversatii
+32
vichy
Mamarutzza
Ciprian13
va_tai_gatul
Irina si Valentin
Ana Lucia
Boticut$Boticuta@kitty
PeacefulDoggy
WebkinzBoyRomania
Tinutza
Clinchi
adelinabalerina
Misterio
SlyphRoph
Husky
Webkinz Romania
bia
deea98
Trompy98
denissa99pestisor
robypanda
WebkinzVideos989
Froggy cunoscuta ca scl
galbior
kkryss
MITZUCA
llizza
Manzu
brochita
LovleyLovePup
Alexa17
lorena.buta
36 participanți
Pagina 17 din 20
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Conversatii
llizza a scris:kkryss...am eu o fosta colega in canada....scoala a inceput pe data de 1 septembrie...e posibil ca de acum sa fi inceput sa aiba teme.....kkryss a scris:DUPA ACTIVITATILE OREI CRED CA IN CANADA A INCEPUT SCOALA!!!!
OOPS!!EU AM PRESUPUS!!!MA GANDEAM CA AU INCEPUT DE PE 1!!!
kkryss- Webkinz Signature
Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
eu!Trompy98 a scris:Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
brochita- Webkinz Signature
salut prieteni!!!! va vorbesc din.....................SINAIA!!!!azi am urcat cu telefericul la cota 2000!!!! e foarte frig acolo..............brrrrr....... maine mergem sa ne dam cu tiroliana in parcul din sinaia.............. incerc sa mai intru mai la pranz pe forum......... mi-e dor de voi!!!!
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:salut prieteni!!!! va vorbesc din.....................SINAIA!!!!azi am urcat cu telefericul la cota 2000!!!! e foarte frig acolo..............brrrrr....... maine mergem sa ne dam cu tiroliana in parcul din sinaia.............. incerc sa mai intru mai la pranz pe forum......... mi-e dor de voi!!!!
YEYYY!!!RESPIRA AER DE MUNTE SI PENTRU MINE!!!MI-E DOR DE MUNTE!!!!
respir destul pentru toti de pe forum!!!!!acum nu prea pot ca ma doare stomacul............ am mancat prea mult........... e un restaurant cu mancare multa, buna si scumpa si eu ca lacoma nu ma mai puteam opri din mancat.............
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:respir destul pentru toti de pe forum!!!!!acum nu prea pot ca ma doare stomacul............ am mancat prea mult........... e un restaurant cu mancare multa, buna si scumpa si eu ca lacoma nu ma mai puteam opri din mancat.............
Miss Galop I MISS YOUUUUUUUU
Have fun babeeee
( Resprira si pt. mine )
LovleyLovePup- Webkinz Signature
SUPERR! Unde esti? PovestesteTrompy98 a scris:Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174112
imi puteti da repede un site/link de unde pot descarca/downloada GRATIS! nu mai tin minte cum se numeste programul ala care il folositi toti de pe forum..
va rog imi puteti da link/site? si sa fie GRATIS downloadarea ...nu vreau sa ma trezesc cu dita mai factura la internet
va rog imi puteti da link/site? si sa fie GRATIS downloadarea ...nu vreau sa ma trezesc cu dita mai factura la internet
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
E albumul Lui Sndy sau Apelycan pt. ca au luat locul 1 sau 2
llizza a scris:uitati si vedeta noastra: Vidri,intr`o poza dintr`un album de pe forum WI
WOW!!!!!CE DRAGUT!!!!
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176716
chiar foarte dragut!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
ieri am fost la balci,si era o galagie infernala! dar mi-am luat o masca venetiana roz cu 3 pene lungi,si o poseta lila! nu ma-m dat in nimic din masinariile alea, dar ma-m plimbat pe faleza de langa Borcea,si fiind noapte,nu era nimeni acolo decat niste tineri ,,pupaciosi".
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 175984
LOOOL pupaciosibrochita a scris:ieri am fost la balci,si era o galagie infernala! dar mi-am luat o masca venetiana roz cu 3 pene lungi,si o poseta lila! nu ma-m dat in nimic din masinariile alea, dar ma-m plimbat pe faleza de langa Borcea,si fiind noapte,nu era nimeni acolo decat niste tineri ,,pupaciosi".
sunt asa de fericitaaaaaaa!! am cont pe WI
mssssMisterio a scris:bravo
o intrebare pt cei cu cont dp WI:
Dupa cat timp de la inregistrare voi putea scrie mesaje p forum?
azi mi-sa intamplat cel mai bun lucru!am fost aproape de trofeul da la jocul ala din vacanta!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
Alexa17 a scris:mssssMisterio a scris:bravo
o intrebare pt cei cu cont dp WI:
Dupa cat timp de la inregistrare voi putea scrie mesaje p forum?
dupa ce activezi contul si vizualizezi
Deea!Acea harta cu cine este conectat nu merge bine!Apare ca in momentul asta sunt in Karlståd dar eu sunt in Jönköping!De ce???
tu ai zis ca ai 99 de ani?Trompy98 a scris:Deea!Acea harta cu cine este conectat nu merge bine!Apare ca in momentul asta sunt in Karlståd dar eu sunt in Jönköping!De ce???
Ia priviti! Ce identice sunt! Daca numele animalutelor si bluza/tricoul pe acre il purtau modelele erau aceleasi,ar fi cu adevarat ceva!
Va mai asteptam la stirile webkinz!
brochita a scris:
Ia priviti! Ce identice sunt! Daca numele animalutelor si bluza/tricoul pe acre il purtau modelele erau aceleasi,ar fi cu adevarat ceva!
Va mai asteptam la stirile webkinz!
ce tareee , nu prea mai sunt cu webkinzul si naa , mi puteti sune cum asi putea ajunge si eo sa fac asa ceva ???
Mamarutzza- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : somn ` zzzZZZzzzZZZ i-)
Localizare : Cluj-Napoca
KinzCash : 160017
LovleyLovePup a scris:SUPERR! Unde esti? PovestesteTrompy98 a scris:Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
URA!!!!!!!!!!BUNICA MA DUS INSFARSIT LA Stads Parken(Parcul Municipial)in suedeza
M-a,m distrat!m-am dat pe un fel de tobogan in forma de teava!
Pai!Drumu cu masina a fost !
Dar cu avionu a fost mai
CU masina am mers cu EURO POP din zalau pana in Budapesta!Apoi cu avionul din budapesta pana in Götebörg City Airport!A fost lung drumul!Cine vrea sa ii spun niste orase din suedia?
Trompy98 a scris:LovleyLovePup a scris:SUPERR! Unde esti? PovestesteTrompy98 a scris:Off<1Bunica m-ar fi dus la Dalvik Stadsparken dar mama a spus aa nu ca suntem obositi si ca n-am dormit nici pe masina nici pe avion si bla bla blaaaaaaaaaaa!CINE VREA SA II POVESTESC CUM A FOST DRUMUL?
URA!!!!!!!!!!BUNICA MA DUS INSFARSIT LA Stads Parken(Parcul Municipial)in suedeza
M-a,m distrat!m-am dat pe un fel de tobogan in forma de teava!
Pai!Drumu cu masina a fost !
Dar cu avionu a fost mai
CU masina am mers cu EURO POP din zalau pana in Budapesta!Apoi cu avionul din budapesta pana in Götebörg City Airport!A fost lung drumul!Cine vrea sa ii spun niste orase din suedia?
SUEDIA?!? CE TAREE!
I <3 Sweeden!!!!!!!!
wow!cred ca te-ai distrat extraordinar!
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 159848
inca o intrebare..de ce nu pot scrie inca mesaje pe WI?!?! am asteptat de azi dimineata sa pot scrie dar NIMIC!!
imi scrie asta:
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
plz HELP MEEE!!
imi scrie asta:
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
plz HELP MEEE!!
Salut tuturor!! I'm back!
Ma gandeam sa fac si eu un blog..dar e foarte mult de munca...ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi sau ceva??? Multumesc anticipat! :flower:
Ma gandeam sa fac si eu un blog..dar e foarte mult de munca...ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi sau ceva??? Multumesc anticipat! :flower:
Webkinzcool- Lil'Kinz
- KinzCash : 156471
Webkinzcool a scris:Salut tuturor!! I'm back!
Hiyaaa!
Ce fel de blog?
pai..cu poze...updatari...si altele.....dar chiar cred ca e prea greeeu
Webkinzcool- Lil'Kinz
pe Webkinz Insider cum am eu,nu?Webkinzcool a scris:pai..cu poze...updatari...si altele.....dar chiar cred ca e prea greeeu
Pai acum nu e chiar cel mai bun moment, din moment ce incepe scoala. Inceputul trebuie s fie cel mai bun dr daca te crezi in stare, fa-ti
o sa-l fac mai incolo......pe la craciun,poate??? atunci o sa am timp liber..ms de sfat
Webkinzcool- Lil'Kinz
Cine mai are Id??mi le dati si mie pe ale voastre?? :face:
Webkinzcool- Lil'Kinz
de mess ??Webkinzcool a scris:Cine mai are Id??mi le dati si mie pe ale voastre?? :face:
Iepurit , lorena.buta ,maria.inimioara , pinki_buflic
-ale mele
LOL! Sa-l faci chiar in ziua de Craciun! Cred ca ar fi un blog ''seasonal''Webkinzcool a scris: o sa-l fac mai incolo......pe la craciun,poate??? atunci o sa am timp liber..ms de sfat
Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
E adorabil!
Si Kate pisica mea imi roade tuubl cu sclipici roz. Ma duc s o opresc LOL
LovleyLovePup a scris:lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
E adorabil!
Awwwwww, vrei o poza cu kate?lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
E adorabil!
da !!LovleyLovePup a scris:Awwwwww, vrei o poza cu kate?lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
E adorabil!
stii in smallworlds cum imi schimb hainele de pe fata mea si coafura ? si pielea
lorena.buta a scris:da !!LovleyLovePup a scris:Awwwwww, vrei o poza cu kate?lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:lorena.buta a scris:LovleyLovePup a scris:pisica obeza a vecinului i-a mancat mancarea lui Kate si sracu' nu mai stia cum sa iasa. Alerga prin bucatarie, prin vase, a rupt florile, dar bietul de el nu stia cum sa iasa cand m-a vazut a alergat asa tare saracul era mort de frica. Da' zici ca era GARFIELDlorena.buta a scris:cine ??LovleyLovePup a scris:Va zic ce s-a intamplat azi dimineata? Am crezut ca e un hot in casa? Defapt...stiti cine era?
saracutul
e dragut ??
sunt moarta dupa pisici
E adorabil!
stii in smallworlds cum imi schimb hainele de pe fata mea si coafura ? si pielea
ce e smallwords?
Lenesa e putin spus. Curge de leneWebkinzcool a scris:ce pisicuta lenesa
Zici ca e mamaliga! Doarme toata ziua dar noaptea are chef de joaca si alearga prin casa ca nebuna'. Ma mai trezeste si din somn pe la 4 dimineata
hey! *se aude ecoul*
sunt numai eu??? *se aude ecoul*
nimeni....... *canta un greieras*
si eu stau si ma plictiescllizza a scris:hey! *se aude ecoul*
azi m-am jucat cu un motanel asa de kawaii!!
doar imi intindeam mana si vroia sa fie mangaiat so kawaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
doar imi intindeam mana si vroia sa fie mangaiat so kawaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Alexa17 a scris:azi m-am jucat cu un motanel asa de kawaii!!
Awwwwwwwwwwww! Ichigo LOL
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum