CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
+17
ClaudiaMissy2
Husky
july_thebest_star
Manzu
galbior
brochita
adelinabalerina
deea98
vichy
Tinutza
CoolLadyDomino
Clinchi
LovleyLovePup
alicelovefrog
Trompy98
collins
Webkinz Romania
21 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
E foarte simplu.
Cine NU respecta urmatoarele reguli, NU participa.
CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania se desfasoara pe FORUM:
www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/
Reguli:
1. Veti primi in fiecare SAMBATA - O PROVOCARE. De DUMINICA PANA VINERI PARTICIPATI. Sambata se da PREMIUL castigatorului si URMATOAREA PROVOCARE.
Acest lucru se va intampla in fiecare Sambata.
2. Juriul va fi utilizatorul de pe forum: collins + Webkinz Romania. Tot el, prin mine, va da premile in fiecare Sambata. El a organizat asta.
3. Cine NU este inregistrat pe forum NU poate participa. Aici va inregistrati: http://forum.webkinzromania.ro/profile.forum?mode=register&agreed=true&step=2
4. Cine triseaza cu mai multe conturi, copiaza idei sau incalca regulamentul - este DESCALIFICAT.
5. Cel descalificat poate juca abia saptamana urmatoare.
6. Daca incalca regulamentul de 2 ori, abia dupa 2 saptamani poate juca din nou. Daca incalca regulamentul de 3 ori, abia dupa 3 saptamani poate juca...si tot asa.
7. Rezolvarea unei provocari NU SE TRIMITE SAMBATA. Daca este trimisa Sambata - NU este luata in considerare. Rezolvarile unei provocari SE TRIMIT DOAR DE DUMINICA PANA VINERI.
8. Orice intrebare/comentariu puneti la subiectul: COMENTARII CONCURS(URI) de pe forum [www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/ ]!
9. Premiul il veti primi prin KinzPost. Collins imi trimite mie, iar eu voua.
10. Castigatorul va fi ales in functie de cat de buna a fost rezolvarea provocarii.
Daca mai apar modificari EU sau COLLINS va anuntam.
BAFTA TUTUROR!
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 25 Sept 2010, 12:36 pm, editata de 1 ori
Re: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
Atentiune,in primul rand,ii multumesc lui webkinz romania ca mi-a facut topicul.
In al doilea rand,trebuie sa ii faceti o descriere originala,dar si adevarata,pisicii bubblegum checky.
Premiul va fi Va rog sa participati
In al doilea rand,trebuie sa ii faceti o descriere originala,dar si adevarata,pisicii bubblegum checky.
Premiul va fi Va rog sa participati
collins- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : extaziat
Localizare : rm valcea
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 158027
Pisica Bubblegum Cheky e o pisicuta draguta!Are obrajori unflati si e colorata ca si bombonelele!Este un animalut dulce care nu te lasa sa nu te distrezi si distractia cu ea e mai dulce decat dulce!
inca ceva, puteti pune si poze,daca vreti
collins- Webkinz Jr.
Pisica Bubblegum Cheeky Cat e cea mai draguta pisica din Kinzville. Are obrajori umflati ca doua bombonele.E roza cu albastru, ca o acadea. Ii place sa mearga prin Trade Room. E foarte vestita deoarece s-a intalnit cu Small Signature-ul Beagle pe nume Justin Bieber, si cu Brown Dog-ul B. Obama. Ii plac gumele, bomboanele si tot ceea ce e dulce.
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 163009
Nu va suparati, eu am postat la concursul topic facut de el si nu mai imi amintesc ce am scris. Se poate gasi cumva?
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
pisica bubblegum checky cat este o pisica foarte draguta si admirata de toti webkinz.
Pentru culorile ei deosebite albastru si roz poate fii iubita de fete si baieti.
Ea are 6 mustacioare dragalase,o codita minunata si un aspect fizic deosebit.
>ea are falcile umflate din cauza gumei<
Paradisul ei este un loc plin de guma si spaghete si sa se joace in 'Gumbal Pit'.
Iubesc pisica bubblegum checky cat!
~ ~
Pentru culorile ei deosebite albastru si roz poate fii iubita de fete si baieti.
Ea are 6 mustacioare dragalase,o codita minunata si un aspect fizic deosebit.
>ea are falcile umflate din cauza gumei<
Paradisul ei este un loc plin de guma si spaghete si sa se joace in 'Gumbal Pit'.
Iubesc pisica bubblegum checky cat!
~ ~
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
pisicuta bubblegum cheeky cat e dulce ca si zmeura si zaharul,e draguta ca o miss,toti motani o plac,se tin dupa ea si codita ei roz fina.cand ajunge acasa vede scrisori si trandafiri roz.in scrisori spune asa:„esti inima mea,dragostea mea,te iubesc ca pe o printesa,ca si pe o contesa!”e roseste si ii apar niste capsuni pe obrajori.in final toata lumea zice:„esti cea mai frumoasa!”
sper ca va placut si sper ca o sa alegeti cea mai buna descriere!
sper ca va placut si sper ca o sa alegeti cea mai buna descriere!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
Pisicuta Bubblegum Cheeky:
Aceasta bisicuta dulce este una foarte deosebita , prin puful ei de pe corp roz si mov albastrui , fiind considerata ca o bomboana. Falcutile ei umflate dau gelozie la ceilalti , fiind ca este dulcica/dulcel depinde de sex.Este o bomboana si o gumita mica care tot webkinz wordu-l o mesteca prin faptul carcatrelui ei fizic cat si practic
Pisicuta Bubblegum Cheeky este deosebita prin faptul ca e dulce { 1!
}1 Dulce - prin faptul ca e: frumoasa , dulce , dulce la gust.
sper sa castig ca vreau sa-mi fac garajul si am nevoie de MASINI
Aceasta bisicuta dulce este una foarte deosebita , prin puful ei de pe corp roz si mov albastrui , fiind considerata ca o bomboana. Falcutile ei umflate dau gelozie la ceilalti , fiind ca este dulcica/dulcel depinde de sex.Este o bomboana si o gumita mica care tot webkinz wordu-l o mesteca prin faptul carcatrelui ei fizic cat si practic
Pisicuta Bubblegum Cheeky este deosebita prin faptul ca e dulce { 1!
}1 Dulce - prin faptul ca e: frumoasa , dulce , dulce la gust.
sper sa castig ca vreau sa-mi fac garajul si am nevoie de MASINI
Tinutza- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 157339
Pisicuta Bubblegum Cheeky Cat este cea mai speciala pisicuta! are obrajiori mari si frumosi si ochisorii ca doua margele negre culorile iti atrag atentia si iti va darui iubirea necesara cand esti trist
este o scumpitica si sunt sigura ca toti o adora!
am pus poza cu ea ca sa va arat cum o consider!(vedeti avatarul).
este o scumpitica si sunt sigura ca toti o adora!
am pus poza cu ea ca sa va arat cum o consider!(vedeti avatarul).
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160238
Aceasta pisicuta este minunata! Cand o privesc , ma face sa sar pe ea , sa o imbratisez , sa o pup.
Seamana cu un copilas dragut , cu culori admirabile.Culorile de pe ea sunt preferatele mele - roz deschis , o nuanta reusita si un albastru marfa [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_cool.gif[/img] . E jucausa , si are falci mari . Seamana cu hamsterii mei : -se ingrasa pe zii ce trece
- isi aduna mancarea in falci.
Te [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/herz.png[/img] draga kitty , si imi pare rau ca esti retried.
Seamana cu un copilas dragut , cu culori admirabile.Culorile de pe ea sunt preferatele mele - roz deschis , o nuanta reusita si un albastru marfa [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_cool.gif[/img] . E jucausa , si are falci mari . Seamana cu hamsterii mei : -se ingrasa pe zii ce trece
- isi aduna mancarea in falci.
Te [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/herz.png[/img] draga kitty , si imi pare rau ca esti retried.
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
Pisicuta Bubblegum Cheeky Cat este cea mai scumpa pisicuta din lume! Datorita culorilor ei deosebite,ea este cea mai adorata,pufoasa,iubitoare si dragalasa pisica din KinzVille!Ea are ochi mici,blanzi si negri.ESTE CEA MAI DEOSEBITA PISICA DIN LUMEA WEBKINZ!
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
ERA ODATA O PISICUTA ROZ. EA ERA ADORATA DE CATRE TOTI DEOARECE ERA FOARTE BUNA LA SUFLET. CEEA CE ISI DOREA CEL MAI MULT ERA SA AIBA BLANITA ALBASTRA CA CERUL SENIN VARA DAR II PLACEA SI ROZUL. DUMNEZEU INSA S-A GANDIT LA TOATE. ODATA IN TIMP CE BUBLEGUM CHEECKY CAT MERGEA PE SUB UN CURCUBEU MAI FRUMOS CA NICIODATA, O FASIE ALBASTRA S-A DESPRINS SI A INVALUIT-O. IESIND DIN NOU LA LUMINA BLANITA EI A CAPATAT PETE ALBASTRE CA TOPOSARII. DORINTA EI SE IMPLINISE. DE ATUNCI EA A DEVENIT O ARTISTA SI FIECARE TABLOU PE CARE IL AVEA CUPRINDEA UN MARET CURCUBEU.
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
LovleyLovePup a scris:Nu va suparati, eu am postat la concursul topic facut de el si nu mai imi amintesc ce am scris. Se poate gasi cumva?
mai bine lasati. O refac!LovleyLovePup a scris:LovleyLovePup a scris:Nu va suparati, eu am postat la concursul topic facut de el si nu mai imi amintesc ce am scris. Se poate gasi cumva?
Pisicuta Bubblegum
Pisicuta bubblegum este o pisicuta draguta si ascultatoare, dar cam agitata. Plina de emotii se alatura unei noi familii unde o asteapta multe surprize!
Ea vede totul in ROZ, dar cerul e albastru
Culorile ei preferate!
Nasucul ei hazliu atrge orice privire!
Ochisorii ei mici ce parca parca spun ''Te Iubesc'' o fac de nerezistat. Cum sa ii rezisti, cum sa nu o imbratisezi?
Si acum, sa vorbim de mancare.
2 lucruri iubesc copii:
spaghetele si...
guma de mestecat!
Yummmm
Si pisicuta bubblegum le adora! Cei mai sofisticati bucatari francezi i-au preparat-o!
Iar obiectul,hehe. Ea e hazlie si ii place sa se ascunda si sa surprinda oamenii, aparand de undeva din spate, cu un zambet larg!
Ii place sa se joace ca orice pisicuta asa ca se ascunde acolo, si cand vine cineva... MEOW!!!!!
Dar fac un
mic rezumat:
ADORABLE!
Pisicuta Bubble Gum Cand pisicuta Bubble Gum apare, toata camera parca radiaza a buna dispozitie. Nimeni nu ii poate rezista farmecului blanitei albastruie si rozalie. Aceasta pisicuta adora sa fie in centrul atentiei si sa fie tratata ca o regina. Pisicuta Bubble Gum nu poate trece neobservata datorita personalitatii ei colorate. Este intodeauna fericita, iar daca vreodata te simti trist, este indeajuns sa o imbratisezi si te vei simti mult mai bine. Este o placere sa te joci cu ea cat e ziua de lunga. Este o pisicuta hazlie pe care cu totii o indragim pentru comportamnetul sau amuzant si creativitatea ei.
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Pisicuta Bubblegum Cheky
Pisicuta Bubblegum Cheky este roz ,deoarece aceasta este una dintre culorile ei preferate,alaturi de albastru ,deoarece ei ii place veselia,deci un cer albastru ,e un cer senin ! Privirea ei este mai blanda ca cea a unui catelus.De la prima vedere,te indragostesti de ea.Din pacate acum este retrasa si nu se mai poate gasi in magazine .Cei care o au sunt foarte norocosi ( nu ca mine ) . Obrajorii ei sunt rotunzi ,deoarece ea adora sa manance spaghete si sa mestece guma.Dar nu orice fel de spaghete,spaghete cu sos de guma =)) .In farfurie vei observa ca sunt spaghete ,iar pe langa ele se regasesc bilute de guma.De aceea are umflati obrajorii ,caci mananca cu tot cu spaghete si ii ramane in gura o mare parte din hrana .Pe langa asta,ii place foarte mult asa faca trade ,alaturi de alti prieteni din webkinz world ! Cand merge in Kinzville Park ,mai intai isi face treaba de harnica : se apuca sa stranga gunoaiele din parc,iar ca rasplata primeste un cadou si dupa aceea are ocazia perfecta sa se joace p e tobogane,leagane sau sa stea in copaci.Este foarte jucausa si energica,deci nu o sa te plictisesti cu ea !
Pisicuta Bubblegum Cheky este roz ,deoarece aceasta este una dintre culorile ei preferate,alaturi de albastru ,deoarece ei ii place veselia,deci un cer albastru ,e un cer senin ! Privirea ei este mai blanda ca cea a unui catelus.De la prima vedere,te indragostesti de ea.Din pacate acum este retrasa si nu se mai poate gasi in magazine .Cei care o au sunt foarte norocosi ( nu ca mine ) . Obrajorii ei sunt rotunzi ,deoarece ea adora sa manance spaghete si sa mestece guma.Dar nu orice fel de spaghete,spaghete cu sos de guma =)) .In farfurie vei observa ca sunt spaghete ,iar pe langa ele se regasesc bilute de guma.De aceea are umflati obrajorii ,caci mananca cu tot cu spaghete si ii ramane in gura o mare parte din hrana .Pe langa asta,ii place foarte mult asa faca trade ,alaturi de alti prieteni din webkinz world ! Cand merge in Kinzville Park ,mai intai isi face treaba de harnica : se apuca sa stranga gunoaiele din parc,iar ca rasplata primeste un cadou si dupa aceea are ocazia perfecta sa se joace p e tobogane,leagane sau sa stea in copaci.Este foarte jucausa si energica,deci nu o sa te plictisesti cu ea !
Ultima editare efectuata de catre july_thebest_star in Joi 23 Sept 2010, 4:57 pm, editata de 1 ori
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164230
july_thebest_star a scris:Pisicuta Bubblegum Cheky
nu te supara, aia e poza mea. Am vazut si la REPLY din link numele pe care l-am dat eu, deci mi-ai luat poza
imi place mult aceasta pisicuta e foarte pufoasa si are niste culori minunate am psi-ul de la ea e foarte amuzant are aceeasi blanita ca si cainele bluebery cheeky dog eu il am pe acela. dupa parerea mea seamana cu pom pom kitty. imi place mult corpul ei si expresia de pe fata ei. e amuzanta.
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168541
adelinabalerina a scris:
vreau sa particip
Ca sa participi,trebuie doar sa trimiti raspunsul la provocare pana sambata,25.09.2010
vreau sa particip
Ca sa participi,trebuie doar sa trimiti raspunsul la provocare pana sambata,25.09.2010
collins- Webkinz Jr.
Azi e ultima zi in care mai puteti raspunde la provocare
collins- Webkinz Jr.
Pisica Bubblegum Cheeky,este o super pisica,foarte frumoasa,are multe nuante de roz,exact cum imi place mie!Mi-ar placea foarte mult sa o am.
pisicutza cheeky
cei mai mari bucatari au preparat-o, sperand sa fie branza roz cu albastru.
dar nu a fost! a fost o pisicuta cheeky care se intindea ca guma! deasta, dr. Quak i-a zis ca:
- daca mai mananci guma, o sa te despice-n doua si o sa te faca guma!!!!!
si astfel ea, cu ochii ei blanzi, iti zice
"ador guma de mestecat"! ( )
dar, a venit o zi cand a ajuns sa se sparga si astfel v-a ajunge in fiecare casa a iubitorilor de guma si de spaghete!
descriere:
pe pisicuta mea,
mitza o chema!
ochi ei blanzi imi ziceau:
vreau sa fug de bau-au-au!
nu trecea zi sau noapte fara sa bea lapte!
in loc de gheme din par,
scotea guma de mar.
ea e roz in parte,
si albastra in labe.
intr-o zi,
retrasa vei fi!
dar pisicutza mea,
mitza
in viata mea v-a aparea ea!
dar nu a fost! a fost o pisicuta cheeky care se intindea ca guma! deasta, dr. Quak i-a zis ca:
dar, a venit o zi cand a ajuns sa se sparga si astfel v-a ajunge in fiecare casa a iubitorilor de guma si de spaghete!
descriere:
pe pisicuta mea,
mitza o chema!
in loc de gheme din par,
scotea guma de mar.
ea e roz in parte,
si albastra in labe.
intr-o zi,
retrasa vei fi!
dar pisicutza mea,
mitza
Ultima editare efectuata de catre Galinnda in Vin 24 Sept 2010, 5:54 pm, editata de 3 ori
Galinnda- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : ce naiba?sa moara calu' mai lipseste sa imi aflati parola, heckerilor
Localizare : in lumea mea, departe de forumul acesta naspa
KinzCash : 157150
TOATE COMENTARIILE AU FOST STERSE!
scrie clar in regulament sa puneti comentariile la subiectul:
COMENTARII CONCURS(URI) -
http://forum.webkinzromania.ro/concursuri-f1/comentarii-concursuri-t91-700.htm
scrie clar in regulament sa puneti comentariile la subiectul:
COMENTARII CONCURS(URI) -
http://forum.webkinzromania.ro/concursuri-f1/comentarii-concursuri-t91-700.htm
vor primi avertisment cei care au discutat
collins- Webkinz Jr.
LovleyLovePup a scris:mai bine lasati. O refac!LovleyLovePup a scris:LovleyLovePup a scris:Nu va suparati, eu am postat la concursul topic facut de el si nu mai imi amintesc ce am scris. Se poate gasi cumva?Pisicuta Bubblegum
Pisicuta bubblegum este o pisicuta draguta si ascultatoare, dar cam agitata. Plina de emotii se alatura unei noi familii unde o asteapta multe surprize!
Culorile ei preferate!
Ochisorii ei mici ce parca parca spun ''Te Iubesc'' o fac de nerezistat. Cum sa ii rezisti, cum sa nu o imbratisezi?
2 lucruri iubesc copii:
spaghetele si...
guma de mestecat!
Yummmm
Si pisicuta bubblegum le adora! Cei mai sofisticati bucatari francezi i-au preparat-o!
Iar obiectul,hehe. Ea e hazlie si ii place sa se ascunda si sa surprinda oamenii, aparand de undeva din spate, cu un zambet larg!
Ii place sa se joace ca orice pisicuta asa ca se ascunde acolo, si cand vine cineva... MEOW!!!!!
Dar fac un
mic rezumat:
ADORABLE!
scuze, din gresala am zis de bucatari renumiti.:-s
dar nu te-am copiat:-s
Galinnda- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : ce naiba?sa moara calu' mai lipseste sa imi aflati parola, heckerilor
LovleyLovePup a scris: | ||||
Pisicuta Bubblegum Pisicuta bubblegum este o pisicuta draguta si ascultatoare, dar cam agitata. Plina de emotii se alatura unei noi familii unde o asteapta multe surprize! Ea vede totul in ROZ, dar cerul e albastru Culorile ei preferate! Nasucul ei hazliu atrge orice privire! Ochisorii ei mici ce parca parca spun ''Te Iubesc'' o fac de nerezistat. Cum sa ii rezisti, cum sa nu o imbratisezi? Si acum, sa vorbim de mancare. 2 lucruri iubesc copii: spaghetele si... guma de mestecat! Yummmm Si pisicuta bubblegum le adora! Cei mai sofisticati bucatari francezi i-au preparat-o! Iar obiectul,hehe. Ea e hazlie si ii place sa se ascunda si sa surprinda oamenii, aparand de undeva din spate, cu un zambet larg! Ii place sa se joace ca orice pisicuta asa ca se ascunde acolo, si cand vine cineva... MEOW!!!!! Dar fac un mic rezumat: ADORABLE! |
Galinnda a scris:
Asa e,Galinnda,nu ai copiat pe nimeni,doar ai folosit un termen comun.
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
Pisica Bubblegum
este o pisicuta dragutza si jucausa,toata lumea si-ar dorio.Toate pisicutele o invidieaza de cat de dragutza e.Ea va vrea doar sa te faca pe tine fericit/a!Ea deabea asteapta sa ajunga in bratele tale!Intotdeauna ia iti va aduce niste fericire! Ea va vrea doar sa fie iubita!
este o pisicuta dragutza si jucausa,toata lumea si-ar dorio.Toate pisicutele o invidieaza de cat de dragutza e.Ea va vrea doar sa te faca pe tine fericit/a!Ea deabea asteapta sa ajunga in bratele tale!Intotdeauna ia iti va aduce niste fericire! Ea va vrea doar sa fie iubita!
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
~Pisica Bubblegum Cheeky Cat~
Ea e ce mai pufoasa,draguta si iubitoare pisica .Ei ii plac spaghetele cu guma de mestecat si piscina cu bilute de guma........Culorile ei reprezinta dragalasenia,inocenta si iubirea ei.Toti si-ar dorio dar e ~Retired~
Aici e ~Bubbles~ Cea Mai Buna Pisica Bubblegum Cheeky Cat Din Lume Si Ingerasul Meu:
Uploaded with ImageShack.us
Ea e ce mai pufoasa,draguta si iubitoare pisica .Ei ii plac spaghetele cu guma de mestecat si piscina cu bilute de guma........Culorile ei reprezinta dragalasenia,inocenta si iubirea ei.Toti si-ar dorio dar e ~Retired~
Aici e ~Bubbles~ Cea Mai Buna Pisica Bubblegum Cheeky Cat Din Lume Si Ingerasul Meu:
Uploaded with ImageShack.us
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163475
Clinchi a scris:
LovleyLovePup a scris: mai bine lasati. O refac!
LovleyLovePup a scris:
LovleyLovePup a scris: Nu va suparati, eu am postat la concursul topic facut de el si nu mai imi amintesc ce am scris. Se poate gasi cumva? Pisicuta Bubblegum
Culorile ei preferate!
2 lucruri iubesc copii:
spaghetele si...
guma de mestecat!
Yummmm
Dar fac un
mic rezumat:
ADORABLE!
Galinnda a scris:
Asa e,Galinnda,nu ai copiat pe nimeni,doar ai folosit un termen comun.
Nu e nimic
hey!!!!!
Cine a castigat am pierdut? sper ca am castigat
Galinnda- Webkinz Jr.
Galinnda:
Inca ma m-ai consult cu webkinz romania.
Inca ma m-ai consult cu webkinz romania.
collins- Webkinz Jr.
cei care pierd primesc ceva?(nu ca as fi pierdut,nu stiu rezultatele)Webkinz Romania a scris:
E foarte simplu.
Cine NU respecta urmatoarele reguli, NU participa.
CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania se desfasoara pe FORUM:
www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/
Reguli:
1. Veti primi in fiecare SAMBATA - O PROVOCARE. De DUMINICA PANA VINERI PARTICIPATI. Sambata se da PREMIUL castigatorului si URMATOAREA PROVOCARE.
Acest lucru se va intampla in fiecare Sambata.
2. Juriul va fi utilizatorul de pe forum: collins + Webkinz Romania. Tot el, prin mine, va da premile in fiecare Sambata. El a organizat asta.
3. Cine NU este inregistrat pe forum NU poate participa. Aici va inregistrati: http://forum.webkinzromania.ro/profile.forum?mode=register&agreed=true&step=2
4. Cine triseaza cu mai multe conturi, copiaza idei sau incalca regulamentul - este DESCALIFICAT.
5. Cel descalificat poate juca abia saptamana urmatoare.
6. Daca incalca regulamentul de 2 ori, abia dupa 2 saptamani poate juca din nou. Daca incalca regulamentul de 3 ori, abia dupa 3 saptamani poate juca...si tot asa.
7. Rezolvarea unei provocari NU SE TRIMITE SAMBATA. Daca este trimisa Sambata - NU este luata in considerare. Rezolvarile unei provocari SE TRIMIT DOAR DE DUMINICA PANA VINERI.
8. Orice intrebare/comentariu puneti la subiectul: COMENTARII CONCURS(URI) de pe forum [www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/ ]!
9. Premiul il veti primi prin KinzPost. Collins imi trimite mie, iar eu voua.
10. Castigatorul va fi ales in functie de cat de buna a fost rezolvarea provocarii.
Daca mai apar modificari EU sau COLLINS va anuntam.
BAFTA TUTUROR!
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157907
ahhhhhhh! inca nu stiti????
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
collins a scris:Vreau sa anunt ca,castigatorul este Galinnda
Galinnda a scris: cei mai mari bucatari au preparat-o, sperand sa fie branza roz cu albastru.
descriere:
pe pisicuta mea,
mitza o chema!
in loc de gheme din par,
scotea guma de mar.
ea e roz in parte,
si albastra in labe.
intr-o zi,
retrasa vei fi!
dar pisicutza mea,
mitza
te-am adaugat in webkinz sa-ti dau premiul.
eu sunt ozaness
Subiecte similare
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #7:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #3:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #8:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #11:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #3:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #8:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #11:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21:
Pagina 1 din 1