CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21:
+12
lavinia3000
DianutzaPanait
Nokia345
pupantonia
floirnaaaa
adelinabalerina
sely01
Mimy
simonescu
llizza
LovelyGirl
Webkinz Romania
16 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21:
Provocare:
Cum arata Ziua Indragostitiilor, adica Ziua Iubirii perfecta pentru voi?
Maxim 3 randuri.
Premiul va fi: +
Bafta!
Cum arata Ziua Indragostitiilor, adica Ziua Iubirii perfecta pentru voi?
Maxim 3 randuri.
Premiul va fi: +
Bafta!
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 19 Feb 2011, 4:56 am, editata de 1 ori
Re: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21:
Ziua Indragostitilor perfecta ar fi:sa fi cu persoana iubita,fara sa primesti cadouri etc.
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154627
Cea mai frumoasa Zi a Indragostitilor pt mine este daca sunt alaturi toti prietenii mei cei mai buni si sa sarbatorim o frumoasa zi impreuna!!!! :face: :face: :face: :face:
Ziua de valentines day ar trebui sa fie romantica cu lumanari parfumate cei doi ar trebui sa guste amandoi di aceeasi farfurie desertul care este in forma de lumanari. Ei sa isi impartaseasca toate secretele si la final sa se sarute! Asta ar fi cel mai frumos valentines day
Pt mine:
Poi pt mine ar fi super sa fie mai multe cupluri(prietenii mei si cu mine)sa mergem in parc apoi la un film,la o cina in toti(pizza,sucuri si burgeri:),apoi sa mergem prin mall si baietii sa ne ia cate ceva si apoi aks!
Poi pt mine ar fi super sa fie mai multe cupluri(prietenii mei si cu mine)sa mergem in parc apoi la un film,la o cina in toti(pizza,sucuri si burgeri:),apoi sa mergem prin mall si baietii sa ne ia cate ceva si apoi aks!
Mimy- Zumbuddy
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 153759
Pentru mine,Ziua Iubirii este o zi speciala,in care iti vei petrece timpul cu persoana iubita,Este cea mai frumoasa zi,in care toti isi arata dragostea!Este ceva MAGIC!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Pentru mine zioa indragostitilor este o zi din an care sper ca baiatul iare imi place sa vina si sami spuna ca ma place iar animalutul meu sa isi faca nunta iar alt animalut sa faca puisorul webkinz.Zioa indragostitilor imi aduce iubire din partea celor dragi si mai ales din partea webkinjilor mei !
Re:CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21.
Ziua indragostitilor inseamna o zi speciala pentru totate cuplurile care sunt fericiti si bucurosi,iar pentru cei care se combina de ziua indragostitilor este o mai marre bucurie.Eu,una,numai am prieten dar vreau sa le urez tuturor indragostitilor din lumeaa intreaga fericire si o zi magica plina de veselie si ca cei doriti sa va fie aproape..
Ziua Indragostitilor arata asa : alaturi de webkinzii tai , de persoana iubita , primind cadouri , bucurandu-va de aerul de Sf. Valentin ce pluteste peste tot!
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
Re : CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #21 :
Ziua Indragostitilor perfecta este atunci cand stau alaturi de familie, prieteni, webkinz si mai ales de persoana draga mie. Pe mine nu ma intereseaza cadourile fascinante sau alt fel de cadou, ci pe mine ma intereseaza prezenta , fericirea, iubirea dintre noi toti !!
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
Sfantul Valentin
O zi perfecta de sfantul valentin ar fi ca toti prietenii din lume sa se adune intr-un singur loc si sa sarbatoreasca magia acelei zile, iar dragostea sa pluteasca in aer!Webkinjii ar trebui sa fie si ei fericiti de dragostea pe care un membru webkinz il da avand grija de el.Sfant Valentin fericit!
DianutzaPanait- KinzCash : 151142
O zi speciala de ziua indragostitilor este alaturi de persoana pe care o iubesti cel mai mult,la un film sau la o plimbare intr-un parc cu luna plina,tinandu-ne de mana.
Pentru mine ziua indragostitilor inseamna sa iti petreci timpul cu iubitul/ita, sa iesiti impreuna la o intalnire romantica, sa isi faca cadouri mici (credeti-ma ca BFF a mea in criza cu lucrul asta), si sa incheie cu un sarut dulce.
marshmallow_girl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy:)am visat ceva frumos azinoapte:))
KinzCash : 159659
Ziua Indragostitilor poarta din totdeauna o aura msiterioasa si imbibadta in parfum de dragoste.O zi perfecta ar fi intr-un cuvant o zi sincera,o zi in care fiecare minut pe care il ai sa-l pretuiesti,o zi in care tot ce nu ai putut sa ii spui iubirii tale sa poata sparge lacatul tacerii ce-ti inclesteaza inima. O zi in care orfelinatul pasiunii sa fie gol.
Alexsutzu- Figurina Webkinz
- KinzCash : 152696
Ziua perfecta de Sf. Valentin pentru mine
Sa fiu cu baiatul de care imi place (n-am iubit doar prieteni baieti). Fara sa primesc cadouri sau deastea. Tot ce as vrea ar fi sa stau cu persoana iubita si sa vedem un film si sa mancam ceva. :flower: :flower: :flower: :flower:
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Valetine`s Perfect ar fi : ~*Cu iubitul , stati afara sau in oras , bem un suc , ne uitam la stele, si sfarsim printr-un sarut*~
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Premiul merge la: Nokia345!
Felicitari!
Trimite-mi pe mess sau mail - numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs
Felicitari!
Trimite-mi pe mess sau mail - numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs
Subiecte similare
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #13:
» Concurs Comunitar WR #23:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #9:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #16:
» Concurs Comunitar WR #23:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #9:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #16:
Pagina 1 din 1