CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #2:
+26
LovleyLovePup
july_thebest_star
ionuteu
llizza
denissa99pestisor
loveemily
monicawebkinz
Alexa17
Michi
galbior
ada310
Manzu
ArchaKuso
ClaudiaMissy2
robypanda
MeriMeriSheep
Trompy98
Galinnda
lorena.buta
vichy
Clinchi
Irina
Husky
Tinutza
WebkinzBoyRomania
collins
30 participanți
Pagina 1 din 1
Provocarea pentru saptamana aceasta este: imaginati-va ca sunteti in locul lui fred rover si anuntati un nou tip de concurs{cat mai original}
Premiul va fi Mult succes!
Premiul va fi Mult succes!
collins- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : extaziat
Localizare : rm valcea
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 157907
Re: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #2:
Buna D-nelor si D-nilor!Sunt Fred Rover si va prezint "Concursul Scriitorilor Iscusiti"!Concurentii vor avea 5 minute sa aranjeze cuvintele de pe ecran si sa faca 10 propozitii cu ele!Succes Tuturor Concurentilor!
~~
~~
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163355
nu se vede poza cu premiul.
Tinutza- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 157219
Buna ziuaa! Sunt Fred Rover si va anunt ca la stadion va fi un nou cancurs. Creator de mobila! Va trebui sa alegeti 3 obiecte din webkinz si sa le combinati iar juriul va va da note. Sau daca aveti cel putin lvl. 2 la toate puteti sa va desenati chiar voi si juriul va va da note. Va doresc succes!
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168421
Tinutza a scris:
Este super bed-ul castel.
Este super bed-ul castel.
collins- Webkinz Jr.
NU se prea vede bine,Si nu prea am avut inspiratie,dar sper sa fie bine
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
ooo...:
Buuuuuna Ziua! Fred Rover va doreste o zi buna! Urmeaza concursul de alergari! Dar , vreau sa va anunt ca sa ivit un nou concurs! acesta fiind : "Concursul de pozat , designer".Aici trebuie sa pozezi animalutul care va alerga , si apoi sa-i faci o margine. Aici trebuie sa ai cel putin Level 4 la "Inteligenta" , "Stil" si "Pictura". De ce? inteligenta ca sa poti sa o vezi si sa apesi pe el (webkinzul) , stil pentru designer si pictura pentru modele , succes!
Buuuuuna Ziua! Fred Rover va doreste o zi buna! Urmeaza concursul de alergari! Dar , vreau sa va anunt ca sa ivit un nou concurs! acesta fiind : "Concursul de pozat , designer".Aici trebuie sa pozezi animalutul care va alerga , si apoi sa-i faci o margine. Aici trebuie sa ai cel putin Level 4 la "Inteligenta" , "Stil" si "Pictura". De ce? inteligenta ca sa poti sa o vezi si sa apesi pe el (webkinzul) , stil pentru designer si pictura pentru modele , succes!
o poza :
Bunaaaaa Ziua!
Sunt Fred Rover si va prezint noul concurs de sarituri.In acest concurs trebuie sa ai nivelul 3 la agilitate,creativitate si la forta.
(...)
Castigatorul concursului de sarituri este clinchi cu iepurasul sau Kewin.
Nu uitati sa participati si data viitoare!
La revedere si mult succes la urmatorul concurs de sarituri!!!
Sunt Fred Rover si va prezint noul concurs de sarituri.In acest concurs trebuie sa ai nivelul 3 la agilitate,creativitate si la forta.
(...)
Castigatorul concursului de sarituri este clinchi cu iepurasul sau Kewin.
Nu uitati sa participati si data viitoare!
La revedere si mult succes la urmatorul concurs de sarituri!!!
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171664
Buna ziua tuturor!Sunt si va astept sa participati la urmatorul concurs de cautat sclipici.In el puteti gasi articole vestimentare sau alte lucruri cu care trebuie sa aveti grija sa participati la proba 2 din acest concurs.
Trebuie sa aveti minimul 4 la inteligenta.Daca gasiti cel mai rar articol vestimentar il veti primii si in stoc.
Va doresc mult succes!Nu uitati sa particiati!!!
Trebuie sa aveti minimul 4 la inteligenta.Daca gasiti cel mai rar articol vestimentar il veti primii si in stoc.
Va doresc mult succes!Nu uitati sa particiati!!!
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160118
Clinchi , mai copiat. eu am zis level 3 la , la si la , te rog sa modifici , pentru ca nu cei mai avea acces la acest concurs o saptamana - regurile lui WEBKINZROMANIA.
Tinutza a scris:
Clinchi , mai copiat. eu am zis level 3 la , la si la , te rog sa modifici , pentru ca nu cei mai avea acces la acest concurs o saptamana - regurile lui WEBKINZROMANIA.
Draga tinutza,as dori sa iti spun ca nu ai voie sa te inspiri la idee{adica concursul de sarituri}.Totusi,o voi intreba pe webkinz romania si iti va raspunde,probabil,pe mp.
Draga tinutza,as dori sa iti spun ca nu ai voie sa te inspiri la idee{adica concursul de sarituri}.Totusi,o voi intreba pe webkinz romania si iti va raspunde,probabil,pe mp.
collins- Webkinz Jr.
Ca sa stiti,regulamentul este{regulile lui Deea-webkinz romania}
E foarte simplu. Cine NU respecta urmatoarele reguli, NU participa. CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania se desfasoara pe FORUM: [url=http://www.forum.webkinzromania.ro/Concursuri-f1/]www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/ [/url] Reguli: 1. Veti primi in fiecare SAMBATA - O PROVOCARE. De DUMINICA PANA VINERI PARTICIPATI. Sambata se da PREMIUL castigatorului si URMATOAREA PROVOCARE. Acest lucru se va intampla in fiecare Sambata. 2. Juriul va fi utilizatorul de pe forum: collins + Webkinz Romania. Tot el, prin mine, va da premile in fiecare Sambata. El a organizat asta. 3. Cine NU este inregistrat pe forum NU poate participa. Aici va inregistrati: http://forum.webkinzromania.ro/profile.forum?mode=register&agreed=true&step=2 4. Cine triseaza cu mai multe conturi, copiaza idei sau incalca regulamentul - este DESCALIFICAT. 5. Cel descalificat poate juca abia saptamana urmatoare. 6. Daca incalca regulamentul de 2 ori, abia dupa 2 saptamani poate juca din nou. Daca incalca regulamentul de 3 ori, abia dupa 3 saptamani poate juca...si tot asa. 7. Rezolvarea unei provocari NU SE TRIMITE SAMBATA. Daca este trimisa Sambata - NU este luata in considerare. Rezolvarile unei provocari SE TRIMIT DOAR DE DUMINICA PANA VINERI. 8. Orice intrebare/comentariu puneti la subiectul: COMENTARII CONCURS(URI) de pe forum [[url=http://www.forum.webkinzromania.ro/Concursuri-f1/]www.Webkinz.ForumCreativ.ro/Concursuri-f1/ [/url]]! 9. Premiul il veti primi prin KinzPost. Collins imi trimite mie, iar eu voua. 10. Castigatorul va fi ales in functie de cat de buna a fost rezolvarea provocarii. Daca mai apar modificari EU sau COLLINS va anuntam. BAFTA TUTUROR! _________________ www.WebkinzRomania.Blogspot.com |
collins- Webkinz Jr.
competitia triatlon
bunaaaaa ziua!!!!! sunt fred rover si va urez noroc la triatlon!
aici trebuie s-a fi cel mai bun la moda, cantaret bun si un dansator excelent!
dar, ca sa fie mai greu, am adus pe cineva cunoscut!
Simon Cowell!!!!!(prezentator la american idol)
s-a vedem pe cine avem aici!
pe cindy, pink pony, sasha si multi altii!!!!!!!!
v-a asteptam la concurs!
aici trebuie s-a fi cel mai bun la moda, cantaret bun si un dansator excelent!
dar, ca sa fie mai greu, am adus pe cineva cunoscut!
Simon Cowell!!!!!(prezentator la american idol)
s-a vedem pe cine avem aici!
pe cindy, pink pony, sasha si multi altii!!!!!!!!
v-a asteptam la concurs!
Galinnda- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : ce naiba?sa moara calu' mai lipseste sa imi aflati parola, heckerilor
Localizare : in lumea mea, departe de forumul acesta naspa
KinzCash : 157030
Buna!Sunt Fred rover si stadionul webkinz va fi marit si va fi cel mai mare stadion webkinz din lume!Concursurile vor fi mai mari iar premile LUXOASE!Va asteppt! Am avut ala idee dar nu cred ca e asa faina....Buna!Sunt Fred Rover si aaaaaaaaaaaaaaaaa STADIONUL CADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buuuunnnnnaaaaa Ziuuuuuuaaaaaa! Sunt Freeeedddd Roveer, si va invit in stadionul nostru! Astazi avem un nou concurs, concursul de balansare. Cu ajutorul mouselui trebuie sa va ajutati animalutul sa balanseze o carte pe cap si sa ajunga primul la linia de finish! Mult Noroc!
MeriMeriSheep- KinzCash : 155306
Buuuuuuuuuuuuuuna Ziua! Sunt Fred Rover si aici de la fata locului ....in direct si in reluare.....va transmit noutatiile mega super giganticile noi concursuri: Concursul Zanelor in devenire, Concursul cine mai mult si Concursul de alergari pe stelutele din lumina! Avertisment! Nu va apropiati prea mult de stelutele din lumina mergeti pe cele din aur! Acum mult succes! Aici Fred Rover...ai inchis camera???? camera ai inchis-o suntem fimati??????? inchide camera .....!!!!!...Da sefu'! sper sa castig!
Ultima editare efectuata de catre robypanda in Dum 26 Sept 2010, 3:34 pm, editata de 1 ori
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
Nou concurs
Salutare doamnelor si domnilor din Webkinz World! Numele meu este Fred Rover si transmit in direct de la Stadionul Webkinz unde va avea loc o minunata intrecere de titireze. Fiecare Webkinz a primit acum o saptamana un titirez pe care l-au antrenat si l-au imbunatatit. Peste 5 minute vom transmite in direct faza grupelor, in care doi din fiecare grupa se vor califica si vor primi 300 KC. Maine vor urma fazele eliminatorii, din care vor ramane numai 4, primind cate 700 KC. Castigatorul va primi marele trofeu al ringului de foc si 10 000 KC. O zi buna!
ArchaKuso- KinzCash : 155200
Caini si pisici, ponei si pasari din Webkinz World, Fred Rover va invita la INTRECEREA ZUMILOR. Inscrieti-va zumul la intrecerea de viteza, sarit si rezistenta. Cine castiga locul 1 primeste 50 de zummies (banii din Zumwhere) si un trofeu. Locul 2 un trofeu iar locul 3, 25 de zummies. Va asteptam.
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
Buna ziuaaaa ! Sunt[ Fred Rover si bine ati venit la stadionul WebkinzWord! Nu uitati sa va inscrieti la intrecerea Ajutoarele lui Gazpacio! Regulile concursului:
1.Nivel minim 2 la gatit si inteligenta .
2. trebuie sa combinati cele mai neastepte lucruri pt a face noi retete!
3.trebuie sa va distrati!:)
pe curand!
1.Nivel minim 2 la gatit si inteligenta .
2. trebuie sa combinati cele mai neastepte lucruri pt a face noi retete!
3.trebuie sa va distrati!:)
pe curand!
ada310- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : verry happy
KinzCash : 155844
Buna ziua sunt Fred Rover si doresc sa va anunt de un nou concurs: Sculptarea in norisori.
Trebuie sa aveti minim lvl 3 la cretivitate si in rest mult imaginatie.
Cea mai originala forma din norisori va fi castigatoare. Premiile vor fi surpriza.
Mult succes!
Trebuie sa aveti minim lvl 3 la cretivitate si in rest mult imaginatie.
Cea mai originala forma din norisori va fi castigatoare. Premiile vor fi surpriza.
Mult succes!
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
concurs karate webkinz
Bunaaaaaa ziuaaaaa!!! Sunt Fred Rover!
Va prezint:
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Concursul este deschis pentru toate animalutele care au:
• Nivelul 2 la agilitate
• Nivelul 2 la forta
• Nivelul 1 la inteligenta
Va astept cu drag!
Michi- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : Timisoara
KinzCash : 160149
Bunaaaaaaaaa Ziuaaaaaa !! Sunt Fred Rover si va urez bun venit la Stadionul Webkinz!! Astazi v-a avea premierea unui concurs nou!! Competitia de SnowBoarding!! Trebuie sa aveti:
>Level 1 la INTELIGENTA<
>Level 2 la AGILITATE<
>Level 3 la FRUMUSETE<
Va urez Mult Noroc! Aici Fred Rover,TERMINAT!
>Level 1 la INTELIGENTA<
>Level 2 la AGILITATE<
>Level 3 la FRUMUSETE<
Va urez Mult Noroc! Aici Fred Rover,TERMINAT!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
(Sa stiti ca am cont de proba)
Buna ziua!Sunt Fred...aa...stai ,cum ma cheama.Fred si mai cum...a daa,Rover!Sunt Fred Rover,si eu locuiesc la hotelul Dover!Sa revenim!Concursul de azi este CEL MAI MARE CLOWN!Trebuie sa aveti:
Level 1 la frumusete
Level 2 la intelingenta
O zi haioasa!
Buna ziua!Sunt Fred...aa...stai ,cum ma cheama.Fred si mai cum...a daa,Rover!Sunt Fred Rover,si eu locuiesc la hotelul Dover!Sa revenim!Concursul de azi este CEL MAI MARE CLOWN!Trebuie sa aveti:
Level 1 la frumusete
Level 2 la intelingenta
O zi haioasa!
monicawebkinz- KinzCash : 157368
monicawebkinz a scris:
Level 1 la frumusete
Level 2 la intelingenta
O zi haioasa!
Monicawebkinz,daca ai un cont de proba,nu cred ca,daca castigi,iti putem trimite premiul prin kinzpost.
Level 1 la frumusete
Level 2 la intelingenta
O zi haioasa!
Monicawebkinz,daca ai un cont de proba,nu cred ca,daca castigi,iti putem trimite premiul prin kinzpost.
collins- Webkinz Jr.
Buna Ziua sunt Fred Rover si astazi va prezint noul tip de concurs care este Decorarea camerei fiecare veti primi o camera de 1000 kinzcash si kinzcash nelimitat pentru a cumpara obiecte din W shop si a le pune in camera mare atentie lucrurile nu pot fi puse in camera webkinzului vostru si dupa terminarea concursului kinzcashul va disparea.Ca sa va inscrieti trebuie sa aveti level 1 la coafare 1 la pictura si 1 la alergare.O zi buna!
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157394
Buna ziua!!! Sunt Fred Rover si nu uita sa participi la competitiile viitoare, la ora 5:00 PM va fi competitia ,,I love Quizzy'', trebuie sa aveti minim nivelul 1 la pictura, nivelul 1 la inteligenta, nievlul 1 la stil si nivelul 1 la agilitate, aaaaaa si sa mai aveti multe intrebari la Quizzy..... , iar la ora 7:00 PM, va fi competitia ,,Plumpy is cool'' , trebuie sa aveti minim nivelul 2 la: creativitate, infrumusetare si stil. Va doresc o zi buna!!!
a) am ales competitia ,,I love Quizzy'' deoarece, este o intrecere unde Webkinz-ii se intrec in inteligenta, moda si sport
b) am ales competitia ,,Plumpy is cool'' deoarece, este o intrecere unde Webkinz-ii se intrec in moda, fiecare trebuie sa o coafeze pe Plumpy si sa o imbrace.
a) am ales competitia ,,I love Quizzy'' deoarece, este o intrecere unde Webkinz-ii se intrec in inteligenta, moda si sport
b) am ales competitia ,,Plumpy is cool'' deoarece, este o intrecere unde Webkinz-ii se intrec in moda, fiecare trebuie sa o coafeze pe Plumpy si sa o imbrace.
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
buuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaa ziuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!FRED ROOOVER aici,in direct,senzational,chemati-va rudele,prietenii si vecini fiind ca nici nu stiti ce pierdeti!!!!!
siii....senzational....si in exclusivitate...concursul de..................................CANTAT CA UN HAMSTER!!!!!
mai tarziu....CONCURSUL DE STAT CEL MAI MULT PE POANTE!!!!va avertizam:sa nu ne dati reclamatii daca apar fracturi.....
si ultimul,dar nu cel din urma concurs....CONCURSUL DE STAT CEL MAI MULT CA O STATUIE!!!!
deeeeeeeeeeeciii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va mai spun o data!chemati-va rudele,prietenii si vecini fiind ca nici nu stiti ce..........aaaaaaaaaaa............cine a oprit monitorul????argh......opreste draga camera aia.........
siii....senzational....si in exclusivitate...concursul de..................................CANTAT CA UN HAMSTER!!!!!
mai tarziu....CONCURSUL DE STAT CEL MAI MULT PE POANTE!!!!va avertizam:sa nu ne dati reclamatii daca apar fracturi.....
si ultimul,dar nu cel din urma concurs....CONCURSUL DE STAT CEL MAI MULT CA O STATUIE!!!!
deeeeeeeeeeeciii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va mai spun o data!chemati-va rudele,prietenii si vecini fiind ca nici nu stiti ce..........aaaaaaaaaaa............cine a oprit monitorul????argh......opreste draga camera aia.........
Buuuuuna seara ,chiar daca e tarziu competitile nu sau incheiat.Un nou concurs se va desfasura in webkinz world acest concurs este un bal mascat in care toti participantii vor trebui sa se imbrace in ceva inspaimantator si sa vie aici,dupa 30 de minute in care se vor distra vor fi alesi regele :king: si regina :queen: care vor primi cate o coronita de minuni si 1000 kinzcash .Taxa de inscriere va fi de 0 kinzcash si cei care nu au devenit rege sau regina for fi premiati si ei: Locul 1 un costum de mos craciun ,Locul 2 un costum de pirat :pirat: ,Locul 3 un costum de faraon :farao: .Toti ceilalti vor primi o insigna si o palarie amuzanta :joker:
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
Buna ziua tuturor webkinzilor ! Aici este mult asteptatul Fred Rover ! Trebuie sa va anunt ca un nou concurs a aparut pe Stadionul Webkinz ! Se numeste ''Concursul de infrumusetare '' ! In acest concurs trebuie sa ai minim nivelul 2 la cele 3 materii : infrumusetare ,creativitate si stil !! Nu stati ,veniti la grozava competietie ! Trebuie doar sa va aranjati animalutul cu o frezura super,de preferat ca sa aveti un scor mai mare sunt cele rare si dupa aceea sa faceti inainte sa participati la concurs,la KinzVille Academy sa studiati materia Infrumusetaree !
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
Hey! Sunt Fred Rover si in 5 minute incepe concursul de... dans! Oh, imi amintesc cand eram balerin...vremuri bune!
Succes!
* clase si levele necesare*
3 alergare
3 putere
Succes!
* clase si levele necesare*
3 alergare
3 putere
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
Povestea mea imaginara
Bun Venit la stadionul lui Fred Rover!
Astazi va puteti inscrie webkinzii la concursuriile afisate pe liste sau puteti sa ii urmariti cum se intrec!
Concursuriile de azi sunt:
- Intrecere pe fluturi!
- Fa o vacuta din lemn!
- Creeaza haine :joker: :queen: :farao:
Si nu in ultimul randz;
- Cel mai trasnit costum! :albino: :afro:
Astazi va puteti inscrie webkinzii la concursuriile afisate pe liste sau puteti sa ii urmariti cum se intrec!
Concursuriile de azi sunt:
- Intrecere pe fluturi!
- Fa o vacuta din lemn!
- Creeaza haine :joker: :queen: :farao:
Si nu in ultimul randz;
- Cel mai trasnit costum! :albino: :afro:
katysweet- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : :) Fericita
Localizare : Petrosani
KinzCash : 156175
Buuuna ziua!Bun venit la stadionul webkinz!Concursul de adtazi este:"CEL MAI BUN DISIGNER"! trebuie sa alegeti 3 haine pe care le combinati si iese una noua!!! Mult succes!!!
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : very happy:X:X
KinzCash : 158646
Buna ziua!Ma numesc Vred Rober cine e pasionat de moda are mult noroc mai sunt 5 minute pana la concursul de moda grabitiva. Acum sa reusiti sa participati! Daca va place alergarea felicitari maine la 01 PM avem inca o competitie de alergat sa aveti noroc! Si pentru pasinati in gatit dupa concursul de frumusete mult noroc cu retetele! Daca vreti sa incercati hai la evelimente rapide . Si nu uitati mult noroc . Daca vreti sa fiti campioni reusiti sa faceti cava bun la concurs . Mult noroc tuturor. Bafta!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
Buuuuuna dimineata!Sunt Fred Rover si va anunt inceperea unui nou concurs: concursul de matematica!Trebuie sa aveti nivelul minim 4 la intelingenta,deoarece unele calcule sunt chiar grele.Cine va avea cele mai multe rezultate corecte,va castiga un trofeu si 1000+ kinzcash.Deci,pregatiti-va pixurile....si scrieti!
Eva_Love_Webkinz- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna
KinzCash : 156544
Eva_Love_Webkinz a scris:Buuuuuna dimineata!Sunt Fred Rover si va anunt inceperea unui nou concurs: concursul de matematica!Trebuie sa aveti nivelul minim 4 la intelingenta,deoarece unele calcule sunt chiar grele.Cine va avea cele mai multe rezultate corecte,va castiga un trofeu si 1000+ kinzcash.Deci,pregatiti-va pixurile....si scrieti!
Eva,vezi ca nu iti voi lua in considerare compunerea fiindca ai trimis-o astazi si nu ai voie.Imi pare rau,dar asa e regulamentul lui Deea
collins- Webkinz Jr.
Te rog...azi am vazut concursul...stiu ca e probabil de o saptamana,dar nu am mai intrat pe forum...te rog mult de tot "ci ciresica in varf"???
Eva_Love_Webkinz- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna
KinzCash : 156544
Nu-i nimic,poti participa la urmatorulEva_Love_Webkinz a scris:Te rog...azi am vazut concursul...stiu ca e probabil de o saptamana,dar nu am mai intrat pe forum...te rog mult de tot "ci ciresica in varf"???
collins- Webkinz Jr.
care este castigatorul ?
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
nu ne mai tine in suspans........... cine a castigat??
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
cine cine cine e castigatorul ziceti sau trimiteti email?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
Iar castigatorul este...........
collins- Webkinz Jr.
Husky.Felicitari,Husky.
Spune-i lui webkinz romania prin mp numele tau de utilizator ca sa iti trimita premiul
Spune-i lui webkinz romania prin mp numele tau de utilizator ca sa iti trimita premiul
collins- Webkinz Jr.
Subiecte similare
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #4:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #13:
» Concurs Comunitar WR #23:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #1:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: