ABONAMENT DELUXE
+70
Sony.Mary.2002
Adrian2003
sasha2001ale
Cătălin
pony_pony
doriutza
merry777
bidrye
AnDrEi_WebKinz
denisdeni22
alteio
eliza gidoi
LiubaSavitchi
printesaligia
Sunny
Dogs-Are-Us
stefanawebkinz
llizza
ionika
stefania223
sely01
Dienutza_funky_<3
Alexandru2002
LovelyGirl
bobzutza
irenamihalachi
AwesomeMommy
Stefzyk
Laur77
andreiyo
zinzimima
hanimontani190
vichy
elenafrumoasa17
Misterio
MAZEN
jasminerux
PeacefulDoggy
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
LOUISE
Froggy cunoscuta ca scl
MITZUCA
Manzu
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
boticuta
GoldenRetriever200
galbior
mituca10
ClaudiaMissy
pufilici03
WebkinzVideos989
relisro
Signature Dutch Bunny
deea98
Podaru_Bianca
Alexa17
kkryss
Husky
LovleyLovePup
lorena.buta
dd1120
bia
andrei ss
brochita
Webkinz Romania
roxyboxy98
porchete
74 participanți
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Abonament Deluxe
Pagina 5 din 9
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ABONAMENT DELUXE
eu am convins-o pe mama sa imi faca pe 6 luni, dar cand am vazut de petrecere si de webkinzi noi, am renuntat la deluxe..........
Manzu- Webkinz Signature
Uraa ! In septembrie imi fac abonament deluxe pentru un an ,iar mai apoi il voi prelungi
july_thebest_star- Webkinz Signature
Dar o prietena de a mea a dat 45 ! Si si l-a facut acum o saptamana doua
De ce sa ''scumpit'' abonamentuL ?
De ce sa ''scumpit'' abonamentuL ?
Nu stiu ce sa zic.Se pare ca nu s-a scumpit.Si denissapestisor a facut si a zi ca in jur de suma aceasta a platit.
kkryss- Webkinz Signature
eu vreau sa stiu sigur,daca este 45 $ imi i-au parintii in septembrie ,daca nu trebuie eu sa strang banii + diferenta din banii lor .
ca sa nu vina abonamentul ( curierul,sau nu stiu ce ) si eu sa stiu ca trebuie ssa dau 45 $ si cand colo sa ma trezesc cu 87 ! daca e 87 eu am doua solutii : ori imi strang banii si diferenta parintilor,ori imi iau ei de ziua mea.eu de ziua mea vreau lucruri reale ( webkinz ) ,asta vreau sa fie optional.voi vedea,nu stiu deocamdata ce ssa zic.
ca sa nu vina abonamentul ( curierul,sau nu stiu ce ) si eu sa stiu ca trebuie ssa dau 45 $ si cand colo sa ma trezesc cu 87 ! daca e 87 eu am doua solutii : ori imi strang banii si diferenta parintilor,ori imi iau ei de ziua mea.eu de ziua mea vreau lucruri reale ( webkinz ) ,asta vreau sa fie optional.voi vedea,nu stiu deocamdata ce ssa zic.
am vrea noi..Zorica12 a scris:exista zi de deluxe gratuita
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175018
sau...ca toti cu webi sa avem cont deluxe pe un a GRATIS!
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 166481
visee..ClaudiaMissy a scris:sau...ca toti cu webi sa avem cont deluxe pe un a GRATIS!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175018
auzi-ti tata nu are cum sa plateasca cu card-ul altfel nu pot sa platesc?chiar deloc?
Nu >Ai nevoie de card VISA ELECTRON SAU MASTER CARD SAU AMERICAN EXPRESS
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177016
a sa fac pe o luna , am inteles ca e 7-10 lei?
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161711
norocosilor!!!!!!!!!mama a spus ca nici odata n-o sa dea nr de la card !!! IL VREAU !!!!!!!!!
salut,
eu mi-am facut cel de 2 usd.si am platit in plus 38 de centi tvasau ceva de genul asta.
eu mi-am facut cel de 2 usd.si am platit in plus 38 de centi tvasau ceva de genul asta.
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180455
de exemplu daca eu ii platesc mitzacai pentru ca nu are card introduc datele mele sau ale ei?
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168451
mersi
Husky- Webkinz Signature
nu il fac acum
Husky- Webkinz Signature
eu imi faca abonament saptamana care vine dupa urmatoarea
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161711
eu imi fac azi.............. abonament pe o luna si imi cumpar si 40.000 puncte estore............ :face: :face:
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172819
yeeee azi eu imi fac abonament pe un an si mitzuca pe trei luni tocmai a fost tata la banca si dupa ce pleaca musafirii il face
Husky- Webkinz Signature
Bravo ,fetelor!!!!
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177016
mersi tata tocmai introduce datele pentru al meu
Husky- Webkinz Signature
gata sunt membru deluxe pe un an si m-a costat doar 53 $ nu 87
Husky- Webkinz Signature
eu sunt pe o luna............ :face:
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
salut
eu am optat ca bonusul de puncte sa fie pe contul webkinz
cand intri pe webkinz(in limba engleza)iti apare magazin estire
te duci acolo si cumperi tot ce vrei cu punctele(nu mai intri pe contul ganzestoe)
eu am optat ca bonusul de puncte sa fie pe contul webkinz
cand intri pe webkinz(in limba engleza)iti apare magazin estire
te duci acolo si cumperi tot ce vrei cu punctele(nu mai intri pe contul ganzestoe)
salut
am uitat sa sriu
intri pe contul tau si acolo iti apare ganzestore
am uitat sa sriu
intri pe contul tau si acolo iti apare ganzestore
Ascultati ceva : de cand tata mi-a virusat calcu' controlez mereu history.
Ieri am vazut ca in timpul mamei a fost o accesare la ganz- deluxe membership- deluxe pe 3 luni.
Ziceti-mi, va rog, eu scriu in timpul unui vis si tot atunci am accesat history?
Acum fac ?
Ieri am vazut ca in timpul mamei a fost o accesare la ganz- deluxe membership- deluxe pe 3 luni.
Ziceti-mi, va rog, eu scriu in timpul unui vis si tot atunci am accesat history?
Acum fac ?
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162919
sunteti norocosi tata nere carde ca acelea si mi-a promis ca imi face!! nu o sa stiu niciodata cum e sa fiu delxue
daca face un card de folosit pe internet, trebuie sa aveti grija deoarece costa 2 lei si 50 de bani pe luna ca sa il intretineti.............. noi nu stiam de taxa aceasta si acum avem de platit 60 de lei............
Manzu- Webkinz Signature
cei de la banci sunt smecheri si nu spun ce taxe apar pe parcurs si va treziti cu ditamai factura ca noi.............. intotdeauna intrebati alti clienti ai bancii respective daca sunt multumiti de servici si daca sunt, puteti incerca sa faceti cardul la acea banca..........
Manzu- Webkinz Signature
ce norocosi sunteti!Mama nu are card mastercard sau visa ci are maestro si cand lam intrebat pe unchimiu singurul cu mastercard nu a vrut ca cica ii goleste cardul si iam zis ca se inseala ca multi copii de pe forum (am stat 2 ore sa ii explic ca e aia un forum pe intelesul lui) si nu a crezut si ciu-ciu Deluxe
Eu nu-mi iau abonament , pentru ca o sa-mi iau estore points si o sa-mi iau cu ei webkinz virtual
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164852
si eu miasi dori asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAZEN- KinzCash : 156405
eu as vrea sa am abonament,dar nu voi aveea niciodata
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222283
nu o sal am dar cu bani care iei abonamentul iei webkinzi si sant mai convenabili
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163725
convenabil..convenabil o fi dar am mai spus-o si o mai spun : nu poti sa strangi animalutele in brate..sa te bucuri de ele si in realitate decat virtual.. e convenabil cele care nu sunt de plus.. ca sarpele care la adoptat kkryss..ca sea monster sau de astia dar tot trebuie sa iti iei puncte e-store care si alea costa..daca vrei din abonament astepti ceva timpp .. oricum e super abonamentul dar convenabilul e sa ii ai in realitate.. dai 40-50 de lei pe unul dar ii dai cu merit,deoarece ii ai si in realitate dar si virtuali
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164140
july_thebest_star a scris:convenabil..convenabil o fi dar am mai spus-o si o mai spun : nu poti sa strangi animalutele in brate..sa te bucuri de ele si in realitate decat virtual.. e convenabil cele care nu sunt de plus.. ca sarpele care la adoptat kkryss..ca sea monster sau de astia dar tot trebuie sa iti iei puncte e-store care si alea costa..daca vrei din abonament astepti ceva timpp .. oricum e super abonamentul dar convenabilul e sa ii ai in realitate.. dai 40-50 de lei pe unul dar ii dai cu merit,deoarece ii ai si in realitate dar si virtuali
si ce daca unt niste animalute care nu poti avea alea adevarate cel putin ai plusu dupaceti expira contul daralea nu mai ai plusu
si abonamentul pe o luna costa 2$ adica pe lei 8 lei unele costa si 600 lei
Contul nu iti expira daca iti cumperi in continuu animalute :)si plusul il am in totdeauna
da dar pana la urma poate nu o sa se mai gaseascajuly_thebest_star a scris:Contul nu iti expira daca iti cumperi in continuu animalute :)si plusul il am in totdeauna
webkinzi sa nu se gaseasca ? asta e culmea ai o imaginatie bogata si cam negativa
o sa se gaseasca webkinz tot timpul !
si in plus abonamentul deluxe se duce dupa timpul ales,dar poti sa ti-l renoiesti..dar de ce discutam despre asta ? aici vorbim despre abonament deluxe ! gata..stop subiect !
o sa se gaseasca webkinz tot timpul !
si in plus abonamentul deluxe se duce dupa timpul ales,dar poti sa ti-l renoiesti..dar de ce discutam despre asta ? aici vorbim despre abonament deluxe ! gata..stop subiect !
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Propuneri: Un doc asortat la DELUXE - numai la deluxe -
» Lil'Kinz 3 Set + Abonament Lux = 39,99 RON!
» INTREBARI?
» Fise de abonament cu carti
» NOUTATI WEBKINZ
» Lil'Kinz 3 Set + Abonament Lux = 39,99 RON!
» INTREBARI?
» Fise de abonament cu carti
» NOUTATI WEBKINZ
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Abonament Deluxe
Pagina 5 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum