ABONAMENT DELUXE
+70
Sony.Mary.2002
Adrian2003
sasha2001ale
Cătălin
pony_pony
doriutza
merry777
bidrye
AnDrEi_WebKinz
denisdeni22
alteio
eliza gidoi
LiubaSavitchi
printesaligia
Sunny
Dogs-Are-Us
stefanawebkinz
llizza
ionika
stefania223
sely01
Dienutza_funky_<3
Alexandru2002
LovelyGirl
bobzutza
irenamihalachi
AwesomeMommy
Stefzyk
Laur77
andreiyo
zinzimima
hanimontani190
vichy
elenafrumoasa17
Misterio
MAZEN
jasminerux
PeacefulDoggy
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
LOUISE
Froggy cunoscuta ca scl
MITZUCA
Manzu
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
boticuta
GoldenRetriever200
galbior
mituca10
ClaudiaMissy
pufilici03
WebkinzVideos989
relisro
Signature Dutch Bunny
deea98
Podaru_Bianca
Alexa17
kkryss
Husky
LovleyLovePup
lorena.buta
dd1120
bia
andrei ss
brochita
Webkinz Romania
roxyboxy98
porchete
74 participanți
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Abonament Deluxe
Pagina 6 din 9
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ABONAMENT DELUXE
Eu nu-mi iau abonament , pentru ca o sa-mi iau estore points si o sa-mi iau cu ei webkinz virtual
jasminerux- Webkinz Signature Mic
si eu miasi dori asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAZEN
nu o sal am dar cu bani care iei abonamentul iei webkinzi si sant mai convenabili
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
convenabil..convenabil o fi dar am mai spus-o si o mai spun : nu poti sa strangi animalutele in brate..sa te bucuri de ele si in realitate decat virtual.. e convenabil cele care nu sunt de plus.. ca sarpele care la adoptat kkryss..ca sea monster sau de astia dar tot trebuie sa iti iei puncte e-store care si alea costa..daca vrei din abonament astepti ceva timpp .. oricum e super abonamentul dar convenabilul e sa ii ai in realitate.. dai 40-50 de lei pe unul dar ii dai cu merit,deoarece ii ai si in realitate dar si virtuali
july_thebest_star- Webkinz Signature
july_thebest_star a scris:convenabil..convenabil o fi dar am mai spus-o si o mai spun : nu poti sa strangi animalutele in brate..sa te bucuri de ele si in realitate decat virtual.. e convenabil cele care nu sunt de plus.. ca sarpele care la adoptat kkryss..ca sea monster sau de astia dar tot trebuie sa iti iei puncte e-store care si alea costa..daca vrei din abonament astepti ceva timpp .. oricum e super abonamentul dar convenabilul e sa ii ai in realitate.. dai 40-50 de lei pe unul dar ii dai cu merit,deoarece ii ai si in realitate dar si virtuali
si ce daca unt niste animalute care nu poti avea alea adevarate cel putin ai plusu dupaceti expira contul daralea nu mai ai plusu
si abonamentul pe o luna costa 2$ adica pe lei 8 lei unele costa si 600 lei
Contul nu iti expira daca iti cumperi in continuu animalute :)si plusul il am in totdeauna
da dar pana la urma poate nu o sa se mai gaseascajuly_thebest_star a scris:Contul nu iti expira daca iti cumperi in continuu animalute :)si plusul il am in totdeauna
webkinzi sa nu se gaseasca ? asta e culmea ai o imaginatie bogata si cam negativa
o sa se gaseasca webkinz tot timpul !
si in plus abonamentul deluxe se duce dupa timpul ales,dar poti sa ti-l renoiesti..dar de ce discutam despre asta ? aici vorbim despre abonament deluxe ! gata..stop subiect !
o sa se gaseasca webkinz tot timpul !
si in plus abonamentul deluxe se duce dupa timpul ales,dar poti sa ti-l renoiesti..dar de ce discutam despre asta ? aici vorbim despre abonament deluxe ! gata..stop subiect !
vara,voi fi deluxe de 3 luni
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222283
vara voi fi deluxe de 3 luni
se poate face de proba pe 1 luna daca ne convine ne facem si platim?
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163725
de ce nu iti iei singuture si til da!Misterio a scris:vara voi fi deluxe de 3 luni
lu' mami ii e frica....ca zice ca ne fura toti banii...nu are incredere....zice ca cei din america sunt oameni rai
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160148
azi mi lam activat!
am abonament deluxe dar, nu l-am cumparat de pe ganzestore ci am am cumparat un signature.
hanimontani190- Mazin' Hamster
- Gen : KinzCash : 160666
eu am abonament deluxe si este misto de misto de tare.
Mi lam facut cu Mic Veverita. E suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620822
Am cateva intrebari: Daca am 2 coduri de abonament delux, daca le adopt in acelasi timp, o sa am abonament de lux pentru 6 luni? Si daca nu am cheltuit toate punctele estore, si imi termina abonamentul, atunci pierd si punctele?
Nu stiu ce sa fac, am delux pe 3 luni, dar nu imi apar punctele la contul de engleza, acolo la webkinz estore, doar pe siteul ganzestore. Asta e o problema? Sau sa cumpar lucrurile de pe siteul ganzestore?
Lydialovebj a scris:Nu stiu ce sa fac, am delux pe 3 luni, dar nu imi apar punctele la contul de engleza, acolo la webkinz estore, doar pe siteul ganzestore. Asta e o problema? Sau sa cumpar lucrurile de pe siteul ganzestore?
e normal pt. ca pe magazinul din webkinz nu sunt toate obiectele. Pe ganzestore.com sunt toate si poti alege
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 188731
cum pe 6 de unde il ai pe 6?WebkinzVideos989 a scris:YAY!!!!AM DELUXE PE 6 LUNI!!!!!!!!!!!
Webkinz Romania a scris:l-o fi cumparat de pe ganz eStore
am o intrebare daca cand imi expira abonamentul de exemplu in aprilie si il bag altu tot in aprilie primesc aceiasi haina?
da chiar vroiam sa pun intrebarea asta si euelenafrumoasa17 a scris:Webkinz Romania a scris:l-o fi cumparat de pe ganz eStore
am o intrebare daca cand imi expira abonamentul de exemplu in aprilie si il bag altu tot in aprilie primesc aceiasi haina?
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160031
dar acolo la aia cu redeem code, zice ca trebuie sa scriu parola, trebuie sa scriu parola de pe cont cumva???
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249024
Laur77 a scris:dar acolo la aia cu redeem code, zice ca trebuie sa scriu parola, trebuie sa scriu parola de pe cont cumva???
da de la contul tau webkinz
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188731
am rezolvat!!! e super sa fi membru lux!!!!!!!!!!!! :bom: :bom: :bom: :bom: :king: :king: :king: :queen: :queen: :queen: :flower: :flower: :flower: :farao: :farao: :farao:
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
nu ea a vrut sa spuna daca de exemplu primesti haina din aprilie si iti expira deluxe si bagi alt cod mai primesti odata aceiasi haina??
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160031
Webkinz Romania a scris:Webkinz Romania a scris:nu noi decidem, ci canadienii
adica ei aleg in fiecare luna
hai bey, e discriminare. sa faca si romanul ceva!!! :]]
am o intrebare: la membru lux cu signature, primesc hainutele acelea in fiecare luna?
CAT TIMP AI ABONAMENTUL,DA!!!Laur77 a scris:am o intrebare: la membru lux cu signature, primesc hainutele acelea in fiecare luna?
AwesomeMommy- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : OPTIMISTA
Localizare : CONSTANTA
KinzCash : 154458
daca eu am delux pana in februarie cand imi expira daca bag tot in aceasi luna primesc aceas hainuta?
Eu am primit delux cu acesti webkinz (am 3 conturi si 4 webkinz cu delux):
Signautre small golden retriever, Signature deer, Signature small Chipmunl si cu signatur small tortoise.
Signautre small golden retriever, Signature deer, Signature small Chipmunl si cu signatur small tortoise.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166804
Eu am deluxe cu un signature beagle.
am descoperit raspunsul la intrebarea voastra.
dau exemplu ca va faceti membri pe 20 noiembrie, ok?
deci, primiti cadoul si punctele pe : 20 noiembrie -> 20 decembrie -> 20 ianuarie, desi abonamentul expira pe 20 februarie!
ati inteles acum?
chiar daca abonamentul expira atunci (in ex. februarie), nu veti primi cadoul [deci nici haina, wish tokenul si celalalt obiect] si nici punctele eStore!
deci : cadoul e pentru 3 luni (in ex. noiembrie, decembrie, ianuarie) desi ab. expira in februarie
asta este pentru abonamentele de trei luni. e acelasi lucru si pentru abonamentele de 6 luni si de un an.
dau exemplu ca va faceti membri pe 20 noiembrie, ok?
deci, primiti cadoul si punctele pe : 20 noiembrie -> 20 decembrie -> 20 ianuarie, desi abonamentul expira pe 20 februarie!
ati inteles acum?
chiar daca abonamentul expira atunci (in ex. februarie), nu veti primi cadoul [deci nici haina, wish tokenul si celalalt obiect] si nici punctele eStore!
deci : cadoul e pentru 3 luni (in ex. noiembrie, decembrie, ianuarie) desi ab. expira in februarie
asta este pentru abonamentele de trei luni. e acelasi lucru si pentru abonamentele de 6 luni si de un an.
da, pentru ca ele se dau la inceputul lunii, de cum activati deluxe-ul, nu la sfarsitul lunii
oare ce haina exclusiva osa fie in februarie?
Laur77 a scris:oare ce haina exclusiva osa fie in februarie?
Nu se stie inca
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170538
Laur77 a scris:oare ce haina exclusiva osa fie in februarie?
nu stiu... mie imi expira abonamentul...
BA NU!!!
este cineva pe clopotel.ro ... da nu stiu daca este fata sau baiat... ma rog, chiar da coduri deluxe si coduri normale! mie imi merge! mi-a dat un jelly bean puppy!!! incercati si voi ... mistique_lady,.. ahaa... de la nume am descoperit ca e fata
bobzutza- Gen : Stare de spirit : fericit :)
KinzCash : 152257
YYEEYY!!EXACT CUM AM BANUIT!!!VERIFICATI-VA CASUTA DE E-MAIL!!AM PRIMIT 3000 DE PUNCTE CADOU DE LA GANZ!!!DAR ATENTIE TREBUIESC FOLOSITE PANA PE 24 IANUARIE!!!ALTFEL VOR FI RETRASE!!!NU STIU DACA ESTE VALABIL ACEST CADOU PENTRU TOATE TIPURILE DE ABONAMENTE DAR LA ABONAMENTUL DE 1 AN ESTE SIGUR!!!
AwesomeMommy- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : OPTIMISTA
Localizare : CONSTANTA
KinzCash : 154458
Pe Clopotel nu exista acest utilizator.bobzutza a scris:Laur77 a scris:oare ce haina exclusiva osa fie in februarie?
nu stiu... mie imi expira abonamentul...
BA NU!!!
este cineva pe clopotel.ro ... da nu stiu daca este fata sau baiat... ma rog, chiar da coduri deluxe si coduri normale! mie imi merge! mi-a dat un jelly bean puppy!!! incercati si voi ... mistique_lady,.. ahaa... de la nume am descoperit ca e fata
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
KinzCash : 154657
SALUT
Am vazut in inmedio mall Signature+abonament deluxe 3 luni sunt foarte mandru de el
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689254
AwesomeMommy a scris:
YYEEYY!!EXACT CUM AM BANUIT!!!VERIFICATI-VA CASUTA DE E-MAIL!!AM PRIMIT 3000 DE PUNCTE CADOU DE LA GANZ!!!DAR ATENTIE TREBUIESC FOLOSITE PANA PE 24 IANUARIE!!!ALTFEL VOR FI RETRASE!!!NU STIU DACA ESTE VALABIL ACEST CADOU PENTRU TOATE TIPURILE DE ABONAMENTE DAR LA ABONAMENTUL DE 1 AN ESTE SIGUR!!!
Si ai si primit punctele? A primit cineva punctele, pt ca eu nu!
DA.Le-AM PRIMIT.M-am LOGAT PE ESTORE SI SUNT IN CONT!!AM 6000 acum.NU STIU DACA ESTE VALABIL PENTRU TOATE TIPURILE DE AB.EU AM PE UN AN>!!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177016
Din pacate e doar pentru cei Deluxe un an...
Citez din poza :
,, ...Accounts which have redeemed a 1 year Webkinz World Deluxe Membership on or before January 3rd, 2011. "
Inchei citatul
Oricum, eu sunt membru pe trei luni si nu am primit punctele, deci e doar pentru un an
Citez din poza :
,, ...Accounts which have redeemed a 1 year Webkinz World Deluxe Membership on or before January 3rd, 2011. "
Inchei citatul
Oricum, eu sunt membru pe trei luni si nu am primit punctele, deci e doar pentru un an
a adv ca ne va da 3000G care vor expira pe 24 ianuarie shi cand ni le da ca am intrat azi shi nu mai e maganul estore acolo pe harta
Dienutza_funky_<3- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Buna
KinzCash : 153587
Daca ai ab.pe un an primesti.
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177016
dar de ce ca nu e corect doar alora de un an le da puncte mie nici macar nu imi da puncte in fiecare luna !!!
Dienutza_funky_<3- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Buna
KinzCash : 153587
pai trebuie sa ai delux de 3,6 sau 1 an ca sa primesti puncte sau le poti cumparaDienutza_funky_<3 a scris:dar de ce ca nu e corect doar alora de un an le da puncte mie nici macar nu imi da puncte in fiecare luna !!!
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Propuneri: Un doc asortat la DELUXE - numai la deluxe -
» Lil'Kinz 3 Set + Abonament Lux = 39,99 RON!
» INTREBARI?
» Fise de abonament cu carti
» NOUTATI WEBKINZ
» Lil'Kinz 3 Set + Abonament Lux = 39,99 RON!
» INTREBARI?
» Fise de abonament cu carti
» NOUTATI WEBKINZ
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Abonament Deluxe
Pagina 6 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum