LISTA PENTRU SCHIMBURI
+59
LovelyGirl
Alexandru2002
mihaela
verzisor
Webkinz Play Romania
Mimy
Kent - My BD
adelinabalerina
simonescu
Stefzyk
Laur77
Clinchi
My friends
alicelovefrog
♥Armadillo ♥
alexandra-daniela
sely01
meno1234
Manzu
pupantonia
LittleWebkinz
Vlad2009s
biancutza
Diana_girlstar
denissa99pestisor
PeacefulDoggy
rontironti
kamy
razvan51
Zorica12
Webkinz Romania
andapandabalanga22
WebkinzFan
Lydialovebj
webkinz_lover
vichy
BlizzardOwls
kkryss
llizza
DeeDee09
galbior
iepurit
ada310
andreiyo
GabyDumy
bia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
lorena.buta
robypanda
LovleyLovePup
andraalexa110
WebKinzFriend
AwesomeMommy
Irina
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
ClaudiaMissy2
loveemily
Misterio
63 participanți
Pagina 9 din 20
Pagina 9 din 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
WebkinzFan a scris:PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
Nu ii are :evil: :evil: :evil: :evil: Nu are cum! Pe forum nimeni nu are priceless :evil: :evil: Sa faca atunci print screen sa vedem ii clar ca nu va vrea ptr ca nu le are
Bn va fac printscreen sa ma credeti
hai fa printscreen
PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
Nu ii are :evil: :evil: :evil: :evil: Nu are cum! Pe forum nimeni nu are priceless :evil: :evil: Sa faca atunci print screen sa vedem ii clar ca nu va vrea ptr ca nu le are
ba eu am priceless.....psi love puppy.....uite dovada
si llp are bunny ears.....si hearty are plumpy......si kkryss are orange army tshirt...deci...adik nu vreau sa ma cert dar nu te pripii cu concluziile......ok?......o zic doar ca pe viitor sa stii mai bine...adik aveam la fel de multe sanse la priceless ca cei din alabama ...si ca cei din LA
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
SI eu am LOvepuppysofa si pink bunny years... si touring van deasemeneaWebkinzBoyRomania a scris:PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
ba eu am priceless.....psi love puppy.....uite dovada
si llp are bunny ears.....si hearty are plumpy......si kkryss are orange army tshirt...deci...adik nu vreau sa ma cert dar nu te pripii cu concluziile......ok?......o zic doar ca pe viitor sa stii mai bine...adik aveam la fel de multe sanse la priceless ca cei din alabama ...si ca cei din LA
galbior- Webkinz Signature
razvan51 a scris:azi am obtinuto si eu mai imi trb rochia
dau nas de claun si papuci de claun pe ea
razvan51- Webkinz Signature
caut Pretty Prom Dress,Pop Star Dres,Snow Queen Robe,Victorian Hatdau la schimb tot haine delux
loveemily- Webkinz Caring Valley
zona verde tradding room nr 39biancutza a scris:am victorian hat
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 157514
eu am bumper car care e exclusive item un glob de la task-urile alea shi un token collector trophy!cine vrea sa ma contacteze pe forum!!!
Vlad2009s- KinzCash : 152750
LISTA PENTRU SHIMBURI
Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
LittleWebkinz- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Happy.; x]
Localizare : In Kapitalaaaaa
KinzCash : 154813
In primul rand:Bine ai venit pe forum! Doi:Eu nu am nimic din astea,am multe haiine dar nu astea.LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167930
Are cineva {pentru trade}. Daca da. Ce vrea pe ei??
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
da vreau doresti ceva din ce am zis mai sus? daca nu...spune-mi cam ce ai vrea )
LittleWebkinz- Lil'Kinz
ClaudiaMissy2 a scris:In primul rand:Bine ai venit pe forum! Doi:Eu nu am nimic din astea,am multe haiine dar nu astea.LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
buna! bn v-am gsit
ai de exemplu un plover roz cu buline albe pt trade? nu stiu cum se numeste dar ti-am zis qm arata : )) sau ai bunny ears, charm tiara sau swirl tiara ?
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Am avut de multe ori...dar tocmai acum l-am dat scuze,iti spun acum ce haine am eu.LittleWebkinz a scris:ClaudiaMissy2 a scris:In primul rand:Bine ai venit pe forum! Doi:Eu nu am nimic din astea,am multe haiine dar nu astea.LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
buna! bn v-am gsit
ai de exemplu un plover roz cu buline albe pt trade? nu stiu cum se numeste dar ti-am zis qm arata : )) sau ai bunny ears, charm tiara sau swirl tiara ?
ClaudiaMissy2 a scris:Am avut de multe ori...dar tocmai acum l-am dat scuze,iti spun acum ce haine am eu.LittleWebkinz a scris:ClaudiaMissy2 a scris:In primul rand:Bine ai venit pe forum! Doi:Eu nu am nimic din astea,am multe haiine dar nu astea.LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
buna! bn v-am gsit
ok
LittleWebkinz- Lil'Kinz
ClaudiaMissy2 a scris:
ce vrei pe rochia cea argintie?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
ClaudiaMissy2 a scris:
ooooo vreau multe de aiki )
aja sa incepem : kimi's overalls, cute blouse, card collector beret, sparkle's tiara,gleaming gold sandals si b-ball shoes ce vrei p ele?
LittleWebkinz- Lil'Kinz
LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
da vreau doresti ceva din ce am zis mai sus? daca nu...spune-mi cam ce ai vrea )
pat cu trandafiri
Ce vrei pe Hypnotic Glasses si Butterfly Antena + Buterrfly Costume??ClaudiaMissy2 a scris:
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
ce vrei pe salopeta lui kimmy,ringmaster s blazer, din urmatoarea listaMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:Ce vrei pe Hypnotic Glasses si Butterfly Antena + Buterrfly Costume??ClaudiaMissy2 a scris:
,,, ,
Misterio- Webkinz Signature
KinzCash : 222373
razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
pat cu trandafiri
ok atunci sa ne intalnim la schimb
LittleWebkinz- Lil'Kinz
LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
pat cu trandafiri
NU!!!!!Razvan iti dau eu pe slips un rar[mystic eye lamp] + dulapul cu W !!! Te rog !!! :bom: :bom: :bom: :bom: :bom:
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170628
bia a scris:LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:LittleWebkinz a scris:Buna! Cine are costum de elf, purple slips, plumpy's glasses ,wacky jeans , rock star glasses, rock star jeans, rock star boots sau hula costume ( prefer tot costumul , dar daca aveti doar 2 sau 1 piese din el e bn j aja ;D)? Va dau in schimb PSI , haine ( nu dinalea de la PJ ) , si super-paturi ( de ex. patul cu trandafiri), sau daca nu vreti nmk din ce am spus eu mai sus , ziceti-mi ce ati vrea . Mrs :*
am purple slips vrei ??
pat cu trandafiri
NU!!!!!Razvan iti dau eu pe slips un rar[mystic eye lamp] + dulapul cu W !!! Te rog !!! :bom: :bom: :bom: :bom: :bom:
Sau iti dau o masca de mumie sau Tabby Von Meow Headset[sunt niste casti...] sau daredevil jumpsuit[e deluxe]... dar te implor da-mi mie pantofii
bia- Webkinz Signature
Irina a scris:Are cineva {pentru trade}. Daca da. Ce vrea pe ei??
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
ce pantofi
razvan51 a scris:ce pantofi
Imi accepti oferta? Am scris-o mai sus
bia- Webkinz Signature
iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160238
vichy a scris:iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
despre ce papuci vorbiti ??
razvan51 a scris:vichy a scris:iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
Nafaria's purple slips!!
bia- Webkinz Signature
bia a scris:razvan51 a scris:vichy a scris:iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
Nafaria's purple slips!!
nam asta credeam ca te referi la altceva
razvan51 a scris:bia a scris:razvan51 a scris:vichy a scris:iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
Nafaria's purple slips!!
credeai ca ne referim la fuzzy slippers? aia de la PJ? nuuuuuu` . noi ne referim la nafaria purple slips
LittleWebkinz- Lil'Kinz
LittleWebkinz a scris:razvan51 a scris:bia a scris:razvan51 a scris:vichy a scris:iti eu ceva!spune ce ai vrea!iti dau psi,haine rare!please!
Nafaria's purple slips!!
credeai ca ne referim la fuzzy slippers? aia de la PJ? nuuuuuu` . noi ne referim la nafaria purple slips
deunde ei pantofi
Dau la schimb ORICE super bed, astept oferte
Irina- Webkinz Signature
deea,te mai intereseaza floare posomorata?
Misterio- Webkinz Signature
KinzCash : 222373
am coronita lui sparkle
o vrea cineva?
o vrea cineva?
Zorica12- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Constanta
KinzCash : 159663
Irina a scris: Dau la schimb ORICE super bed, astept oferte
Irina- Webkinz Signature
eu o vreau!
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 165001
oferta!
Zorica12- Mazin' Hamster
are cineva zumbuddy costume?
vrei coroana?pupantonia a scris:eu o vreau!
Zorica12- Mazin' Hamster
da
dau pantofi de step si inca ceva .. sa gasesc o jacheta de zana din costumul zanei
dau pantofi de step si inca ceva .. sa gasesc o jacheta de zana din costumul zanei
adika bluza de zana buna
sami dai userul eu sunt pupantonia
pupantonia a scris:da
pupantonia a scris:adika bluza de zana buna
eu vorbesc despre o coroana mazin, si nu vreau nimic din ce ai zis......pupantonia a scris:sami dai userul eu sunt pupantonia
,
Zorica12- Mazin' Hamster
ok atunci cade intelegerea
deci nu o mai vrei?
Zorica12- Mazin' Hamster
ba da daca nu iti place nimik din ce am..
dau orice lucru cowntdown sau candela de la santakinz, pe globul acela tot de la santakinz, asta de anul acesta
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
caut obiecte CHRISTMAS COUNTDOWN dau exclusive si rare :face:
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Manzu a scris:caut obiecte CHRISTMAS COUNTDOWN dau exclusive si rare :face:
i eu.....dar eu caut doar bluza verde si pantalonii verzi....stiti aia flannel pijamas
KinzCash : 163475
nu am asa ceva...... xDWebkinzBoyRomania a scris:Manzu a scris:caut obiecte CHRISTMAS COUNTDOWN dau exclusive si rare :face:
i eu.....dar eu caut doar bluza verde si pantalonii verzi....stiti aia flannel pijamas
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
WBR, it pot da eu camasa de la pijama, sau oricare alt lucru de la christmas cowntdown, pe globul de la santakinz :drunken:
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
denissa99pestisor a scris:WBR, it pot da eu camasa de la pijama, sau oricare alt lucru de la christmas cowntdown, pe globul de la santakinz :drunken:
nuti convine un rar sau un potm...ca eu am cerut plushul....
KinzCash : 163475
Pagina 9 din 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI