Harry Potter
+12
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
stefania223
zinzimima
Stefzyk
Pisy1148
galbior
Webkinz Romania
alicelovefrog
Misterio
kkryss
JulyTheBestStar
Manzu
16 participanți
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: Video: :: > Filme:
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Harry Potter
va place?? mie da..... desi am vazut cam pe sarite seria....... am vazut doar al treilea si al patrulea film....... din cel dea saptelea prima parte.... xD
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172789
Re: Harry Potter
Da ... Imi place e f. interesant..colectionam si stickere cu album..dar nu am mai reusit sa termin pt concurs dar de fiecare data cand apar volume noi cu stickere Harry Poter colectionez pt ca imi plac f. mult.
Macar avem si noi copii la ce ne uita mai interesant ca pan` acum..unele desene sau cam dus de rapa..macar un film pt copii calumea
Macar avem si noi copii la ce ne uita mai interesant ca pan` acum..unele desene sau cam dus de rapa..macar un film pt copii calumea
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169329
am fost la harry potter si talismanele portii partea 1 la cinema....... si era un sarpe care aparuse din intuneric si sala era plina ochi iar un rand era ocupat doar de colegii mei iar cand a aparut sarpele, am urlat totii si am inchis ochii........ xD si ceilalti din sala ne spuneau sa tacem dar sarpele ala chiar ne speriase......... xD
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
da..xD..e infricosator dar in acelasi timp e f. interesant
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169329
harry potter e primul film care m-a facut sa tip de frica....... adica efectiv tipam.... xD alta faza infricosatoare e atunci cand ron harry si hermione se intalnesc in tren, in hp si prizonierul din askaban, si afara era iarna, si apare o umbra neagra in compartimentul din tren........ am inceput sa tip la partea aceea.......
Manzu- Webkinz Signature
AM TOATE VOLUMELE APARUTE!!!FRATELE MEU LE-A CITIT PE TOATE SI MAMA A AJUNS LA VOLUMUL 4.EU INCEP DIN VACANTA DE IARNA!!!STIU CA DACA MA APUC DE ELE NU LE MAI LAS!!SUNT SUPER!!!AM COLECTIONAT SI EU STICKERE CU ALBUME SI AM CASTELUL HOGWARTS TRIDIMENSIONAL SI PERSONAJELE LA FEL.POT SA REALIZEZ SCENELE!!E SUPER!!!DAVID ARE SI JURNAL CU HARRY SI AFISE!!A FOST UN MARE FAN CAND ERA LA GENERALA!!!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
si eu am cateva stickere si un dumbledore 3D..... din pacate, n-am niciun volum..... parintii mei nu ma lasau sa le citesc, si mare dreptate au avut...... nu as fii fost in stare sa le termin..... xD acum ma uit la primul film, hp si piatra filosofala, e mai usor decat sa citesti vreo 600 de pagini.....
Manzu- Webkinz Signature
eu le iubesc!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Si mie imi plac tare mult! Cel mai mult imi place partea unde Hermiona s-a uitat prin oglinda la ochii sarpelui...... Uhhh.... Am tipat la filme numai de 2 ori in viata mea, la Bambi si la Harry....
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
super......Webkinz Romania a scris:de azi vreau sa vad iar toate harry potter-urile. acum m-am uitat la primul
Manzu- Webkinz Signature
Webkinz Romania a scris:de azi vreau sa vad iar toate harry potter-urile. acum m-am uitat la primul
Wow deea .Mult succes
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
Super
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Mega - Extra - Super ~ Harry Potter ~ fanclub!!!
Hey, fani Harry Potter!
Acesta este un fanclub/club in care vom discuta despre cea mai tare serie de carti si cele mai cool filme, anume seria Harry Potter!
Cartile sunt scrise de J.K. Rowling, dar personajele ce le dau viata lui Harry Potter, Hermione Granger si Ron Weasley nu sunt altii decat Daniel Radcliffe , Emma Watson si Rupert Grint.
Cred ca va pare rau ca seria se termina aici, dar vom putea citi cartile si sa savuram filmele tot timpul! Nu ii vom uita niciodata pe eroii nostri!
* Am o rugaminte speciala! Daca nu va place Harry Potter , nu comentati. Nu cred ca v-ar conveni ca si eu sa merg la topicul unei vedete pe care o iubiti si sa spun ca nu imi place.
Rog fiecare membru sa isi aleaga cate un personaj si, cand se inscrie, sa spuna ca vrea sa se sorteze. Alegerea personajelor nu influenteaza alegerea Jobenului Magic. Voi pune mai multe personaje daca aveti idei pe cine sa adaug.
Personaje
Harry Potter - Misterio
Hermione Granger - Zinzimima
Ron Weasley -
Ginny Weasley - Stefzyk
Fred Weasley -
George Weasley -
Bill Weasley -
Charlie Weasley -
Fleur Delacour - Nokia345
Viktor Krum -
Cedric Diggory -
Cho Chang - stefania223
Rubeus Hagrid -
Albus Dumbledore -
Severus Snape -
Voldemort - Skitty
Draco Malfoy -
Bellatrix Lestrange -
Minerva McGonagall -
Argus Filch -
Wilhelmina Grubbly-Plank -
Neville Longbotton -
Luna Lovegood - deea98
Barty Crouch -
Case
Cercetasi
~ Membri : Skitty,
~ Puncte : 0
Viperini
~ Membri : Misterio,
Astropufi
~ Membri : Zinzimima, stefania223
Ochi-De-Soim
~ Membri : deea98,
Consiliul profesoral
Directoare : Stefzyk
Aparare impotriva Magiei Negre :
Potiuni :
Transfigurari :
Grija fata de Creaturi Magice : Stefzyk
Previziuni despre Viitor :
Studiul Incuiatilor :
Moneda lumii magice
~ Siclul : il obtii facandu-ti temele si fiind activ
~ Galionul : il obtii avand grija de animalele tale de companie vrajitoreasca
~ Punctul : il obtii la tombole si concursuri
Animale de companie vrajitoreasca
~> Bufnita :
~ Iti aduce zilnic un galeon si 100 de puncte
~ Mananca 6 sobolani pe saptamana, adica 3 sicli pe saptamana
~ Costa 20 de sicli.
~> Sobolanul de companie :
~ Iti aduce zilnic doi sicli si 10 puncte
~ Mananca un pachet de orz in doua saptamani, adica 1 siclu pe doua saptamani
~ Costa 10 sicli.
~> Pisica
~ Iti aduce zilnic doi galeoni si 10 puncte
~ Mananca un kilogram de caviar pe saptamana, adica 4 sicli pe saptamana
~ Costa 15 sicli.
Magazinul de baghete
~ Fara bagheta nu poti lua parte la cursurile tinute de profesori! ~
Lemn :
Brad - 1 siclu
Frasin - 2 sicli
Miez :
Pana de Phoenix - 5 sicli
Fir de par de iala - 3 sicli
Inima de dragon - 4 sicli
Lungime :
10 cm - 1 siclu
15 cm - 2 sicli
20 cm - 3 sicli
* Cu cat cheltuiala e mai mare, cu atat bagheta e mai buna.
La inceput, fiecare membru primeste 100 de sicli si 10 galeoni. Eu voi tine socoteala punctelor, siclilor si galeonilor. Punctele se vor adauga caselor, iar casa ce va strange cele mai multe puncte va castiga cupa caselor. Siclii si galeonii sunt monedele cu care va puteti cumpara diferite obiecte, iar in curand vor aparea si alte magazine. Tot eu voi tine socoteala acestora.
Ei bine... bun venit tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Dum 17 Iul 2011, 9:51 pm, editata de 10 ori
ma inscroi,vreau sa fiu...Harry Potter
OK! Ai acum in cont 100 de sicli si 10 galioni. Pentru sortare, alege un numar de la 1 la 4.Misterio a scris:ma inscroi,vreau sa fiu...Harry Potter
Apropo, cumpara-ti cele necesare!
Se scrie Hermione Oricum , bine ai venit in club!zinzimima a scris:Harmony
Pentru sortare, alege un numar de la 11 la 14 inclusiv
Ok!
Pot sa fiu si la postul Aparare impotriva Magiei Negre
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Ok , dar va trebui ca in fiecare duminica sa pui cate o lectie pt aceasta materie. Sigur vrei?zinzimima a scris:Ok!
vreau sa fac potiuniMisterio a scris:3
sa predai?Misterio a scris:vreau sa fac potiuniMisterio a scris:3
Casa ta : Viperini!
Apropo.... mai invitati lume
nu,fac si le vind pentru lupteStefzyk a scris:sa predai?Misterio a scris:vreau sa fac potiuniMisterio a scris:3
Casa ta : Viperini!
Apropo.... mai invitati lume
ma inscriu si eu dar alege-mi tu personajul
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Te pun Cho Chang, e OK?stefania223 a scris:ma inscriu si eu dar alege-mi tu personajul
Pentru sortare : alege un numar de la 7 la 10 inclusiv
ok si numarul e...8
Grija fata de creaturi magice
Lectia numarul 1
~ Varcolaci ~
Varcolacii sunt niste fiinte care ori sunt mostenitori mama/tata , ori au fost muscati la viata lor de catre un alt varcolac. Ei isi petrec majoritatea timpului ca si oameni. O data pe luna, cand este luna plina, se intampla ca ei sa se transforme in varcolaci , niste bestii paroase cu 4 membre, care au dorinta de a ucide tot ce vad . Puteti fi luat de multe ori prin surpirinde datorita perspicacitatii de care dau dovada. Sunt niste fiinte rele, care in timpul petrecut ca si varcolac, nu detin constiinta umana.
Varcolacul este reprezentarea raului care disturba ordinea fireasca a lumii, iar orice abatere de la ordinea stabilita de comunitate poate genera un varcolac. Astfel, varcolacii, ca si strigoii, pot proveni din foarte multe surse, cum ar fi: copii nebotezati, nascuti cu anomalii, oameni care si-au ucis un frate sau o sora, sau chiar o actiune contrara unei traditii poate genera un varcolac. Omul-varcolac se va transforma in timpul unei eclipse, iar de cele mai multe ori, sufletul sau este cel care va urca in cer si va manca Soarele sau Luna. Daca legatura sufletului cu trupul este intrerupta in timpul transformarii, sufletul este pierdut pe vecie.
Modurile de alungare sunt numeroase si implica de obicei zgomotele de metale, cum ar fi tragerea clopotelor, baterea fiarelor intre ele.
Tema numarul 1
1. Descrieti un varcolac in minim 5 randuri . ( 40 puncte )
2. Care sunt efectele unei muscaturi de varcolac? ( 30 puncte )
Mentiuni :
* Fara copiat, nu copiati din lectie sau de la alti membri care si`au facut tema ;
* Daca scrieti mai putin de 5 randuri nu veti primi punctajul maxim, dar daca scrieti mai mult -> primiti mai multe puncte ;
* Mult succes!
Lectia numarul 1
~ Varcolaci ~
Varcolacii sunt niste fiinte care ori sunt mostenitori mama/tata , ori au fost muscati la viata lor de catre un alt varcolac. Ei isi petrec majoritatea timpului ca si oameni. O data pe luna, cand este luna plina, se intampla ca ei sa se transforme in varcolaci , niste bestii paroase cu 4 membre, care au dorinta de a ucide tot ce vad . Puteti fi luat de multe ori prin surpirinde datorita perspicacitatii de care dau dovada. Sunt niste fiinte rele, care in timpul petrecut ca si varcolac, nu detin constiinta umana.
Varcolacul este reprezentarea raului care disturba ordinea fireasca a lumii, iar orice abatere de la ordinea stabilita de comunitate poate genera un varcolac. Astfel, varcolacii, ca si strigoii, pot proveni din foarte multe surse, cum ar fi: copii nebotezati, nascuti cu anomalii, oameni care si-au ucis un frate sau o sora, sau chiar o actiune contrara unei traditii poate genera un varcolac. Omul-varcolac se va transforma in timpul unei eclipse, iar de cele mai multe ori, sufletul sau este cel care va urca in cer si va manca Soarele sau Luna. Daca legatura sufletului cu trupul este intrerupta in timpul transformarii, sufletul este pierdut pe vecie.
Modurile de alungare sunt numeroase si implica de obicei zgomotele de metale, cum ar fi tragerea clopotelor, baterea fiarelor intre ele.
Tema numarul 1
1. Descrieti un varcolac in minim 5 randuri . ( 40 puncte )
2. Care sunt efectele unei muscaturi de varcolac? ( 30 puncte )
Mentiuni :
* Fara copiat, nu copiati din lectie sau de la alti membri care si`au facut tema ;
* Daca scrieti mai putin de 5 randuri nu veti primi punctajul maxim, dar daca scrieti mai mult -> primiti mai multe puncte ;
* Mult succes!
vreau sa cumpar sobolan de companie-10 sicli
(ai zis ca fiecare membru primeste la inscriere 100 de sicli si 100 de galioni)
ma inscriu ;x adoooor Harry Potter <3333
vreau sa fiu....hmm..voldemort :-?
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 163038
Argh diabolicoooo xDDDDD Pt sortare alege un nr. de la 25 la 28 si dupa poti sa`ti cumperi ce vrei si sa`ti faci tema xD♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:ma inscriu ;x adoooor Harry Potter <3333
mai intai trebuie sa ii cumperi mancarestefania223 a scris:vreau sa cumpar sobolan de companie-10 sicli
mwahaha >: )Stefzyk a scris:Argh diabolicoooo xDDDDD Pt sortare alege un nr. de la 25 la 28 si dupa poti sa`ti cumperi ce vrei si sa`ti faci tema xD♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:ma inscriu ;x adoooor Harry Potter <3333
paiiii..aleg 27 =)
Cercetasi!SkittlesDogKinz a scris:mwahaha >: )Stefzyk a scris:Argh diabolicoooo xDDDDD Pt sortare alege un nr. de la 25 la 28 si dupa poti sa`ti cumperi ce vrei si sa`ti faci tema xDSkittlesDogKinz a scris:ma inscriu ;x adoooor Harry Potter <3333
paiiii..aleg 27 =)
[ www.random.org -> nu aleg eu nr. =)) ]
Decii eu vreau sa fiu Luna Lovegood .
Deci am 100 sicli si 10 galeoni .. buuun
Vreau sa cumpar un sobolanel de companie ... xD ...
~ Costa 10 sicli.
Deci iti dau 11 sicli , din care unul pentru mancare si zece pretul lui.
Raman cu 89 sicli si 10 galeoni ... si am un sobolan ... ...
Si bagheta o vreau asa :
Lemn:
Frasin - 2 sicli
Miez :
Lungime :
20 cm - 3 sicli
Deci bagheta = 2+4+3=9 sicli
Deci raman cu 80 sicli si 10 galeoni . Multumesc .
~ Costa 10 sicli.
Si bagheta o vreau asa :
Lemn:
Frasin - 2 sicli
Miez :
Lungime :
20 cm - 3 sicli
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170354
Ma inscriu si eu !! Punema orcie fata ( daca a mai ramas ) .
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
deea98 a scris:Decii eu vreau sa fiu Luna Lovegood .
~ Costa 10 sicli.
Si bagheta o vreau asa :
Lemn:
Frasin - 2 sicli
Miez :
Lungime :
20 cm - 3 sicli
Bine, ti le`am pus in cont
Pentru sortare : un nr. de la 7 la 10.
Nokia :
Te`am pus Fleur Delacour. E bine?
Pentru sortare : un nr. de la 990 la 993.
Stefzyk a scris:deea98 a scris:Decii eu vreau sa fiu Luna Lovegood .
~ Costa 10 sicli.
Si bagheta o vreau asa :
Lemn:
Frasin - 2 sicli
Miez :
Lungime :
20 cm - 3 sicli
Nokia :
7
Punctele le aduc grupei in care sunt ?
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170354
weeee <3Stefzyk a scris:Cercetasi!♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:mwahaha >: )Stefzyk a scris:Argh diabolicoooo xDDDDD Pt sortare alege un nr. de la 25 la 28 si dupa poti sa`ti cumperi ce vrei si sa`ti faci tema xD♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:ma inscriu ;x adoooor Harry Potter <3333
paiiii..aleg 27 =)
[ www.random.org -> nu aleg eu nr. =)) ]
vreau sa-mi cumpar:
un animalutz de companie =D bufnita =)
o bagheta:lemn-frasin
-miez:pana de phoenix
-lungime:20 de cm :-?
Yep, dar banii ii incasezi tu.deea98 a scris:Stefzyk a scris:deea98 a scris:Decii eu vreau sa fiu Luna Lovegood .
~ Costa 10 sicli.
Si bagheta o vreau asa :
Lemn:
Frasin - 2 sicli
Miez :
Lungime :
20 cm - 3 sicli
Nokia :
7
Punctele le aduc grupei in care sunt ?
Apropo, casa ta este ...
Ochi-De-Soim!!!
bufnita ti`o poti lua dupa ce ii iei si mancare xD restul ti le`am pus in cont !SkittlesDogKinz a scris:vreau sa-mi cumpar:
News!!!
* In primul rand, de acum in colo vom juca si jocuri pentru puncte. Yupy!
* Mai jos aveti lista magazinelor!
* Va incepe in curand campionatul de Vajthat! Oricine vrea sa participe trebuie sa isi cumpere o matura si sa incepem! Dar inca ne mai trebuie cativa membri pentru echipe
Pana scurta : 5 Sicli
Primesti 5 puncte in plus pentru fiecare tema facuta.
Pana lunga : 10 Sicli
Primesti 10 puncte in plus pentru fiecare tema facuta.
Pana automata : 1 Galeon
ATENTIE: Doar pentru profesori
Primesti 100 puncte pentru fiecare lista cu note afisata.
Oglinda lui Erised in miniatura – 5 Galeoni
Ei bine.. Stiti ca Oglinda lui Erised arata cel mai mare vis al celui ce se uita in ea. Saptamanal castigati bani (de la cativa Sicli la cativa Galeoni). Tu cat de norocos de simti? (Nu se castiga si puncte, doar bani!)
Dulciuri-Sughit – 1 Galeon
Iti place sa joci PDSM (Persoana de sub mine)? Cumpara aceste dulciuri si timp de 24 de ore de la cumparare, poti castiga 30 de puncte pe opinie.
Pene de zahar – 5 Galeoni
Joci Pdsm (Persoana de sub mine)? Cumpara pene de zahar si timp de o luna poti castiga dulbu pentru fiecare opinie postata (20p)
Potage's Cauldron Shop
~ Magazinul de cazane ~
Cazan argint – 2 Galeoni
Castiga 150 de puncte pentru fiecare tema facuta la Potiuni.
Cazan aur masiv – 4 Galeoni
Castiga 200 de puncte pentru fiecare tema facuta la Potiuni.
Matura Nimbus 2000 – 2 Galeoni
Castiga 150 de puncte pentru fiecare post RPG in campionatul de Vajthat.
Matura Fulger – 4 Galeoni
Castiga 200 de puncte pentru fiecare post RPG in campionatul de Vajthat.
* Mai jos aveti lista magazinelor!
* Va incepe in curand campionatul de Vajthat! Oricine vrea sa participe trebuie sa isi cumpere o matura si sa incepem! Dar inca ne mai trebuie cativa membri pentru echipe
*** Regulile campionatului de Vajthat ***
1. Fiecare participant are nevoie de o matura si o bagheta pentru a participa.
2. Cand jucati trebuie sa fie in format RPG.
3. Fara fault`uri!
2. Cand jucati trebuie sa fie in format RPG.
3. Fara fault`uri!
*** Ce este RPG`ul ? ***
RPG = Role Playing Game. Adica descrii incaperea in care se produce actiunea, spui ce simti si ... sa incepem! RPG`urile sa nu aiba mai putin de 5 randuri
Exemplu : Eram in Sala Balului. Mii de globulete o impodobeau, iar cuplurile ce dansau in mirifica sala erau mult prea indragostite pentru a observa muzica stranie. Ma uitam pe pereti cand, deodata ...
Exemplu : Eram in Sala Balului. Mii de globulete o impodobeau, iar cuplurile ce dansau in mirifica sala erau mult prea indragostite pentru a observa muzica stranie. Ma uitam pe pereti cand, deodata ...
Magazine!
In sfarsit! De aici va puteti ,,aproviziona" cu cele necesare!
Scrivenshaft's Quill Shop
~ Un cunoscut magazin de pene ~
In sfarsit! De aici va puteti ,,aproviziona" cu cele necesare!
Scrivenshaft's Quill Shop
~ Un cunoscut magazin de pene ~
Pana scurta : 5 Sicli
Primesti 5 puncte in plus pentru fiecare tema facuta.
Pana lunga : 10 Sicli
Primesti 10 puncte in plus pentru fiecare tema facuta.
Pana automata : 1 Galeon
ATENTIE: Doar pentru profesori
Primesti 100 puncte pentru fiecare lista cu note afisata.
Zonko's Joke Shop
~ Gata pentru glumite? ~
~ Gata pentru glumite? ~
Oglinda lui Erised in miniatura – 5 Galeoni
Ei bine.. Stiti ca Oglinda lui Erised arata cel mai mare vis al celui ce se uita in ea. Saptamanal castigati bani (de la cativa Sicli la cativa Galeoni). Tu cat de norocos de simti? (Nu se castiga si puncte, doar bani!)
Dulciuri-Sughit – 1 Galeon
Iti place sa joci PDSM (Persoana de sub mine)? Cumpara aceste dulciuri si timp de 24 de ore de la cumparare, poti castiga 30 de puncte pe opinie.
Pene de zahar – 5 Galeoni
Joci Pdsm (Persoana de sub mine)? Cumpara pene de zahar si timp de o luna poti castiga dulbu pentru fiecare opinie postata (20p)
Potage's Cauldron Shop
~ Magazinul de cazane ~
Cazan argint – 2 Galeoni
Castiga 150 de puncte pentru fiecare tema facuta la Potiuni.
Cazan aur masiv – 4 Galeoni
Castiga 200 de puncte pentru fiecare tema facuta la Potiuni.
Quality Quidditch Supplies
~ Vom face si un campionat la Vajthat, asa ca cel mai bine este sa iti cumperi si o matura! ~
~ Vom face si un campionat la Vajthat, asa ca cel mai bine este sa iti cumperi si o matura! ~
Matura Nimbus 2000 – 2 Galeoni
Castiga 150 de puncte pentru fiecare post RPG in campionatul de Vajthat.
Matura Fulger – 4 Galeoni
Castiga 200 de puncte pentru fiecare post RPG in campionatul de Vajthat.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: Video: :: > Filme:
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum