EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
+80
cristina123
ClopotelAlex
cancel4
JulyTheBestStar
lavinia3000
amy_jetyx
Miruna33
eliza gidoi
lililoli
LEXI2003
thinkzombie
alynutadraguta
hasky29
sharonpopa
ToreleiWerecat
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
merry777
Pisy1148
dumitrita25
lawynya
webkinzsuperstar
Rose_2011
zinzimima
Anna
monica2000
Nokia345
sely01
cristinutza
stefania223
irenamihalachi
mika
simonescu
andabin
{LuckyAmiba}
marshmallow_girl
Lucica
denissa99pestisor
Webkinz Play Romania
Bogdan
Husky
DongYi
XxStrawberryLeopardxX
LovelyGirl
Mimy
pupantonia
kkryss
little princess
Lydialovebj
biancaidu
negoescu cristina
barbie2602
deea98
Stefzyk
andreiyo
Diana_girlstar
webkinz_lover
BlizzardOwls
adelinabalerina
bia
LOUISE
llizza
robypanda
MJ-PopKing
Laur77
Zorica12
Irina
floirnaaaa
AwesomeMommy
WebkinzBoyRomania
PeacefulDoggy
Manzu
LovleyLovePup
galbior
Galinnda
lorena.buta
loveemily
Webkinz Romania
elenafrumoasa17
Misterio
ClaudiaMissy2
84 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
Laur77 a scris:eu am mers la Kids Radio sa imi iau premiul
Tu ti-ai primit premiul prin posta de la editia trecuta prin posta? Ca la mine inca nu a ajuns la posta
Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
Are voie sa participe cand are cheflorena.buta a scris:Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
desi nu o sa reusesc niciodata la cati suna,poti sunaStefzyk a scris:Are voie sa participe cand are cheflorena.buta a scris:Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
Misterio- Webkinz Signature
app,bravo!Misterio a scris:desi nu o sa reusesc niciodata la cati suna,poti sunaStefzyk a scris:Are voie sa participe cand are cheflorena.buta a scris:Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
nu fii rautacioasa (; Poate vrei si tu sa suni a doua oara. Toata lumea poate suna <3 De cate ori vrea . Eu una o las <33333 Si felicitari toreleiWerecat you must be the happiest personlorena.buta a scris:Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
galbior- Webkinz Signature
dfapt eu sunt boti.galbior a scris:nu fii rautacioasa (; Poate vrei si tu sa suni a doua oara. Toata lumea poate suna <3 De cate ori vrea . Eu una o las <33333 Si felicitari toreleiWerecat you must be the happiest personlorena.buta a scris:Fata da-le si altora sansa de a castiga! Nu te supara dar esti umpic cam egoista.ToreleiWerecat a scris:Am primit codul!Am primit o palarie cu flori!E minunata!Multumesc Deea!Voi mai participa si sambata viitoare.
Galbior : Succes in continuare , sper sa nimeresti macar o data . Incearca de pe mai multe telefoane - mai multe sanse.
Boticuta : Webkinz Romania , a zis : sigur ca poti
Deci iti zic sa nu ii iei in seama pe cei care nu vor sa suni , si te fac in toate felurite (egoista si nu stiu cum) . Tu suna acolo linistita .
Boticuta : Webkinz Romania , a zis : sigur ca poti
Deci iti zic sa nu ii iei in seama pe cei care nu vor sa suni , si te fac in toate felurite (egoista si nu stiu cum) . Tu suna acolo linistita .
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 170474
La Concursurile Zilnice, la Revista sau la Emisiunea Radio de Sambata.cancel4 a scris:Aveti vreo intrebare pt. mine...???As vrea si eu un cod webkinz scrieti-mi aici o intrebare ca sa primesc un cod...Va rooog...Sunt Alexandra si am 12 ani...
Totul pe:
www.WebkinzRomania.ro
Stefzyk a scris:totusi... nu stiu ce am castigat, nu mi`ati spus xDDDDStefzyk a scris:am castigat!nu pot sa cred, am castigat!!!!
Stefzyk a scris:in legatura cu Ruxandra... a sunat si ea si ati vorbit,
o sa ii dati tigru bengalez, nu? ca animalutul asta si-l dorea de
muuuuult timp xDDDD in fine, nu ati sunat pana acum pt ca sunati mai
tarziu sau ati notat gresit numarul? pt ca nr mamei sale are un 7 si sa
nu se fi inteles 6 spun eu pt ca ei i s-a stricat netu` si suntem bff, altfel si`ar fi facut ea un alt cont
rabdare ca ajungem si la voi, va si raspundem si sunam, doar rabdareJulyTheBestStar a scris:Deea,cand suni ? Si cand imi trimiti premiul ?
[defapt intai trebuie sa suni,ca sa poti sa-mi trimiti premiul,sti asta
doar ] =))
spune-i mamei tale ca atata timp cat suna ocupat sau nu raspunde nimeni - nu costa NIMIC!Misterio a scris:
mama
zice ca concrusul e o prostie,am sunat de cateva mii de ori si nu mi-a
raspuns.si a zis si ca ar costa.nu cred ca mai ma lasa
iar atunci cand raspundem, tariful este de telefon fix normal, ceva de genul 0,4 euro centi / minut
dar eu m-am suparat foarte tare cand sunam si suna non stop ocupat chiar cand nu era nimeni pe fir suna ocupat si nu era nici atunci cand erati inca pe fir cu persoana respectiva! in fine asta e.....
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
ok deea avem rabdare si asteptam sa sunati !
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169449
ma lasa acum app,ati pus melodia animalutului meu jack russel a fost super!Webkinz Romania a scris:La Concursurile Zilnice, la Revista sau la Emisiunea Radio de Sambata.cancel4 a scris:Aveti vreo intrebare pt. mine...???As vrea si eu un cod webkinz scrieti-mi aici o intrebare ca sa primesc un cod...Va rooog...Sunt Alexandra si am 12 ani...
Totul pe:
www.WebkinzRomania.roStefzyk a scris:totusi... nu stiu ce am castigat, nu mi`ati spus xDDDDStefzyk a scris:am castigat!nu pot sa cred, am castigat!!!!Stefzyk a scris:in legatura cu Ruxandra... a sunat si ea si ati vorbit,
o sa ii dati tigru bengalez, nu? ca animalutul asta si-l dorea de
muuuuult timp xDDDD in fine, nu ati sunat pana acum pt ca sunati mai
tarziu sau ati notat gresit numarul? pt ca nr mamei sale are un 7 si sa
nu se fi inteles 6 spun eu pt ca ei i s-a stricat netu` si suntem bff, altfel si`ar fi facut ea un alt contrabdare ca ajungem si la voi, va si raspundem si sunam, doar rabdareJulyTheBestStar a scris:Deea,cand suni ? Si cand imi trimiti premiul ?
[defapt intai trebuie sa suni,ca sa poti sa-mi trimiti premiul,sti asta
doar ] =))spune-i mamei tale ca atata timp cat suna ocupat sau nu raspunde nimeni - nu costa NIMIC!Misterio a scris:
mama
zice ca concrusul e o prostie,am sunat de cateva mii de ori si nu mi-a
raspuns.si a zis si ca ar costa.nu cred ca mai ma lasa
iar atunci cand raspundem, tariful este de telefon fix normal, ceva de genul 0,4 euro centi / minut
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
n-am primit webkinzul de saptamana trecuta
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181637
rabdareLEXI2003 a scris:n-am primit webkinzul de saptamana trecuta
Ai rabdare...
pana acum nu am putut intra deoarece a fost un concurs de engleza... si nu puteam sa-l ratez... si... ce e emisiunea? unde o dati? :O
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166703
Deluxe
Salut! Am o problema... mi-am rugat parintii sa-mi cumpere abonamentul deluxe doar ca ei nu vor sa-si dea pinul... ei cred ca o sa abuzeze de card ca afla X codul... le-am explicat ca nu le va face nimic la card dar ei tot spun nu.... Imi puteti da un cont lux? va rog mult de tot! Sa dati mesaj daca puteti
catelulwebkinz199- KinzCash : 148570
Nici eu si nu am rabdare, inca sunt ff fericitaLEXI2003 a scris:n-am primit webkinzul de saptamana trecuta
Nici eu nu am rabdare..dar nu avem ce face =)) Deea mai are si alte treburi =))
Din cate stiu eu nu se cere codul pin Ci codul de securitate al cardului.
Mai asteapta raspunsuri.
Mai asteapta raspunsuri.
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
acel pin nu este pinul cardului. este un pin pe care voi il inventati, special pentru deluxe. orice cifre in afara de 0000 si 1234.
daca inca au dubii, ne pot suna pentru detalii: www.WebkinzRomania.ro/contact
daca inca au dubii, ne pot suna pentru detalii: www.WebkinzRomania.ro/contact
Ma lasa sa sun si sambata viitoare
Sper sa reusesc Felicitari castigatorilor !
Sper sa reusesc Felicitari castigatorilor !
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307596
Multumim !
N-am rabdare..:-l Iara imi vine sa intreb cand suna Deea =))
Eu nu am reusit sa sun nici data trecuta nici data asta...sper ca sambata viitoare voi reusi
Eu zic ca nu e cinstit ca unii copii sa castige de 100 de ori iar altii niciodata
Eu zic ca nu e cinstit ca unii copii sa castige de 100 de ori iar altii niciodata
Idem . Numai eu sa intreb cand imi vine Dragonu` de GheataJulyTheBestStar a scris:Multumim !
OMFG OMFG
stiu...lavinia3000 a scris:Eu nu am reusit sa sun nici data trecuta nici data asta...sper ca sambata viitoare voi reusi
daca au norocMisterio a scris:stiu...lavinia3000 a scris:Eu nu am reusit sa sun nici data trecuta nici data asta...sper ca sambata viitoare voi reusi
da, o data. pur si simplu am avut noroc, nu e o chestie care o modifica wr ... intelegi? norocul. asta`i tot ce conteaza... in fine, si sa raspunzi corect la intrebarelavinia3000 a scris:Tie ti-e usor sa zici avand in vedere ca ai castigat...
lavinia3000 a scris:Tie ti-e usor sa zici avand in vedere ca ai castigat...
Mai incearca! O data si o data vei reusi ! Emisiunea este abia la inceput , asa ca ai timp .
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
lavinia3000 a scris:Tie ti-e usor sa zici avand in vedere ca ai castigat...
Speranta moare ultima
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307596
lavinia3000 a scris:Eu nu am reusit sa sun nici data trecuta nici data asta...sper ca sambata viitoare voi reusi
daca e norocos,orice copil poate sa sune de cate ori vrea el..nu e interzis mai incearca..daca nu incerci nu ai cum sa castigi
Yey ! A sunat Deea ! Saptamana viitoare primesc animalutul
am sunat la fiecare secunda :-/ "mersi" ca mi-ati urat noroc si mieJulyTheBestStar a scris:lavinia3000 a scris:Eu nu am reusit sa sun nici data trecuta nici data asta...sper ca sambata viitoare voi reusi
daca e norocos,orice copil poate sa sune de cate ori vrea el..nu e interzis mai incearca..daca nu incerci nu ai cum sa castigi
Eu iti urez !
Noroc Misterio ! Sa dea Dumnezeu sa castigi
Noroc Misterio ! Sa dea Dumnezeu sa castigi
sharonpopa- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : ::: HAPPY :::
Localizare : Pe Neptun ~ !
KinzCash : 158932
Succes misterio ! Succes tuturor care vor suna
mersi,acum ma simt rau ca v-am cam fortat sa ziceti ma rog...incerc si sambata care vine,ca sa vorbesc cu Deea,altfel nu mai sun xD
Emisiuea de sambata
Buna de abea astept emisiunea si de abea astept sa vorbesc cu Deea si Maria si poate castig si un webkinz....cine stie oricum succes la toti si sa nu aveti emotii insa eu am tooooooooooooone va rog sut noua sa ma sustineti petru ca eu va susti automat....sut prieteoasa vreau multi prieteni
Patricia100- KinzCash : 147090
Misterio a scris:mersi,acum ma simt rau ca v-am cam fortat sa ziceti ma rog...incerc si sambata care vine,ca sa vorbesc cu Deea,altfel nu mai sun xD
NUUUUUUU SUNA NUMAI SAMBATA ASTA ! Suna in fiecare sambata
Si pe mine m-a sunat deea ! Oare cand vom primii webkinzii ?
P.s . sunt deea98
P.s . sunt deea98
deea9898- Vizitator
Mult noroc!Patricia100 a scris:Buna de abea astept emisiunea si de abea astept sa vorbesc cu Deea si Maria si poate castig si un webkinz....cine stie oricum succes la toti si sa nu aveti emotii insa eu am tooooooooooooone va rog sut noua sa ma sustineti petru ca eu va susti automat....sut prieteoasa vreau multi prieteni
succes si eu o sa sun sambata asta prima data si as vrea sa castig si eu ceva oricum mult noroc si tiePatricia100 a scris:Buna de abea astept emisiunea si de abea astept sa vorbesc cu Deea si Maria si poate castig si un webkinz....cine stie oricum succes la toti si sa nu aveti emotii insa eu am tooooooooooooone va rog sut noua sa ma sustineti petru ca eu va susti automat....sut prieteoasa vreau multi prieteni
nu sunt Deea dar...cred ca sambata asta zicdeea9898 a scris:Si pe mine m-a sunat deea ! Oare cand vom primii webkinzii ?
P.s . sunt deea98
Deea a zis ca primesc webkinzul saptamana viitoare
Bravoooo!JulyTheBestStar a scris:Deea a zis ca primesc webkinzul saptamana viitoare
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170628
Multumesc
wr, eu am pus adresa in mesaj, mi`l trimiteti sau trebuie sa sunati un adult? va rog raspundeti :3
Deea, Cand trimiteti ?Astept in fiecare zi sa vina si ma duc in scara si ma uit in posta :
"- Inca nu a venit? Off ce lo fi retinut pe shmecherasul de Gheata? O so intreb pe Deea."- Eu
"- Puiule avem ceva in posta?" -Mama
"- Nu.... Abia astept sa ne vina o scrisoare de la Posta Romana si sa mergem sa-mi iau Dragonul" -Eu
"- Poate ar trebui sa o intrebi pe Deea......" - Mama
"- O intreb in fiecare zi. Ar trebui sa nu mai intreb atat de mult si sa o las sa se linisteasca!"- Eu
"- Inca nu a venit? Off ce lo fi retinut pe shmecherasul de Gheata? O so intreb pe Deea."- Eu
"- Puiule avem ceva in posta?" -Mama
"- Nu.... Abia astept sa ne vina o scrisoare de la Posta Romana si sa mergem sa-mi iau Dragonul" -Eu
"- Poate ar trebui sa o intrebi pe Deea......" - Mama
"- O intreb in fiecare zi. Ar trebui sa nu mai intreb atat de mult si sa o las sa se linisteasca!"- Eu
verifica-ti mail-ulStefzyk a scris:wr, eu am pus adresa in mesaj, mi`l trimiteti sau trebuie sa sunati un adult? va rog raspundeti :3
@lorena.buta: e pe drum.
dar mi`ati spus ca pot sa aleg intre estore si animalut, si mi`ati dat o lista de estore din care sa aleg nu intelegWebkinz Romania a scris:verifica-ti mail-ulStefzyk a scris:wr, eu am pus adresa in mesaj, mi`l trimiteti sau trebuie sa sunati un adult? va rog raspundeti :3
@lorena.buta: e pe drum.
Deea, am o intrebare ( Nu m-am uitat la emisiunea din 2 ca am fost plecata ) : La emisiune daca cumva sunam ultimii se poate sa nu mai fie webkinzi ? Doar obiecte sau haine estore ? Ca daca sunt eu mai sun. Ca tata spune ca fac acasa gradina zoologica cu webkinzi
de obicei cand se termina emisiunea se termina si webkinzii... ruxandra a sunat pe la si 50 si a nimerit ultimul animalutlorena.buta a scris:Deea, am o intrebare ( Nu m-am uitat la emisiunea din 2 ca am fost plecata ) : La emisiune daca cumva sunam ultimii se poate sa nu mai fie webkinzi ? Doar obiecte sau haine estore ? Ca daca sunt eu mai sun. Ca tata spune ca fac acasa gradina zoologica cu webkinzi
maine nu cred ca pot vedea emisiunea
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181637
am intrebat-o pe deea daca putem suna fie ca am mai castigat si a zis ca da !
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» Emisiunea RADIO
» Emisiunea RADIO
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #6
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #8