Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
+4
Stefzyk
galbior
Misterio
alicelovefrog
8 participanți
Pagina 1 din 1
Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
Atentie: Daca continuati sa cititi acest topic, puteti innebuni ori chiar lesina... Inca sunteti aici? Atunci, huh, glumeam!
Dar nu totul a fost o gluma..... NU VA PLANGETI, V-AM AVERTIZAT! MWHAHAHA!!!!
Noi suntem un topic de 5 stele ( cel putin asa cred eu... )
Si nu numai! Mai suntem si un topic de 5 Skittles ( dupa rugamintea lui Scoonky care innebuneste dupa Skittles)
CE? CUM? AI SKITTLES? DA! Acest topic e unul de 5 Skittles, de struguri, de portocala, de capsuna si de mure! Singuri puteti sa va ganditi la arome. NUMAI NU DE LAMAIE! AIA E CEA MAI REA AROMA DIN LUME!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AnimaluteNumar de animalute= 6 adoptate
Numar de lil'kinzi= 0
Numar de Mazin' Hamsters= 0
Numar de KinzClips= 0 ( unul vine prin posta, fara cod)
Numar de genti pentru Webkinz= 0 ( una vine prin posta, fara cod)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1 post= Informatie Generala
|. Bine ai Venit
||. Despre mine
|||. Cum am descoperit lumea Webkinz
|V. Cand sa astepti updaturi
V. Kinzonar ( dictionar)
V|. Titluri
2 post= Animalutele astea nebune
|. Ultima poza de grup
||. Cei mai noi Webkinzi in familia noastra
|||. Intalneste-mi Webkinzii
|V. Chestii stranii despre animalute
V. Cine-s celelalte animalute?
3 post= Updaturi si chestii de genul asta
|. Update-uri
||. In curand...
|||. Clubul de Notificari
La Multi Ani!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BINE AI VENIT
Salut! Cred ca partea cu ”Hey tu!” tea adus aici. Sau poate doar cautai ceva interesant de facut. Daca e unul din motivele de mai sus, atunci ai venit IN LOCUL GRESIT. Aici nu sunt Skittles, asa ca ..... MWAHAHAHA!
.... Oh, esti inca aici? Bine, atunci ignora tot cea m scris mai sus. Bun venit!
Noi nu suntem ca bananele. Nici o data nu o sa va lasam sa ne asteptati.
Despre Mine
Despre mine? Pai sa vedem..... Nu am viata. Serios. Ma simt de parca toti prietenii mei sunt de plus ori sunt electronici. Sunt genul de fata care vorbeste limba HTML. Si sa stiti ca am facut un efort mare sa scriu textul asta, asa ca daca am greseli.....
Iubesc muzica. Muzica e ca o parte din mine. Fac colectie de stickere pentru cartele de autobuz, de Ciorapi decorativi de Craciun, si de sigur, de WEBKINZ!Intr-un fel sa zic ca sunt un artist. Imi place sa privesc desenele in tehnica de cubizm, mai ales sa descifrez ce exprima. Nu sunt buna de loc la gatit. Sunt sigura ca pot sa ard niste cereale si nici sa nu observ. XD
Urasc laptele. Urasc pestele, dar mananc doar Caras si Peste Rosu. Nu pot sa imi imaginez viata fara Skittles.
Deci, sa vedem: Muzica, Arta, WEBKINZ.
Cum am descoperit Lumea Webkinz.
Tin minte de parca era ieri. Septembrie 2009.( ok. nu era chiar ieri.)
Ma uitam la TV. Si am vazut publicitatea cu Webkinz. Repede am tapat “ Webkinz” in Google- Moogle. Si mama a rugat-o pe o colega de a ei sa imi cumpere. Si am primit-o pe Alice, Broscuta mea Love Frog. Cam asa a fost.
Cand sa astepti Update-uri.
Nu am un program anumit. Acum pot sa fiu pe site. Maine, la aceiasi ora pot sa nu fiu online. Pentru ca sa stiti, traiesc in China. Difererenta e de + 6 ore.
Kinzonar
Kinzonar e un dictionar cu cuvintele spuse de Webkinzii mei.
Gugu= dragut
Google- Moogle= Google
Wei shan ma?= De ce?
Okey- Dokey= OK.
Titluri
Swollah= Titlul de Miss a Lumii.
Chriss= Are premiul Kids Choice Awards pentru cel mai bun cantaret masculin Webkinz.
Scoonky= Are 20 de premii pentru cel mai bun parfum al lunii. Lucreaza cu Dior.
Kanga= 30 premii cel mai bun designer vestimentar al lunii. Deobicei Alexander McQueen, Stella McCartney si Baiatu’ de la Coco Chanelle (Coco a murit ;() o invidiaza 8-)
Sneezy= Declarat cel mai bun Skateboarder al anului.
Alice= Un regizor vestit care acum coopereaza cu Walt Wisney ( Walt Disney pentru Webkinzi) si are mai mult de 100 de premii.
Dar nu totul a fost o gluma..... NU VA PLANGETI, V-AM AVERTIZAT! MWHAHAHA!!!!
Noi suntem un topic de 5 stele ( cel putin asa cred eu... )
Si nu numai! Mai suntem si un topic de 5 Skittles ( dupa rugamintea lui Scoonky care innebuneste dupa Skittles)
CE? CUM? AI SKITTLES? DA! Acest topic e unul de 5 Skittles, de struguri, de portocala, de capsuna si de mure! Singuri puteti sa va ganditi la arome. NUMAI NU DE LAMAIE! AIA E CEA MAI REA AROMA DIN LUME!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AnimaluteNumar de animalute= 6 adoptate
Numar de lil'kinzi= 0
Numar de Mazin' Hamsters= 0
Numar de KinzClips= 0 ( unul vine prin posta, fara cod)
Numar de genti pentru Webkinz= 0 ( una vine prin posta, fara cod)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1 post= Informatie Generala
|. Bine ai Venit
||. Despre mine
|||. Cum am descoperit lumea Webkinz
|V. Cand sa astepti updaturi
V. Kinzonar ( dictionar)
V|. Titluri
2 post= Animalutele astea nebune
|. Ultima poza de grup
||. Cei mai noi Webkinzi in familia noastra
|||. Intalneste-mi Webkinzii
|V. Chestii stranii despre animalute
V. Cine-s celelalte animalute?
3 post= Updaturi si chestii de genul asta
|. Update-uri
||. In curand...
|||. Clubul de Notificari
La Multi Ani!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BINE AI VENIT
Salut! Cred ca partea cu ”Hey tu!” tea adus aici. Sau poate doar cautai ceva interesant de facut. Daca e unul din motivele de mai sus, atunci ai venit IN LOCUL GRESIT. Aici nu sunt Skittles, asa ca ..... MWAHAHAHA!
.... Oh, esti inca aici? Bine, atunci ignora tot cea m scris mai sus. Bun venit!
Noi nu suntem ca bananele. Nici o data nu o sa va lasam sa ne asteptati.
Despre Mine
Despre mine? Pai sa vedem..... Nu am viata. Serios. Ma simt de parca toti prietenii mei sunt de plus ori sunt electronici. Sunt genul de fata care vorbeste limba HTML. Si sa stiti ca am facut un efort mare sa scriu textul asta, asa ca daca am greseli.....
Iubesc muzica. Muzica e ca o parte din mine. Fac colectie de stickere pentru cartele de autobuz, de Ciorapi decorativi de Craciun, si de sigur, de WEBKINZ!Intr-un fel sa zic ca sunt un artist. Imi place sa privesc desenele in tehnica de cubizm, mai ales sa descifrez ce exprima. Nu sunt buna de loc la gatit. Sunt sigura ca pot sa ard niste cereale si nici sa nu observ. XD
Urasc laptele. Urasc pestele, dar mananc doar Caras si Peste Rosu. Nu pot sa imi imaginez viata fara Skittles.
Deci, sa vedem: Muzica, Arta, WEBKINZ.
Cum am descoperit Lumea Webkinz.
Tin minte de parca era ieri. Septembrie 2009.( ok. nu era chiar ieri.)
Ma uitam la TV. Si am vazut publicitatea cu Webkinz. Repede am tapat “ Webkinz” in Google- Moogle. Si mama a rugat-o pe o colega de a ei sa imi cumpere. Si am primit-o pe Alice, Broscuta mea Love Frog. Cam asa a fost.
Cand sa astepti Update-uri.
Nu am un program anumit. Acum pot sa fiu pe site. Maine, la aceiasi ora pot sa nu fiu online. Pentru ca sa stiti, traiesc in China. Difererenta e de + 6 ore.
Kinzonar
Kinzonar e un dictionar cu cuvintele spuse de Webkinzii mei.
Gugu= dragut
Google- Moogle= Google
Wei shan ma?= De ce?
Okey- Dokey= OK.
Titluri
Swollah= Titlul de Miss a Lumii.
Chriss= Are premiul Kids Choice Awards pentru cel mai bun cantaret masculin Webkinz.
Scoonky= Are 20 de premii pentru cel mai bun parfum al lunii. Lucreaza cu Dior.
Kanga= 30 premii cel mai bun designer vestimentar al lunii. Deobicei Alexander McQueen, Stella McCartney si Baiatu’ de la Coco Chanelle (Coco a murit ;() o invidiaza 8-)
Sneezy= Declarat cel mai bun Skateboarder al anului.
Alice= Un regizor vestit care acum coopereaza cu Walt Wisney ( Walt Disney pentru Webkinzi) si are mai mult de 100 de premii.
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162859
Re: Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
Post 2
Ultima poza de grup
Sneezy Schnauzer-ul lipseste deoarece e la spalat. Chriss Bengal Tiger-ul tot lipseste deoarece e in Moldova, nu in Beijing.
Animalute noi.
Cu cateva saptamani in urma am adoptat-o pe Swollah, Pinktastic Peacock-ul meu. Uitati o poza cu ea. Multumesc mult LLP pentru nume!
Intalneste-mi Webkinzii
Fetele in ROZ.Baietii in ALBASTRU.
Ultima poza de grup
Sneezy Schnauzer-ul lipseste deoarece e la spalat. Chriss Bengal Tiger-ul tot lipseste deoarece e in Moldova, nu in Beijing.
Animalute noi.
Cu cateva saptamani in urma am adoptat-o pe Swollah, Pinktastic Peacock-ul meu. Uitati o poza cu ea. Multumesc mult LLP pentru nume!
Intalneste-mi Webkinzii
Fetele in ROZ.Baietii in ALBASTRU.
Alice= Love Frog
Sneezy= Schnauzer
Kanga= Kangur
Scoonky= Sconcs
Chriss= Tigrul Bengalez
Swollah= Pinktastic Peacock
Chestii stranii despre animalutele mele.
Alice= Fana a inimioarelor. Nu ii aratati inimi, ca de nu…
Sneezy= E obsedat de curatenie…
Kanga= Se crede cea mai buna cantareata (nu e una buna)
Scoonky= Chiar daca e sconcs, nu da mirosuri neplacute.
Chriss= E obsedat de Chris Brown de oarece numele lui e Chriss si are gungi cafenii.
Swollah (multumesc mult LLP pentru nume)= Se crede cea mai…. (ex. cea mai frumoasa, cea mai bogata etc.)
Cine-s celelalte animalute?
Mr. Pingu= un penguin cumparat dinntr-un magazine de suvenire de la gradina zoologica.
Mr. Squiggless= un Zhu Zhu Pet cafeniu.
Cateva animalute Littlest Pet Shop
Desmond= un catel de plus imbracat cu o jacheta si papion.
Banana= o maimuta pe care scrie DON’T EAT MY FOOD si care are o banana. Cand iei banana tipa si da din maini. Cand o pui la loc rade.
La multi ani!
Urmatarea zi de nastere= 23 decembrie. Nu zic ai cui e!!!
Sneezy= Schnauzer
Kanga= Kangur
Scoonky= Sconcs
Chriss= Tigrul Bengalez
Chriss= E obsedat de Chris Brown de oarece numele lui e Chriss si are gungi cafenii.
Swollah (multumesc mult LLP pentru nume)= Se crede cea mai…. (ex. cea mai frumoasa, cea mai bogata etc.)
Mr. Pingu= un penguin cumparat dinntr-un magazine de suvenire de la gradina zoologica.
Banana= o maimuta pe care scrie DON’T EAT MY FOOD si care are o banana. Cand iei banana tipa si da din maini. Cand o pui la loc rade.
La multi ani!
Re: Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
ce e asta?am citit...dar nu inteleg
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222223
E un topic despre mine si animalutele mele. In cateva ore, vom avea primul nostru update (o poveste cu imagini)!!!!Misterio a scris:ce e asta?am citit...dar nu inteleg
Misterio a scris:ce e asta?am citit...dar nu inteleg
Cred ca face blog precum la WI
Isi prezinta animalutele face povesti etc.
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188671
Sincer, e o prostie.
OMG, doar glumeam! Imi place la nebunie. Cum ti-a venit ideea asta?
Eu astept primul update. Vreau sa vad creativitate.
DACA si copilul meu ar fi asa...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mai sus a scris mama, insa sunt de acord cu ea. Mai putin cu ultima propozitie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sa fii mai creativa. Nu sta toata ziua pe Webkinz!
Tot mama, dar mie mi-a zis. Cah!!!
Te invidiez
Dar bravo pentru idee si cum faci. Totusi, cred ca ar trebui sa scurtezi putin titlul
OMG, doar glumeam! Imi place la nebunie. Cum ti-a venit ideea asta?
Eu astept primul update. Vreau sa vad creativitate.
DACA si copilul meu ar fi asa...
Mai sus a scris mama, insa sunt de acord cu ea. Mai putin cu ultima propozitie.
Sa fii mai creativa. Nu sta toata ziua pe Webkinz!
Tot mama, dar mie mi-a zis. Cah!!!
Te invidiez
Dar bravo pentru idee si cum faci. Totusi, cred ca ar trebui sa scurtezi putin titlul
Da! Galbior are dreptate! Mersi mult Stefzyk... Am intrat sa scriu primul meu update. Ideea e de la WI, cum a spus mai sus galbior. Incep Updateul dintr-un nou post.
SALUT!
- Salut, eu sunt Swollah, si astazi va voi arata decoratiunile pentru ziua lui alicelovefrog!
- Voi sparge un balon, cred!
- Nu!!! Nu o face!!! Mama a zis ca daca se sparge inca un balon, va lesina!!!!!
- Scuze!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ASTA A FOST! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stiu ca a fost putin, dar deabia astept sa continui cu al doilea update, cu mai multe poze, desigur!
- Salut, eu sunt Swollah, si astazi va voi arata decoratiunile pentru ziua lui alicelovefrog!
- Voi sparge un balon, cred!
- Nu!!! Nu o face!!! Mama a zis ca daca se sparge inca un balon, va lesina!!!!!
- Scuze!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ASTA A FOST! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stiu ca a fost putin, dar deabia astept sa continui cu al doilea update, cu mai multe poze, desigur!
Ce citim?
Actorii= Swollah , Eu
- Salut! Sunt din nou eu, Swollah!
- Ce citim azi, Swollah?
- Hmm, avem multe carti...
- Da....
- Swollah, ce zici de Junie B. Jones, Boss of Lunch?
- Nuuuuu...
- Dar Bad Pets?
- Nuuuu... Uhh.. Stii, mi s-a facut foame!
- Atat de repede?
- Da...
- Ok. Hai in bucatarie.
- Hai mai repede!!!
- Sa vedem, ce avem in frigider. Ce ai vrea Swollah?
- Pomelo!!!! Vreau Pomelo!!!!
Actorii= Swollah , Eu
- Salut! Sunt din nou eu, Swollah!
- Ce citim azi, Swollah?
- Hmm, avem multe carti...
- Da....
- Swollah, ce zici de Junie B. Jones, Boss of Lunch?
- Nuuuuu...
- Dar Bad Pets?
- Nuuuu... Uhh.. Stii, mi s-a facut foame!
- Atat de repede?
- Da...
- Ok. Hai in bucatarie.
- Hai mai repede!!!
- Sa vedem, ce avem in frigider. Ce ai vrea Swollah?
- Pomelo!!!! Vreau Pomelo!!!!
AI scris inspaimantator de mult!
ClaudiaMissy2 a scris:AI scris inspaimantator de mult!
Da, dar a scris fain
Bravo
alicelovefrog a scris:Post 2
Ultima poza de grup
Animalute noi.
Intalneste-mi Webkinzii
Fetele in ROZ.Baietii in ALBASTRU.Alice= Love Frog
Sneezy= Schnauzer
Kanga= Kangur
Scoonky= Sconcs
Chriss= Tigrul Bengalez
La multi ani!
stiu a cui e ziua aia de nastere : a ta. LA MULTI ANI!!!
la multi ani!yStefzyk a scris:alicelovefrog a scris:Post 2
Ultima poza de grup
Animalute noi.
Intalneste-mi Webkinzii
Fetele in ROZ.Baietii in ALBASTRU.Alice= Love Frog
Sneezy= Schnauzer
Kanga= Kangur
Scoonky= Sconcs
Chriss= Tigrul Bengalez
La multi ani!
stiu a cui e ziua aia de nastere : a ta. LA MULTI ANI!!!
eu vreau asta ca e super chestia astaStefzyk a scris:mai continui?
si euMisterio a scris:eu vreau asta ca e super chestia astaStefzyk a scris:mai continui?
de unde ai luat pinktastikul piacock? imi poti spune si mie plz prin MP? il vrea o prietena sa il aibe si ea! multumesc!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
uite aici lista cu magazine:
http://WebkinzRomania.ro/Magazine
http://WebkinzRomania.ro/Magazine
Il gasesti in Mall Unirea in Bucurestimerry777 a scris:de unde ai luat pinktastikul piacock? imi poti spune si mie plz prin MP? il vrea o prietena sa il aibe si ea! multumesc!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181067
alice,stiu ca nu e frumos sa copiezi idei dar,pot face si eu unul de genul?
Subiecte similare
» Eu si Animalutele mele NeBuNe!!!
» Aveti animale? Ce?
» ♥Zinzu♥ Blogღღ
» Veniti aici sa cititi despre Lorena.Buta si animalutele ei dragute
» Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?
» Aveti animale? Ce?
» ♥Zinzu♥ Blogღღ
» Veniti aici sa cititi despre Lorena.Buta si animalutele ei dragute
» Ce credeti despre tampeniile de subiecte creeate pentru a afla parerea unor membri despre unele persoane?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum