Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:

+13
ruginoasa
lavinia3000
kityxy
DianutzaPanait
LovelyGirl
Rossalinda45
sely01
adelinabalerina
barbie2602
pupantonia
floirnaaaa
rockyandsisi
Webkinz Romania
17 participanți

In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:

Mesaj  Webkinz Romania Sam 05 Feb 2011, 10:45 am

Provocare...
Cu ocazia Valenties's Day vrem sa povestiti, in maxim 10 propozitii: Cum arata prietenia dintre doi Webkinzii. I love you

Premiul va fi: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Pottediceflower

Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 12 Feb 2011, 2:00 pm, editata de 1 ori
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228669

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:

Mesaj  rockyandsisi Sam 05 Feb 2011, 11:24 am

Prietenia dintre doi webkinzi este minunata deoarece ei toti traiesc in aceeasi lume minunata care prinde viata pe internet...prietenia dintre 2 webkinzi este draguta si foarte foarte importanta..ei sunt ca doua bombonele care se completeaza reciproc si de aceea sunt nedespartiti..de VALENTINE`S DAY toate cuplurile dragute webkinz sunt fericite si nici unul nu este suparat
WEBKINZ VALENTINE`S DAY E CEA MAI FRUMOASA ZI PENTRU CEI NEDESPARTITI SI PRIETENOSI

rockyandsisi

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : pai......sunt fericita...nu pot spune ca sunt suparata
Localizare Localizare : bucuresti
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 151381

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Re:CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20.

Mesaj  floirnaaaa Sam 05 Feb 2011, 3:36 pm

Prietenia dintre doi webkinzi este foarte frumoasa deoarece acestia se iubesc enorm.Totul este un secret,pana acum,dar intr-o zi o sa se dezvaluiasca totul.
Povestea incepe asa:
Intr-o zi un catel foarte dragutz era pasionat de jocul cu barci din harite pe apa,si oarecum el era "capitanul".El isi pierduse barca pana la rau,dar o pisica tabby era cu pluta pe apa si a zarito.Ea a luato si i-a dato lui Arny(catelul).Acestia din clipa in care s-au privit unul pe celalalt s-au indragostit la prima vedere!Ei s-au cunoscut foarte bine,s-au jucat impreuna,s-au distrat si au avut parte si de intalniri dupa scurta vreme.la o varsta mai adulta acestia au hotarat sa se casatoreasca.Arny i-a dat inelul lui Teressa(pisica tabby)pe un vas intr-o croaziera.
Acestia s-au casatorit si au facut copii,si la randul lor copii lor au facut copii si ei devenind bunicii.Si la aniversarea de 100 de ani(erau nascuti in acceasi zi)toti nepotii au venit la ei cu un tort mare.Faza e ca ziua lor era de ziua indragostitilor!
Ei au luat poza cand erau tineri la prima vedere si s-au asezat pe scaune si au ras amandoi si s-au pupat ramanand fericiti pana la sfarsit!
Asta inseamna dragostea adevarata si se vede ca cupidon aavut noroc si de data aceasta! cheers cheers cherry
floirnaaaa
floirnaaaa
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte vesela :d
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 154571

http://www.florina_capsuna@yahoo.con

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Re: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:

Mesaj  pupantonia Sam 05 Feb 2011, 3:48 pm

Am sa motivez printr-o povestioara despre prietenia adevarata .
Intr-o zi , cei doi prieteni Cody si Dafni s-au jucat impreuna . Dafni era foarte fericita pt. ca se apropia ziua ei de nastere . Cody i-a spus ca tocmai facuse un trade in care primise minunata , scumpa si adorabila rochie Silver Dress . Dafni , extrem de curioasa din fire , a trecut pe la Cody acasa sa vada ce face , si cand a zarit rochia , hat pe ea . In acel moment sosise Cody , iar cand a vazut ce face Dafni devenise foarte serios si dezamagit . ,, Cum ai putut?'' , a intrebat-o el . Dafni si-a cerut scuze , iar Cody , coplesit de cat de sincera a fost Dafni cand a recunoscut fapta , i-a daruit rochia in semn de prietenie vesnica! cheers cheers
user : pupantonia
pupantonia
pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : un moft floral
Localizare Localizare : RO
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 165001

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Re: CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20:

Mesaj  barbie2602 Sam 05 Feb 2011, 5:02 pm

Pentru mine, prietenia webkinz inseamna prietenia dintre doua suflete.Ele trebuie sa fie constiente ca trebuie sa nu fie prietene doar ca s-ar juca, ci si cu sufletul,ce sacrificii faca pentru al doilea suflet cunoscut.Aceasta este prietenia sufleteasca.Prietenia de Valentine's Day este sarbatorirea acestor spuse.O prietenie dintre oamenii muritori este ceva care poate dura pana la moarte.Dintre Webkinz poate tine veci si veci de ani.Webkinzii sunt fiinte pasnice care nu se cearta....Ele sunt mereu cu inima curata....Nu fac pacate....
barbie2602
barbie2602
KinzKlip
KinzKlip

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Ce aveti cu mine?
Localizare Localizare : tg-jiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157573

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty poze

Mesaj  Fauna Sam 05 Feb 2011, 5:30 pm

Prietenia dintre 2 webkinzi e foarte speciala.E ca si cum ying nu ar trai fara yang si invers,ca si cum luna nu traieste fara soare,noaptea fara dimineta,etc.Prietenia lor trebuie sa fie puternica si sa respecte urmatoarele conditii:Sa se ajute unul pe celalalt,sa nu barfeasca etc.De Valentine's Day toti webkinzi se intalnesc si se impaca sufleteste.Desii ei sunt certati,se impaca si traiesc fericiti.Valentine's day e o zi in care toti trebuie sa fie impacati.
Spoiler:
Sper ca e bine. :drunken:

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Sam 05 Feb 2011, 9:48 pm

Prietenia dintre 2 webkinsi e importanta pentru mine si webkinsi mei e la fel de fromoasa ca rasaritu de dimineata.Prietenia inseamna ca cei doi sunt la fel ca fratele si sora.Doi webkinsi nu fac doar sa se imprieteneasca ci sati imprieteneasca stapanul cu celalalt.La fel a fost si cu mine si brochita prima data ne-am intalnit pe webkinz ca atunci nu eram rude apropiate apoi s-a dezboltat si webkinsi ne-au facut apropiate.Asa ca webkinsi sunt importanti cand se imprietenesc.
adelinabalerina
adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 173360

http://www.rockstar.forumz.ro

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Re:CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20.

Mesaj  floirnaaaa Dum 06 Feb 2011, 8:13 am

Faun a zis:
Prietenia dintre 2 webkinzi e foarte speciala.E ca si cum ying nu ar trai fara yang si invers,ca si cum luna nu traieste fara soare,noaptea fara dimineta,etc.Prietenia lor trebuie sa fie puternica si sa respecte urmatoarele conditii:Sa se ajute unul pe celalalt,sa nu barfeasca etc.De Valentine's Day toti webkinzi se intalnesc si se impaca sufleteste.Desii ei sunt certati,se impaca si traiesc fericiti.Valentine's day e o zi in care toti trebuie sa fie impacati.

Trebuie sa te inregistrezi pentru a participa(scuze pentru motivatie Deea).
floirnaaaa
floirnaaaa
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  sely01 Dum 06 Feb 2011, 9:04 am

floirnaaaa a scris:Prietenia dintre doi webkinzi este foarte frumoasa deoarece acestia se iubesc enorm.Totul este un secret,pana acum,dar intr-o zi o sa se dezvaluiasca totul.
Povestea incepe asa:
Intr-o zi un catel foarte dragutz era pasionat de jocul cu barci din harite pe apa,si oarecum el era "capitanul".El isi pierduse barca pana la rau,dar o pisica tabby era cu pluta pe apa si a zarito.Ea a luato si i-a dato lui Arny(catelul).Acestia din clipa in care s-au privit unul pe celalalt s-au indragostit la prima vedere!Ei s-au cunoscut foarte bine,s-au jucat impreuna,s-au distrat si au avut parte si de intalniri dupa scurta vreme.la o varsta mai adulta acestia au hotarat sa se casatoreasca.Arny i-a dat inelul lui Teressa(pisica tabby)pe un vas intr-o croaziera.
Acestia s-au casatorit si au facut copii,si la randul lor copii lor au facut copii si ei devenind bunicii.Si la aniversarea de 100 de ani(erau nascuti in acceasi zi)toti nepotii au venit la ei cu un tort mare.Faza e ca ziua lor era de ziua indragostitilor!
Ei au luat poza cand erau tineri la prima vedere si s-au asezat pe scaune si au ras amandoi si s-au pupat ramanand fericiti pana la sfarsit!
Asta inseamna dragostea adevarata si se vede ca cupidon aavut noroc si de data aceasta! cheers cheers cherry

Deea,scuze ca ma bag:floirnaaaa,maxim 10 propozitii
maxim 10 propozitii=mai putin sau egal cu 10 propozzitii!!!!
sely01
sely01
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 231097

Sus In jos

Mesaj  sely01 Dum 06 Feb 2011, 9:13 am

Prietenia dintre 2 webkinzi este eterna.Calutul meu pinto,Bobi,s-a indragostit de un frumoas ponei roz pe nume Tina.De cand s-au cunoscut,ei isi sunt alaturi mereu,la bine si la greu.Chiar de Valentine`s Day,anul trecut s-au cunoscut.Totul a inceut in Kinzville Park.Erau doar ei 2.Tina se lovise la picior,iar Bobi auzise tipetele ei.A bandajat-o si acum sunt mult mai atenti,dar se plac foarte mult,deoarece sunt nascuti in aceeasi zi.Este chiar minunat,sa vezi ca prietenia dintre doi webkinzi va fi eterna! cheers
sely01
sely01
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  floirnaaaa Dum 06 Feb 2011, 4:19 pm

Sely01 daca ai probleme cu mine pe mess nu te bagi si aici!
floirnaaaa
floirnaaaa
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  Rossalinda45 Dum 06 Feb 2011, 5:57 pm

Prietenia dintre doi webkinz este nepretuita. Cum este prietenia dintre caine si pisica ( Pisica pom pom si Cainele golden retriever ) este asa de stransa incat nimeni si nimic nu o poate rupe niciodata. Cei doi vor fi mereu impreuna , la bine si la greu. Chiar daca sunt ca focul si apa colaboreaza si mai ales de Valenties's Day sigur isi vor face cadou unul celuilalt.
Rossalinda45
Rossalinda45

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Super
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 151393

Sus In jos

Mesaj  sely01 Dum 06 Feb 2011, 7:13 pm

[quote="floirnaaaa"]Sely01 daca ai probleme cu mine pe mess nu te bagi si aici![/quote/]

nu ma bag! Wink Wink Wink Wink Wink ,ti-am zis ca zice maxim 10 propozitii,tu ai acut peste 10 Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
sely01
sely01
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovelyGirl Lun 07 Feb 2011, 1:04 pm

Prietenia dintre doua animalute WW e ceva magic,de nepretuit.
La fel cum are o floare nevoie de lumina,asa au animalutele Webkinz nevoie una de alta.
LovelyGirl
LovelyGirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare Localizare : In the music world
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 154747

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Alfi si Asstore, cei doi prieteni buni.

Mesaj  DianutzaPanait Lun 07 Feb 2011, 1:28 pm

Era o zi minunata de vara.Un webkinz statea pe banca si plangea.De ce?Nimeni nu vroia sa se joace si cu el.Toti il desconsiderau.Dar un alt webkinz, foarte prietenos intreaba:
"De ce plangi asa?" "Nimeni nu vrea sa se joaca si cu mine!" "Of, ce trist!Dar vrei sa te joci cu mine?Putem fi prieteni." "Chiar?O! iti multumesc!"Si asa incepura o prietenie.

Dimineata urmatoare, Alfi, se scula si merse la prietenul sau Asstore...
Dupa cateva luni, ei erau cei mai buni prieteni.Se pare ca prietenul la nevoie se cunoaste si prietenia lor a ramas intacta incat asta ia ajutat sa treaca de toate obstacolele si concursurile, iar ei nu puteau sa nu se vada pentru ca se pretuioau cum ziua nu ar utea fi fara noapte.SFARSIT!

DianutzaPanait

KinzCash : 151262

Sus In jos

CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #20: Empty Prietenia in Webkinz World

Mesaj  kityxy Lun 07 Feb 2011, 6:01 pm

Very Happy Webkinz World da o sansa tuturor de a isi face noi prieteni,sansa de a ii cunoaste doar partea interioara.Povestea mea este una adevarata,culeasa din propria mea experienta:Intr-o zi am hotarat sa mai petrec si eu timplul in House Club.Am ales Reading Room si apoi un numar al camerei oarecare.Acolo am gasit un leu ,cu care m-am gandit sa imi impart timpul.Am jucat cateva jocuri,am devenit prieteni,iar apoi am devenit de nedespartit.In fiecare saptamana, mai precis duminica,este ziua prieteniei noastre(deoarece ne-am intalnit duminica) si facem mereu cate o petrecere I love you Very Happy Happy Valentines Day! :*

kityxy

KinzCash : 151261

Sus In jos

Mesaj  lavinia3000 Lun 07 Feb 2011, 7:57 pm

Prietenia dintre 2 webkinzi poate fi descrisa din mai multe puncte de vedere.Aceasta poate fi una adevarata,sau una care sa fie doar pentru obiecte exclusive si bani,lucruri materiale.Un prieten adevarat webkinz nu te-ar lasa balta la nadejde,in schimb unul material,ar face-o!Alegeti-va prietenii webkinz care sa fie adevarati,nu materiali pentru bani si obiecte frumoase,mancare buna si televizor!
lavinia3000
lavinia3000
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Go...where the guitar takes you!;)
Localizare Localizare : Baia Sprie
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 170863

https://www.facebook.com/lavy.xD

Sus In jos

Mesaj  Berry We Mar 08 Feb 2011, 2:25 pm

Buna ma numesc Cristofor,am si eu webkinz,vreau si eu sa particip la acest concurs:
Dragostea adevarata intre webkinzii arata ca si cum....,mai bine va spun printr-o poveste:
Daisy si Crowny se intalnise in parcul Kinz Ville.
Daisy spuse:WOOW!Arati minunat in aceste haine de rege,Crowny!
Crowny:Merci,Am si pentru tine ceva,am o WeBkinz Wedding Dress!
Daisy:Imi doresc asta de la cinci ani!
Crown:Acum o ai.
Daisy:Esti cel mai bun prieten pe care eu l-am cunoscut!

Actori:
Daisy:Love Lion
Crowny:Lion

Vreau sa castig!!! :albino: :albino: :albino:

Berry We
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  ruginoasa Joi 10 Feb 2011, 6:36 pm

O iubire dintre doua webkinzuri este ca o iubire dintre doi oameni.Daca acea prietenie apropiata sa-i spunem este falsa inseamna ca acel webkinz vrea doar cadourile exclusiviste pe care i le ofera,insa o iubire adevarata ar fi la nevoie pentru partener.
Cam atata stiu di experienta webkinzurilor mele

Va multumesc ca-mi lasati onoarea de a participat la concurs!
Cu drag,
Negrut Maria-Daniela
ruginoasa
ruginoasa

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Relaxata
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 151211

Sus In jos

Mesaj  Irina Joi 10 Feb 2011, 10:35 pm

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
Deci asa:
Cele 3 prietene se plimbau prin casa Jessicai. Doua dintre acestea profitau de Jessica pentru ca era bogata, ele nu erau interesate de Jessica, ci de banii ei. Era se plimbau fara ca Jessica sa fie langa ele, si ele profitand, furau lucruri din casa, dupa ce au terminat , i-au spus Jessicai ca trebuie sa plece [doar 2]. Jessica s-a dus prin casa si a vazut lucruri ca au disparut, incepand sa planga. Ultima ramasa o sterge de lacrimi si ii zice :
-Nu ai nevoie de prietenia lor ... Nu mai plange! Nu merita.. No
-Ai dreptate, nu am nevoie de prietenia unor fete ca ele! Te am pe tine , pentru ca stiu ca-mi vei fi prietena pentru TOTDEAUNA, iti daruiesc ce am mai valoros, gold dress!

[ultima parte e adevarata.. ]
Prietena ramasa = Swetty
Prietenele rele = Abby si Camy
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 229835

Sus In jos

Mesaj  simonescu Vin 11 Feb 2011, 8:15 am

Prietenia dintre 2 webkinz este inseparabila. Daca ei s-au ales sa fie prieteni atunci raman pe vecie asa. Daca frumusetea se duce dupa un timp prietenia ramane la fel de tanara cum a fost mereu, si daca cineva va incerca sa ii desparta, va esua! Prietenia lor este ca ziua si noaptea (ei se atrag, desi sunt total diferiti!).
simonescu
simonescu
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : fericita
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 154258

http://mylittleamy.webs.com

Sus In jos

Mesaj  pupantonia Vin 11 Feb 2011, 12:47 pm

va rog , nu mai copiati chestia mea cu silver dress gend : iti daruiesc , acum o ai , va rog frumos...
pupantonia
pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : un moft floral
Localizare Localizare : RO
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 165001

Sus In jos

Mesaj  collins Vin 11 Feb 2011, 7:14 pm

Valentine`s day

Intr-o zi,Sara,o pisica charcoal,in timp ce statea in casa,a venit postasul si i-a adus scrisorile.Ea s-a uitat printre ele si a gasit o felicitare foarte draguta de Valentine`s day.Acolo scria ca un admirator secret o invita la o plimbare in parc si o cina la restaurant.Era foarte incantata si nerabdatoare sa afle cine i-a trimis scrisoarea.A facut baie,a mancat,s-a imbracat si a mers in parc.Locul unde urma sa-l intalneasca pe admiratorul ei era statuia de Valentine`s day.Era foarte emotionata.Cand a ajuns,l-a gasit pe Peter,un motan cu alb si galben si cel mai bun prieten al Sarei.Era foarte fericita sa-si vada cel mai bun prieten.S-au plimbat prin parc,au mers prin tunelul dragostei,s-au dat prin leagan,iar,dupa o zi distractiva,au mers la restaurant.Amandoi erau imbracati foarte elegant si atrageau priviri de lauda.Erau foarte fericiti ca-si petreceau Valentine`s day impreuna.Peter a condus-o apoi pe Sara acasa si si-au luat la revedere.Sara,inainte sa plece,l-a pupat pe obraz in semn de iubire,iar el a urmarit-o cu privirea cum pleca cu mana pe obrazul pupat.
collins
collins
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : extaziat
Localizare Localizare : rm valcea
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 158027

Sus In jos

Mesaj  {LuckyAmiba} Sam 12 Feb 2011, 11:39 am

Nu am citit la ceilalti, dar sper ca nu am copiat pe nimeni.

Doi prieteni

La Kinzville Academy era o catelusa cu numele Lisa. Un elev foarte mofturos si fitos, adica Skunk, radea si isi batea joc de dansa. Dar FROGGY si cu Lauren erau niste prietene adevarate cu dansa, o ajutau si o sprijineau. Lisa , intr-o seara i s-a plans mamei ei (mama sa stiind de comportamentul lui Skunk).
- Mama! La scoala Lauren si cu FROGGY mi-au zis ca bluzita mea noua nu imi sta bine! Iar Skunk mi-a zis ca imi sta foarte bine si apoi a inceput sa rada! Nu mai inteleg nimic!
- Draga mea copila, aici te inseli, caci...Tu te-ai simti bine sa te minta cineva ca-ti sta bine, sau un adevar?
Fetita clatina din cap si-i dadu-se dreptate mamei...
{LuckyAmiba}
{LuckyAmiba}
KinzKlip
KinzKlip

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : optimista!
Localizare Localizare : Iasi
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 152018

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Romania Sam 12 Feb 2011, 1:59 pm

Bravo. Ne-a fost foarte greu sa alegem. Asa vrem! :face:
Premiul merge la: kityxy!
Felicitari!
Trimite-mi numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs I love you
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228669

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum