LISTA PENTRU SCHIMBURI
+61
sharonpopa
Webkinz~Diamond
alicelovefrog
merry777
Pisy1148
elena99
alexacheekygirl
cristina123
stefania223
Rose_2011
Nokia345
Anna
Stefzyk
canary
bubiko
zinzimima
razvan86
GabyDumy
LovelyGirl
alexandraaVIP
1A2d3y4e5v6e7r8
Alinuta
lorena.buta
cristinutza
{LuckyAmiba}
sely01
Webkinz Play Romania
LOUISE
simonescu
Irina
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
vichy
Zorica12
andraalexa110
LovleyLovePup
Clinchi
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
biancaidu
denissa99pestisor
pupantonia
LittleWebkinz
Misterio
Mimy
iordan
Laur77
razvan51
Lydialovebj
hanimontani190
loveemily
bia
kkryss
AwesomeMommy
andreiyo
ClaudiaMissy2
Webkinz Romania
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
PeacefulDoggy
july_thebest_star
galbior
WebKinzFriend
65 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!canary a scris:nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
Rose_2011- Webkinz Signature
care?Rose_2011 a scris:la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!canary a scris:nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?Rose_2011 a scris:la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!canary a scris:nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
vad ce-mi ofera alexa daca nu-mi convine primesti patul pentru psi tickled pink cat si psi seal
ok, dar ai putea sa alegi altceva in fara de tickled pink cat ceva, daca nu poti alege nimic lasam asa!canary a scris:vad ce-mi ofera alexa daca nu-mi convine primesti patul pentru psi tickled pink cat si psi seal
pai dak vrey [si de pinguin si psi de chrocal cat!Rose_2011 a scris:uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?Rose_2011 a scris:la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!canary a scris:nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
alexacheekygirl- Webkinz Signature
poti pune poze?alexacheekygirl a scris:pai dak vrey [si de pinguin si psi de chrocal cat!Rose_2011 a scris:uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?Rose_2011 a scris:la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!canary a scris:nu prea am inteles ce imi dati vreau sa stiu ce psi-uri de la ce animalute?
eu?da!canary a scris:poti pune poze?alexacheekygirl a scris:pai dak vrey [si de pinguin si psi de chrocal cat!Rose_2011 a scris:uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?Rose_2011 a scris:
la mine poti alege din cele patru psi-uri date la alegere!
da punele te rogalexacheekygirl a scris:eu?da!canary a scris:poti pune poze?alexacheekygirl a scris:pai dak vrey [si de pinguin si psi de chrocal cat!Rose_2011 a scris:uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?
de charocal cat si de pinguinalexacheekygirl a scris:eu?da!canary a scris:poti pune poze?alexacheekygirl a scris:pai dak vrey [si de pinguin si psi de chrocal cat!Rose_2011 a scris:uita-te 1-2 pagini in spate!canary a scris:care?
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 181217
uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
seryos chyar mi-l doream enorm!rose poate are mai multe bed-uri eu am decat 1!vezy cum esty!si ma gandeam sa comand de la magazinul tau nou!acm alegerea ta!vezy...soarta!mereu e asa!asa mi s eintampla mie mereu!viatza asta nenorocita!alexacheekygirl a scris:dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
imi pare rau daca pana vineri strangi niste lucruri mai frumoase poate facem schimb si nu mai fac cu rose!alexacheekygirl a scris:dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
canary, fa schimb cu ea!alexacheekygirl a scris:seryos chyar mi-l doream enorm!rose poate are mai multe bed-uri eu am decat 1!vezy cum esty!si ma gandeam sa comand de la magazinul tau nou!acm alegerea ta!vezy...soarta!mereu e asa!asa mi s eintampla mie mereu!viatza asta nenorocita!alexacheekygirl a scris:dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:uraaa! promit ca-l facem maine!!canary a scris:alexa sper ca nu te superi dar o sa fac schimbul cu rose !
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
ok ca sa nu te supar daca mai faci niste shimburi si castigi ceva facem schimbul vineri daca nu lasi asa si mai adaugi o mancare si vineri facem schimbul e ok?
rose o sa fac schimb cu ea nu te supara dar il merita mai mult decat tine!
ok!canary a scris:rose o sa fac schimb cu ea nu te supara dar il merita mai mult decat tine!
numai,lasa!dak ea vrea cu tn!atunky lasa!o sa ma straduyesk!mye khiar mi-au dat lacryyle!pt k eu mi-l doream de mult!shi dak ea nu e multumita?o sa fak cu tn!Rose_2011 a scris:canary, fa schimb cu ea!alexacheekygirl a scris:seryos chyar mi-l doream enorm!rose poate are mai multe bed-uri eu am decat 1!vezy cum esty!si ma gandeam sa comand de la magazinul tau nou!acm alegerea ta!vezy...soarta!mereu e asa!asa mi s eintampla mie mereu!viatza asta nenorocita!alexacheekygirl a scris:dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!Rose_2011 a scris:
uraaa! promit ca-l facem maine!!
a zis ca vrea sa faca schimbul cu tine!alexacheekygirl a scris:numai,lasa!dak ea vrea cu tn!atunky lasa!o sa ma straduyesk!mye khiar mi-au dat lacryyle!pt k eu mi-l doream de mult!shi dak ea nu e multumita?o sa fak cu tn!Rose_2011 a scris:canary, fa schimb cu ea!alexacheekygirl a scris:seryos chyar mi-l doream enorm!rose poate are mai multe bed-uri eu am decat 1!vezy cum esty!si ma gandeam sa comand de la magazinul tau nou!acm alegerea ta!vezy...soarta!mereu e asa!asa mi s eintampla mie mereu!viatza asta nenorocita!alexacheekygirl a scris:dak esty asa bn frate!(! chyar...canary a scris:daca o sa am timp da dar daca nu o sa mearga pc-ul il facem vineri ca eu merg la o fata si nu are pc performant sau foarte bun!
LISTA PENTRU SCHIMBURI
Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
vineri pentru ca azi nu mai e timp si maine plec la o fata care nu are internet dar vreau sa te intreb ceva :ai hamster mazin?alexacheekygirl a scris:Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
2.Ce animalute webkinz ai?
1.hamster mazincanary a scris:vineri pentru ca azi nu mai e timp si maine plec la o fata care nu are internet dar vreau sa te intreb ceva :ai hamster mazin?alexacheekygirl a scris:Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
2.small signature golden retriever,ribon yorkie,ice dragon,huscky,lil'oriole,tomato clown fish,calico cat,green earth pupy,lamb,charocal cat,hamster sweetie,lil'alley cat,small signature pug
ai psi-ul de la calico cat?alexacheekygirl a scris:1.hamster mazincanary a scris:vineri pentru ca azi nu mai e timp si maine plec la o fata care nu are internet dar vreau sa te intreb ceva :ai hamster mazin?alexacheekygirl a scris:Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
2.small signature golden retriever,ribon yorkie,ice dragon,huscky,lil'oriole,tomato clown fish,calico cat,green earth pupy,lamb,charocal cat,hamster sweetie,lil'alley cat,small signature pug
dacanary a scris:ai psi-ul de la calico cat?alexacheekygirl a scris:1.hamster mazincanary a scris:vineri pentru ca azi nu mai e timp si maine plec la o fata care nu are internet dar vreau sa te intreb ceva :ai hamster mazin?alexacheekygirl a scris:Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
mil poti da pe acela si ceva de la hamster mazin si patul este al tau!alexacheekygirl a scris:dacanary a scris:ai psi-ul de la calico cat?alexacheekygirl a scris:1.hamster mazincanary a scris:vineri pentru ca azi nu mai e timp si maine plec la o fata care nu are internet dar vreau sa te intreb ceva :ai hamster mazin?alexacheekygirl a scris:Zambetul mi-a aparut din nou pe buze,soarele a rasarit pe strada mea macar odata,deoarece eu am ghinion mereu in viatza!Cand facem schimbul?
sau de la ribbon yorkie de la asta as vrea daca esti de acord psi ribbon yorkie si inca ceva ce vrei tu si patul e al tau azi
am vandut psi-ul de la ribon yorkie imi pare rau iarta-ma!iti dau cv de la hamster mazin!ok?canary a scris:sau de la ribbon yorkie de la asta as vrea daca esti de acord psi ribbon yorkie si inca ceva ce vrei tu si patul e al tau azi
psi calico si ceva mazin si patul este al tau daca poti acum
pentru ce ies in 10 min.
pentru ce ies in 10 min.
dacanary a scris:psi calico si ceva mazin si patul este al tau daca poti acum
pentru ce ies in 10 min.
ne intalnim in Trading Room 4 vezi ca sunt cu un hamser sweetie pe nume Sweetiealexacheekygirl a scris:dacanary a scris:psi calico si ceva mazin si patul este al tau daca poti acum
pentru ce ies in 10 min.
ok vin acumalexacheekygirl a scris:ne intalnim in Trading Room 4 vezi ca sunt cu un hamser sweetie pe nume Sweetiealexacheekygirl a scris:dacanary a scris:psi calico si ceva mazin si patul este al tau daca poti acum
pentru ce ies in 10 min.
vncanary a scris:sunt in kinzchat normal camera 37 culoare verde sunt cu un paun roz pinky
unde esty/canary a scris:e sunt in trading room 04 culoare verde kinzchat normal
Te iubesk enormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!canary a scris:vino sa te terminam repede!
poate o sa mai facem schimburi intr-o zi pa eu ies!alexacheekygirl a scris:Te iubesk enormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!canary a scris:vino sa te terminam repede!
da!nb!si nu uita!eu o sa te yuby si in somn!canary a scris:poate o sa mai facem schimburi intr-o zi pa eu ies!alexacheekygirl a scris:Te iubesk enormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!canary a scris:vino sa te terminam repede!
Este cineva care doreste costumul yoga de la spree?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Rose_2011 chiar orice super bed vrei?
Eu am 1 super bed , si cateva exclusive si haine o gramada .
sharonpopa- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : ::: HAPPY :::
Localizare : Pe Neptun ~ !
KinzCash : 158932
Sallz,are cineva canapea fred roover? (am nevoie urgent de ea pls)
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172325
Cine are orice obiect exclusiv sau alte obiecte da nu din wshop de culoare verde,Am nevoie de obiecte verzi ca sa imi completez camera pentru animalutul care va sosi de curand
sharonpopa a scris:Eu am 1 super bed , si cateva exclusive si haine o gramada .
Ce haine ai?
De inbracat printesele mele webkinz . Nu pt schimburi . SCZ am incurcat topisurile
Nu este nimic
Nu are nimeni ceva obiecte verzi?? macar o canapea si un dulap,dau la schimb ori super bed ori cv obiecte ori haine,ce vreti voi
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi