COMENTARII / INTREBARI / DISCUTII:
+28
Saffy
alteio
Alexandru2002
GARGARILA
Dogs-Are-Us
embarly2
sanziiana
Stefzyk
EMILIA
ioana*
elena99
merry777
LEXI2003
PeacefulDoggy
Asim002
cristinutza
llizza
ionika
Anna
zinzimima
cristina123
Rose_2011
Misterio
galbior
Nokia345
stefania223
sely01
Webkinz Romania
32 participanți
Forum Webkinz Romania :: De ale casei: :: Arhiva :: Concursul de Joi - Arhiva! :: > Concursul de MIERCURI:
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: COMENTARII / INTREBARI / DISCUTII:
Toata lumea ellizza a scris:sunt nerabdatoareeeeWebkinz Romania a scris:e inca surpriza. ca si Duminica
cristinutza- Webkinz
va fi ceva special si in fiecare duminicaionika a scris:cum adica surpriza duminica?vad ca nu e nici o surpriza,duminica
azi e marti.Nu ar trebui sa apara concursul de miercuri???
Asim002
Maine apare concursul de miercuriAsim002 a scris:azi e marti.Nu ar trebui sa apara concursul de miercuri???
cristinutza- Webkinz
Pai nu n-ea dat inca cerintaPeacefulDoggy a scris:Poi ce trb sa facem ?
cristinutza- Webkinz
scrieti si puneti odata concursul!!!!!!!!!!!! ma simt prost dispusa ca nu ati pus textul si e seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEXI2003- Webkinz Signature
daca v-ati fi uitat atent, miercurea e gol. INCA nu exista concurs
abia astept,sper sa fie iar cu coduri numai ca ssa gasim codul in cluburi pe forum si sa ne mai dai indicii (ca un fel de ghicitoare)
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 164753
am si eu o mica intrebare: cum pot sa imi pun o poza la profil???? am vazut ca toti au!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455998
nu aicoi e subiectul
elena99 a scris:cine o fi castigatorul? Vom vedea mai incolo
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154712
cand spuneti castigatorul????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
cand spuneti castigatorul????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Poate ca deea nu-i la PC...Poate citeste raspunsurile naostre la concurs...Poate are treaba....Poate...Poate...Poate....Dar oricum,ea va afisa castigatorul pana la ora 00.00
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231037
Pt.ca Deea e Adminul forumului....E "mama" noastra
te poti inscrie pe animalute.forumotion.com, te rog frumos!!!!!si spune-mi in mp secretul de a avea multi membrii
Nu-i drept sa castige aAlina!e vizitator!Chiar ai scris la
http://webkinzromania.ro/reguli-concurs-sambata/
2. Cine NU este inregistrat pe forum NU poate participa. Aici va inregistrati:
http://forum.webkinzromania.ro/register?agreed=true&step=2
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://webkinzromania.ro/reguli-concurs-sambata/
2. Cine NU este inregistrat pe forum NU poate participa. Aici va inregistrati:
http://forum.webkinzromania.ro/register?agreed=true&step=2
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca era logata,nu putea sa scrie acelas nume de utilizator... pe vizitator era : aAlina
si cand era pe cont era aAlina...nu se poate...
si cand era pe cont era aAlina...nu se poate...
din moment ce a spus ca ea era, doar ca uitase sa se logheze, s-a si loghat cand a scris ca a uitat, am verificat-o si e corect
]Webkinz Romania a scris:din moment ce a spus ca ea era, doar ca uitase sa se logheze, s-a si loghat cand a scris ca a uitat, am verificat-o si e corect
da...da` a cam spus o minciuna...pt. ca......nut e lasa sa pui un nume de vizitator atunci cand e cineva cu acelasi nume logat pe forum.....
ba dasely01 a scris:
da...da` a cam spus o minciuna...pt. ca......nut e lasa sa pui un nume de vizitator atunci cand e cineva cu acelasi nume logat pe forum.....
noi suntem oficial Webkinz Romania, nu e nici un secretelena99 a scris:te poti inscrie pe animalute.forumotion.com, te rog frumos!!!!!si spune-mi in mp secretul de a avea multi membrii
nu te lasa...am incercat eu acum..........appp: sunt sely01
sely0- Vizitator
cred ca tu nu vrei sa intelegi ca am verificat deja si am terminat subiectul
cand si unde este concursul?
ioana*- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : Webkinz tails
KinzCash : 148532
1.nu stiu cand
2.pe forum
2.pe forum
EMILIA- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : stefania223 ma adus pe forum,super!
Localizare : galati
KinzCash : 148920
eu cred ca va castiga panszin
la #5 nu mai particip
deja ma-m saturat de tabloul ala nici nu am unde sa-l pun
deja ma-m saturat de tabloul ala nici nu am unde sa-l pun
negociere
va rog eu mult daca careva dintre toti care intra pe siteul asta are vreo canapea pat scaun masa sau orice exista ce e facut din morcov de exemplu canapeaua de la iepurele angora va rog mult sa mi le trimita pe contul meu care e S5NUY o sai trimit un pat pentru ca la lop bunny iepurele ala deluxe mai primesti si un pat dala nu stiu exact cum se numeste dar oricum am asa 6 paturi exclusive ,bazinul cristalin,un scaun roca pretioasa,patul de la castor,padurice scaun ,masina de la zebra da nu de luxe mai am masina webkinz 2011,masina cu flacari pe fata, o chestie care tasneste cu sampanie roza pe care scrie soda mai am tabloul de la un catel ,piscina de la googles ,a si pentru 3 lucruri de morcov primesti patul ala de care vam spus e tare rar,iar la un lucru o masina iar bazinu cristalin la 6 lucruricine are sa ma contacteze la adresa de mail andra.peroni si negociem.
kate- Vizitator
nu aici e subeictul...puteai screie in "CERERI WEBKINZ"kate a scris: va rog eu mult daca careva dintre toti care intra pe siteul asta are vreo canapea pat scaun masa sau orice exista ce e facut din morcov de exemplu canapeaua de la iepurele angora va rog mult sa mi le trimita pe contul meu care e S5NUY o sai trimit un pat pentru ca la lop bunny iepurele ala deluxe mai primesti si un pat dala nu stiu exact cum se numeste dar oricum am asa 6 paturi exclusive ,bazinul cristalin,un scaun roca pretioasa,patul de la castor,padurice scaun ,masina de la zebra da nu de luxe mai am masina webkinz 2011,masina cu flacari pe fata, o chestie care tasneste cu sampanie roza pe care scrie soda mai am tabloul de la un catel ,piscina de la googles ,a si pentru 3 lucruri de morcov primesti patul ala de care vam spus e tare rar,iar la un lucru o masina iar bazinu cristalin la 6 lucruricine are sa ma contacteze la adresa de mail andra.peroni si negociem.
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222313
sau puteai scrie la lista de schimburi sa faci trade-uti pentru lucrurile astea si cine avea poate faceai tradeMisterio a scris:nu aici e subeictul...puteai screie in "CERERI WEBKINZ"kate a scris: va rog eu mult daca careva dintre toti care intra pe siteul asta are vreo canapea pat scaun masa sau orice exista ce e facut din morcov de exemplu canapeaua de la iepurele angora va rog mult sa mi le trimita pe contul meu care e S5NUY o sai trimit un pat pentru ca la lop bunny iepurele ala deluxe mai primesti si un pat dala nu stiu exact cum se numeste dar oricum am asa 6 paturi exclusive ,bazinul cristalin,un scaun roca pretioasa,patul de la castor,padurice scaun ,masina de la zebra da nu de luxe mai am masina webkinz 2011,masina cu flacari pe fata, o chestie care tasneste cu sampanie roza pe care scrie soda mai am tabloul de la un catel ,piscina de la googles ,a si pentru 3 lucruri de morcov primesti patul ala de care vam spus e tare rar,iar la un lucru o masina iar bazinu cristalin la 6 lucruricine are sa ma contacteze la adresa de mail andra.peroni si negociem.
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222313
negociere
a daca imi dati canapeaua de la angora bunny va dau acel pat dar sa fie clar mama mea e foarte rea si va rog sa mi le trimiteti voi si cand le vad va trimitsi eu deci jur ca nu mint sunt o fataserioasa dei nu ma joc cu nimeni toti veti avea de castigat pentru ca pe ceilalti copii care leam spus au fost de acord si daca aveti un nume care imi place mie la id si cine are incredere in mine o sa vedeti ca o sa va dau si altceva in afara de lucrurile alea
deci serios incercati pentru ca am 23 de webkinz sinu mintdeci nu mint
va avea de castigat cei ce ma cred cei ce nu asta e daca nu intrati in cateva saptamani pe adresa mea cine vrea eu o sa fac rost de ele de la prietenul meu si el o sa aiba patul ganditiva.
deci serios incercati pentru ca am 23 de webkinz sinu mintdeci nu mint
va avea de castigat cei ce ma cred cei ce nu asta e daca nu intrati in cateva saptamani pe adresa mea cine vrea eu o sa fac rost de ele de la prietenul meu si el o sa aiba patul ganditiva.
kate- Vizitator
advertisment
dar nu imi spuneti direct pe siteul asta ci pe adresa mea de mess ca sa putem vorbi acolo nu pe siteul asta findca eu nu mai intrupe el deci direct pe a meao ca nu intru pe asta
kate- Vizitator
advertisment
cand am zis ca mama mea e foarte rea nu ma refeream ca va face ceva dar ziceam ca e chiar langa min si nu ma lasa sa va pacalesc daca vreti sa credeti bine cine nu el pierde nu eu ca cu cate lucruri am fac eu rost de toate..
kate- Vizitator
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455998
ah, scuzeWebkinz Romania a scris:marti noaptea. deja era miercuri
Acum poti vedea TOATE Desenele si Pozele de la concursuri pe:
www.WebkinzRomania.ro/trimise-de-copii
www.WebkinzRomania.ro/trimise-de-copii
De unde??
Buna, de unde fac rost de o rochie cu aripi de zana roz si de niste pantofi sclipitori mov si de o masca sclipitoare albastra? In Webkinz World, nu in realitate!!!
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150207
webkinzy mei
webkinzy mei sunt Chihuahua(mutt),Chendes( ),Cookie(chihuahua),Mity(rabitt lil'kinz),Angel (artic fox),Rocky( ),Ally( ), Shadow( ),Spring( ),Cloe(calico cat),Chimpy(chimpunks),Tina( ),Pom-Pom( ),Max( ),Sally( ),Aqua( ),Hanon( ),Jack(Jack russel),Kelsi(king charles spaniel),Logan(green earth puppy),Dexter( ),Beni( ) si Prajitura(mazin hamster cookie)
embarly2- KinzCash : 144560
nu scri aiciembarly2 a scris:webkinzy mei sunt Chihuahua(mutt),Chendes( ),Cookie(chihuahua),Mity(rabitt lil'kinz),Angel (artic fox),Rocky( ),Ally( ), Shadow( ),Spring( ),Cloe(calico cat),Chimpy(chimpunks),Tina( ),Pom-Pom( ),Max( ),Sally( ),Aqua( ),Hanon( ),Jack(Jack russel),Kelsi(king charles spaniel),Logan(green earth puppy),Dexter( ),Beni( ) si Prajitura(mazin hamster cookie)
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620852
sunt articole rare, am impresia :-ssanziiana a scris:Buna, de unde fac rost de o rochie cu aripi de zana roz si de niste pantofi sclipitori mov si de o masca sclipitoare albastra? In Webkinz World, nu in realitate!!!
Din pacate Webkinz Romania are probleme tehnice. Repararea lor va dura undeva intre 12-14 zile. Aproximativ pe 30 Septembrie vom reveni. Atunci vom putea si raspunde. Ne pare extrem de rau, dar ne vom revansa. Multumim pentru intelegere si ne vedem atunci
Ne-am intors!
Dupa cum se stie, Webkinz Romania a avut niste probleme tehnice grave.
Ele s-au reparat acum.
Ne cerem scuze inca o data
Dupa cum se stie, Webkinz Romania a avut niste probleme tehnice grave.
Ele s-au reparat acum.
Ne cerem scuze inca o data
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» COMENTARII / INTREBARI / DISCUTII:
» Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"
» Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"
Forum Webkinz Romania :: De ale casei: :: Arhiva :: Concursul de Joi - Arhiva! :: > Concursul de MIERCURI:
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum