Spirite / Fantome
+71
Fashion Baby
Viviana2011
Moko
MrCookieMonster
scripulic002
Jasmine0246
Rose_2011
AlexxD
AnDrEi_WebKinz
merry777
Stefzyk
Alexandru2002
Tena3
Adronia
cristina123
alteio
crazydiva~by
Sunny
stefanawebkinz
Dogs-Are-Us
sharonpopa
Nokia345
bridgettedawn_club
eliza gidoi
Maria212212
Pisy1148
zinzimima
oaal17
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
stefania223
robi dragut
iHaVe63WeBkInZxD
lavinia3000
brochita
Galinnda
{LuckyAmiba}
sely01
biancaidu
LovelyGirl
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
andraalexa110
Clinchi
Laur77
elenafrumoasa17
PeacefulDoggy
Irina
ClaudiaMissy2
Misterio
llizza
SlyphRoph
denissa99pestisor
coolgirl
GoldenRetriever200
Calul Clydesdale
galbior
anapisica
robypanda
adelinabalerina
Froggy cunoscuta ca scl
LovleyLovePup
Lydialovebj
WebkinzVideos989
roxyboxy98
deea98
crazybutsweet
crisysy
Alexa17
Webkinz Romania
lorena.buta
Manzu
ClaudiaMissy
75 participanți
Pagina 3 din 9
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
voi credeti?
Re: Spirite / Fantome
nu stiu am simtit ca raul e aproape de mine si am tipat si a disparut dar ma simteam extenoata dupa ce am tipat
ma speriat a si sa te vedem pe tine sa stai afara tuna o data super tare si pe langa asta sa simti ca raul e sus pe cer a si ma simteam extenoata ca mam speriat ca ar putea sa cada o scanteie si am fugit si cred ca de asta
zilele trecute cand am fost cu cortul ne-a prins furtuna............... si fulgera foarte tare, iar pe langa padurea unde am campat erau fire de inalta tensiune care paraiau de cate ori tuna........... dar a fost o experienta interesanta........... am ajuns acasa murdara ca un porc......... eram plina de noroi..... si la fel erau si ceilalti cu care am mers....... dar nu a fost chiar asa de infricosator sa stai afara pe furtuna.... mie personal mi-a placut.......
Manzu- Webkinz Signature
da, as fulgerat rau de tot......... prietena mea tipa de mama focului : aww!!!!!!! ce tampenie!!!!!!!!!! vreau sa se opreasca ploaia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
la noi sapt trecuta a traznit in turnul bisericii! s-a auzit un zgomot de ziceai ca-i cutremur! ATUNCI S-A LUAT PUTIN CURENTUL WOW CE M-AM SPERIAT!
Uuuu,Manzu, nu te-ai speriat??????? Cred ca eu as fi tipat ca si prietena ta
LovleyLovePup- Webkinz Signature
pai erau lucruri mai inalte care sa fie lovite mai intai de fulger............ copaci si stalpii de electricitate............. mi-a fost frica sa nu creasca raul de langa noi....... noi eram pe malul raului ala si ploua cu galeata si puteam fii imediat inundati.......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172909
OMG OMG OMG!!!!!Si adelinabaliera:eu daca simteam TIPAM SI LESINAM!!!!!!!!!Oricum eu nu cred in fantome
SlyphRoph- KinzCash : 156979
eu una nam vazut niciodata si nici nas fi vrut sa vad.
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
goldenretriver200 ai dreptate cred ca miam imaginat dar cred ca mi sa intamplat asta numai pentru ca imi era putin speriata
da exact! nu exista fantome! daca ar exista ar exista si vampirii care stim ca musca oamnei ,atunci nimeni n uar mai exista pe pamant decat vampirii si fantomele! dc sa faca Dumnezeu fantome si vampiri care stim ca vom muri din vina lor?
ai dreptateGoldenRetriever200 a scris:da exact! nu exista fantome! daca ar exista ar exista si vampirii care stim ca musca oamnei ,atunci nimeni n uar mai exista pe pamant decat vampirii si fantomele! dc sa faca Dumnezeu fantome si vampiri care stim ca vom muri din vina lor?
ba,eu cred ca exista fantome dar,unele fantome sunt bune si rele mai rare deoarece fantomele sunt deobicei spirtele oamenilor iar pe pamant exista mai multe persoane bune decat rele!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
si eu cautClaudiaMissy2 a scris:waw!vam facut sa creetdi!si inca colegii mei cauta fantome...
Eu cred suta la suta,eram in casa,usa inchisa,geamul inchis si usa sa deschis de o data!Singura!Eram singura acasa,vorbeam cu clinchi pe mess,si m-am dus sa vad ce era,se auzeau tipete,si in camera lui frate-miu era cv,cv ce nu se prea vedea........si dupa a disparut!M-am speriat tare rau!M-am inchis in camera si nu am mai plecat de acolo de cat cand a venit mami
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
ba exista!PeacefulDoggy a scris:Pentru ultima oara: NU EXISTA FANTOMEEEEEE!!!!!!!!!!
Misterio a scris:ba exista!PeacefulDoggy a scris:Pentru ultima oara: NU EXISTA FANTOMEEEEEE!!!!!!!!!!
Ptr ultima data!Imi dai tu alta explicatie?[PeacefulDoggy a scris:Pentru ultima oara: NU EXISTA FANTOMEEEEEE!!!!!!!!!!
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Irina a scris:Ptr ultima data!Imi dai tu alta explicatie?[PeacefulDoggy a scris:Pentru ultima oara: NU EXISTA FANTOMEEEEEE!!!!!!!!!!
ce? Cum adica?
Eu cred suta la suta,eram in casa,usa inchisa,geamul inchis si usa sa deschis de o data!Singura!Eram singura acasa,vorbeam cu clinchi pe mess,si m-am dus sa vad ce era,se auzeau tipete,si in camera lui frate-miu era cv,cv ce nu se prea vedea........si dupa a disparut!M-am speriat tare rau!M-am inchis in camera si nu am mai plecat de acolo de cat cand a venit mami da-mi explicatie la astaPeacefulDoggy a scris:Irina a scris:Ptr ultima data!Imi dai tu alta explicatie?[PeacefulDoggy a scris:Pentru ultima oara: NU EXISTA FANTOMEEEEEE!!!!!!!!!!
ce? Cum adica?
Irina- Webkinz Signature
am vazut pe discovery la o emisiune ca savantii cautau fantome in america , la o puscarie unde erau cadavre si vedeau prin camere ultra speciale fantome si cand mergeau aia pe acolo , simteau ca trec ceva prin ei , fantomele au alte molecule !! ele nu pot atinge lucruri , trec prin ele !
fantomele se fac daca oamenii nu stiu unde sunt oameni , prietenii lor etc...si ei s-au omorat atunci se creeaza fantomelelorena.buta a scris:am vazut pe discovery la o emisiune ca savantii cautau fantome in america , la o puscarie unde erau cadavre si vedeau prin camere ultra speciale fantome si cand mergeau aia pe acolo , simteau ca trec ceva prin ei , fantomele au alte molecule !! ele nu pot atinge lucruri , trec prin ele !
lamine la scoala pe un perete zicea ca sunt in scoala dar nu sant!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
am vazut un film cu o fantoma azi , era cu o pisica, cand a aparut fantoma, eu:
''mia scos inima din piept filmul ala'' vil dau si voua?
nu va uitati la el ca faceti infarct, sau mai bine nu al pun.
cine vrea sa il arat sa imi zica...
sau la scoala la mn cica in baia baietilor e ''bloody mary''
sau in baia fetelor e ''moartea''
eu am vazut o dovada: undeva intrun bloc scria ceva cu sange, sau o balta de sange langa bloc... nu al meu!
sau o balta de sange langa BISERICA .
fantoma , nu se poate vedea, atinge, dar se poate simti sau auzii,
si INGERII lafel. odata am simtit intr-un loc la soare, vara, rece
sau simteam asta in casa numai intrun loc, apoi nu mai era acolo...
''mia scos inima din piept filmul ala'' vil dau si voua?
nu va uitati la el ca faceti infarct, sau mai bine nu al pun.
cine vrea sa il arat sa imi zica...
sau la scoala la mn cica in baia baietilor e ''bloody mary''
sau in baia fetelor e ''moartea''
eu am vazut o dovada: undeva intrun bloc scria ceva cu sange, sau o balta de sange langa bloc... nu al meu!
sau o balta de sange langa BISERICA .
fantoma , nu se poate vedea, atinge, dar se poate simti sau auzii,
si INGERII lafel. odata am simtit intr-un loc la soare, vara, rece
sau simteam asta in casa numai intrun loc, apoi nu mai era acolo...
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249114
daca vreti sa vedeti fantome, uitativa pe discovery la ora 22:00, sau cautati pe google la videoclipuri ''fenomene stranii'' sau ''bloody mary''
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
sa auzit un zgomot in casa mea si sunt singur...mie frica
vrei videoclipul cu fantoma? eu nu ma mai uit niciodata la el !!!
nu il vreau,aaa...da si in scoala mea scrie pe un perete ,,ea,,Laur77 a scris:vrei videoclipul cu fantoma? eu nu ma mai uit niciodata la el !!!
eu am zis in bloc ca scrie, am zis in scoala altceva. mie mie frica singur, cu lumina stinsa in baie, in fata oglinzii
stii de cand mi se intampla uneori ciudateni?de cand a murit bunicul meu in casa asta am blocat usa mea cu doua scaune acum de fricaLaur77 a scris:eu am zis in bloc ca scrie, am zis in scoala altceva. mie mie frica singur, cu lumina stinsa in baie, in fata oglinzii
fantoma trece prin usa, daca poate sa treaca si prin tine...
ca si INGERII
ca si INGERII
si crezi ca fantoma bunicului meu e buna?poate are ceva cu bunica,odata sau certat foarte aprinsLaur77 a scris:fantoma trece prin usa, daca poate sa treaca si prin tine...
ca si INGERII
nu mai aud nimic.sa dezblochez usa?usa blocata ma clameaza si ma linisteste
da. dar bunicul tau era bun?
daLaur77 a scris:da. dar bunicul tau era bun?
chiar foarte bunMisterio a scris:daLaur77 a scris:da. dar bunicul tau era bun?
eu tot nu iau scaunele de la usa,iar am auzit ceva...
poate ca e bun , oricum , nu inseamna neaparat ca are ceva cu bunica ta, sau poate
eu cred ca oameni buni au fantomele rele si oameni rai au fantomale bune,nu sunt sigur,doar credLaur77 a scris:poate ca e bun , oricum , nu inseamna neaparat ca are ceva cu bunica ta, sau poate
toata lumea are un inger pazitor, inafara de oamenii rai
ingerii pazitori te apara de: necazuri, spirite rele, .......... ca numai stiu despre ce sa mai zic...
amintesteti: Ai un Inger Pazitor
ingerii pazitori te apara de: necazuri, spirite rele, .......... ca numai stiu despre ce sa mai zic...
mersi mult.....mai calmat,si nu mai aud lucruri ciudate,si inainte ma simteam slabit si mai fara putere putin dar acum e bine...Laur77 a scris:toata lumea are un inger pazitor, inafara de oamenii rai
nu cred in fantome
app: Laur m-am uitat la filmu tau nu m-am specriat
app: Laur m-am uitat la filmu tau nu m-am specriat
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
si bunicu' meu a murit acum 20 de ani ........si chiar daca e fantoma nu are ce sa-mi faca......dar nu exista fantome.....eu nu cred in ele dar mi-e frica totusi de fantome chair daca nu exista =))
hei, dar lam sters repede. cred ca ai intrat aici cand lam pus... nici pe mine nu ma mai sperie filmul, o prostie, dar pisicile chiar simt spiritele!
chiar exista, caut dovezi
Misterio a scris:mersi mult.....mai calmat,si nu mai aud lucruri ciudate,si inainte ma simteam slabit si mai fara putere putin dar acum e bine...Laur77 a scris:toata lumea are un inger pazitor, inafara de oamenii rai
regula noua:
- NU mai dati quote la imagini
adica daca dam quote cu ceva si are imagine , stergem imaginea , si lasam mesajul fara imagine
[quote="adelinabalerina"]ca tot vorbim de ingeri uitati ingerul care il visez de can sunt mica
e frumos
e frumos
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
[quote="Clinchi"]
mersi mama zice ca sar putea ca asta sa fie ingerul meuadelinabalerina a scris:ca tot vorbim de ingeri uitati ingerul care il visez de can sunt mica
e frumos
Visezi un inger si gasesti pe net o poza cu el?Cum?adelinabalerina a scris:ca tot vorbim de ingeri uitati ingerul care il visez de can sunt mica
nu stiu asta ma intrebam si eu cand am gasit imaginea am ramas socataClaudiaMissy2 a scris:Visezi un inger si gasesti pe net o poza cu el?Cum?adelinabalerina a scris:ca tot vorbim de ingeri uitati ingerul care il visez de can sunt mica
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 3 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum