Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Spirite / Fantome

+71
Fashion Baby
Viviana2011
Moko
MrCookieMonster
scripulic002
Jasmine0246
Rose_2011
AlexxD
AnDrEi_WebKinz
merry777
Stefzyk
Alexandru2002
Tena3
Adronia
cristina123
alteio
crazydiva~by
Sunny
stefanawebkinz
Dogs-Are-Us
sharonpopa
Nokia345
bridgettedawn_club
eliza gidoi
Maria212212
Pisy1148
zinzimima
oaal17
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
stefania223
robi dragut
iHaVe63WeBkInZxD
lavinia3000
brochita
Galinnda
{LuckyAmiba}
sely01
biancaidu
LovelyGirl
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
andraalexa110
Clinchi
Laur77
elenafrumoasa17
PeacefulDoggy
Irina
ClaudiaMissy2
Misterio
llizza
SlyphRoph
denissa99pestisor
coolgirl
GoldenRetriever200
Calul Clydesdale
galbior
anapisica
robypanda
adelinabalerina
Froggy cunoscuta ca scl
LovleyLovePup
Lydialovebj
WebkinzVideos989
roxyboxy98
deea98
crazybutsweet
crisysy
Alexa17
Webkinz Romania
lorena.buta
Manzu
ClaudiaMissy
75 participanți

Pagina 9 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

In jos

voi credeti?

Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap20%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 20% 
[ 9 ]
Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap36%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 36% 
[ 16 ]
Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap7%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 7% 
[ 3 ]
Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap16%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 16% 
[ 7 ]
Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap18%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 18% 
[ 8 ]
Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_lcap3%Spirite / Fantome - Pagina 9 Vote_rcap 3% 
[ 2 ]

Total voturi : 45

Spirite / Fantome - Pagina 9 Empty Re: Spirite / Fantome

Mesaj  Maria212212 Vin 11 Mai 2012, 7:47 pm

alteio a scris:offfff....nu intelegi eu depind de mine,eu cred in "alteiozeu" Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 un zeu la care ma rog numai eu Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603
bine doar pe forum cred in "alteiozeu" in rest cred in "teozeu" Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603

gata,acum vrei sa picam de acord ca nu a fos o cearta ci oar ne-am dat cu parerea?

offfff thoamne

greu la deal Spirite / Fantome - Pagina 9 233603

Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Mesaj  alteio Vin 11 Mai 2012, 8:41 pm

eu nu urc dealu' ca stau la campie,daca intelegi Spirite / Fantome - Pagina 9 84978

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Vin 11 Mai 2012, 8:45 pm

Nu vreau cearta,nu vreau nimic,dar Teo,gandeste-te logic.Daca Dumenzeu nu vroia nu exista forumul,nu exista Webkinz,nici TU nu existai!Dumnezeu a facut totul.Alteiozeu,Teozeu sunt doar prietenii tai imaginari.

Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Vin 11 Mai 2012, 8:53 pm

Alteozeu si Teozeu

Acesti zeii s-au regasit printre mormintele de la campie nu de la deal de catre Toma necredinciosu arheoloc altelio theodor.

Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 mahhh DACA TU CREZI IN ZEI NU ESTI CREDINCIOD

DEUMNEZEU NU E ZEU E TATAL NOSTRU

Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Vin 11 Mai 2012, 8:57 pm

Maria212212 a scris:Alteozeu si Teozeu

Acesti zeii s-au regasit printre mormintele de la campie nu de la deal de catre Toma necredinciosu arheoloc altelio theodor.

Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 mahhh DACA TU CREZI IN ZEI NU ESTI CREDINCIOD

1. ERA O GLUMA,umor
Spirite / Fantome - Pagina 9 84978

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Vin 11 Mai 2012, 8:58 pm

Maria212212 a scris:Alteozeu si Teozeu

sunt fata si ma numesc teodora nu theodor

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Vin 11 Mai 2012, 9:01 pm

Moko a scris:Nu vreau cearta,nu vreau nimic,dar Teo,gandeste-te logic.Daca Dumenzeu nu vroia nu exista forumul,nu exista Webkinz,nici TU nu existai!Dumnezeu a facut totul.Alteiozeu,Teozeu sunt doar prietenii tai imaginari.

logica?nu,nu voi sta sa explic poate intr-o zi cineva va intelege gandirea mea si ca nimic nu e logic..
o mica intrebare la care NIMENI nu va raspunde corect,va asigur Smile
de unde vine dumnezeu?

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Sam 12 Mai 2012, 1:29 pm

Question Question Question Question Question Question
Cu asta m-ai dat gata.Habar n-am!Dar oricum Dumnezeu exista!

Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Sam 12 Mai 2012, 4:22 pm

Moko a scris: Question Question Question Question Question Question
vreti sa va spun eu?noi l-am creeat pe dumnezeu Wink daca nu eram noi nu era nici dumnenezu,poate era da nu avea de ce sa fie,nu avea cine sa creada in el.sa spunem ca el (desi nu cred) a creeat omenirea dar noi pe el,are nevoie de noi Shocked deci eu cu el suntem chit la fel si voi si toti,practic totul este OK,nimeni nu ma obliga sa fac ceva,nimeni inafara de mine(si parinti da asta-i altceva) si teozeu si alteiozeu erau doar in spirit de gluma!ok?discutie incheata! Wink Wink Wink Wink

p.s. nu va intrebati niciodata de ce "minunile" creeate de dumnezeu sunt numai in trecut?si nimeni nu a trait sa spuna adevarul?nu spun nimic dar e foarte probabil sa fie doar o farsa Razz

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Sam 12 Mai 2012, 4:28 pm

a si sa nu va luati dupa mine,faceti ce doriti voi! Very Happy
sper ca nu ati intitulat-o ca pe o cearta dar am spus ce cred eu si dupa ce varianta traiesc eu,nu critic pe nimeni I love you
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227466

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Sam 12 Mai 2012, 7:03 pm

alteio a scris:
vreti sa va spun eu?noi l-am creeat pe dumnezeu Spirite / Fantome - Pagina 9 84978 daca nu eram noi nu era nici dumnenezu,poate era da nu avea de ce sa fie,nu avea cine sa creada in el.sa spunem ca el (desi nu cred) a creeat omenirea dar noi pe el,are nevoie de noi Spirite / Fantome - Pagina 9 642450 deci eu cu el suntem chit la fel si voi si toti,practic totul este OK,nimeni nu ma obliga sa fac ceva,nimeni inafara de mine(si parinti da asta-i altceva) si teozeu si alteiozeu erau doar in spirit de gluma!ok?discutie incheata! Spirite / Fantome - Pagina 9 84978 Spirite / Fantome - Pagina 9 84978 Spirite / Fantome - Pagina 9 84978 Spirite / Fantome - Pagina 9 84978

p.s. nu va intrebati niciodata de ce "minunile" creeate de dumnezeu sunt numai in trecut?si nimeni nu a trait sa spuna adevarul?nu spun nimic dar e foarte probabil sa fie doar o farsa Spirite / Fantome - Pagina 9 328962

Asta crezi tu eu raman ortodoxa si cred in Dumnezeu

Domnisoara,DC SA REVINA DUMNEZEU?

DACA AI CITIT BIBLIA AI AFLAT CA DUMNEZEU I-A PROMIS LUI NOE CA NU O SA MAI DISTRUGA OMENIREA
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 208594

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 9:46 am

ok,o luam din punctul tau de vedere,daca exista dumnezeu(si e destul de probabil)nu-i pasa de nimic!sti ca mor milioane de oameni pe ora?ca se intampla tot atatea dezastre naturale pe zi?ohhh,te rog,ude e dumnezeu atunci?
daca nu pleci dintr-o cladire in flacari fiindca sti ca tu este foarte credincios sti ce se intampl?te arzi!eu cred ca putem mai mult de atat ca suntem mai buni de atat,acum sincer nu va zic decat modul meu de viata dar cum eu nu te critic nici tu nu ma critica Neutral Razz
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 9:55 am

Maria212212 a scris:

DACA AI CITIT BIBLIA AI AFLAT CA DUMNEZEU I-A PROMIS LUI NOE CA NU O SA MAI DISTRUGA OMENIREA

ca sa dovedeasca ca exista,dar mai are de lucrat ca sa ne merite credinta,la unii dar eu nu ma las vanduta asa de usor

i want to be free!
Neutral
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Dum 13 Mai 2012, 10:17 am

DUMNEZEU EXISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205148

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Dum 13 Mai 2012, 12:28 pm

alteio a scris:ok,o luam din punctul tau de vedere,daca exista dumnezeu(si e destul de probabil)nu-i pasa de nimic!sti ca mor milioane de oameni pe ora?ca se intampla tot atatea dezastre naturale pe zi?ohhh,te rog,ude e dumnezeu atunci?
daca nu pleci dintr-o cladire in flacari fiindca sti ca tu este foarte credincios sti ce se intampl?te arzi!eu cred ca putem mai mult de atat ca suntem mai buni de atat,acum sincer nu va zic decat modul meu de viata dar cum eu nu te critic nici tu nu ma critica Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 328962

NU TE CRITIC

Si Dumnezeu VREA SA MOARA ACEI OAMENI CA SA II LINISTEASCA DURERILE POATE CA ACEI OAMENI SUNT RAI

SI DACA O LUAM LOGIC SE NASC MILIOANE DE OAMENI SI ANIMALE SI PLANE PE SECUNDA!

IN FIECARE ZI APARE O NOUA SPECIE DE ANIMAL

Cum a reusit preotul Arsenie Boca sau nushj cum sa picteze in biserica picturi ce reprezinta razboaie tot felul care chiar au avut loc insa de unde sa stie acest preot caci acele lucruri nu s-aui intamplat in timpu lui

Daca se intampla se arda in bloc logic ca nu as sta locului dar nicu nu as tipa sau as sari de la etaju 9

Nu mas panica as cobora linistita scarile stiind ca DUMBEZEU E DE PARTEA MEA

CAND VINE VORBA DE PARTEA NATURALA SA O LUAM LOGIC

-FULGERELE

Chiar daca te pot curenta sau traumatiza putine pers au murit din cauza lor

Atunci cand ard paduri se creeaza noi specii de plante mai rezistente

-CUTREMURELE

DIN CAUZA FAPTULUI CA IN PAMANT SE FORMEAZA UN NUCLEU ADICA O MINGE DE FOC SE MAI INTAMPLA SA APARA CRAPATURI PRIN CARE LAVA SA PARUNDA ASTFEL SE FORMEAZA CUTREMURELE

DIN FERICIRE DACA ERA ASA TREBUIAU SA FIE MILIOANE DE CUTREMURE CHIAR ZILNIC INSA DUMNEZEU NE PROTEJEAZA

DACA NU AR FI NUCLEUL NU S-AR FI FORMAT PAMANTUL

-INUNDATIILE

CU AJUTORUL INUNDATIIEI SE FORMEAZA NOI SPECII DE ANIMALE SI PLANTE

TOT ODATA CRESTE POPULATIA APEI SI OAMENII NU MAI SUFERA ASA DE MULT DIN CAUZA SETEI

IN DECURSUL A MILIOANE DE ANI OMUL AR DEVENII O CREATURA TERESTRA-ACVATICA FIINDCA APA O SA INGHITA IN FINAL TOT PAMANTUL SI O SA CREEZE NOI SPECII D ANIMALE POATE CHIAR PESTI ZBURATORI
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Dum 13 Mai 2012, 12:32 pm

alteio a scris:
Maria212212 a scris:

ca sa dovedeasca ca exista,dar mai are de lucrat ca sa ne merite credinta,la unii dar eu nu ma las vanduta asa de usor

i want to be free!
Spirite / Fantome - Pagina 9 244133

DUMNEZEU TEA CREAT

SI-A RASTIGNIT FIUL IISUS HRISTOS NUMA PENTRU CA IUBESTE OAMENII MULT

CA SA LE ARATE OAMENILOR CA IISUS HRISTOS E LUMINA DIN LUMINA

DUMNEEU ADEVARAT DIN DUMNEZEU ADEVARAT

NASCUT NU FACUT

SI SARACA FECIOARA MARIA

CARE A AFLOAT DE LA INGER CA E INSARCINATA

CU PRUNCUL DOMNULUI

SI MOISE CARE IN VIS

I S-A ARAT INGERUL SI I-A SPUS

SA AIBE GRIJA DE PRUNC

SI IISUS CARE MERGEA SI SE RUGA

SI FACEA FAPTE BUNE

SI DUMNEZEU CARE A CREAT ANIMALELE

LUNA,STELELE

PLANTELE

SI OAMENII

CARE ACUM NU CRED

CA EXISTA DUMNEZEU

MAI VREI DOVEZI?AM MOOOLTE
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  bridgettedawn_club Dum 13 Mai 2012, 2:57 pm

alteio a scris:ok,o luam din punctul tau de vedere,daca exista dumnezeu(si e destul de probabil)nu-i pasa de nimic!sti ca mor milioane de oameni pe ora?ca se intampla tot atatea dezastre naturale pe zi?ohhh,te rog,ude e dumnezeu atunci?
daca nu pleci dintr-o cladire in flacari fiindca sti ca tu este foarte credincios sti ce se intampl?te arzi!eu cred ca putem mai mult de atat ca suntem mai buni de atat,acum sincer nu va zic decat modul meu de viata dar cum eu nu te critic nici tu nu ma critica Neutral Razz
Dumnezeu este pretutindeni !!! si exista !!! si ca mor oamenii in accidente si faze de astea Dumnezeu stie de ce mor pt. ca daca ar fi trait cine stie ce probleme ar fi cauzat (asta mi-a zis profa de religie ) deci Dumnezeu se afla peste tot !
bridgettedawn_club
bridgettedawn_club
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : anxious
Localizare Localizare : Omelas
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 161843

Sus In jos

Mesaj  bridgettedawn_club Dum 13 Mai 2012, 2:59 pm

alteio a scris:
vreti sa va spun eu?noi l-am creeat pe dumnezeu Wink daca nu eram noi nu era nici dumnenezu,poate era da nu avea de ce sa fie,nu avea cine sa creada in el.sa spunem ca el (desi nu cred) a creeat omenirea dar noi pe el,are nevoie de noi Shocked deci eu cu el suntem chit la fel si voi si toti,practic totul este OK,nimeni nu ma obliga sa fac ceva,nimeni inafara de mine(si parinti da asta-i altceva) si teozeu si alteiozeu erau doar in spirit de gluma!ok?discutie incheata! Wink Wink Wink Wink

p.s. nu va intrebati niciodata de ce "minunile" creeate de dumnezeu sunt numai in trecut?si nimeni nu a trait sa spuna adevarul?nu spun nimic dar e foarte probabil sa fie doar o farsa Razz
NU NOI L-AM CREEAT PE DUMNEZEU !! EL NE-A CREAT PE NOI !!
bridgettedawn_club
bridgettedawn_club
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 6:58 pm

el ne-a creeat fiindca are nevoie de noi,el se crede rege ,la ce bun un rege fara regat?noi l-am creeat ca sa spunem daca unui om nu i-ar fi venit ideea cu dumnezeu acum nici voi nu credeati in el!n-am fi noi n-ar mai fi nici el!

cel mai bun exemplu e bunicul meu a murit pe la 50 de ani din cauza ca era foarte bonlav,era foarte credincios dar a murit desi nu trebuia inca,eu nu l-am cunoscut
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

deci,ca sa reiau,daca nu eram noi dumnezeu nu era bun de nimic(nici asa nu-i bun de nimic decat sa ne tina ca pe niste animale,pe unii)

draga maria,mama m-a creeat pe mine,pe ea bunica,pe ea strabunica,si tot asa pana la maimuta(driopitecul) apoi la molecule si apoi la o explozie,asta e gandirea logica,fiindca pomenise cnv. de logica.si surprindema,mai dami ovezi si eu iti voi raspunde la toate cu lucruri care se petrec in fata noastra nu istorisiri care pot fi inventate ,ok?eu am atatea lucruri care ma sustin cate sunt stele pe cer!
si fi fara grija (nu vorbesc despre tn. acum) ca daca esti credincios dar sarac nu apare printul la usa
Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 Spirite / Fantome - Pagina 9 458243

cum spunea si castigatorul e la romanii au talent, "care sunt adevaratele noastre limite?"

nu vreau sa luam avertisment asa ca iti sugerez sa terminam,dar aca doresti iti dau adresa mea de mail unde poti sa ma critici la nesfarsit
Spirite / Fantome - Pagina 9 328962
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Dum 13 Mai 2012, 7:03 pm

alteio a scris:el ne-a creeat fiindca are nevoie de noi,el se crede rege ,la ce bun un rege fara regat?noi l-am creeat ca sa spunem daca unui om nu i-ar fi venit ideea cu dumnezeu acum nici voi nu credeati in el!n-am fi noi n-ar mai fi nici el!

cel mai bun exemplu e bunicul meu a murit pe la 50 de ani din cauza ca era foarte bonlav,era foarte credincios dar a murit desi nu trebuia inca,eu nu l-am cunoscut

deci,ca sa reiau,daca nu eram noi dumnezeu nu era bun de nimic(nici asa nu-i bun de nimic decat sa ne tina ca pe niste animale,pe unii)

draga maria,mama m-a creeat pe mine,pe ea bunica,pe ea strabunica,si tot asa pana la maimuta(driopitecul) apoi la molecule si apoi la o explozie,asta e gandirea logica,fiindca pomenise cnv. de logica.si surprindema,mai dami ovezi si eu iti voi raspunde la toate cu lucruri care se petrec in fata noastra nu istorisiri care pot fi inventate ,ok?eu am atatea lucruri care ma sustin cate sunt stele pe cer!
si fi fara grija (nu vorbesc despre tn. acum) ca daca esti credincios dar sarac nu apare printul la usa
Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 Spirite / Fantome - Pagina 9 458243

cum spunea si castigatorul e la romanii au talent, "care sunt adevaratele noastre limite?"

nu vreau sa luam avertisment asa ca iti sugerez sa terminam,dar aca doresti iti dau adresa mea de mail unde poti sa ma critici la nesfarsit
Spirite / Fantome - Pagina 9 328962

ok stau ca te pun pe mess
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fashion Baby Dum 13 Mai 2012, 7:43 pm

God is really.You're a bed girl,alteio!
Fashion Baby
Fashion Baby
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy-Vesela
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 138171

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 8:21 pm

Fashion Baby a scris:God is really.You're a bed girl,alteio!

dor independenta
p.s. na si tu esti o fata rea ca mai criticat chiar daca nu ma cunosti si nu e frumos,cum te simti?
de fapt nici nu-mi pasa Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

maria ,pe mess sunt: teo.robi31@yahoo(in caz ca nu sti).com,poti sa-mi trimiti orice vrei tu in legatura cu "dumnezeu"si sa ma faci in toate felurile Spirite / Fantome - Pagina 9 328962
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 8:24 pm

alteio a scris:
Fashion Baby a scris:God is really.You're a bed girl,alteio!

dor independenta
p.s. na si tu esti o fata rea ca mai criticat chiar daca nu ma cunosti si nu e frumos,cum te simti?
de fapt nici nu-mi pasa Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

maria ,pe mess sunt: teo.robi31@yahoo(in caz ca nu sti).com,poti sa-mi trimiti orice vrei tu in legatura cu "dumnezeu"si sa ma faci in toate felurile Spirite / Fantome - Pagina 9 328962
nu eu sunt cea rea,ci dumnezeu,va tine pe fiecare in cusca,iar voi ma criticati ca am reusit sa deschid lacatul Spirite / Fantome - Pagina 9 244133

subiect (pe forum)inchis daca vreti sa ma criticati faceti-o pe mess Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 13 Mai 2012, 8:26 pm

oricum nu ma veti intelege fiinca exista o iferenta de varsta care ne face sa vedem totul diferit Spirite / Fantome - Pagina 9 328962
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Lun 21 Mai 2012, 7:51 am

Eu pot avea si 80 de ani tot vreau sa fiu o fire copilaroasa

Acum sunt mandra de faptul ca sunt copilaroasa e un lucru bun

Vd totul in roz,imi place sa ajut oameni etc

DUMNEZEU NU SE CREDE REGE

EL A FACUT OMUL DIN IUBIRE,NU CA SA SE DEA MARE SI TARE

A FACUT OMUL DUPA CHIPUL LUI SI A PUS O MULTITUDINE DE BUNATATI IN OMUL ACELA

APOI VINE O FETITA CE SE CREDE INDEPENDENTA SI SPUNE ASTA

CUM CREZI CA SE SIMTE DUMNEZEU?
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Lun 21 Mai 2012, 12:29 pm

Vai alteio! Ce pacat ai facut!

Dumnezeu a creeat lumea!
El ne-a creat pe lume!

El e tatal nostru!!

Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689344

Sus In jos

Mesaj  bridgettedawn_club Lun 21 Mai 2012, 1:09 pm

Alexandru2002 a scris:Vai alteio! Ce pacat ai facut!

Dumnezeu a creeat lumea!
El ne-a creat pe lume!

El e tatal nostru!!

ai mare dreptate cel mai mare pacat e sa nu crezi in Dumnezeu dar mno eu nu vreau sa ma bag sau sa fiu implicata intr-o cearta dar zic adevaru`
bridgettedawn_club
bridgettedawn_club
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Lun 21 Mai 2012, 5:16 pm

OMG ,Alteio,cum poti sa nu crezi in Dumnezeu? Spirite / Fantome - Pagina 9 244133Asta e cel mai mare pacat din lume!El ne-a creat pe noi si dupa chipul lui l-a creat pe Adam,si apoi pe Eva dupa Adam!In prima zi a creat pamantul si cerul.In a 2-a animalele si tot asa pana in a 6-a zi.Atunci S-a gandit ca trebuie sa fie cineva care sa ingrijeasca animalele si asa i-a chemat pe Adam si Eva,apoi in a 7-a zi S-a odihnit,de aceea duminica nu lucreaza nimeni!Ce ti-ar face profesorul/profesoara tau/ta de religie daca te-ar prinde ca spui asa ceva..?
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176256

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  MrCookieMonster Lun 21 Mai 2012, 7:02 pm

Fiecare cu parerea sa Rolling Eyes
MrCookieMonster
MrCookieMonster
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : No more tears, no more crying ♥. ~ One Direction
Localizare Localizare : Webkinz World
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Maimuta
KinzCash : 190767

https://twitter.com/#!/WebkinzObsessed

Sus In jos

Mesaj  alteio Mar 22 Mai 2012, 10:18 am

MrCookieMonster a scris:Fiecare cu parerea sa Rolling Eyes

Multumesc!

uitati pe cineva care are o parere diferita si nu sare pe mine,cel putin nu asa de rau cum faceti altii....

incetati sa ma condamnati fiindca traiesc dupa regulile mele....poate gresesc,si CE?
chiar daca sunt "doar o fetita" credetima ca sunt instare de multe daca imi pun ceva in minte....

si am zis de 1000 de ori CRED IN DUMNEZEU!dar nu cred ca poate prelua controlul asupra mea....

ca si regina angliei,cred ca exista(si chiar exista)dar nu ma poate atinge......

acum sincer e o prostie cearta asta.... "vai alteio ce pacat mare ai facut"
mai veem noi cand se va sti adevarul ce pacat am facut....poate fantomele care sunt libere si cutreiera lumea(bune sau rele) erau la fel ca mine si acum sunt libere...

putem sa inchidem subiectul asta,"ca poate se enerveaza dumnezeu pe voi"....

bun ,acum am fost rea,nu vreau sa mmai fiu asa ....
Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Mar 22 Mai 2012, 1:11 pm

Scuze ca iti zic, dar:

Cum il compari pe Dumnezeu cu regina Angliei? Neutral

Dar defapt el ne-a creat si el are controlul asupra noastra
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Mar 22 Mai 2012, 1:18 pm

El ne-a creeat .Nu trebuie sa ne batem joc de El.
Daca se supara poate lua viata ori cui... 8-|
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328549

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Mar 22 Mai 2012, 3:57 pm

alteio a scris:
MrCookieMonster a scris:Fiecare cu parerea sa Rolling Eyes

Multumesc!

uitati pe cineva care are o parere diferita si nu sare pe mine,cel putin nu asa de rau cum faceti altii....

incetati sa ma condamnati fiindca traiesc dupa regulile mele....poate gresesc,si CE?
chiar daca sunt "doar o fetita" credetima ca sunt instare de multe daca imi pun ceva in minte....

si am zis de 1000 de ori CRED IN DUMNEZEU!dar nu cred ca poate prelua controlul asupra mea....

ca si regina angliei,cred ca exista(si chiar exista)dar nu ma poate atinge......

acum sincer e o prostie cearta asta.... "vai alteio ce pacat mare ai facut"
mai veem noi cand se va sti adevarul ce pacat am facut....poate fantomele care sunt libere si cutreiera lumea(bune sau rele) erau la fel ca mine si acum sunt libere...

putem sa inchidem subiectul asta,"ca poate se enerveaza dumnezeu pe voi"....

bun ,acum am fost rea,nu vreau sa mmai fiu asa ....
Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133 Spirite / Fantome - Pagina 9 244133
Cum zici tu,noi doar ti-am spus ca gresesti,dar in fine,crezi ce vrei...in viitor iti vei da seama ca ai gresit.. Spirite / Fantome - Pagina 9 84978 Omul invata si din greseli
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176256

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  alteio Mar 22 Mai 2012, 8:34 pm

asa este nu se poate sa-l copmar pe dumnezeu cu regina angliei,ai dreptate alex Embarassed Embarassed Embarassed

SCUZE REGINA ANGLIEI!IMI PARE RAU PENTRU CE AM FACUT!!!NU TREBUIA SA TE INJOSESC ASA!!

V-AM MAI ZIS EU CE-I CU "DUMNEZEU NE-A CREAT" asa ca nu voi repeta...
nu,mi-ati spus ca VOI credeti ca gresesc....dar de unde stiti adevarul?de unde stiti ca nu e o invalmaseala totala?va provoc!dati-mi dovezi daca vreti sa ma convingeti de ceva...
stiti ceva,puteti sa nu va mai luati de mine?cred ca sunt singura pe lume care e de aceasta parere......dar nu-mi pasa!mi-o sustin si-n panzele ALBE !va irositi timpul...si eu pe al meu....

vretti sa inchidem subiectul si sa uitam de cearta asta?

alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Mier 23 Mai 2012, 2:04 pm

Dovada: Biblia, Biserica(Casa lui Dumnezeu) , etc.

"SCUZE REGINA ANGLIEI!IMI PARE RAU PENTRU CE AM FACUT!!!NU TREBUIA SA TE INJOSESC ASA!!"

Cum scuze regina Angliei? Trebuie sa ii ceri scuze Lui Dumnezeu.

Nu ma cert Wink
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Mier 23 Mai 2012, 2:07 pm

Nu te certi:
1A nu TE lua cu cineva la bataie
2a ajunge la dusmanie s.a.
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328549

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 23 Mai 2012, 7:34 pm

pai saraca regina nu condamna pe nimeni,nu impune nimanui sa i se inchine in genunchi,nu impune reguli absurde ca"inchina-te doar si numai mie ca altfel ajungi in iadul angliei","pupa icoana aia plina de praf si bacterii,pe care au pupat-o oameni cu boli grave care oricum ajung sa oara(si se mai intreaba de ce mor atatia?) si cel mai important:

SIGUR,DAR SIGUR EXSISTA!!!

e o femeie care din intamplare este regina.....ai auzit tu sa existe biblia reginei?biserica reginei?nuu!asta inseamna ca nu crede ca ea controleaza fiecare persoana in anglia,oamenii buni dar carora nu le place de ea ajung numai bine..
e doar un fel de presedinte,nu trebuia sa o injosesc spunand ca e un dictator malefic....

biblie=o carte scrisa de un preot plictisit care apoi a fost seroxata/rescrisa te mi de ori si moificata pe parcurs...

biserica=cladiri cu obiecte religioase si picturi de acelasi fel,construita de OAMENI ca sa devina preoti si sa castige ceva bani,ptc. nu au invatat prea mult la scoala dar au retinut pur si simplu 2-3 date religioase....

alte dovezi clare?

pot continua toata viata,vreti sa facem pace ,sa ramanem cu parerile noastre si gata?cum vreti voi,eu nu ma supar...
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Mier 23 Mai 2012, 7:50 pm

Daca ai fi crezut in Dumnezeu ai fi fost mai credincioasa

Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 sincer imi dau seama ce oameni sunteti doar din simplele voastre mesaje

daca ai fi citit Biblia,sau daca ai merge lunar/macar o data pe anotimp la biserica nu ai ajunge la acest lucru:

,,Dumnezeu NE POSEDA!''

Caci din tot ce zici tu se refera ca noi suntem posedatii?

Ei deci pe mine ma poseda Domnu nu?\
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Mier 23 Mai 2012, 7:51 pm

,,biblie=o carte scrisa de un preot plictisit care apoi a fost seroxata/rescrisa te mi de ori si moificata pe parcurs...''

Daca ai crede in Dumnezeu ai sti ca el a facut biblia nu un grup de oameni ce vor sa ne mintaSpirite / Fantome - Pagina 9 84978
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Mier 23 Mai 2012, 7:52 pm

Teo,eu nu te judec Wink    Wink     N-are sens sa zic ,,Vaaaai!!!Ce pacat!!!!Cum poti?!Dz.e...lumea!!'' , oricum,fiecare are religia lui si fiecare isi croieste viata. Spirite / Fantome - Pagina 9 24221   Asa ca,eu zic sa nu te mai judece nimeni,ca si ei au unele lucruri neobisnuite ... DECI SA INCETAM Spirite / Fantome - Pagina 9 100206

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 23 Mai 2012, 8:06 pm

ok,fauna mersi mult Smile

dar maria,de unde sti ai vreo dovada clara?e doar o "legenda" cum s-ar spune
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Mier 23 Mai 2012, 8:09 pm

alteio a scris:ok,fauna mersi mult Spirite / Fantome - Pagina 9 978826

dar maria,de unde sti ai vreo dovada clara?e doar o "legenda" cum s-ar spune

ok fauna are dreptate

fiecare cu religia lui:heart:

fiecare cu parelile lui:heart:
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Vin 25 Mai 2012, 9:32 pm

Eu inteleg lucrurile altfel decat altii ...

Cei care spuneti ca Dumnezeu exista , macar ati cititi Biblia ? Nu vreau sa mintiti ! Serios ... ati citit-o ?
Trebuie sa intelegeti ce exprima ... dar multi vad doar ce povesti apar acolo ... nu si invatatura lor ...
Exista unii oameni de urmat in lume ... nu sunt chiar multi ..
Avem si noi un exemplu : Deea !
Chiar daca are probleme , reuseste sa fie o persoana normala I love you

Steven Frayne spunea : Realitatea este ce crezi tu ca este ...

Fantomele .. am mai spus ... sunt suflete care nu si-au gasit linistea ... sunt suparate ... si trebuie sa termine ceva ce nu au terminat in viata pe Pamant , sau alte lucruri ...

Poate ca OZN-urile si alien sunt create de Twisted Evil ...
Si toate celalte creaturi .. ( nu animalele / plantele / oamenii ) ... Vampirii , varcolacii si alte chestii ...
Dar , realitatea ? Exista ele ? Dumnezeu a creat Universul .. sau , macar , ceva ar trebuit sa fi creat acest univers ... o explozie la nimereala ar fi putut provoca viata pe pluto sau pe soare sau planete la distante prea mari / mici de soare , si am fi murit ... faza cu explozia , poate El a vrut ca aceasta creare a universului sa fie sub forma unei explozii ...
La continuarea " Exista ele ? " , poate ca Satan a creat aceste lucruri ...

Am mai vazut o emisiune .. acolo zicea asa : " Daca spui si crezi ca mori in 10 zile , te gandesti zilnic si crezi ca mori in 10 zile , ti-e teama si crezi ca mori in 10 zile ... in 10 zile mori ... "
Mai reamintesc cateva lucruri care le-am scris mai sus ?
" Realitatea e ce crezi " ... e ca o sinucidere .. dar , nu ma refer ca tu crezi asa , doar sa incerci sa vezi daca e adevarat , si in 10 zile nu patesti nimic ... aia nu e credinta ! Credinta e importanta !
Alt lucru .. cand auziti ceva ciudat , incercati sa " demascati " ...
Nu e adevarat/e asa / alte lucruri ...
Unele lucruri nu trebuie crezute asa , ori si cum .. dar .. lumea de acum .. ce sa-i faci ?

M-a inspirat muzica rock care am ascultat-o in timp ce scriam asta Laughing
Glumeam .. dar tot am ascultat-o Laughing

Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 249114

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Vin 25 Mai 2012, 9:38 pm

Am uitat sa spun ceva .. ce este raul ?
Va zic eu ...
Exista frigul ? Nu ! Ceea ce numim noi frig este ABSENTA caldurii ...

Exista intunericul ? Nu ! Ceea ce numim noi intuneric este absenta luminii ...
Intunericul este la fel mereu .. daca este umpic de lumina , sau mai multa , nu mai este la fel intunericul ...

Asa si la bine si rau .. Raul este absenta binelui ...

Nimicul este absenta ceva-ului Laughing
Asta e ciudata .. Laughing
Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Sam 26 Mai 2012, 7:29 am

Am citit BibliaSpirite / Fantome - Pagina 9 978826

Si laur ce vorbe frum ai pus

era o chestie spusa de un om:

,,NU MIE FRICA DE DUMNEZEU,CI DE ABSENTA LUI''
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Sam 26 Mai 2012, 7:59 am

Ma asteptam sa inceapa toti sa ma contrazica ...

Totusi , toti oamenii ar putea sa zboare ... dar ei nu stiu cum ... nu cred asta ...
Inainte , au vrut sa afle ce si cum , si apoi ce au studiat ei era realitatea ... dar ... nu au incercat sau crezut ca pot zbura ... mai tarziu , ei ziceau ca ce au studiat aia e realitatea ... si nu se poate zbura ... si au incercat , asa , sa vada daca poate merge , nu a mers ... si .. " nu se poate zbura ! " ...
E ca la faza aia cu moartea in 10 zile ... dar , e greu acum sa zbori .. Credinta e importanta !

Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Sam 26 Mai 2012, 8:31 am

aDEVARAT
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 10 Iun 2012, 8:38 am

Maria212212 a scris:Am citit BibliaSpirite / Fantome - Pagina 9 978826

Si laur ce vorbe frum ai pus

,,NU MIE FRICA DE DUMNEZEU,CI DE ABSENTA LUI''

am vazut un film de groaza o data,in fenomene stranii...poate unii l-ati vazut....cum cred ca stiti zic ei ca se bazeaza pe lucruri reale.....
era vorba despre o femeie foarte credincioasa care traia intr-o casa cu demoni ...ea dormea mereu cu cruciulite la gat ....intr-o noapte a auzit voci si a inceput sa se roage,apoi aceasi voce a spus:

-dumnezeul tau nu te poate salva acum!

voi ce ati fi facut?

p.s. e doar o intrebare din curiozitate,ce ati face daca nimmeni si nimic nu v-ar mai putea ajuta,ati fi singuri,pe cont propriu?
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  bidrye Dum 10 Iun 2012, 9:28 am

eu as ingheta de spaima si as fugii tipand Embarassed Sad Mad affraid affraid
bidrye
bidrye
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 226095

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 10 Iun 2012, 9:43 am

de ce?ca sa mori? Spirite / Fantome - Pagina 9 458243 Spirite / Fantome - Pagina 9 458243
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Dum 10 Iun 2012, 10:01 am

Gata,gata.
Nu vreau sa se inceapa o cearta.
Si eu as iesi pe geam. Smile)
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205148

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 10 Iun 2012, 10:31 am

Moko a scris:Gata,gata.
Nu vreau sa se inceapa o cearta.
Si eu as iesi pe geam. Spirite / Fantome - Pagina 9 978826)

nu e cearta ,eram curioasa! Wink

fiindca maria a supus treaba cu:

"

,,NU MIE FRICA DE DUMNEZEU,CI DE ABSENTA LUI''"

si nu stiam cum reactonati voi daca sunteti pusi intr-o situatie dificila,eu una asi incepe sa stresez demonul pana isi iese din firi
Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603 Spirite / Fantome - Pagina 9 233603
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Lidia10 Joi 05 Iul 2012, 8:50 am

Blood+ episode 1 nu iti recomand episodul 50 Sad Crying or Very sad[/quote]
Scuze ca intreb asa de tarziu dar cum e ep. 50?

Lidia10
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Pa...
Localizare Localizare : PA.........................
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 156976

Sus In jos

Mesaj  Love-Bya Mar 10 Iul 2012, 10:20 am

Eu asi fi inceput sa tip, sa ma dau de-a dura pe podea, sa-mi dau cu capu de pereti, asi fi lovit cu digaia in toate directiile, si pana la urma asi fi sarit pe geam si asi fi fugit 2 ore in cerc sa ma calmez.
Glumesc, habar n-am.
Love-Bya
Love-Bya
KinzKlip
KinzKlip

Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 143233

Sus In jos

Spirite / Fantome - Pagina 9 Empty fantome

Mesaj  anyk Mar 02 Oct 2012, 3:39 pm

nu prea dar uneori da affraid lol! affraid affraid affraid lol! lol! lol! :loll[/i]

anyk
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum