Conversatii...
+27
LOUISE
mituca10
Rose_2011
merry777
Boticut$Boticuta@kitty
Pisy1148
Nokia345
lorena.buta
PeacefulDoggy
CrîCrâs
elena99
irenamihalachi
Laur77
IloveMyWebkinz
elena17
alexacheekygirl
robi dragut
Stefzyk
zinzimima
Irina
stefania223
EMILIA
Webkinz Romania
llizza
Misterio
webkinzsuperstar
cristina123
31 participanți
Pagina 14 din 20
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Conversatii...
NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
da`mi id`ul directorului sa il iau in suturi cu vorbele. sa se duca ............................... gata, am tacut
SARACUL CUTU!!!!!
SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
da`mi id`ul directorului sa il iau in suturi cu vorbele. sa se duca ............................... gata, am tacut
SARACUL CUTU!!!!!
Misterio- Webkinz Signature
cutzuMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
Misterio,oamenii ca directoru' tau ar trebui sa fie pedepsiti.Pai ce il bate pe bietu cut?Stefzyk a scris:cutzuMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
Deci fac pe mn de ras LOLOLOLMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
Superrobi dragut a scris:Stefzyk a scris:sunt foarte frumoase!
exact
cum vi se pare si avatarul meu?
Bine tu?????????Apropo ce mai faceti allLLL?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176493
Stiti ce e super?Pe 1 iunie eu cu niste colegi vom canta si vom dansa pe "Caramel Soup"avem Lyricswebkinzsuperstar a scris:Bine tu?????????Apropo ce mai faceti allLLL?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
unde?ce tare!webkinzsuperstar a scris:Stiti ce e super?Pe 1 iunie eu cu niste colegi vom canta si vom dansa pe "Caramel Soup"avem Lyricswebkinzsuperstar a scris:Bine tu?????????Apropo ce mai faceti allLLL?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
super!Misterio a scris:unde?ce tare!webkinzsuperstar a scris:Stiti ce e super?Pe 1 iunie eu cu niste colegi vom canta si vom dansa pe "Caramel Soup"avem Lyricswebkinzsuperstar a scris:Bine tu?????????Apropo ce mai faceti allLLL?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
Foarte tare si noi incercam sa cantam pe melodia Nine Lives , dar mereu se incurca unul xD facem pe rand, intr-o ora se incurca unul, in alta altul, si tot asa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD cred ca vom canta Let's Make The World A Better Place, la aia am incercat si nu se incurca nimeni victorie xDDDDD
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
Irina a scris:Foarte tare si noi incercam sa cantam pe melodia Nine Lives , dar mereu se incurca unul xD facem pe rand, intr-o ora se incurca unul, in alta altul, si tot asa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD cred ca vom canta Let's Make The World A Better Place, la aia am incercat si nu se incurca nimeni victorie xDDDDD
Ce mai faceti ? <33333333 eu sterg de praf contul xD piwfffffffff, un paianjen x____x MORI! MORI! MORI!!!!! a murit #:-s
CrîCrâs- KinzCash : 150383
Bine. Tu? Eu mi-am facut curat in camera si am gasit un gandac cu burta in sus bleach
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
So good ^-^ and bleaaaaaaaach X_X X_X X_Xzinzimima a scris:Bine. Tu? Eu mi-am facut curat in camera si am gasit un gandac cu burta in sus bleach
CrîCrâs- KinzCash : 150383
La scoala si va multumesc!Misterio a scris:unde?ce tare!webkinzsuperstar a scris:Stiti ce e super?Pe 1 iunie eu cu niste colegi vom canta si vom dansa pe "Caramel Soup"avem Lyricswebkinzsuperstar a scris:Bine tu?????????Apropo ce mai faceti allLLL?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
Noi de 1 iunie dam petrecere si eu si cu doua prietene vom dansa Go Go Google
eu si Mirel vom canta "Why Do We Always Fight?"( https://www.youtube.com/watch?v=yvAJ5tGbbw8&feature=relmfu ), iar cu prietena mea cea mai buna, tot Caramel Soup ( https://www.youtube.com/watch?v=y2AYYlNG4jE&feature=relmfu )...
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166703
te sustin!cristina123 a scris:eu si Mirel vom canta "Why Do We Always Fight?"( https://www.youtube.com/watch?v=yvAJ5tGbbw8&feature=relmfu ), iar cu prietena mea cea mai buna, tot Caramel Soup ( https://www.youtube.com/watch?v=y2AYYlNG4jE&feature=relmfu )...
MULT NOROC!cristina123 a scris:eu si Mirel vom canta "Why Do We Always Fight?"( https://www.youtube.com/watch?v=yvAJ5tGbbw8&feature=relmfu ), iar cu prietena mea cea mai buna, tot Caramel Soup ( https://www.youtube.com/watch?v=y2AYYlNG4jE&feature=relmfu )...
va place noul avatar?
Asta cu Sunshine? E tareMisterio a scris:va place noul avatar?
da...e sunshine,si mersi n-a durat mult sa o faczinzimima a scris:Asta cu Sunshine? E tareMisterio a scris:va place noul avatar?
Dar ce ziceti de avatarul si semnatura mea? Eu am salvate toate pozele cu animalutele mele si in ordinea numelor (alfabetic) pun avatar si semnatura cu ei in fiecare zi.
sunt suuuper!zinzimima a scris:Dar ce ziceti de avatarul si semnatura mea? Eu am salvate toate pozele cu animalutele mele si in ordinea numelor (alfabetic) pun avatar si semnatura cu ei in fiecare zi.
paio face poze frumoasezinzimima a scris:Mi lea facut canary.
maine poate comand o poza de la elMisterio a scris:paio face poze frumoasezinzimima a scris:Mi lea facut canary.
nu uitati!de maine in topicul lucrarilor mele (Misterio(Misty)'s arts) maine voi icnepe o pveste,cam un fel de carte
Vreau vara Vreau vara Vreau vara
Vreau vacanta Vreau vacanta Vreau vacanta
Vreauuuu varaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
misty - dragutz avatar
zinzy - frumos avatar&semnatura
misty - dragutz avatar
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
si eu vrea...VARA!Irina a scris:Vreau vara Vreau vara Vreau vara
misty - dragutz avatar
https://www.youtube.com/watch?v=lwwpMmVaVNY
\m/ Fii atent ce-ti spun, poate-s nebun, noaptea asta gen , eu ma urc in tren,ma dau jos la mare , si`n talpile goale , fug sa o sarut, si la ea ma mut \m/ :>Misterio a scris:si eu vrea...VARA!Irina a scris:Vreau vara Vreau vara Vreau vara
misty - dragutz avatar
https://www.youtube.com/watch?v=lwwpMmVaVNY
Irina- Webkinz Signature
Bine <3 tu?zinzimima a scris:Ce faceti?
Irina- Webkinz Signature
Da, e tare <3. Al meu cum este ?zinzimima a scris:Va place avatarul meu?
Irina- Webkinz Signature
Super!!!dAR al meu?Irina a scris:Da, e tare <3. Al meu cum este ?zinzimima a scris:Va place avatarul meu?
bine. tu ? app :> de acum iti zic LD :> :> :> :> =]PeacefulDoggy a scris:Ce mai faceti ?
Irina- Webkinz Signature
lorena.buta a scris:PD DA-MI SI MIE CIRESE~!!!!!!!!!!!!!!!!!
xD lasa ca vin eu pana in oradea ca nu-i departe sh iti aduc un bol intreg
Irina a scris:bine. tu ? app :> de acum iti zic LD :> :> :> :> =]PeacefulDoggy a scris:Ce mai faceti ?
<333333333 she's my sweet angel for eva'!!!!!
YUMMMMPeacefulDoggy a scris:lorena.buta a scris:PD DA-MI SI MIE CIRESE~!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc foarte mult!Si al tau e cool.Haideti la vorba!zinzimima a scris:Super.
Au inflorit deja ciresii la voi?Ce tare! PD cati Webkinz ai?PeacefulDoggy a scris:lorena.buta a scris:PD DA-MI SI MIE CIRESE~!!!!!!!!!!!!!!!!!
Despre Mazin' Hamsters!Stiti ca a aparut lagoona Mazin?Voi ati explorat-o?Eu da dar doar un picutzinzimima a scris:Despre ce sa vorbim?
eu am facut o provocare cu stegulete la laguna si am explorato o data aproape pe toata
Voi face un ANUNT TRADE.webkinzsuperstar a scris:Despre Mazin' Hamsters!Stiti ca a aparut lagoona Mazin?Voi ati explorat-o?Eu da dar doar un picutzinzimima a scris:Despre ce sa vorbim?
Dau la schim doua masini si o prajitura speciala pe paturi exclusive.
Credeti ca nu este corect?Este corect pt. dau 2 lucruri exclusive +o mancare speciala
pe paturi exclusive tot doua
Eu nu am avut timp !! Vrei sa-ti zic ce am cumparat azi?zinzimima a scris:eu am facut o provocare cu stegulete la laguna si am explorato o data aproape pe toata
(si ieri)zinzimima a scris:da
uN iCE DRAGON,E FATA SI O CHEMA sNOW,o VULPE,E FATA SI O CHEMA Foxy,un Ribbon Lion pe nume Simba si e baiat,un cal Night mare pe nume Cinder si e baiat
Scuze ca am scris mare ,nu stiam ca e Caps Lock(adica ca am apasat pe el)webkinzsuperstar a scris:(si ieri)zinzimima a scris:da
uN iCE DRAGON,E FATA SI O CHEMA sNOW,o VULPE,E FATA SI O CHEMA Foxy,un Ribbon Lion pe nume Simba si e baiat,un cal Night mare pe nume Cinder si e baiat
Pagina 14 din 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Pagina 14 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum