Filme de Groaza!
+33
::SONY::
crazydiva~by
Lidia10
pufi09
Izabella
AlexxD
verona3
biancaidu
Sunny
Irina
eliza gidoi
ClaudiaMissy2
Clinchi
WebkinzVideos989
PeacefulDoggy
maramare
stella
CoolLadyDomino
Andreea997
Misterio
Adronia
galbior
LovleyLovePup
Husky
Froggy cunoscuta ca scl
adelinabalerina
coolgirl
ClaudiaMissy
Manzu
lorena.buta
crazybutsweet
pupantonia
Alexa17
37 participanți
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: Video: :: > Filme:
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Filme de Groaza!
pai el poarta masca aia stupida si nu ar simti nimic............
Manzu- Webkinz Signature
ti-l poti imagina pe jigsaw intr-o rochita roz de balerina la o petrecere cu ceai???? asta chiar ar fii scary..........
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:pai el poarta masca aia stupida si nu ar simti nimic............
Stiu dar poate i-ai sparge-o! LOL
LovleyLovePup- Webkinz Signature
Manzu a scris:ti-l poti imagina pe jigsaw intr-o rochita roz de balerina la o petrecere cu ceai???? asta chiar ar fii scary..........
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dansand pe 'NutCracker'!
asa o strig pe mama cand nu am ce face si vorbesc seriosLovleyLovePup a scris:Uch. Acum il tot aud. Il fredonez in minte. FOARTE HORROR.Manzu a scris:vreti ceva de groaza? click aici! https://www.youtube.com/watch?v=TpBb6HwzrYE sa stiti ce pe mine ma speriat groaznic......
galbior- Webkinz Signature
Adronia a scris:Twilight si New Moon
Nu sunt de groaza.
AM VAZUT UN FILMDE GROAZA.....
BU!!
BU!!
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 161801
hannah montana the movie............. ala chiar te sperie.........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Manzu a scris:hannah montana the movie............. ala chiar te sperie.........
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
Am vazut foaaarte multe..sunt o fana inraita a filmelor de groaza :face: Dar cel mai de groaza mi s-a parut Drag me to hell (Tarata in Iad).Nu neaparat din cauza filmului,ci din cauza a ceea ce mi s-a intamplat in ziua urmatoare o sa sriu aici dar ATENTIE! Cine e singur acasa mai bine nu citeste partea asta...
Asa....eu am vazut filmul intr-o zi de luni...dupa ce ma batuse la cap o prietena la scoala ca a vazut ea filmul,ca e super de groaza,m-a facut curioasa asa ca am cautat pe net,am gasit,l-am vazut,dar nu ziua,ci noaptea pe la 11...m-am speriat si cand s-a terminat am inchis calculatorul si m-am culcat....Dar m-am chinuit ceva sa adorm ca o tot vedeam pe baba aia din film...oricum am adormit si ziua urmatoare ii spun eu prietenei mele ca l-am vazut,ca a fost super...etc.Ziua aceea (marti) trebuia sa merg la meditatie....si tomai atunci nu a mai mers nici ea nici celalt oleg u care mergeam(da fac meditatie,la romana...cu c.m.b.p. si inca un baiat...un coleg)Asa ca a trebuit sa merg singura...Ajung acasa imi pregatesc geanta u caietul si pixul si plec...Pe strada pe are statea dna.profesoara cu care faceam meditatie nu mai era nimeni...Nu mi s-a parut asa mare lucru...lumea mai are si alte lucruri de facut..nu?Asa a am mers,am mers pana cand m-am oprit la o gradina cu trandafiri....(ador florile) le-am admirat 5-10 secunde si cand m-am intors am vazut o batranica care venea din fata....am continuat sa merg si cand a ajuns in dreptul meu s-a oprit..logic am vazut ca s-a orpit si m-am oprit si eu....si cand s-a uitat la mine...nici nu vreau sa-mi amintesc...era baba aia din Drag me to hell... Cand am vaut-o la fata imediat am recunoscut-o (doar vazusem filmul cu o zi inainte) .Parea a vroia sa-mi prinda mana...e m-am speriat...am luat-o la fuga spre casa doamnei profesoare...ma treceau toate transpiratiile :drunken: m-am oprit pe banca si am incercat sa-mi reamintes cum arata baba aia...si era aia din film....Avea si ochiul ala ciudat (avea unul mai ciudat in film,si asa il avea si in realitate)Doar ca parea mai tanara in realitate...dar la fel de ...oricum vrand sa intru in bloc o alta "batranica" mi-a cerut ajutorul sa intre in bloc(sa pun o piatra la usa de la bloc)nici nu am stat pe ganduri:ia piatra,pune-o,fugi in bloc!Atunci am fost sigura ca baba aia incerca sa-mi spuna ceva.... Nu mai vreau sa patesc asa ceva in viata mea ..... (dar mi s-a mai intaplat...mi s-au mai intamplat multe chestii ciudate si scary....) Sper ca nu v-am speriat....daca nu credeti,nu credeti.Nu aveam de ce sa mint...oricum daca mai vreti va mai povestesc Am de toate:intamplari reale,cosmaruri,scheleti,Fata Iadului etc
Asa....eu am vazut filmul intr-o zi de luni...dupa ce ma batuse la cap o prietena la scoala ca a vazut ea filmul,ca e super de groaza,m-a facut curioasa asa ca am cautat pe net,am gasit,l-am vazut,dar nu ziua,ci noaptea pe la 11...m-am speriat si cand s-a terminat am inchis calculatorul si m-am culcat....Dar m-am chinuit ceva sa adorm ca o tot vedeam pe baba aia din film...oricum am adormit si ziua urmatoare ii spun eu prietenei mele ca l-am vazut,ca a fost super...etc.Ziua aceea (marti) trebuia sa merg la meditatie....si tomai atunci nu a mai mers nici ea nici celalt oleg u care mergeam(da fac meditatie,la romana...cu c.m.b.p. si inca un baiat...un coleg)Asa ca a trebuit sa merg singura...Ajung acasa imi pregatesc geanta u caietul si pixul si plec...Pe strada pe are statea dna.profesoara cu care faceam meditatie nu mai era nimeni...Nu mi s-a parut asa mare lucru...lumea mai are si alte lucruri de facut..nu?Asa a am mers,am mers pana cand m-am oprit la o gradina cu trandafiri....(ador florile) le-am admirat 5-10 secunde si cand m-am intors am vazut o batranica care venea din fata....am continuat sa merg si cand a ajuns in dreptul meu s-a oprit..logic am vazut ca s-a orpit si m-am oprit si eu....si cand s-a uitat la mine...nici nu vreau sa-mi amintesc...era baba aia din Drag me to hell... Cand am vaut-o la fata imediat am recunoscut-o (doar vazusem filmul cu o zi inainte) .Parea a vroia sa-mi prinda mana...e m-am speriat...am luat-o la fuga spre casa doamnei profesoare...ma treceau toate transpiratiile :drunken: m-am oprit pe banca si am incercat sa-mi reamintes cum arata baba aia...si era aia din film....Avea si ochiul ala ciudat (avea unul mai ciudat in film,si asa il avea si in realitate)Doar ca parea mai tanara in realitate...dar la fel de ...oricum vrand sa intru in bloc o alta "batranica" mi-a cerut ajutorul sa intre in bloc(sa pun o piatra la usa de la bloc)nici nu am stat pe ganduri:ia piatra,pune-o,fugi in bloc!Atunci am fost sigura ca baba aia incerca sa-mi spuna ceva.... Nu mai vreau sa patesc asa ceva in viata mea ..... (dar mi s-a mai intaplat...mi s-au mai intamplat multe chestii ciudate si scary....) Sper ca nu v-am speriat....daca nu credeti,nu credeti.Nu aveam de ce sa mint...oricum daca mai vreti va mai povestesc Am de toate:intamplari reale,cosmaruri,scheleti,Fata Iadului etc
Andreea997- Figurina Webkinz
- Gen : Localizare : Tr.Magurele
KinzCash : 157256
fata iadului??? nu este un anime???
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Da,este,dar am avut si multe cosmaruri cu ea...si cu alta fata care ii semana...din filmul acela...sincer nu stiu cum il heama dar tot asa cu o fata care seamana cu ea...
pe helll girl o chema ai emma............ e super animeul ala......... mie chiar mi-a placut........
Manzu- Webkinz Signature
Vad ca majoritatea va uitati la filme de groaza...dar ine citeste si povesti de groaza???De ce nu s-a facut un topic pe tema asta???Yee o sa fa primul meu topic chiar acum...sper ca nu deranjez pe nimeni dar il fac chiar acum.
iubesc fileme saw!ma uit la scream qeens,si tot felu de filme!is inraita dupa filemele de goaya sh horror!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
Buna! imeiat trebuie sa plec in centru ca mama sa-si faca treburile ,dar trebuie sa va dau ceva
un film de groaza cu actori , care stau langa mine , fata aceea pe care o veti vedea , in realitate o chiama Alina , si prietenul ei , Alina are o sora de 8 ani , Magda , care este prietena mea , am o poza cu ele :
acest film se numeste LEGENDA FATALA , este cu niste mostri mai reali , este de speriat , cine este curajos , avesta este filmul:
daca nu este intreg , cautati pe youtube "Legenda fatala" vizionare infricosatoare!
un film de groaza cu actori , care stau langa mine , fata aceea pe care o veti vedea , in realitate o chiama Alina , si prietenul ei , Alina are o sora de 8 ani , Magda , care este prietena mea , am o poza cu ele :
acest film se numeste LEGENDA FATALA , este cu niste mostri mai reali , este de speriat , cine este curajos , avesta este filmul:
daca nu este intreg , cautati pe youtube "Legenda fatala" vizionare infricosatoare!
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161801
m-am uitat la one missed call............ victimele primeau apeluri in care auzeau ce vor spune in clipa in care vor muri.....
Manzu- Webkinz Signature
si eu! mam mult mam plictisit !
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
am vazut un film cu o fata care sa jucat cu alta fata si dupa 2 zile fata acea murise
lam vazutadelinabalerina a scris:am vazut un film cu o fata care sa jucat cu alta fata si dupa 2 zile fata acea murise
stella- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 158312
chiar ca e de groaza filmul si mam uitat la totFroggy cunoscuta ca scl a scris:Buna! imeiat trebuie sa plec in centru ca mama sa-si faca treburile ,dar trebuie sa va dau ceva
a si cunosc o fata care a vazut un film de groaza care daca de duceai si te uitai in oglinda cand era trecut de miezul nopti si aveai ochi astupati leri meri te omorea si ea credea de atunci da leri meri este doar un actor
saraca de adelina ,nu?
maramare- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Timisoara
KinzCash : 155350
se numeste BLOODY MARY si povestea e total alta.adelinabalerina a scris:a si cunosc o fata care a vazut un film de groaza care daca de duceai si te uitai in oglinda cand era trecut de miezul nopti si aveai ochi astupati leri meri te omorea si ea credea de atunci da leri meri este doar un actor
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
mie asa mia spuso prietena mea a si chiar e adevarata si imi poti sa mio zici ?te rogLovleyLovePup a scris:se numeste BLOODY MARY si povestea e total alta.adelinabalerina a scris:a si cunosc o fata care a vazut un film de groaza care daca de duceai si te uitai in oglinda cand era trecut de miezul nopti si aveai ochi astupati leri meri te omorea si ea credea de atunci da leri meri este doar un actor
Film de groaza
va plac?mie da...ma rog nu sunt inebunit dupa ele dar ma rog....
uitati un film facut de mine si de o prietena...a si cei care se sperie foarte usor...mai bine sa nu se uite....nu e de speriat...parerea mea.
uitati un film facut de mine si de o prietena...a si cei care se sperie foarte usor...mai bine sa nu se uite....nu e de speriat...parerea mea.
e o prostieadelinabalerina a scris:mie asa mia spuso prietena mea a si chiar e adevarata si imi poti sa mio zici ?te rogLovleyLovePup a scris:se numeste BLOODY MARY si povestea e total alta.adelinabalerina a scris:a si cunosc o fata care a vazut un film de groaza care daca de duceai si te uitai in oglinda cand era trecut de miezul nopti si aveai ochi astupati leri meri te omorea si ea credea de atunci da leri meri este doar un actor
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
NE NU M-AM SPERIAT SI AM DOAR 10 ANI!
ALTCEVA?
app: ma sperii foarte greu
ALTCEVA?
app: ma sperii foarte greu
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
Frumos . Insa sincer nu m-am speriat
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
Frumos subiect si sfarsit!Eu una nu m-am speriat...Dar esti chiar talentat!WebkinzVideos989 a scris:va plac?mie da...ma rog nu sunt inebunit dupa ele dar ma rog....
este frumos ai mult talent.Pe mine nu ma speriat pentruca nu ma sperie filmele acestea si va zic am vazut lucruri mai infricosetoare la viata meaWebkinzVideos989 a scris:va plac?mie da...ma rog nu sunt inebunit dupa ele dar ma rog....
mam uitat!super!insa nu mam speriatWebkinzVideos989 a scris:si ms de "complement" )
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
Cele mai de groaza filme
Aici postati cele mai de groaza filme pe care le-ati vazut
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158910
House of wax , Bloody Mary , [ nu l`am vazut dar vreau ] Chuckie papusa 1 ,2 , 3 , Sotia lui Chuckie, Fiul Lui Chuckie sh nu mai stiu..
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
super
si eu am vazut la fel am vazut toate filemle doar bloddy mary dar cred ca voi vedea si eu filmul
Filme de Groaza
NU ma uit la asa ceva
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
eu m-am uitat la my babysitter's is a vampire nu este asa infircosator dar este super filmul
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
biancaidu a scris:eu m-am uitat la my babysitter's is a vampire nu este asa infircosator dar este super filmul
eu nu il consider de groaza nici celelalte cu vamppiri(adica 90% din ele restul 10% sunt foarte urate cu prea multe muscaturi)nu l-am vazut dar o sa il vad nu cred ca e asa infricosator fiindca pe canalul ala se uita si cpii si nu pot sa dea ceva foarte foarte.....
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184145
da ai dreptate nu este de groaza dar eu cred ca copii mai mici de 10 ani sa nu se uite ca sunt cu sarutari si normal ca nu stiu copiii de asa ceva de la varsta asa frageda(defapt nu este asa frageda)verona3 a scris:biancaidu a scris:eu m-am uitat la my babysitter's is a vampire nu este asa infircosator dar este super filmul
eu nu il consider de groaza nici celelalte cu vamppiri(adica 90% din ele restul 10% sunt foarte urate cu prea multe muscaturi)nu l-am vazut dar o sa il vad nu cred ca e asa infricosator fiindca pe canalul ala se uita si cpii si nu pot sa dea ceva foarte foarte.....
biancaidu a scris:da ai dreptate nu este de groaza dar eu cred ca copii mai mici de 10 ani sa nu se uite ca sunt cu sarutari si normal ca nu stiu copiii de asa ceva de la varsta asa frageda(defapt nu este asa frageda)verona3 a scris:biancaidu a scris:eu m-am uitat la my babysitter's is a vampire nu este asa infircosator dar este super filmul
si eu am tot 10 ani!!!!!!
bine maj.de 10 ani nu stiu de asa ceva dar in zilele de astazi doar 10% nu stie de asa ceva sau macar 20% nu stieverona3 a scris:biancaidu a scris:da ai dreptate nu este de groaza dar eu cred ca copii mai mici de 10 ani sa nu se uite ca sunt cu sarutari si normal ca nu stiu copiii de asa ceva de la varsta asa frageda(defapt nu este asa frageda)verona3 a scris:biancaidu a scris:eu m-am uitat la my babysitter's is a vampire nu este asa infircosator dar este super filmul
si eu am tot 10 ani!!!!!!
exact dar oricum eu fac 11 in noiembrie deci nu am chir 10 ani sunt aprope 11 adica luna viitoare pe 3 .....deci practit si logic de luna viitoare nu o sa mai fiu la categorie~!!!
daverona3 a scris:exact dar oricum eu fac 11 in noiembrie deci nu am chir 10 ani sunt aprope 11 adica luna viitoare pe 3 .....deci practit si logic de luna viitoare nu o sa mai fiu la categorie~!!!
Clubul fanilor filmelor Horror
Inscrisi :
AlexxD
eliza gidoi
AlexxD
eliza gidoi
Ultima editare efectuata de catre AlexxD in Sam 15 Oct 2011, 11:40 pm, editata de 1 ori
AlexxD- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : super fericit
Localizare : bucuresti
KinzCash : 152343
Ma inscriu imi plac filmele horror !!!
Bun venit in club,eliza!
AlexxD- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : super fericit
Localizare : bucuresti
KinzCash : 152343
Am vazut am un an un film de groaza am facut pe mine de frica se numeste
Drag me to hell
e super nu va dau indici e cel mai tare film de groaza
Drag me to hell
e super nu va dau indici e cel mai tare film de groaza
daca ma uit la un film de groaza noaptea am cosmaruri
Izabella- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : TRISTA DE CE NU STIU
Localizare : undeva prin Romania
KinzCash : 144244
Manzu a scris:vreti ceva de groaza? click aici! https://www.youtube.com/watch?v=TpBb6HwzrYE sa stiti ce pe mine ma speriat groaznic......
pe mine nu mo speriat si sti ce nu inteleg ! ce teo speriat pe tine
pufi09- Webkinz Signature
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 191354
RE: FILME DE GROAZA!
Uite un film care m-a speriat:
Eraser
Eraser
Lidia10- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pa...
Localizare : PA.........................
KinzCash : 156976
grave encounters dacal vezi nu mai dormi o saptama :-s serios eu una mam speria de moarte
https://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA
sii uitati pe youtube la minutul 1:45 dar cu boxele aprinse
https://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA
sii uitati pe youtube la minutul 1:45 dar cu boxele aprinse
crazydiva~by- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : ██████ 100%ok
Localizare : Alba Iulia Romania
KinzCash : 149483
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Povesti de groaza