Propuneri: In Joc!
+38
*MyLittlePuppy*
Maria212212
stefanawebkinz
irenamihalachi
anutza.puppy
valicescu
Sony.Mary.2002
Teo13Teodora♥
BrunoClau
mythomas
Ancutsa.Dinu
Ryde198
dumitrita25
Sunny
MrCookieMonster
sely01
floareadaiana2001
Alexandru2002
dragutza_daiana
Laur77
bidrye
pufi09
didideea
razvan51
Izabella
raluca4
verona3
ada310
AnDrEi_WebKinz
alteio
Malinuta
6teob
andreeapaun
Pisy1148
bia
Rose_2011
zinzimima
lililoli
42 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Va place ideea?
Propuneri: In Joc!
Ce ne-ar mai trebui oare in Webkinz World?!
O banca! In care sa depozitam kinzcash sa ne ffacem credite si chiar si o... asigurare. Ar fi perfect sa te si poti angaja acolo.
Ne trebuie o banca, Banca Kinz!!!!!!!
O banca! In care sa depozitam kinzcash sa ne ffacem credite si chiar si o... asigurare. Ar fi perfect sa te si poti angaja acolo.
Ultima editare efectuata de catre lililoli in Mier 17 Aug 2011, 1:49 pm, editata de 1 ori
Re: Propuneri: In Joc!
Foarte buna idee, dar cam greu de pus in practica!lililoli a scris:Ce ne-ar mai trebui oare in Webkinz World?!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 253835
1.este cam greu de aplicat
2.daca ne punem banii in banca putem fi hackuiti
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
la 2 nu-s de acord pentru poti pune un cod greu si nu ai nicio problema!zinzimima a scris:1.este cam greu de aplicat
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Acum poate iti dai seama, ca banca e o idee buna!zinzimima a scris:Nu am luat in calcul asta
E o idee grozava!!!
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
Subscriu!bia a scris:E o idee grozava!!!
lililoli a scris:Ce ne-ar mai trebui oare in Webkinz World?!
Foarte buna ideea !
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Eu mi-as dori ca animalutele Webkinz sa inoate in piscina,nu sa mearga
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Love garden=gradina iubirii
M-am gandit sa infiintam un nou loc in webkinz numit ,,Love garden''.In aceasta gradina te poti juca,iti poti face prieteni noi si sa te dai drept o printesa sau un print!Te mai poti da si in leaganul iubiri!Buna ideea?
andreeapaun- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Prin webkinz
KinzCash : 158985
ziua cortumelor
ziua costumelor. sa fie peste tot webkinji costumati:D
6teob- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : VERRRY GOOOOOOOOOOD %10000000000
Localizare : acasa,langa mare,romania
KinzCash : 149279
Un nou magazin CU CAMERE ARANJATE (PLATESTI MAXIM 10.000 KINZKASH) de exemplu, vrei o camera gata facuta de halloween: platesti 7.000 kinzkash si gata! Oricum obiectele din camera itit raman tie, le poti muta unde vrei!
Nu e o idee buna?
Nu e o idee buna?
Malinuta- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
KinzCash : 176670
un cuptor cu un catalog cu mancaruri,dai clic pe una duntre ele si iti apare in stoc. totul gratis . poti doar 10 pe zi
6teob- Webkinz Jr.
o biblioteca. sa primesti o carte la descidere. restul se cumpara cu (intre 5-50 )
6teob- Webkinz Jr.
un castel.acollo poti sa faci multe chesti.e un fel de Club House.
6teob- Webkinz Jr.
padurea pasarilor
ar fi bine daca pasarile ar avea o padure cu cascade si lacuri unde sa pescuiasca si la cascada sa iti cumperi un butoi si sa te dai cu butoiul pe cascada si sa se organizeze curse(la cascada)cine ajunge primul jos sa castige titlu de pasarea saptamanii ,acese curse sa aiba loc o data pe saptamana,iar pasareaa saptamanii castiga zi de zi cadouri(in saptamana aceea).si in padure sa fie picnicuri concursuri de sarit coarda si pasarile sa aba voie sa isi cumpere niste animalute de companie care sa fie rotunde si pufoase :heart:si celelalte animalute(care nu snt pasari)vor putea sa intre cu taxa de 1 w ca sa poata inra timp de i an.va place idea?fs:scuze peentru greselile de gramatica.
alteio- Webkinz Signature
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
idei de infrumusetare a parcului
un carusel si un tren al groazei si un montainrus(nu stiu cum se scriu cuvintele:carusel si montainrus)
super tare ideaalteio a scris:ar fi bine daca pasarile ar avea o padure cu cascade si lacuri unde sa pescuiasca si la cascada sa iti cumperi un butoi si sa te dai cu butoiul pe cascada si sa se organizeze curse(la cascada)cine ajunge primul jos sa castige titlu de pasarea saptamanii ,acese curse sa aiba loc o data pe saptamana,iar pasareaa saptamanii castiga zi de zi cadouri(in saptamana aceea).si in padure sa fie picnicuri concursuri de sarit coarda si pasarile sa aba voie sa isi cumpere niste animalute de companie care sa fie rotunde si pufoase :heart:si celelalte animalute(care nu snt pasari)vor putea sa intre cu taxa de 1 w ca sa poata inra timp de i an.va place idea?fs:scuze peentru greselile de gramatica.
6teob- Webkinz Jr.
alteio a scris:ar fi bine daca pasarile ar avea o padure cu cascade si lacuri unde sa pescuiasca si la cascada sa iti cumperi un butoi si sa te dai cu butoiul pe cascada si sa se organizeze curse(la cascada)cine ajunge primul jos sa castige titlu de pasarea saptamanii ,acese curse sa aiba loc o data pe saptamana,iar pasareaa saptamanii castiga zi de zi cadouri(in saptamana aceea).si in padure sa fie picnicuri concursuri de sarit coarda si pasarile sa aba voie sa isi cumpere niste animalute de companie care sa fie rotunde si pufoase :heart:si celelalte animalute(care nu snt pasari)vor putea sa intre cu taxa de 1 w ca sa poata inra timp de i an.va place idea?fs:scuze peentru greselile de gramatica.
un KC? e prea putin! 100 de KC , 3 luni!
daca nu au bani pe cont? eu zic 50 KC 4 luniAnDrEi_WebKinz a scris:alteio a scris:ar fi bine daca pasarile ar avea o padure cu cascade si lacuri unde sa pescuiasca si la cascada sa iti cumperi un butoi si sa te dai cu butoiul pe cascada si sa se organizeze curse(la cascada)cine ajunge primul jos sa castige titlu de pasarea saptamanii ,acese curse sa aiba loc o data pe saptamana,iar pasareaa saptamanii castiga zi de zi cadouri(in saptamana aceea).si in padure sa fie picnicuri concursuri de sarit coarda si pasarile sa aba voie sa isi cumpere niste animalute de companie care sa fie rotunde si pufoase :heart:si celelalte animalute(care nu snt pasari)vor putea sa intre cu taxa de 1 w ca sa poata inra timp de i an.va place idea?fs:scuze peentru greselile de gramatica.
un KC? e prea putin! 100 de KC , 3 luni!
6teob- Webkinz Jr.
eu am zis 1w ca sa nu se supere cei care nu au pasari.ma bucur ca va place asta este pasarea mea
Am o idee! CE ar fi daca chiar ar exista acesta cascada! pasarile ar putea plati 50W 2 luni ...iar cei care nu au pasari isi pot alege o pasare cu care sa se joace 2 luni pentru 100W! Va place ideea?
ada310- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : verry happy
KinzCash : 155844
AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
Atunci ar parea si mai real! ar fi super
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
verona3 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
ma intreb pe cine putem sa contactam ca sa realizeze acest lucru ..... ganz?
AnDrEi_WebKinz a scris:verona3 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
am putea vorbi cu webkinz romania sa vorbeasca cu ganz sa faca asta
verona3- Webkinz Signature
KinzCash : 184025
verona3 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:verona3 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
am putea vorbi cu webkinz romania sa vorbeasca cu ganz sa faca asta
ar fi super sa apara masina de splat .... am la haine murdare ...
clubul animalelor iubite
Salut!Cu-i ii place aceasta idee de a face un club in care sa fie poftite doar anilalutele webkinz,cele ingrijite si foarte mult iubite. Ati vrea sa fie un astfel de club in webkinz worl? Sa organizam jocuri cu multe premii si in acel club sa fie un cantar al iubirii care sa vada cat de fericit si ingrijit este webkinzul vostru.
Ce parere aveti?Va place acest club? Odata cu parerea dumneavoastra va puteti descrie webkinzul si sa puneti o poza cu el.
Multumesc celor care au citit acest mesaj:heart:
Ce parere aveti?Va place acest club? Odata cu parerea dumneavoastra va puteti descrie webkinzul si sa puneti o poza cu el.
Multumesc celor care au citit acest mesaj:heart:
raluca4- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : tg.neamt
KinzCash : 145110
dar pune cineva cele mai bune idei(doar nu pe toate ca asa ar fi zeci)in aplicare sau scriem doar pentru noi?
ce ar fi daca.........am putea merge in statiuni(la mare,la munte) pentru relaxare dar stiu ca asta e cam imposibil
Izabella- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : TRISTA DE CE NU STIU
Localizare : undeva prin Romania
KinzCash : 144124
ce idee supeeeeeeeer
AnDrEi_WebKinz a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
carei rostu ?
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
razvan51 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
carei rostu ?
pai sa-ti speli hainele ?
AnDrEi_WebKinz a scris:razvan51 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Masina de spalat rufe nu exista in webkinz
carei rostu ?
pai sa-ti speli hainele ?
nu trebuie facuta carei rostu sa le speli
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
webkinz
ar fi foarte tare ca animalutul webkinz sa nu expire la un an,sa tina mai mult 2-3ani fiindca o sa-mi fie dor de animalutele webkinz ca normal te atasezi de ele
andreea- Vizitator
catre andreea
da asa este si chiar ii rog pe cei de la webkinz world sa faca asta pt toti copiii din lume.VA ROG!
ioana- Vizitator
Conturile Webkinz nu mai expira Dar daca trece un an si nu mai adopti niciun animalut nu mai poti face unele activitati.
zinzima
serios?e chiar foarte tare mai ales ca eu nu pre fac activitatile zilei mereu!mersi zinzima mi-ai facut ziua mai fericita..heart
ioana- Vizitator
Inregistreaza-te pe forum daca vreiioana a scris:serios?e chiar foarte tare mai ales ca eu nu pre fac activitatile zilei mereu!mersi zinzima mi-ai facut ziua mai fericita..heart
Ele nu expira insa nu o sa mai ai acelasi facilitati
Derdelus
Stiti ce near trebuii in webkinz world?
un derdelus pe care sa se dea toata lumea si cand cobori sa aduni premi sau kinzcash!!!!
un derdelus pe care sa se dea toata lumea si cand cobori sa aduni premi sau kinzcash!!!!
pufi90- Vizitator
Poza
Ar fi fain daca ai putea cumpara de la magazin un aparat foto cu care poti face poze animalutelor tale si dupaia sa le developezi si sa faci un tablou pe perete cu animalutele tale sau sa creezi un tricou cu poza animalutelor tale sau sa le salvezi si sa le trimiti prietenilor din webkinz world ce ziceti e o idee buna? va rog sa imi spuneti Webkinz Romania daca e buna ideea mea sau nu sau daca o folositi in webkinz world sau nu:!:
pufi09- Vizitator
Bune ideei
O intrebare : cum faci sa pui aia unde votezi ?
O intrebare : cum faci sa pui aia unde votezi ?
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
pufi09 a scris:ce sa votezi?
sus e o chestie care votezi : frumos urat etc
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Animalut
sa fie in webkinz world sa fie un animalut care nu poate sa fie adoptat ca daca il mangai sau ii dai de mancare iti va da un cadou frumos si sa ai acces la el doar o data pe zi
pufi09- Webkinz Signature
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 191234
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propuneri
» Propuneri sarbatori in lumea Webkinz
» Propuneri: Casa Animalutului
» Propuneri: de Nume [Sweet & Sugar]
» Propuneri de Webkinz