Propuneri: In Joc!
+38
*MyLittlePuppy*
Maria212212
stefanawebkinz
irenamihalachi
anutza.puppy
valicescu
Sony.Mary.2002
Teo13Teodora♥
BrunoClau
mythomas
Ancutsa.Dinu
Ryde198
dumitrita25
Sunny
MrCookieMonster
sely01
floareadaiana2001
Alexandru2002
dragutza_daiana
Laur77
bidrye
pufi09
didideea
razvan51
Izabella
raluca4
verona3
ada310
AnDrEi_WebKinz
alteio
Malinuta
6teob
andreeapaun
Pisy1148
bia
Rose_2011
zinzimima
lililoli
42 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Va place ideea?
Re: Propuneri: In Joc!
Daca s-ar inchide webkinz as omora pe cinevaa !!!!!! (Expresie)
Ancutsa.Dinu- Webkinz Jr.
ti-a zis Teodora de meseaj? mi-l zici si mie pe privat?Ancutsa.Dinu a scris:Sper ca da !!
BrunoClau- Webkinz Signature
nu e bine sa vorbeasca cineva despre asta pe forum..BrunoClau a scris:ti-a zis Teodora de meseaj? mi-l zici si mie pe privat?Ancutsa.Dinu a scris:Sper ca da !!
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
Daca as fi mare si as lucra la o firma as crea o lume ca la webkinz !
poate vei creea,cand vei fi mare
omg. am o idee,cand crestem ne intalnim noi toti astia de pe forum si ne apucam sa creem webkinz 2 noi plusuri,noi jocuri,noi coduri,totul nou dar bazat pe aceasi idee,ce ziceti?
ar fi tare..
omg. am o idee,cand crestem ne intalnim noi toti astia de pe forum si ne apucam sa creem webkinz 2 noi plusuri,noi jocuri,noi coduri,totul nou dar bazat pe aceasi idee,ce ziceti?
ar fi tare..
Discoteca webkinz
Ma gandeam sa vorbim cu ganz si sa le zicem sa faca o discoteca webkinz. Va fi in ea:
Mese si scaune
O masa mare care va fi mancare
Ring de dans
butic
jocuri
boxe
cd cu muzica,filme
Tv
Va puteti inscrie
Mese si scaune
O masa mare care va fi mancare
Ring de dans
butic
jocuri
boxe
cd cu muzica,filme
Tv
Va puteti inscrie
fara suparare dar dc. faceti subiecte pt. orice?!
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 200461
Pai noi vrem plaja....nnu putem cere mai mult de lucru ca daca da nu mai avem nimic
- Gen : Stare de spirit : Ῐncântată de viaṭa mea.
Localizare : Pāmânt
KinzCash : 141009
Daa,dar cum sa cream?
- Gen : Stare de spirit : Ῐncântată de viaṭa mea.
Localizare : Pāmânt
KinzCash : 141009
Reveniti la subiect! Ii spunem asa:Buna ziua(seara) deea!noi cotizam pt un nou loc in webkinz world!plaja webkinz!cum ti se pare?te rog spune da fiindca ne-o dorim mult.
valicescu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Love Shany,Kiara and Kovu's girl!
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 234335
nu Deea pune lucruri noi pe Webkinz.
ci cei de la Ganz. eventual puteti trimite un email la WebkinzRomania cu propunerea voastra si ea poate sa le propuna celor de la Ganz.
si nu se stie niciodata daca vor accepta sau nu.
ci cei de la Ganz. eventual puteti trimite un email la WebkinzRomania cu propunerea voastra si ea poate sa le propuna celor de la Ganz.
si nu se stie niciodata daca vor accepta sau nu.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
da...si o plaja ar fi super tare..cu bufet XD stiti ca la clubul prietenilor din vacanta unde-i mancare gratis <3 si daca e la plaja sa intri cu taxa...mai bine nu...dar ar merita..
o discoteca e plictisitoare...ce poti sa faci?stai intr-o sala pui animalutul sa danseze cu niste lumini si nah..muzica dar pe plaja:
animalutul inoata
jocuri cu castele de nisip
jocuri de cautat scoici
ce spuneti sa fie magazine de chestii rare pe margini?
animalutele pot dansa,poate fi muzica
o competitie de inot
etc,ar fi super
eu m-am gandit mai de mult la olaja,nush daca am fost prima care am propus...am scris la :sarbatori in webkinz world sarbatoarea plajii
o discoteca e plictisitoare...ce poti sa faci?stai intr-o sala pui animalutul sa danseze cu niste lumini si nah..muzica dar pe plaja:
animalutul inoata
jocuri cu castele de nisip
jocuri de cautat scoici
ce spuneti sa fie magazine de chestii rare pe margini?
animalutele pot dansa,poate fi muzica
o competitie de inot
etc,ar fi super
eu m-am gandit mai de mult la olaja,nush daca am fost prima care am propus...am scris la :sarbatori in webkinz world sarbatoarea plajii
mythomas a scris:Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
Nu am luat-o de la voi Eu vreau discoteca. Ce,avem plaja in vacanta. Cine vrea o plaja bine cine nu,sa vina aici,oke. Nu mai comentati atat!
daca vrem comentam nu avem plaja...nu e plaja ca nu poti sa inoti sau dastea,a mi-a mai venit o idee pt. plaja:Sony.Mary.2002 a scris:mythomas a scris:Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
Nu am luat-o de la voi Eu vreau discoteca. Ce,avem plaja in vacanta. Cine vrea o plaja bine cine nu,sa vina aici,oke. Nu mai comentati atat!
surf XD
NUSH DACA A MAI PROPUS CNV. CA N-AM CITIT PROPUNERILE p.s. scz. ca am scris cu litere mari..
Teo13Teodora a scris:daca vrem comentam nu avem plaja...nu e plaja ca nu poti sa inoti sau dastea,a mi-a mai venit o idee pt. plaja:Sony.Mary.2002 a scris:mythomas a scris:Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
surf XD
NUSH DACA A MAI PROPUS CNV. CA N-AM CITIT PROPUNERILE p.s. scz. ca am scris cu litere mari..
Daca nu vreti discoteca,oke,plecati de la subiect! Nu e obligatoriu ca comentati ca nu vreti. iTI poti crea si tu una. Iei tapet de plaja,piscina,jenzonguri,de pe ganz butic si asta e
Teo13Teodora a scris:daca vrem comentam nu avem plaja...nu e plaja ca nu poti sa inoti sau dastea,a mi-a mai venit o idee pt. plaja:Sony.Mary.2002 a scris:mythomas a scris:Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
surf XD
Hai sa nu discutam aici ca n-ar fi corect fata de andrada.hai la plaja webkinz.
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
okmythomas a scris:Teo13Teodora a scris:daca vrem comentam nu avem plaja...nu e plaja ca nu poti sa inoti sau dastea,a mi-a mai venit o idee pt. plaja:Sony.Mary.2002 a scris:mythomas a scris:Ideea ai luat-o de la noi ce-am zis eu la plaja webkinz si doi,ideea cu plaja e dezvoltata de vreo 5 copii.Deci ce-ar fi sa o sustinem toti pe asta.
surf XD
Hai sa nu discutam aici ca n-ar fi corect fata de andrada.hai la plaja webkinz.
Idee:Biblioteca Webkinz
Mi-a venit o idee ce cred ca va va placea Sa existe in Kinzville Webkinz Library.Acolo sa fie tot felul de carti webkinz,postere cu personaje webkinz,ex:Flufingtton,Ms Birdy,Kimmy koala..................etc.Si sa fie si carti scrise despre ei.Ce ziceti?
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
KinzCash : 220518
Am votat....
Nu te duce!
Zic un cuvant si nu il asculti! Of!
E O IDEE SUPER! AM VOTAT DA!
Nu te duce!
Zic un cuvant si nu il asculti! Of!
E O IDEE SUPER! AM VOTAT DA!
Ms!Eu ies,mai intru marti
Am scris pe blog un subiect. Acesta este! Poate unii vor fi si acolo. Nu ti-am furat ideea,doar te ajut!
O intrebare: Ideile noastre le ia cineva in considerare sau? :o3
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Eu am trimis o data o idee la Webkinz Romania, si ei au trimis-o mai departe la Ganzsely01 a scris:O intrebare: Ideile noastre le ia cineva in considerare sau? :o3
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Spuneti-mi un lucru:Va place ideea?M-am gandit si la unele titluri pt carti
In Webkinz exista deja, la ClubHouse, camera de citit. Unde sunt carti. Este cam acelasi lucru.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Vor fi alte carti,mai multe camere si sa zicem si o bibliotecara
Dar nu uitati, nimeni nu va garanteaza punerea in scena a ideianutza.puppy a scris:Vor fi alte carti,mai multe camere si sa zicem si o bibliotecara
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Eu doar sper..............adica trebe sa munceasca pt Webkinz Library.irenamihalachi a scris:Dar nu uitati, nimeni nu va garanteaza punerea in scena a ideianutza.puppy a scris:Vor fi alte carti,mai multe camere si sa zicem si o bibliotecara
Sa scrie noi carti,sa faca camerele,sa existe o bibliotecara
anutza.puppy a scris:Spuneti-mi un lucru:Va place ideea?M-am gandit si la unele titluri pt carti
Imi place! Eu compun cateva povesti! Le voi posta pe blog.
Eu m-am gandit la stories:
Kimmy:Arta adevarata!
Goober:Explodeaza!
Dr quack:Superstitie!
Ms birdy:La veterinar
Kimmy:Arta adevarata!
Goober:Explodeaza!
Dr quack:Superstitie!
Ms birdy:La veterinar
Sony.Mary.2002 a scris:Foarte bune titlurile dar ne trebuie povestile potrivite pentru titluri!
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Stiu..................Dar nu sunt atat de sofisticate titlurile.Wr va gasi cv repede-repejor!Sony.Mary.2002 a scris:Foarte bune titlurile dar ne trebuie povestile potrivite pentru titluri!
EU una as dori ceva important unui oras: biserica!
Webkinzii sa se duca acolo si sa ia lumanari....
SAu un spital! Dr. Quack sa fie mereu acolo si sa verifice animalutele, nu ca la clinica!
SAu un spital! Dr. Quack sa fie mereu acolo si sa verifice animalutele, nu ca la clinica!
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Sunt niste animalute.........................Vom spune acum ca ele cred in Dumnezeu?Si nu ner trebe spital avem clinica Dr Quack
eu asi vrea sa putem sa ne plimbam prin oras,nu sa apara harta,adik sa fie un fel de buton:plimba-te prin oras si sa ne duca la marginea orasului si sa ne plimbam pe strazile orasului,sa dam de clinica,parc,sa fie o scara pana in lumea zumwhere iar la padurea fermecata tot asa sa fie o padure prin care sa putem merge..sa fie un fel de racheta sa ne duca la cautarea stelelor alyssei sa fie lacuri,sa putem merge cu barca si la pescuit,sa fie zona de campat in padure unde sa fie corturi,foc de tabara etc si cu nustiu cati :w$: sa putem sta acolo ca in vacanta timp de 1 saptamana,sa fie mai cam ca in lumea reala XD sa mergem in magazin si sa vedem obiectele asezate pe teme,practc:suntem pe strada si dam de w shop,dam clic pe el si intram intr-o camera care e facuta cu tema (de ex) plajii,apoi sa dam clic pe o usa si sa intram in alta cu alta tema,iar ultima camera sa fie obiectele care nu sunt din nici o tema,si sa aiba etichete cu preturi obiectele iar daca dam clic pe ele le cumparam.sa fie o plaja unde sa putem inota,sa fie tobogane cu apa...am 1000 de idei vreti sa va mai spun?=))
Dar ce zici de ideea mea?Adica o biblioteca ar fi chiar frumoasa
eh...anutza.puppy a scris:Dar ce zici de ideea mea?Adica o biblioteca ar fi chiar frumoasa
Cred ca unora nu le place sa citeasca asa cum imi place mie............
Mie mi se pare o idee foarta buna biblioteca.
Si ideea ta, Teo, cu plimbarea, este superba. Mie imi place.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
nu asta e...doar ca nu mi se pare o idee prea buna....:
1. probabil ,daca se va face,cartile vor fi in engleza...
2.mi se pare cam plictisitor si asta spune totul................
3.pe 3 nu o s-o aflati niciodata ptc. prefer s-o tin doar pentru mine...
eu mi-am spus parerea,nu o lua in nume de rau,daca totusi se va face o lista de vot:cine vrea biblioteca,iar ca sa se faca vor fi nevoie de x voturi,voi vota ca sa nu va stric sansa de a avea biblioteca....desi sunt cam 20 % sanse sa se supuna la vot si in jur de 10% ca sa se faca.......
1. probabil ,daca se va face,cartile vor fi in engleza...
2.mi se pare cam plictisitor si asta spune totul................
3.pe 3 nu o s-o aflati niciodata ptc. prefer s-o tin doar pentru mine...
eu mi-am spus parerea,nu o lua in nume de rau,daca totusi se va face o lista de vot:cine vrea biblioteca,iar ca sa se faca vor fi nevoie de x voturi,voi vota ca sa nu va stric sansa de a avea biblioteca....desi sunt cam 20 % sanse sa se supuna la vot si in jur de 10% ca sa se faca.......
eu vreau ca webkinz sa fie mai realist,gen free realms,chiar si pandanda e mai realist ca webkinz,dar vebkinz mi se pare de 100 de ori mai frumos ca jocurile astea 2 ,din aceea asi vrea eu sa se faca ceva gen 3D,ca lumea mazin hamster cand te plimbi prin laguna,pe la munte,prin padure,asa asi vrea sa fie webkinzstefanawebkinz a scris:Mie mi se pare o idee foarta buna biblioteca.
Cartile de la W shop sunt in romana+personajele din ele ar putea vizita uneori biblioteca sa le daruieasca cadouri sau autografe webkinzilor
e parerea mea,nu te supara ca mie nu-mi place ceva ce tie-ti place,gusturile nu se discuta etc,etc
Pai defapt nu-mi pasa Ce daca nu-ti place?
BrunoClau a scris: EU una as dori ceva important unui oras: biserica!
avem clinica si biserica......nah....poate ar merge sa apara un cimitir de halloween...si mi-ai dat o idee XD
anutza.puppy a scris:Pai defapt nu-mi pasa Ce daca nu-ti place?
oricum,din pacate....sunt sanse de 90% ca nici una din idei sa nu fie psua in aplicare...ce 90...95%...ca sa nu zic 98%....sunt probabil doar idei pe care le discutam noi...nimic altceva....eu cred ca merg sa le citesc pe toate
Mda...................nu se stie daca WR le vor lua in considerare.
pufi09 a scris:Cear fi daca la magazinul lui Arte imediat ce am adunat toate nestematele ,Arte sa ne intrebe daca dorim sa facem schinb cu ,,coronita de minuni webkinz,, sau cu minunatele ,,haine cu diamante,, sa apara pe ecram poze cu cele mai frumoase haine din nestemate adica coronite, rochi, pantofi, cercei, bluze si pantaloni si sa alegem doua hainute sau doar coronita de minuni webkinz si o haina din nestemate daca o vindem la magazinul ,, shop,, sa primim 5.500 de Kinz Chas si sper sa va placa ideea mea
P.S. Va rog Webkinz Romania macar sa va ganditi la ideea mea si daca puteti sa o puneti in aplicare. Va Rog
omg,ideea lui pufi!asa este acum <333
cei de la wr. le iau in considerare
ma rog,partea cu coronita(scz. de cacofonie) <3333Teo13Teodora a scris:pufi09 a scris:Cear fi daca la magazinul lui Arte imediat ce am adunat toate nestematele ,Arte sa ne intrebe daca dorim sa facem schinb cu ,,coronita de minuni webkinz,, sau cu minunatele ,,haine cu diamante,, sa apara pe ecram poze cu cele mai frumoase haine din nestemate adica coronite, rochi, pantofi, cercei, bluze si pantaloni si sa alegem doua hainute sau doar coronita de minuni webkinz si o haina din nestemate daca o vindem la magazinul ,, shop,, sa primim 5.500 de Kinz Chas si sper sa va placa ideea mea
P.S. Va rog Webkinz Romania macar sa va ganditi la ideea mea si daca puteti sa o puneti in aplicare. Va Rog
omg,ideea lui pufi!asa este acum <333
cei de la wr. le iau in considerare
Are o idee super!
SERIOS????????///I-AU PUS-O??????
pai nu sti ca asa e acum,cand faci toate nestematele arte te intreaba daca vrei sa faci schimb pt. coronita de minuni?ma rog nu i-au pus si ideea cu hainele
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propuneri
» Propuneri sarbatori in lumea Webkinz
» Propuneri: Casa Animalutului
» Propuneri: de Nume [Sweet & Sugar]
» Propuneri de Webkinz