Puricii la animale
3 participanți
Pagina 1 din 1
Puricii la animale
Hey, in mare parte sunt experta la ingrijirea animalelor. La faza cu capusele am experienta, am scos o mare parte si am tratat cateva animale cu boli, chiar am invatat anatomia la pisici si la caini... Dar o problema nu imi da pace : puricii. Cainele meu (Cookie, pechinez) are vreo doi purici care seaca toata familia la cap cam de vreo trei-patru luni. Logic, s-au inmultit pana acum... Dar nu stiu ce sa fac! Adica am incercat o gramada de produse anti-purici, bai, spray-uri, chiar si pastile, si absolut nimic nu functioneaza! Sa nu mai spun ca am incercat vreo trei sau patru tipuri de zgarde (sau zgarzi? In fine) antipurici, si niciun efect! Poate stiti voi ceva care sa functioneze, nu imi convine sa dau un car de bani degeaba... Oare sa ii fac o deparazitare interna? Aveti sugestii?
Re: Puricii la animale
EU I-AM DAT LA CAINELE MEU CU FRONTLINE!SPER CA TE-AM AJUTAT!Stefzyk a scris:Nimic ?
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 181067
Am incercat cu 2 produse Frontline si nu a mersalexacheekygirl a scris:EU I-AM DAT LA CAINELE MEU CU FRONTLINE!SPER CA TE-AM AJUTAT!Stefzyk a scris:Nimic ?
advantix 1 data pe luna, picatura pe ceafa si fundulet anti-purici si schimbata zgarda de la gat la 3 luni.
spala-l cu un sampon special anti-purici
Bun sfat Deea!Am folosit si eu de asta la catzelul meu!Webkinz Romania a scris:advantix 1 data pe luna, picatura pe ceafa si fundulet anti-purici si schimbata zgarda de la gat la 3 luni.
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 181067
Subiecte similare
» Aveti animale? Ce?
» Emisiunea RADIO
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #45
» Reclame la forum/blog/site propriu
» Fazan cu animale