AJUTOR!
+88
drakesang123
jasminerux
mythomas
CAYA 99
BrunoClau
Teo13Teodora♥
Sony.Mary.2002
Moko
Steffy9325
WebkinzPuppy
Ancutsa.Dinu
Iuly Iulia
Lidia10
Adrian2003
andre4ever
arosu10
scripulic002
doriutza
MrCookieMonster
Madalina05
raluca4
Dya1602
didideea
brochita
Saffy
sely01
webkinzita
Viviana2011
Paula15paulik
ultrafulger
alteio
cristina123
ilincasisi
Lydialovebj
Adelaina
razvan51
stefi9325
Sunny
Webkinz~Diamond
elena2020
horyuk
AnDrEi_WebKinz
hori123456
stefanawebkinz
robynrobyn~robynrobyn
Bybyka_skumpyka2011
andrada.webkinz
ClopotelAlex
ralucah
irenamihalachi
gandacica
Alexandru2002
alexacheekygirl
Ralyu03
andabin
ionuteu
LOUISE
LovleyLovePup
canary
silviu29teo
florencia1234
deea98
lililoli
kkryss
Laur77
sharonpopa
dumitrita25
Maria212212
llizza
bia
bridgettedawn_club
merry777
ToreleiWerecat
ane1765
CoffeeWebkinz
Pisy1148
stefania223
JulyTheBestStar
Rose_2011
bidrye
galbior
Misterio
lorena.buta
Patricia10ani
Webkinz Romania
zinzimima
Stefzyk
blue-eyes27
92 participanți
Pagina 2 din 19
Pagina 2 din 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: AJUTOR!
Cum intru pe cheat????????????? Stiu ca trebuie sa intru pe kids radio dar apoi ce trebuie sa fac?
ane1765- Lil'Kinz
vai ne pare asa rau ca s-a intreruptPisy1148 a scris:Felicitari castigatorilor !
Eu eram Diana,imi pare asa de rau ca nu am putut sa vorbesc ! Nu stiu ce s'a intamplat ... Deodata nu mai auzeam ce spuneau
In fine,sper sa reusesc data viitoare !
rabdare tuturorMisterio a scris:cand imi trimtieti codul?ca am trimis
Webkinz Romania a scris:rabdare tuturorMisterio a scris:cand imi trimtieti codul?ca am trimis
ok,am rabdareWebkinz Romania a scris:vai ne pare asa rau ca s-a intreruptPisy1148 a scris:Felicitari castigatorilor !
Eu eram Diana,imi pare asa de rau ca nu am putut sa vorbesc ! Nu stiu ce s'a intamplat ... Deodata nu mai auzeam ce spuneau
In fine,sper sa reusesc data viitoare !rabdare tuturorMisterio a scris:cand imi trimtieti codul?ca am trimis
Misterio- Webkinz Signature
Webkinz Romania a scris:la un telefon daca ai castigat animalutul de plus
Am castigat un Border Collie si am trimis email.
zinzimima- Webkinz Signature
imi pare rau ca m`am bagat ,,peste" tine, dar nu avea cum sa se intrerupa daca sunau si altii in acelasi timp, nu? :-/Pisy1148 a scris:Felicitari castigatorilor !
In fine,sper sa reusesc data viitoare !
si mie mi s`a intrerupt dar abia la sfarsit :-//
multa bafta si data viitoare! atunci sigur vei intra in emisie!
eu nu vreau codul,eu vreau si animalutul pentru ca parca ar fi reale si vreau sa am si plusul si data viitoare nu mai am emotii
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162435
si s-a dat leul caramel?
trebuie sa ne bucuram pt cei care au castigat, nu sa ii invidiem vei avea sanse si data viitoareToreleiWerecat a scris: Ce pacat ca s-a dat pisicutza roz.Nu am reusit sa intru in direct.
Felicitari tuturor care au castigat si noroc celor care vor suna si pisicutza tickled e draguta dar totusi felicitari
celei care a castigato
Acum as vrea sa va arat rochie de mireasa a lui pe care o am,Issabella alaturi de prietenii ei fara cod :adik mi i-a dat cadou o femeie dar fara cod din pacate u postez aici
celei care a castigato
Acum as vrea sa va arat rochie de mireasa a lui pe care o am,Issabella alaturi de prietenii ei fara cod :adik mi i-a dat cadou o femeie dar fara cod din pacate u postez aici
de abea astept urmatoare emisiune
cate odata vreau sa inceapa mai repede dar pacat ca unii castiga de 2345 de ori iar altii nici odata
am dreptate?
unora nu le pasa daca castiga 345 de lucruri si vor mai mult altiise plang ca nici odata
ce sa faci?si mai sunt sase zile
intr-un fel ai dreptate patricia!Patricia10ani a scris:cate odata vreau sa inceapa mai repede dar pacat ca unii castiga de 2345 de ori iar altii nici odata
sunt unii copii care au sunat de mai multe ori si totusi au castigat si altii [care printre ei ma numar si eu] niciodata!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai e brown dogMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
cred ca sun si eu
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161723
a fost brown dog?!?!?!?!?!?!?!Misterio a scris:eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai e brown dogMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
copii care au castigat incontinuu am o idee ce ar fi sa sunati mai tarziu un pic si cei care au castigat sa sune mai devreme pentru ca voi castigati de 4 ori iar noi nici o data?nu pre mi se pare corect si in plus daca vreti sa castigati castigati mie numi pasa dar oricum felicitari si o sa va garantez,cei care nu au sunat deolc o sa sune!Eu sper sa sun prima sa imi iau ce animalut imi place si eu am doar un webkinz si e dragut sper sa il castig in urmatoarele editii pe si signature depinde a da si pik peackock si pretty sper ca nu m-ati facut egoista iimi e rusine de mesajul asta dar e ceea ce simt
DA!bia a scris:a fost brown dog?!?!?!?!?!?!?!Misterio a scris:eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai e brown dogMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
O Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cine l-a castigat?Misterio a scris:DA!bia a scris:a fost brown dog?!?!?!?!?!?!?!Misterio a scris:eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai e brown dogMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
bia- Webkinz Signature
eu sunam in continuu ieri chiar daca am fost la tara da nu mi-au raspuns! imi suna mereu ocupat si data trecuta si acum si ieri cand am sunat cateodata imi zicea si apel terminat si i-am arat mamei si ea a zis ca ei imi raspundeau si pe urma imi inchideau chiar daca nu am spus nici macar un cuvant asa deci cred ca nu voi mai suna ca nu mai are niciun rost.......
webkinz romania de ce nu faceti ceva pentru ca toti renunta de ce nu mai la unii dati premii si la altii deloc?Am o idee si te rog sa nu renunti:ce ar fi de cand incepe emisiunea sa se dea start de la un anumit timp de exemplu:Ora apelurilor incepe la oa 13:10 minisi se termina la 13:20 si asa mai departe si spuneti la toti sa sune pentru ca toti merita nu numai unii!
degeaba!!!!!!!!! ca eu sunam si inainte de a incepe tot timpul si suna cum am spus mai sus ocupat ba apel terminat!
SI RENUNT!
SI RENUNT!
nu renunta!Uite iti promit ca data viitoare iti va reusi ce zici sa imi dai adresa ta de email si te voi sustine si nu renunta!vei reusi si o sa ai si tu un webkinz castigat! deci nu renunta!merry777 a scris:eu sunam in continuu ieri chiar daca am fost la tara da nu mi-au raspuns! imi suna mereu ocupat si data trecuta si acum si ieri cand am sunat cateodata imi zicea si apel terminat si i-am arat mamei si ea a zis ca ei imi raspundeau si pe urma imi inchideau chiar daca nu am spus nici macar un cuvant asa deci cred ca nu voi mai suna ca nu mai are niciun rost.......
Incercare moarte n-are
SAu speranta moare ultima
SAu speranta moare ultima
ba renunt pana la urma asta e..........sorry nu zic adresa de email!.....
Te rog sa nu enunti
nu masupar dar nu renunta daca renuti o sa mai castigi ceva?
este decizia ta deci : DA sau NU?
Duceti-va la conversatii va rog
bia- Webkinz Signature
DA!!! RENUNT!
RENUNT SI GATA!
RENUNT SI GATA!
unde sunt conversatii?
conversatiile sunt in arhiva! deci nu putem sa vorbim pentru ca sunt blocate in fine haide sa o lasam balta!
si mie,dar...nu conteazamerry777 a scris:eu sunam in continuu ieri chiar daca am fost la tara da nu mi-au raspuns! imi suna mereu ocupat si data trecuta si acum si ieri cand am sunat cateodata imi zicea si apel terminat si i-am arat mamei si ea a zis ca ei imi raspundeau si pe urma imi inchideau chiar daca nu am spus nici macar un cuvant asa deci cred ca nu voi mai suna ca nu mai are niciun rost.......
http://forum.webkinzromania.ro/t2835-conversatiimerry777 a scris:conversatiile sunt in arhiva! deci nu putem sa vorbim pentru ca sunt blocate in fine haide sa o lasam balta!
conversatiile nu sunt in arhiva, ci aici:merry777 a scris:conversatiile sunt in arhiva! deci nu putem sa vorbim pentru ca sunt blocate in fine haide sa o lasam balta!
http://forum.webkinzromania.ro/f61-intre-noi-cei-de-pe-forum
NICIODATA NU S-A RASPUNS CA APOI SA SE INCHIDA! nu mai spuneti lucruri neadevarate! in caz ca nu ati vazut, cine a castigat emisiunile trecute a primit coduri eStore! daca deveniti rai nu va mai dam animalute asa cu 2-3 intrebari banalemerry777 a scris:eu sunam in continuu ieri chiar daca am fost la tara
da nu mi-au raspuns! imi suna mereu ocupat si data trecuta si acum si
ieri cand am sunat cateodata imi zicea si apel terminat si i-am arat
mamei si ea a zis ca ei imi raspundeau si pe urma imi inchideau chiar
daca nu am spus nici macar un cuvant asa deci cred ca nu voi mai suna ca
nu mai are niciun rost.......
brown dog nu este in romania. daca era, aparea pe: www.WebkinzRomania.robia a scris:a fost brown dog?!?!?!?!?!?!?!Misterio a scris:eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai eMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat
si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga
ceva
brown dog
ok! sorry webkinz romania chiar nu am vrut sa va supar! da m-am suparat un mic cand am vazut....
nu va suparati pe mine nu???
nu va suparati pe mine nu???
nu ne suparam, dar una din regulile forumului este sa nu "ameninti" cum ai facut tu: "EU RENUNT!"
nu ai de ce sa renunti, vezi ca incercam sa fim corecti si impartiali. nu noi alegem telefoanele. cine suna, aceluia ii raspundem. noi nici nu stim cine este pana nu ne spune
nu ai de ce sa renunti, vezi ca incercam sa fim corecti si impartiali. nu noi alegem telefoanele. cine suna, aceluia ii raspundem. noi nici nu stim cine este pana nu ne spune
Nu a fost brown dog, ci blueberry checcky dog!bia a scris:O Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cine l-a castigat?Misterio a scris:DA!bia a scris:a fost brown dog?!?!?!?!?!?!?!Misterio a scris:eu oricum o sa particip in urmatoarele editii doar daca mai e brown dogMisterio a scris:eu am castigat doar odata si nu am putut suna,am castigat de pe chat si vad ca mai bine niciodata nu mai participam daca am castiga ceva
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
ups sorry am uitat de regula sorry ...... stiu ca sunteti corecti!!!!!!!!Webkinz Romania a scris:nu ne suparam, dar una din regulile forumului este sa nu "ameninti" cum ai facut tu: "EU RENUNT!"
deci mai renunti?
ar fi pacat pentru ca
Inceercare moarte n-are
Speransta moare ultima
ar fi pacat pentru ca
Inceercare moarte n-are
Speransta moare ultima
Patricia10ani a scris:deci mai renunti?
ar fi pacat pentru ca
Inceercare moarte n-are
Speransta moare ultima
patricia nu mai ma intreba daca mai renunt!!
Webkinz Romania as avea o idee ca sa nu mai fie asa revoltati unii ca ei au sunat si nu au primit deloc iar altii de doua ori.Eu nu sunt suparata pentru ca oricum parintii imi cumpara unul cel putin odata pe an dar pentru ceilalti..
Ati putea sa zicem ca au sunat emisiunea asta si sa le punteti numarul la blocare dupa adresa timp de doua emisiuni si apoi sa le stergeti numerele de la blocare dupa adresa.
Sa nu va suparati pe mine dar mi-a venit acesta idee si m-am gandit sa v-o spun poate ca va va fi de folos
Ati putea sa zicem ca au sunat emisiunea asta si sa le punteti numarul la blocare dupa adresa timp de doua emisiuni si apoi sa le stergeti numerele de la blocare dupa adresa.
Sa nu va suparati pe mine dar mi-a venit acesta idee si m-am gandit sa v-o spun poate ca va va fi de folos
ane1765- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Acolo unde nici nu te-ai fi gandit sa ma cauti
KinzCash : 150597
nu,cel mai bine ar fi sa facem pe rand dar cand toti suna sa sunam si noi mai repede pe la sfarsit sau la inceput si mai clar sa stii ca astia daca se pune si saptamana asta ar trebuie sa nu mai aiba voie opt emisiuni si asa nu mai are voie sa sune nimeni lasa ca rezolva webkinz romania si ii vom ajuta si noi si apropo cel cu lop bunny da,nu te voi mai intreba
toti vom suna o data si o data lasa ca reusim
I love my Signature Beagle Deluxe ebkinz is best
I love my Signature Beagle Deluxe ebkinz is best
am dreptate sau nu
tuturor ne plac webkinz-urile si deea si maia si poate u vrem webkinz poate vrem sa vorbim cu ele
Deea si Maria pardon