Webkinz~Diamond
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Webkinz~Diamond
buna! [img]https://2img.net/u/1211/24/35/18/smiles/233603.gif[/img]
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162405
[img]https://2img.net/u/1211/24/35/18/smiles/41447.gif[/img] [img]https://2img.net/u/1211/24/35/18/smiles/233603.gif[/img]
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162405
Webkinz~Diamond a scris:Ce?
stiu ce face....incearca sa puna poze!!!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253805
Vreau un sfat:
Crezi ca ar trebui sa-mi schimb tehnica de poza...adica sa fac pozele mai amuzante mai colorate sau sa raman la tehnica mea simpla si eleganta?
Crezi ca ar trebui sa-mi schimb tehnica de poza...adica sa fac pozele mai amuzante mai colorate sau sa raman la tehnica mea simpla si eleganta?
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Rose_2011 a scris:Vreau un sfat:
hmm...in ziua de azi lumea nu e prea "eleganta"...Oricum...trebuie sa-ti asculti inima... Gandeste-te: tu cum esti? dar, totusi poti sa faci doua magazine cu amndoua tehnicile! Sa iti fie mai usor, lucreaza la unul cand e inchis altul, si tot asa! Sper ca ti-am fost de folos!
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
- KinzCash : 160251
Webkinz~Diamond a scris:Rose_2011 a scris:Vreau un sfat:
hmm...in ziua de azi lumea nu e prea "eleganta"...Oricum...trebuie sa-ti asculti inima... Gandeste-te: tu cum esti? dar, totusi poti sa faci doua magazine cu amndoua tehnicile! Sa iti fie mai usor, lucreaza la unul cand e inchis altul, si tot asa! Sper ca ti-am fost de folos!
Mersi, desi eu sunt mai simpla si ,, eleganta "( in sensul pozelor)!
Ma mai gandesc si vad....
Subiecte similare
» Webkinz~Diamond
» MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum