lavinia3000
+29
Webkinz~Diamond
merry777
verona3
andreeapaun
canary
Rose_2011
Stefzyk
zinzimima
carinabianca
stefania223
Nokia345
elena17
irenamihalachi
lorena.buta
sely01
Mimy
Fan.No.#1DemiLovato
vichy
Clinchi
marshmallow_girl
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Misterio
Webkinz Romania
LovelyGirl
deea98
biancaidu
adelinabalerina
PeacefulDoggy
lavinia3000
33 participanți
Pagina 1 din 8
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lavinia3000
:p
Ultima editare efectuata de catre lavinia3000 in Dum 08 Apr 2012, 1:26 pm, editata de 2 ori
Re: lavinia3000
REGULILE MAGAZINULUI
1.Doar eu si angajatii magazinului fac poze!
2.Nu ne grabiti avem si noi scoala si treburi prin casa.
3.Orarul nu mai este valabil,puteti comanda oricand.
4.Fiecare angajat inclusiv eu vom face fiecare pozele,clientii le salveaza pe cele care le plac.
5.Daca eu nu sunt faceti voi pozele.
6.Folositi [i m g][/ i m g],nu dati doar linkul pozei
7.Daca clientului nu ii place poza o refaceti!
8.Comandati poze exact dupa noul formular pe care il voi scrie mai jos!!Cei care nu respecta formularul nu vor primi poze!!
9.Dati comenzile clar,si cu exactitate!
10.Comandati cu placere,si ca sa fiu sigura ca ati citit REGULILE veti pune semnul la rubrica din formular "Smile"!
Va asteptam!!
FORMULAR:
Smile:
Ce webkinz,vedeta,personaj:
Culoare fundal,o poza de fundal anume:
Scris:
Culoare scris:
Fel scris:
Semnatura in colt:A:semnatura celui care face poza.....B:semnatura ta
Altele:
Gif/normala:
Pe o tema anume(ex:acvatica,de craciun,de paste,de dragoste...etc):
Rama:
1.Doar eu si angajatii magazinului fac poze!
2.Nu ne grabiti avem si noi scoala si treburi prin casa.
3.Orarul nu mai este valabil,puteti comanda oricand.
4.Fiecare angajat inclusiv eu vom face fiecare pozele,clientii le salveaza pe cele care le plac.
5.Daca eu nu sunt faceti voi pozele.
6.Folositi [i m g][/ i m g],nu dati doar linkul pozei
7.Daca clientului nu ii place poza o refaceti!
8.Comandati poze exact dupa noul formular pe care il voi scrie mai jos!!Cei care nu respecta formularul nu vor primi poze!!
9.Dati comenzile clar,si cu exactitate!
10.Comandati cu placere,si ca sa fiu sigura ca ati citit REGULILE veti pune semnul la rubrica din formular "Smile"!
Va asteptam!!
FORMULAR:
Smile:
Ce webkinz,vedeta,personaj:
Culoare fundal,o poza de fundal anume:
Scris:
Culoare scris:
Fel scris:
Semnatura in colt:A:semnatura celui care face poza.....B:semnatura ta
Altele:
Gif/normala:
Pe o tema anume(ex:acvatica,de craciun,de paste,de dragoste...etc):
Rama:
Ultima editare efectuata de catre lavinia3000 in Lun 28 Mar 2011, 5:10 pm, editata de 2 ori
https://2img.net/r/ihimizer/img714/4976/lovepuppydisc.jpg
Da click pe link si iti vei putea salva poza:)
Uite poza peaceful doggy...am facut-o cum am crezut eu din moment ce nu mi-ai dat o comanda...astept si alte comenzi
Uite poza peaceful doggy...am facut-o cum am crezut eu din moment ce nu mi-ai dat o comanda...astept si alte comenzi
Formular pentru poza:
1.Imi spuneti cu ce sa fie:pisica cu alb si negru si una cu mazin sparkle
2.Daca doriti ceva anuma scris spunetimi ce,culoarea,felul:sa scrie cu culoarea mov
3.Daca doriti emoticoane sau nu:doresc
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce:unestele pe amndoua
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l]sa scrie I love webkinz
1.Imi spuneti cu ce sa fie:pisica cu alb si negru si una cu mazin sparkle
2.Daca doriti ceva anuma scris spunetimi ce,culoarea,felul:sa scrie cu culoarea mov
3.Daca doriti emoticoane sau nu:doresc
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce:unestele pe amndoua
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l]sa scrie I love webkinz
Formular pentru poza:
1.Imi spuneti cu ce sa fie=Mazin hamsters sunshine
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti0mi ce,culoarea,felul=hone I love you!Galben ca mierea sa fie culoarea
3.Daca doriti emoticoane sau nu=nu
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce=sea otter,beaver
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l]=numele tau sa fie
1.Imi spuneti cu ce sa fie=Mazin hamsters sunshine
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti0mi ce,culoarea,felul=hone I love you!Galben ca mierea sa fie culoarea
3.Daca doriti emoticoane sau nu=nu
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce=sea otter,beaver
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l]=numele tau sa fie
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 192365
ok atunci mi-o ridic maine dak este gata in max.2 ore
I.pentru adelinabalerina
II.pentru biancaidu
Dati click ca sa salvati poza
I. https://2img.net/r/ihimizer/img543/8075/adelinabalerina.jpg
II. https://2img.net/r/ihimizer/img692/4218/biancaiduhorz.jpg
Sper sa va placa!:)Daca este vreo problema sa imi spuneti va voi face alt avatar
Pentru ceilalti astept comenzi...nu va sfiiti:)
II.pentru biancaidu
Sper sa va placa!:)Daca este vreo problema sa imi spuneti va voi face alt avatar
e asa frumoasalavinia3000 a scris:I.pentru adelinabalerina
II.pentru biancaidu
mersi...daca vrei mai poti comanda 1 sau 2 sau 100[glumeam] mai poti comanda daca vrei cate poze vrei[dar maxim 3 pe zi:P
lavinia3000 a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img714/4976/lovepuppydisc.jpg
Multumesc! e SUPER!
Formular pentru poza:
1.Imi spuneti cu ce sa fie > veverita rosie
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti-mi ce,culoarea,felul : scrie Afrodita <3 , cu culoarea roz , scrisul : Bradley Hand ITC
3.Daca doriti emoticoane sau nu > Daa! fete vesele , inimi , stele , oameni de zapada
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce> neee.
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l] : Yee ... Deyu :ics
1.Imi spuneti cu ce sa fie > veverita rosie
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti-mi ce,culoarea,felul : scrie Afrodita <3 , cu culoarea roz , scrisul : Bradley Hand ITC
3.Daca doriti emoticoane sau nu > Daa! fete vesele , inimi , stele , oameni de zapada
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce> neee.
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l] : Yee ... Deyu :ics
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170084
Pentru ioana
https://2img.net/r/ihimizer/img98/5363/32385799.jpg
Da click ca sa salvezi poza!
https://2img.net/r/ihimizer/img98/5363/32385799.jpg
Da click ca sa salvezi poza!
merSi de poza , e Super..:D
Si iti mai comentez la ea cand ne vedem =]]
Si iti mai comentez la ea cand ne vedem =]]
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Formular pentru poza:
1.Imi spuneti cu ce sa fie: o rata de aia cum am
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti0mi ce,culoarea,felul : ca inainte , doar ca in loc de afrodita scrii Linda si faci doua la fel si pe una scrii Linda si pe una Adidas
3.Daca doriti emoticoane sau nu: ca inainte..fetze de alea dragute
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce: pai o lipesti pe linda de adidas :D
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l] : Din nou : Deyu :ics
1.Imi spuneti cu ce sa fie: o rata de aia cum am
2.Daca doriti ceva anuma scris spuneti0mi ce,culoarea,felul : ca inainte , doar ca in loc de afrodita scrii Linda si faci doua la fel si pe una scrii Linda si pe una Adidas
3.Daca doriti emoticoane sau nu: ca inainte..fetze de alea dragute
4.Daca vreti sa fie o poza impreunata cu o alta poza sau cu alte 2 poze spuneti cu ce: pai o lipesti pe linda de adidas :D
5.Daca vreti sa va fie scris in colt numele[specificati-l] : Din nou : Deyu :ics
Pentru deea98:
https://2img.net/r/ihimizer/img687/3394/deiutzahorz.jpg
Da click ca sa salvezi poza
mersi
merci , imi place moolt , poti sa faci si cu personaje?lavinia3000 a scris:Pentru deea98:
O Noua Modificare la formular!
Se poate face poza ca si un fel de puzzle si poze care sa se miste[minim 2 poze].Daca doriti asa ceva specificati
Se poate face poza ca si un fel de puzzle si poze care sa se miste[minim 2 poze].Daca doriti asa ceva specificati
Photos,Deghizari Webkinz chiar aici!:)
9
Ultima editare efectuata de catre lavinia3000 in Mier 12 Ian 2011, 6:05 pm, editata de 3 ori
Formularul II
1.Trebuie sa specificati ca este formularul II:
Trebuie sa alegi :
2.Nas[mic,mare,urat,frumusel]:Frumusel
3.Gura[mica,mare,de pisica,de maimuta,animata,cu buze]:medie daca ai
4.Ochi[Mari,mici,de pisica,animati,nervosi,mirati]Mari
5.Barba:nup
Scopul acestui formular este de a deghiza animalutele intr-un mod cat mai amuzant!
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:
8.Daca vrei sa fie o poza miscatoare,specifica:da
9.Daca vei alege o poza miscatoare va trebui sa alegi o culoare de fond:blue deschis
Trebuie sa alegi :
2.Nas[mic,mare,urat,frumusel]:Frumusel
3.Gura[mica,mare,de pisica,de maimuta,animata,cu buze]:medie daca ai
4.Ochi[Mari,mici,de pisica,animati,nervosi,mirati]Mari
5.Barba:nup
Scopul acestui formular este de a deghiza animalutele intr-un mod cat mai amuzant!
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:
9.Daca vei alege o poza miscatoare va trebui sa alegi o culoare de fond:blue deschis
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
KinzCash : 154357
Trebuie sa imi spui cu ce sa fie poza cu ce webkinz am uitat sa scriu asta in formular si daca vrei ca poza sa fie miscatore trebuie sa imi mai zici inca un webkinz pe care sa il deghizez intr-un fel,iar apoi o sa le fac sa se miste pe cele doua poze[orikum multumesc pentru comanda]
De iarnalavinia3000 a scris:Trebuie sa imi spui cu ce sa fie poza cu ce webkinz am uitat sa scriu asta in formular si daca vrei ca poza sa fie miscatore trebuie sa imi mai zici inca un webkinz pe care sa il deghizez intr-un fel,iar apoi o sa le fac sa se miste pe cele doua poze[orikum multumesc pentru comanda]
Cu Golden R si Rabbit
Formularul II
Trebuie sa alegi :
2.Nas[mic,mare,urat,frumusel]:frumusel
3.Gura[mica,mare,de pisica,de maimuta,animata,cu buze]:cu buze
4.Ochi[Mari,mici,de pisica,animati,nervosi,mirati]de pisica
5.Barba:nu
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:sa scrie I love webkinz cu culoarea rosie marime medie
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:nu doresc
9.Daca vei alege o poza miscatoare va trebui sa alegi o culoare de fond:mov
Trebuie sa alegi :
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:sa scrie I love webkinz cu culoarea rosie marime medie
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:nu doresc
adelinabalerina a scris:Formularul II
Trebuie sa alegi :
Trebuie sa specifici cu ce webkinz sa fie poza am scris asta cu rosu:)ca sa nu mai faca si altii astfel de greseli voi modifica formularul
Imi pare rau dar azi nu va pot efectua comezile!Magazinul este inchis azi si maine dar puteti sa imi lasati comenzi care eventual le voi face duminica!Imi pare rau inca o data
Nu ai voie cu rosu si in acelasi mesaj.lavinia3000 a scris: Imi pare rau dar azi nu va pot efectua comezile!Magazinul este inchis azi si maine dar puteti sa imi lasati comenzi care eventual le voi face duminica!Imi pare rau inca o data
exactLovelyGirl a scris:Nu ai voie cu rosu si in acelasi mesaj.lavinia3000 a scris: Imi pare rau dar azi nu va pot efectua comezile!Magazinul este inchis azi si maine dar puteti sa imi lasati comenzi care eventual le voi face duminica!Imi pare rau inca o data
1.Trebuie sa alegi :
2.Nas[mic,mare,urat,frumusel]:la elefant normal,la bufnita frumusel,la mutt mic,la jack mare,la sunshine mic si la ren mare
3.Gura[mica,mare,de pisica,de maimuta,animata,cu buze]:la elefant mica,la bufnita animata,la mutt mare,la jack de maimuta la sushine cu buze si la ren buzw'e
4.Ochi[Mari,mici,de pisica,animati,nervosi,mirati]la toti mari
5.Barba:nici una,vreau mustate la fiecare!
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:OOOU!Salut piratilor!
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:nu te semna
8.Daca vrei sa fie o poza miscatoare,specifica:da,as vrea cain spatele lor sa fie niste apa care sa se miste
9.Daca vei alege o poza miscatoare va trebui sa alegi o culoare de fond:culoarea soarelui
10.Cu ce webkinz sa fie imaginea:cuvelvety elephant,mutt,snowy owl,mutt,jack russel,sunshine hamster si ren
2.Nas[mic,mare,urat,frumusel]:la elefant normal,la bufnita frumusel,la mutt mic,la jack mare,la sunshine mic si la ren mare
3.Gura[mica,mare,de pisica,de maimuta,animata,cu buze]:la elefant mica,la bufnita animata,la mutt mare,la jack de maimuta la sushine cu buze si la ren buzw'e
4.Ochi[Mari,mici,de pisica,animati,nervosi,mirati]la toti mari
5.Barba:nici una,vreau mustate la fiecare!
6.Daca vrei sa scrii ceva zi-mi ce,felul scrisului,culoarea si marimea mica,medie mare:OOOU!Salut piratilor!
7.Eu obisnuiesc sa ma semnez in coltul fotografiilor,daca nu doresti spune0mi:nu te semna
8.Daca vrei sa fie o poza miscatoare,specifica:da,as vrea cain spatele lor sa fie niste apa care sa se miste
9.Daca vei alege o poza miscatoare va trebui sa alegi o culoare de fond:culoarea soarelui
10.Cu ce webkinz sa fie imaginea:cuvelvety elephant,mutt,snowy owl,mutt,jack russel,sunshine hamster si ren
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
acest magazin este inchis pe vecie...imi pare rau dar nu ma pot descurca cu 2 magazine as ruga adminul sa il stearga!:)si inca o data imi pare rau ca nu v-am putut face comenzile...daca doriti comandati la celalalt mag.al meu
Utilizatori WEBKINZ!!!Am un anunt foarte benefic pentru voi!!!
De acum puteti comanda orice fel de poza,pot sa v-o fac fara nici un formular,imi spuneti cum doriti poza si asa o fac:)
Astept comenzi in urmatoarele zile!Nu veti pleca nemultumiti,dar daca se intampla va voi face o ala poza
Mai am inca un anunt pentru voi!!!Fac angajari!:)Viitorul angajat trebuie sa aiba experienta in facerea pozelor,si sa-mi arate o poza facuta de el iar apoi voi alege persoana care va deveni viitorul meu angajat...dar asta nu e tot,angajatul meu va fi platit cu super obiecte in webkinz world,cate unul pe luna,sau 2 depinde:)
Conditiile care trebuie sa le implineasca angajatul sunt:
1.Daca cuiva nu ii place poza facuta de el sa o refaca
2.Daca eu lipsesc sa faca el comenzile
3.Sa nu apara conflicte intre noi,in caz contrar,va fi concediat
Astept persoane care doresc sa se angajeze!
De acum puteti comanda orice fel de poza,pot sa v-o fac fara nici un formular,imi spuneti cum doriti poza si asa o fac:)
Astept comenzi in urmatoarele zile!Nu veti pleca nemultumiti,dar daca se intampla va voi face o ala poza
Mai am inca un anunt pentru voi!!!Fac angajari!:)Viitorul angajat trebuie sa aiba experienta in facerea pozelor,si sa-mi arate o poza facuta de el iar apoi voi alege persoana care va deveni viitorul meu angajat...dar asta nu e tot,angajatul meu va fi platit cu super obiecte in webkinz world,cate unul pe luna,sau 2 depinde:)
As dori eu!lavinia3000 a scris:Utilizatori WEBKINZ!!!Am un anunt foarte benefic pentru voi!!!
Poti sa te uitit la:LovelyGirl Gallery,In The Sky:By Claudia.
Dar daca doresti iti mai fac una.
ok am sa ma uit!:)daca vrei sa primesti postul trebuie sa mai fie macar inca 2 persoane care sa candideze,asa ca mai anunta pe cineva:)daca nu va mai candida nimeni pentru post,nu stiu daca te voi angaja sigur pe tine depinde si cum faci pozele;)deci sa mai anunti pe cineva te roog:)aaa si lasa-mi id-ul tau de messenger aici sau in mesaj privat te rog:)
si eu uite o poza
bun venit la candidatura pentru post te rog sa imi dai id-ul tau prin mesaj privat ca sa putem discuta mai vine o persoana si voi putea alege castigatorul postului:)
In lagatura cu "salariile" ele vor consta in obiecte alese de voi de pe o lista data de mine:)cei care mai participa la castigarea postului vor primi garantat o mancare speciala:)
In lagatura cu "salariile" ele vor consta in obiecte alese de voi de pe o lista data de mine:)cei care mai participa la castigarea postului vor primi garantat o mancare speciala:)
Din cauza ca: nu a mai participat nimeni am placerea sa anunt ca cele care primesc postul sunt:Lovelygirl si biancaidu!Bun venit in "afacerea" mea.Voi vorbi cu vi pe massenger sau mai rentabil prin mesaje private in legatura cu salariul vostru care va fi in functie de cate comenzi ati efectuat,de cati clienti ati adus la magazinul nostru,si de cat de multumiti sunt acestia!Nu uitati clientii nostri trebuie sa aiba cele mai bune servicii.Va felicit inca o data!Bafta in pastrarea locului de munca:D:)
Yuppylavinia3000 a scris:Din cauza ca: nu a mai participat nimeni am placerea sa anunt ca cele care primesc postul sunt:Lovelygirl si biancaidu!Bun venit in "afacerea" mea.Voi vorbi cu vi pe massenger sau mai rentabil prin mesaje private in legatura cu salariul vostru care va fi in functie de cate comenzi ati efectuat,de cati clienti ati adus la magazinul nostru,si de cat de multumiti sunt acestia!Nu uitati clientii nostri trebuie sa aiba cele mai bune servicii.Va felicit inca o data!Bafta in pastrarea locului de munca:D:)
Muuultumeesc!lavinia3000 a scris:Din cauza ca: nu a mai participat nimeni am placerea sa anunt ca cele care primesc postul sunt:Lovelygirl si biancaidu!Bun venit in "afacerea" mea.Voi vorbi cu vi pe massenger sau mai rentabil prin mesaje private in legatura cu salariul vostru care va fi in functie de cate comenzi ati efectuat,de cati clienti ati adus la magazinul nostru,si de cat de multumiti sunt acestia!Nu uitati clientii nostri trebuie sa aiba cele mai bune servicii.Va felicit inca o data!Bafta in pastrarea locului de munca:D:)
poooot si eeeeeu????????????????? :face: :face: :face: :face: plzzzzzzzz
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 156754
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» lavinia3000
» sorinuta
» Concurs RAPID - Presedinte! (lavinia3000 ) #2
» CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
» sorinuta
» Concurs RAPID - Presedinte! (lavinia3000 ) #2
» CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
Pagina 1 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum